ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Προθερμανση
[youtube]watch?v=mqoc7BulLvo[/youtube]
[youtube]watch?v=mqoc7BulLvo[/youtube]
https://www.youtube.com/watch?v=LJY9dcczM8ERoMaN έγραψε:Par1s έγραψε:Τώρα αν πάει ο άλλος και ρωτάει φιλλλάρακι καλλλη μπουγάτσα που έχει εδω κοντά; Ή που πέφτει το ΟΑΚΑ; Τα θέλει ο κώλος του.
![]()
![]()
![]()
![]()
Θυμήθηκα το κλασσικό που τον σταματούν στα τελευταία διόδια πριν την Αθήνα και του λένε οι μπάτσοι "Πες μπαλαλάικα" κι αυτός λέει "Μπαλλαλλάικα" και τον έστειλαν πίσω!
- Μπαρκαρούτσος
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Απ: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
πιστευω οτι κακως γινετε τοσο μεγαλο θεμα για το που θα δωθουν τα εισιτηρια.logios έγραψε:
Ρε παλήκαρε γιατί δεν καταλαβαίνετε το εξής απλό, με ποιο κριτήριο έγινε ο διαχωρισμός λέμε , έλεος. Αφήσαν απέξω την 4&7 γιατί πίστευαν ότι δεν θα υπάρχει αντίδραση από τους θιγμένους και δίνοντας πολλαπλάσια των διαρκείας τους εισητήρια στους συνδέσμους. Με την λογική ότι οι μάχιμοι θα φέρουν την κούπα, κοροιδευόμαστε, όποιος πάει κάτω θα είναι καβλωμένος μέχρι τον λαιμό. Εχω κατέβει Αθηνα με αμάξι σε παιχνίδι με γαυρο και την πέτρα την φαγαμε όταν μπηκαμε στο λεωφορείο του συνδέσμου της Πτολεμαιδας, περι ασφάλειας.
ειναι λογικο οταν η ζητηση ειναι τοσο μεγαλη σε σχεση με την πρσφορα καποιοι να νιωσουν ριγμενοι.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει τοσο μενος απεναντι στους συνδεσμου?
εγω για παραδειγμα ειμαι της αποψης οτι οι ριγμενοι στην ολη υποθεση ειναι οι συνδεσμοι και οτι τα εισιτηρια που παιρνουν ειναι πολυ λιγα.για μενα θα επρεπε οι συνδεσμοι να παρουν το 80% των εισιτηριων και τα υπολοιπα να διατεθουν απο την ΠΑΕ για τις δικες της αναγκες
επισης αυτος ο τελικος ηταν μια πολυ καλη ευκαιρια να γινει η αρχη να ξαναερθουν πιο κοντα η διοικηση και οι συνδεσμοι.
παντως εμενα ολοι αυτοι η εικονα με θλιβει και με οργιζει ταυτοχρονα. γιατι αποδεικνυουμε οτι ειμαστε πανηγυρτζιδες.
ολη την χρονια η Τουμπα ηταν μισοαδεια και τωρα ολοι θυμηθηκαν οτι θελουν να πανε να δουν τον ΠΑΟΚ.
Οι σύνδεσμοι που ήταν ρε αδερφέ όλη την χρόνια??? γιατί η 4 άδεια ήταν... Κ όταν την γέμιζαν γιουχάρουν τον κοντό κ τν Ζαγοράκη ... Πλάκα μας κανείς ..
- desperando
- Επικοινωνία:
δηλαδη τωρα εσυ με τα ΄΄πλακα κανεις΄΄ περιμενεις να κανει κανεις συζητηση μαζι σου?
οταν ενω ακομα εισαι ενα παιδακι 22-23 χρονων μιλας με τετοιο θρασος σε καμια 10ετια τι θα κανεις ?
θα κυκλοφορεις με το μοριο σου σε κοινη θεα και θα συνουσιαζεις οποιον εχει διαφορετικη αποψ με σενα ?
και για να ξερεις επειδη εισαι ΄΄μικρος΄΄ συνδεσμητες υπαρχουν σε ολες τις θηρες και οχι μονο στην 4
οταν ενω ακομα εισαι ενα παιδακι 22-23 χρονων μιλας με τετοιο θρασος σε καμια 10ετια τι θα κανεις ?
θα κυκλοφορεις με το μοριο σου σε κοινη θεα και θα συνουσιαζεις οποιον εχει διαφορετικη αποψ με σενα ?
και για να ξερεις επειδη εισαι ΄΄μικρος΄΄ συνδεσμητες υπαρχουν σε ολες τις θηρες και οχι μονο στην 4
Γλύκος
Σκόνδρας - Ινσαουραλδε - Βιτορ - Τζαβέλας
Κιτσιου - Κατσε
Λαζάρ
Λουκας Στοχ
Σαλπι
Σκόνδρας - Ινσαουραλδε - Βιτορ - Τζαβέλας
Κιτσιου - Κατσε
Λαζάρ
Λουκας Στοχ
Σαλπι
Ομάδα γρηγορη, πιεστική, ιδανική για αντεπιθέσεις...
Αδύναμη σε παιχνίδι κατοχής και κυριαρχίας και κοντή ειδικά στα στημένα και τις πρώτες μπάλες...
Εναλλακτικά, Χουσεν αντί Σαλπι και Σαλπι αντί Λουκας...
Εναλλακτικά, Βουκιτς ή Νινης αντί Κιτσιου...
Κατι διαφορετικό δεν αναμενω...
Υ.Γ. Εχω κανα-δυο ιδέες για τους μεμονωμένους, αρκετά τσεκαρισμενες, email στο ariskomotini@yahoo.gr οποίος ενδιαφέρεται...
Υ.Γ.2 Θα ηταν καλο να υπάρχει εδω ενα ανοιχτό topic τις ωρες πριν απο τον τελικό στο οποιο όσοι ειμαστε στη αθηνα θα μπορούμε να γράφουμε ενημερώσεις σχετικά με πιθανές ενεδρες, πεσίματα και ύποπτες κινήσεις που πέφτουν στην αντίληψη μας εκείνες τις ωρες ώστε να ενημερώνουμε και να προειδοποιούμε για οτι συμβαίνει εκει...
Αδύναμη σε παιχνίδι κατοχής και κυριαρχίας και κοντή ειδικά στα στημένα και τις πρώτες μπάλες...
Υ.Γ. Εχω κανα-δυο ιδέες για τους μεμονωμένους, αρκετά τσεκαρισμενες, email στο ariskomotini@yahoo.gr οποίος ενδιαφέρεται...
Υ.Γ.2 Θα ηταν καλο να υπάρχει εδω ενα ανοιχτό topic τις ωρες πριν απο τον τελικό στο οποιο όσοι ειμαστε στη αθηνα θα μπορούμε να γράφουμε ενημερώσεις σχετικά με πιθανές ενεδρες, πεσίματα και ύποπτες κινήσεις που πέφτουν στην αντίληψη μας εκείνες τις ωρες ώστε να ενημερώνουμε και να προειδοποιούμε για οτι συμβαίνει εκει...
- Μπαρκαρούτσος
---------------------Γλύκος-----------------------
Σκόνδρας--Insaurralde--Vitor--Τζαβέλλας
-------------Κίτσιου------Lazar-----Kace---------
Stoch----------------------------------------Lucas
-----------------------Κουλούρης-----------------
Mε Lazar να ανεβαίνει μέχρι 20m από την εστία του βάζελου.
Με Kace να καλύπτει Τζαβέλλα στα overlaps και να βοηθά με τριγωνάκια (απλό 1-2) με τον Τζαβέλλα τον Lucas. Ο Κίτσιου την ίδια δουλειά από τα δεξιά.
Κουλούρης CF για ταχύτητα, με Σαλπιγγίδη αλλαγή στο 70'.
Σκόνδρας--Insaurralde--Vitor--Τζαβέλλας
-------------Κίτσιου------Lazar-----Kace---------
Stoch----------------------------------------Lucas
-----------------------Κουλούρης-----------------
Mε Lazar να ανεβαίνει μέχρι 20m από την εστία του βάζελου.
Με Kace να καλύπτει Τζαβέλλα στα overlaps και να βοηθά με τριγωνάκια (απλό 1-2) με τον Τζαβέλλα τον Lucas. Ο Κίτσιου την ίδια δουλειά από τα δεξιά.
Κουλούρης CF για ταχύτητα, με Σαλπιγγίδη αλλαγή στο 70'.
Γιατι τα διαρκειας της 4 να μην εχουν δικαιωμα εισητηριου;desperando έγραψε:πιστευω οτι κακως γινετε τοσο μεγαλο θεμα για το που θα δωθουν τα εισιτηρια.logios έγραψε:
Ρε παλήκαρε γιατί δεν καταλαβαίνετε το εξής απλό, με ποιο κριτήριο έγινε ο διαχωρισμός λέμε , έλεος. Αφήσαν απέξω την 4&7 γιατί πίστευαν ότι δεν θα υπάρχει αντίδραση από τους θιγμένους και δίνοντας πολλαπλάσια των διαρκείας τους εισητήρια στους συνδέσμους. Με την λογική ότι οι μάχιμοι θα φέρουν την κούπα, κοροιδευόμαστε, όποιος πάει κάτω θα είναι καβλωμένος μέχρι τον λαιμό. Εχω κατέβει Αθηνα με αμάξι σε παιχνίδι με γαυρο και την πέτρα την φαγαμε όταν μπηκαμε στο λεωφορείο του συνδέσμου της Πτολεμαιδας, περι ασφάλειας.
ειναι λογικο οταν η ζητηση ειναι τοσο μεγαλη σε σχεση με την πρσφορα καποιοι να νιωσουν ριγμενοι.
δεν μπορω να καταλαβω γιατι υπαρχει τοσο μενος απεναντι στους συνδεσμου?
εγω για παραδειγμα ειμαι της αποψης οτι οι ριγμενοι στην ολη υποθεση ειναι οι συνδεσμοι και οτι τα εισιτηρια που παιρνουν ειναι πολυ λιγα.για μενα θα επρεπε οι συνδεσμοι να παρουν το 80% των εισιτηριων και τα υπολοιπα να διατεθουν απο την ΠΑΕ για τις δικες της αναγκες
επισης αυτος ο τελικος ηταν μια πολυ καλη ευκαιρια να γινει η αρχη να ξαναερθουν πιο κοντα η διοικηση και οι συνδεσμοι.
παντως εμενα ολοι αυτοι η εικονα με θλιβει και με οργιζει ταυτοχρονα. γιατι αποδεικνυουμε οτι ειμαστε πανηγυρτζιδες.
ολη την χρονια η Τουμπα ηταν μισοαδεια και τωρα ολοι θυμηθηκαν οτι θελουν να πανε να δουν τον ΠΑΟΚ.
Ειναι λιγα 13500 εισητηρια για τους συνδεσμους;
Εγω που εκλεισα να φυγω Παρασκευη εχοντας διαρκειας στην 4 και νομιζοντας οτι θα παρω εισητηριο τι θα γινει;;;Οταν δν μπορω να παρω εισητηριο;;; Που περνουμε σε συνδεσμους και δν μας δινουν;;;; Τα εισητηρια και ξενοδοχεια τι θα τα κανω τωρα;;;
1)ειμαι πολυ περιεργος απο τα 13500 που θα παρουν οι συνδεσμοι, ποσα μινι δειαρκειας θα παρουν στα πλευ-οφ
2) ειμαι πολυ περιεργος να δω την σταση των συνδεσμων μετα απο αυτην την ''διευκολυνση'' της ΠΑΕ απεναντι τους...
παιδια αντι να ρωτατε εδω μεσα 8α μπορουσατε να πατε σε ενα συνδεσμο και να σασ πουνε ακριβως.5 με 10 ευρω 8α ειναι το καπελο για αναγκεσ του συνδεσμου στα μη μελη και κανετε εγγραφη και πατε στην εκδρομη με το εισητηριο μαζι.το πωσ και γιατι και που και ποτε αν 8ες πας αν δεν 8εσ δεν πας απλα τα πραγματα.τι να πουνε αλλα παιδια παλια που πηγαιναν εκδρομη και χωρουσε μεσα 50 ατομα το λεωφορειο και ημασταν 70 και κοιμοταν στο πατωμα......αυτοσ δηλαδη δεν πληρωσε απλα η αγαπη του για τον ΠΑΟΚ δεν τον ενοιαζε αν 8α κοιμι8ει κατω η σε 8εση.ρωτηστε,πσαχτειτε,και οσοι 8ελουν να πανε 8α ναι εκει κουρασε το 8εμα

Eσυ που εκλεισες εισητηρια με ξενοδοχεια κτλ κτλ φερε μου τις κρατησεις κ θα σου δωσω εγω εισητηριο......
Αν εκλεισες πριν μαθεις πως μοιραζονται τα εισητηρια φυσικα αν τα εκλεισες μετα κακο του κεφαλιου σου.
Οι συνδεσμοι ειτε μας αρεσει ειτε οχι εχουν κ καλα κ ασχημα πραγματα δεν προκειτε να τα λυσουμε εδω,αν κανεις απο εσας που εχετε διαρκειας στην 4 (αναθεμα αν ειναι πανω απο 500 ατομα αυτα) κ δεν εχετε ουδεμια σχεση με τους συνδεσμους δεν βρει εισητηρια για τον τελικο κ εχει κλεισμενα ξενοδοχεια κτλ κτλ κτλ εδω ειμαι ας μου τα δειξει κ θα του βρω εισητηριο.
Στα αγωνιστικα τωρα επειδη τα ρεπορταζ με τον ΓΧ δεν πεφτουν ποτε εξω (γιατι αραγε) παμε με μια μονο "αμφιβολη" θεση στον τελικο αυτη του τριτου χαφ.Θα προτιμουσα Λαζαρ-Κατσε-Κιτσιου επειδη ο βαζελος ειναι τρεχαλατζης κ ισως εκει ειναι η μοναδικη αδυναμια μας,απο την αλλη ο Βουκιτς κ ο Μαρτενς ισως χρειαζονται για την καλυτερη επιθετικη λειτουργια της ομαδας.
Επιθεση ειτε ο Σαλπι ειτε ο Κουλουρης ειτε ο Χουσεν δεν μπορουν να αναπληρωσουν το κενο του Κλαους αλλα θεωρω οτι ο Σαλπι εχει την εμπειρια για τετοια ματς.
Αν εκλεισες πριν μαθεις πως μοιραζονται τα εισητηρια φυσικα αν τα εκλεισες μετα κακο του κεφαλιου σου.
Οι συνδεσμοι ειτε μας αρεσει ειτε οχι εχουν κ καλα κ ασχημα πραγματα δεν προκειτε να τα λυσουμε εδω,αν κανεις απο εσας που εχετε διαρκειας στην 4 (αναθεμα αν ειναι πανω απο 500 ατομα αυτα) κ δεν εχετε ουδεμια σχεση με τους συνδεσμους δεν βρει εισητηρια για τον τελικο κ εχει κλεισμενα ξενοδοχεια κτλ κτλ κτλ εδω ειμαι ας μου τα δειξει κ θα του βρω εισητηριο.
Στα αγωνιστικα τωρα επειδη τα ρεπορταζ με τον ΓΧ δεν πεφτουν ποτε εξω (γιατι αραγε) παμε με μια μονο "αμφιβολη" θεση στον τελικο αυτη του τριτου χαφ.Θα προτιμουσα Λαζαρ-Κατσε-Κιτσιου επειδη ο βαζελος ειναι τρεχαλατζης κ ισως εκει ειναι η μοναδικη αδυναμια μας,απο την αλλη ο Βουκιτς κ ο Μαρτενς ισως χρειαζονται για την καλυτερη επιθετικη λειτουργια της ομαδας.
Επιθεση ειτε ο Σαλπι ειτε ο Κουλουρης ειτε ο Χουσεν δεν μπορουν να αναπληρωσουν το κενο του Κλαους αλλα θεωρω οτι ο Σαλπι εχει την εμπειρια για τετοια ματς.
Συμφωνώ για ένα ανοιχτό τόπικ το Σάββατο, για διάφορες αναφορές συμβάντων. Και καλό είναι όλοι εμείς που θα πάμε μόνοι μας να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν απο Αθήνα οπώτε καλό θα είναι να δώσουν καμμιά συμβουλή. Κυρίως, καλά θα ήταν οι φίλοι που ζουν στην αθήνα να μας δώσουν κάποιες καλύτερες πληροφορίες για ΜΜΜ, κυρίως λεωφορεία, γιατί αν έχω καταλάνει καλά, ο ηλεκτρικός είναι απο την μεροά των βάζελων. Λεωφορεία απο βόρεια προάστια προς οακα. Λεωφορεία απο κέντρο προς οακα. Παρκιν στα πέριξ του οακα. Όλα αυτά τα ξέρει καλύτερα κάποιος που μένει εκεί. Ας κάνει τον κόπο ένας αδερφός εκ χαμουτζίας ορμώμενος και εγώ ενα τσουρέκι απο τον τερκενλή θα του το κατεβάσω για τον πρωινό καφέ του Σαββάτουarisk έγραψε:Ομάδα γρηγορη, πιεστική, ιδανική για αντεπιθέσεις...
Στάλθηκε από το GT-I8190 μου