ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
dalas10

Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Δημοσίευση από dalas10 »

αφηνω το email μου για τα παιδια που θελουν και μπορουν να μαζευτουμε να παμε μεμονομενα χωρις διακριτικα.
genaro4410@hotmail.com
Αν μπορει ο διαχειριστης να το αφησει.
Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
logios

Re: Απ: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Δημοσίευση από logios »

Kevin έγραψε:Η κατάσταση με τα εισητήρια είναι απλά τραγική... Και μετά θέλουμε και να προοδεύσουμε σαν σύλλογος...
Μα το τραγικότερο όλων είναι η ανικανότητά τους και όχι αν θα πάω τελικά, που δεν θα πάω , στον αγώνα. Ξέρω ότι τους περισσότερους, πλέον, τους νοιάζει ο τελικός αλλά θα το βρούμε μπροστά μας σαν ομάδα με τους ερασιτεχνισμούς τους. Και με δεδομένο τον πόλεμο που έχουμε ανοίξει, καλώς βέβαια, με το κατεστημένο μην την πληρώσουμε άσχημα.
Άβαταρ μέλους
theofilos

Re: Απ: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Δημοσίευση από theofilos »

dalas10 έγραψε:
aggelos74 έγραψε:Θεόφιλε προσπάθησα να σου στείλω μήνυμα αλλά δεν βρήκα τον τρόπο. Αν είναι και άλλοι που σκέφτονται να πάνε έτσι και βέβαια ας βρούμε ένα τρόπο ή με email ή να αλλάξουμε τηλέφωνα και να βρεθούμε ή να συνεννοηθούμε πως θα πάμε κτλπ.
Παιδια και εγω μαζι σας.να μαζευτουμε 3-5 ατομα ωστε να παμε σαν κυριοι χωρις διακριτικα.ενας τροπος εποικινωνιας απο τους διαχειριστες?
Το βράδυ που θα είμαι στο σπίτι απο τον σταθερό, θα βάλω το μειλ μου για να κάνουμε μια επαφή. Τουλάχιστον όσοι πάμε με αμάξια να είμαστε με μια κοινή αφετερία.

Στάλθηκε από το GT-I8190 μου
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ολοι θελουμε να πάμε δεν υπάρχει αμφιβολία. Οχι 21.300 αλλά ουτε 201.300 δεν φτάνανε για να καλύψουν τις ανάγκες. Οπότε κάποιοι θα μείνουν παραπονεμένοι. Πώς κάνετε ετσι; Στη Φιλαδέλφεια δεν είμασταν ουτε δεκα χιλιάδες αλλά τότε δεν υπήρχε F/B για να κράζει ο κάθενας που θεωρει οτι αδικείται.
Εγινε μοδα να κράζουμε την ΠΑΕ. Κανανε πολλά λάθη τα τελευταια χρονια αλλά αυτη η καχυποψία σε οτι κανουν δεν προσφερει λύσεις. Ακούω οτι θα γίνουν ...παραστασεις διαμαρτυρίας και θα σκίσουν τα διαρκείας! Πατε καλά ρε; Αυτο ειναι ο ΠΑΟΚ; Ενας Τελικός; Για να θυμισω και μια ψυχη που ελεγε "Ο ΠΑΟΚ ειναι αγωνας και θυσία".

Οι συνδεσμοι, που κακα τα ψεμματα η Τουμπα χωρίς αυτούς είναι διαφορετική, σε ποιο κομματι ευθύνονται; Κατηγορουμε τα παιδια των ΣΦ συλλήβδην λες και ειναι ΟΛΟΙ ναρκωμανεις και θέλουν μονο το κακο του ΠΑΟΚ. Εγω που πολλές φορές εχω κράξει τις συμπεριφορές καποιων συνδεσμων αν ημουν σημερα στη θεση της ΠΑΕ θα εδινα εισητηρια ΜΟΝΟ σε αυτούς. Για να υπάρχει ελεγχος και να γινει η εκδρομή οργανωμένα. Ή αλλιώς θα εβαζα υποχρεωτικά ΜΙΑ εκδρομή με αρχηγο σε καθε λεωφορείο για να ελεγχω την κατάσταση.

Οσοι μεινουμε εκτός, μεταξυ αυτων και εγώ, ας στηριξουμε με πάθος την ομαδα απο οπου και αν βρεθουμε και ας θυμόμαστε οτι απο εδω και περα ο ΠΑΟΚ θα βρισκεται σε πολλους Τελικούς. Την επόμενη φορά θα μπουμε και εμεις!

Σε οσους πάνε να προσεχουν, καλή επιτυχία και να γυρισετε με το Κυπελλο αδερφια!
Άβαταρ μέλους
aggelos74

Δημοσίευση από aggelos74 »

Οκ Θεόφιλε.Εγώ το πέρασα στο προφίλ μου σαν ενδιαφέρον οπότε πιστεύω οτι μπορείτε να το δείτε τώρα. όποτε θέλετε μου στέλνετε και τα λέμε
Άβαταρ μέλους
theofilos

aggelos74 έγραψε:Οκ Θεόφιλε.Εγώ το πέρασα στο προφίλ μου σαν ενδιαφέρον οπότε πιστεύω οτι μπορείτε να το δείτε τώρα. όποτε θέλετε μου στέλνετε και τα λέμε
Αγγελε το πέρασα και εγώ. Μπορείς αν θέλεις να μου στείλεις μειλ να τα πουμε.
Άβαταρ μέλους
theofilos

dalas10 έγραψε:αφηνω το email μου για τα παιδια που θελουν και μπορουν να μαζευτουμε να παμε μεμονομενα χωρις διακριτικα.
genaro4410@hotmail.com
Ευχαριστω.
delas10, στο προφιλ μου είναι το μειλ μου. Στείλε μειλ να μιλήσουμε.
Άβαταρ μέλους
aggelos74

Δημοσίευση από aggelos74 »

theofilos έγραψε:
aggelos74 έγραψε:Οκ Θεόφιλε.Εγώ το πέρασα στο προφίλ μου σαν ενδιαφέρον οπότε πιστεύω οτι μπορείτε να το δείτε τώρα. όποτε θέλετε μου στέλνετε και τα λέμε
Αγγελε το πέρασα και εγώ. Μπορείς αν θέλεις να μου στείλεις μειλ να τα πουμε.
Θεόφιλε δεν στο πέρασε..όταν θα έχεις χρόνο ξαναπέρνα το
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Οποιος θελει να ειναι μεσα θα βρει τροπο ευκολα ή δυσκολα

ΠΑΟΚ γαμ@ τη βαζελα την π@υτανα

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ κυπελλοοο κυπελλοο κυπελλο ο ο
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

Άγγελε σου έστειλα email.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Η αφέλεια και η ασχετοσύνη δυστυχώς οδηγεί σε ποσταρίσματα που περιγράφουν την Αθήνα τη μέρα του τελικού σαν Βιετνάμ... κόκκινοι πετάγονται από εδώ , πράσινοι εμφανίζονται από εκεί και χανούμια περιμένουν στις γέφυρες με μπαζούκας.

όποιος έχει στοιχειώδη εμπειρία από παρόμοια εκδρομή ή ελάχιστα ψύγματα λογικής καταλαβαίνει πως αυτές οι εκδρομές είναι οι πιο ασφαλείς από οποιαδήποτε άλλη παρόμοια μετακίνηση ( με τη προϋπόθεση να είσαι με τον κύριο όγκο των οπαδών). Οι μετακινήσεις σε κάτι Περιστέρια - Ν.Σμύρνη είναι απείρως πιο επίφοβες για πεσίματα και φασαρίες. Την εκδρομή του σκουλικιού τη ψιλόέζησα από κοντά γιατί φιλοξενούσα ξάδερφο μου που τον πήγα με αυτοκίνητο ακριβώς έξω από τις θύρες που ήταν μαζεμένα τα ερπετά. Ούτε κανείς μας σταμάτησε , ούτε κανείς μας ρώτησε για δρόμους και πλατείες ούτε τίποτα άλλο γραφικό. Βάζελος σε ακτίνα χιλιομέτρων δεν υπήρχε ( από εκείνη τη πλευρά του γηπέδου) και δεν άνοιξε ρουθούνι απ'εξω. Τώρα αν βρεθεί ένας παπάρας και πετάξει μια πέτρα απο μια γέφυρα ( που οι περισσότερες θα είναι φυλασσόμενες με ζητάδες ) είναι εξαίρεση και όχι κανόνας.

Τη μέρα εκείνη ο περιμετρικός χώρος του ΟΑΚΑ υπο νορμάλ συνθήκες θα είναι το πιο ασφαλές σημείο της πρωτεύουσας με τόσους μπάτσους . Ούτε ο γαύρος θα σηκωθεί από το Πειραιά για να κάνει 1 ώρα ταξίδι , να περάσει 10 μπλοκα απο ζηταδες και να σου κάνει εσένα , 20 χιλιάδες λαού , μανούρες... και να κινδυνέψει να μπλεχτεί με βάζελους. Επιπλέον , με έχουν ρωτήσει 10δες φορές που είναι ο Χ-Ψ δρόμος αλλά δεν ήξερα .. και δεν άνοιξε μύτη. Όσα παιδιά πάνε μόνοι τους , ας γνωρίζουν καλά το σημείο συγκέντρωσης και δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα να φτάσουν εκεί. Εντάξει , αν πας στο μέρος των αντιπάλων και ρωτήσεις που είναι η θυρα Χ .. οκ εκεί βάζεις αυτογκολ μόνος σου.

Εισιτήριο δεν έχω, αν και ελπίζω (έστω δύσκολα ) να βρω . Απλά σταματήστε να γράφετε χαζά απλά και μόνο για να φτιάξουμε ένα παραμυθάκι και να τρομοκρατηθεί ο κόσμος που δε ξέρει. Όποιος έχει πρόσβαση και είσ , ας κατέβει να απολαύσει μια ματσάρα και μια κερκιδάρα.. οι υπόλοιποι , απο τηλεοράσεις και καφετέριες.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

πες τα ρε γιαπα!!!

κανουμε λες και ειμαστε καραβλαχοι που κατεβαινουν πρωτη φορα στην πολη και φοβουνται οι κυρες τους μην τους διπλαρωσουν και τους αφησουν ξεβρακωτους οι πουτανες!!

θα μας διαβαζουν αλλοθρησκοι και θα γελανε με τον πιο ταξιδιαρη λαο της υφηλιου!!!

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ''ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ''!!!!!
paok4rizwmata

Δημοσίευση από paok4rizwmata »

giapas έγραψε:Η αφέλεια και η ασχετοσύνη δυστυχώς οδηγεί σε ποσταρίσματα που περιγράφουν την Αθήνα τη μέρα του τελικού σαν Βιετνάμ... κόκκινοι πετάγονται από εδώ , πράσινοι εμφανίζονται από εκεί και χανούμια περιμένουν στις γέφυρες με μπαζούκας.

όποιος έχει στοιχειώδη εμπειρία από παρόμοια εκδρομή ή ελάχιστα ψύγματα λογικής καταλαβαίνει πως αυτές οι εκδρομές είναι οι πιο ασφαλείς από οποιαδήποτε άλλη παρόμοια μετακίνηση ( με τη προϋπόθεση να είσαι με τον κύριο όγκο των οπαδών). Οι μετακινήσεις σε κάτι Περιστέρια - Ν.Σμύρνη είναι απείρως πιο επίφοβες για πεσίματα και φασαρίες. Την εκδρομή του σκουλικιού τη ψιλόέζησα από κοντά γιατί φιλοξενούσα ξάδερφο μου που τον πήγα με αυτοκίνητο ακριβώς έξω από τις θύρες που ήταν μαζεμένα τα ερπετά. Ούτε κανείς μας σταμάτησε , ούτε κανείς μας ρώτησε για δρόμους και πλατείες ούτε τίποτα άλλο γραφικό. Βάζελος σε ακτίνα χιλιομέτρων δεν υπήρχε ( από εκείνη τη πλευρά του γηπέδου) και δεν άνοιξε ρουθούνι απ'εξω. Τώρα αν βρεθεί ένας παπάρας και πετάξει μια πέτρα απο μια γέφυρα ( που οι περισσότερες θα είναι φυλασσόμενες με ζητάδες ) είναι εξαίρεση και όχι κανόνας.

Τη μέρα εκείνη ο περιμετρικός χώρος του ΟΑΚΑ υπο νορμάλ συνθήκες θα είναι το πιο ασφαλές σημείο της πρωτεύουσας με τόσους μπάτσους . Ούτε ο γαύρος θα σηκωθεί από το Πειραιά για να κάνει 1 ώρα ταξίδι , να περάσει 10 μπλοκα απο ζηταδες και να σου κάνει εσένα , 20 χιλιάδες λαού , μανούρες... και να κινδυνέψει να μπλεχτεί με βάζελους. Επιπλέον , με έχουν ρωτήσει 10δες φορές που είναι ο Χ-Ψ δρόμος αλλά δεν ήξερα .. και δεν άνοιξε μύτη. Όσα παιδιά πάνε μόνοι τους , ας γνωρίζουν καλά το σημείο συγκέντρωσης και δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα να φτάσουν εκεί. Εντάξει , αν πας στο μέρος των αντιπάλων και ρωτήσεις που είναι η θυρα Χ .. οκ εκεί βάζεις αυτογκολ μόνος σου.

Εισιτήριο δεν έχω, αν και ελπίζω (έστω δύσκολα ) να βρω . Απλά σταματήστε να γράφετε χαζά απλά και μόνο για να φτιάξουμε ένα παραμυθάκι και να τρομοκρατηθεί ο κόσμος που δε ξέρει. Όποιος έχει πρόσβαση και είσ , ας κατέβει να απολαύσει μια ματσάρα και μια κερκιδάρα.. οι υπόλοιποι , απο τηλεοράσεις και καφετέριες.
+1926
Ετσι ακριβως ειναι,ειδικα οι γαυροι(που ειναι διαλυμενοι και μαλωμενοι μεταξυ τους Αθηναιοι με πειραιωτες δεν προκειτε να κανουν τιποτα,εδω και 1,5 χρονο τους κανουν πλακα μεχρι και οι βαζελοι),οι βαζελοι θα ειναι μαντρωμενοι οπως εμεις και τα χανουμια αν περνουσαμε απο περισσο μπορει να πετουσαν καμια πετρα απο 2χμ μακρια....Μην τρομαζετε ατομα που δεν ξερουν,αυτοι εδω κατω φοβουντε 10 φορες περισσοτερο μην ξεφυγουν τιποτα δικοι μας απο την αστυνομια....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Συμφωνώ με τον giapas!

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.. Ούτε στη Γάζα θα πάμε, ούτε θα φωνάζουμε μεμονωμένοι συνθήματα του Π.Α.Ο.Κ. στα στενά ανεμίζοντας κασκόλ!

Αν προσέξουμε/ετε στοιχειωδώς, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι.
Να πάμε να δούμε αγώνα, όχι για επίθεση! Η μαγκιά μας θα φανεί στο γήπεδο, χωρίς βία. Αν μας επιτεθούν ΚΑΙ ΜΟΝΟ τότε, να αντεπιτεθούμε, εντάξει. Αλλά ως εκεί.

Και μη θρηνήσουμε θύματα, ήμαρτον, μας έχει η U.E.F.A. στη μπούκα, να μη μας έχει και κλειδωμένους στο υπόγειο...
Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

dalas10 έγραψε:αφηνω το email μου για τα παιδια που θελουν και μπορουν να μαζευτουμε να παμε μεμονομενα χωρις διακριτικα.
genaro4410@hotmail.com
Ευχαριστω.
φιλε μπορουμε να σ στειλουμε οποτε θέλουμε έτσι ??
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”