ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ

Δημοσίευση από xlebouras »

dimbar έγραψε:Τον διαχωρισμό τον έκανε η ΠΑΕ με την συμφωνία κάποιων συνδέσμων.
Αυτο ακριβως.ΚΑΜΙΑ αναμειξη δεν εχει ο μεγαλομετοχος ΜΟΝΟ η διοικηση του ΠΑΟΚ (ΖΒ,ΜΓ,ΓΤ κτλπ) και οι ΣΦ.
Ενας αλλος παραγοντας που τεθηκε ειναι η ασφαλεια στην μετακινηση των μεμονωμενων.Σαφως δεν ειστε παιδακια αλλα οπως ειπε και ενας φιλος αν σας την πεσουν 10 γαυροι (που δυστυχως το κλιμα οπως μαθαινω στην Αθηνα προδικαζει τετοιες καταστασεις) τι θα κανετε;Στα παπαρια τους οι ΣΦ για την καζουρα κιολας,αν παθει κατι καποιος μεμονωμενος οι ευθυνες θα ειναι παρα πολλες και οι τυψεις ακομα περισσοτερες.
Οι της Αθηνας ειδικα επιβαλλεται να πατε στον Πανελληνιο να παρετε εξτρα πληροφοριες που δε γινονται να δοθουν απο ενα ανοιχτο και προσβασιμο φορουμ.

Οπως και να εχει καποιος θα αδικουταν.Αν αφηναν απ'εξω πχ τις θυρες 1-2-3 θα λεγανε "εμεις εχουμε βαλει τα περισσοτερα λεφτα στις εισπραξεις εισιτηριων,παντα στην απ'εξω,τι ειμαστε φλωροι δεν εχουμε ψυχη να παμε να δουμε ενα τελικο,ποτε δεν προκαλεσαμε" και τετοια συναφη.
Οποτε χαλαρωστε καθως η αποφαση ηταν αναμενομενη και προδιαγεγραμμενη απο την αρχη της χρονιας.
ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ.

ΥΓ. Αυτη η προκαταληψη με τους συνδεσμους πρεπει καποτε να παψει να υφισταται...

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

λεμε οτι η παε θα στειλει τα δικα της πουλμα με αυτα των σφ

επειδη το κλιμα παει κατα των σφ
να πω μια πολυ βαρια κουβεντα

να επιστρεψουν οι σφ 6 000 εισητηρια
και να μην δεχτουν ΚΑΝΕΝΑ ΜΗ ΜΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΠΑΕ
οι σφ για τους σφ και μονο
οι αλλοι ο θεος μαζι σας

ΩΡΑΙΑ Ε?
ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ?

ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΛΑΜΑ

για να τελειωνουμε ποιος κατοχος διαρκειας θελει και δεν θα ειναι στον τελικο?
ονομα φιλου και ονομα σφ

τα υπολοιπα ειναι μαλακιες
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

πολλα + ....

το κακο ειναι οτι παρα πολλοι που κατηγορουν για παοκομετρα εβγαλαν οι ιδιοι.. τεσπα ας ηρεμησουμε και μονιασμενοι, ει δυνατον, να κατεβουμε (οσοι κατεβουμε) να το σηκωσουμε (ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ) να το πανηγυρισουμε (ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ)!!! μην συμμετεχουμε κι εμεις στο εχρικο κλιμα που ετσι κι αλλιως καλλιεργουν για μας εκει κατω, μην αφοριζουμε αδερφια μας!!

εχουνε μεγαλη βαση αυτα που λεει ο marley..
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

http://m.sport24.gr/article/2746628/apo ... -paok.html

"Την Τετάρτη 23/4 αναμένεται να τεθούν στην
κυκλοφορία τα εισιτήρια που δικαιούται ο
Παναθηναϊκός για τον τελικό του Κυπέλλου
Ελλάδας.Προτεραιότητα σε μέλη της ΠΣ, σε
κατόχους διαρκείας και στους συνδέσμους.

Την Τετάρτη του Πάσχα αναμένεται να αρχίσει
η διάθεση των 21.300 εισιτηρίων που θα
παραλάβει ο Παναθηναϊκός για τον τελικό του
Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, το Σάββατο
26 Απριλίου. Η ακριβής ημερομηνία της
κυκλοφορίας τους θα οριστικοποιηθεί μόλις
υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ, τη
διοργανώτρια αρχή του παιχνιδιού.
Πάντως, προτεραιότητα στην πώληση των
εισιτηρίων θα έχουν τα μέλη της
"Παναθηναϊκής Συμμαχίας", οι κάτοχοι των
διαρκείας και οι οργανωμένοι οπαδοί.

Η απόφαση της διοίκησης είναι φυσιολογική
και αναμενόμενη, διότι επιθυμεί με την
κίνηση της να επιβραβεύσει όσους
συνέδραμαν και στήριξαν το πρωτοποριακό
και δύσκολο εγχείρημα της λαϊκής βάσης και
της οικονομικής εξυγίανσης.

Εφόσον περισσέψουν εισιτήρια από τις
συγκεκριμένες κατηγορίες, τότε θα διατεθούν
στους υπόλοιπους φιλάθλους του
Παναθηναϊκού.
"

Κι αυτοί πάντως, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα τα μοιράσουν...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

xlebouras έγραψε:
dimbar έγραψε:Τον διαχωρισμό τον έκανε η ΠΑΕ με την συμφωνία κάποιων συνδέσμων.
Αυτο ακριβως.ΚΑΜΙΑ αναμειξη δεν εχει ο μεγαλομετοχος ΜΟΝΟ η διοικηση του ΠΑΟΚ (ΖΒ,ΜΓ,ΓΤ κτλπ) και οι ΣΦ.
Ενας αλλος παραγοντας που τεθηκε ειναι η ασφαλεια στην μετακινηση των μεμονωμενων.Σαφως δεν ειστε παιδακια αλλα οπως ειπε και ενας φιλος αν σας την πεσουν 10 γαυροι (που δυστυχως το κλιμα οπως μαθαινω στην Αθηνα προδικαζει τετοιες καταστασεις) τι θα κανετε;Στα παπαρια τους οι ΣΦ για την καζουρα κιολας,αν παθει κατι καποιος μεμονωμενος οι ευθυνες θα ειναι παρα πολλες και οι τυψεις ακομα περισσοτερες.
Οι της Αθηνας ειδικα επιβαλλεται να πατε στον Πανελληνιο να παρετε εξτρα πληροφοριες που δε γινονται να δοθουν απο ενα ανοιχτο και προσβασιμο φορουμ.

Οπως και να εχει καποιος θα αδικουταν.Αν αφηναν απ'εξω πχ τις θυρες 1-2-3 θα λεγανε "εμεις εχουμε βαλει τα περισσοτερα λεφτα στις εισπραξεις εισιτηριων,παντα στην απ'εξω,τι ειμαστε φλωροι δεν εχουμε ψυχη να παμε να δουμε ενα τελικο,ποτε δεν προκαλεσαμε" και τετοια συναφη.
Οποτε χαλαρωστε καθως η αποφαση ηταν αναμενομενη και προδιαγεγραμμενη απο την αρχη της χρονιας.
ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ.

ΥΓ. Αυτη η προκαταληψη με τους συνδεσμους πρεπει καποτε να παψει να υφισταται...

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
Ωραία όλα αυτά που γράφεις αλλά εξήγησε σ αυτόν με το διαρκείας στην 7 ή στην 4 που κάθεται ενάμισυ μέτρο μακρυά απο αυτόν με το διαρκείας στην 6 ή στην 5 γιατί δεν δικαιούται της ίδιας αντιμετώπισης.
Δεν ξέρω αν ο Σαββίδης έχει ανάμειξη ή όχι και δεν με ενδιαφέρει, είμαι από αυτούς που έχουν πάρει θέση με έντονο τρόπο υπέρ των οργανωμένων αλλά λυπάμαι που το λέω το συγκεκριμένο θέμα του διαχωρισμού χωρίς καμμία εξήγηση στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, μου μυρίζει συνδιαλλαγή.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Κι αυτοί πάντως, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα τα μοιράσουν...

Όχι ακριβώς.

Πάντως όταν σε κάποιους βολεύουν οι αποφάσεις της ΠΑΕ, μια χαρά τις αποδέχονται και τις υπερασπίζονται.
Οι επαναστάτες ...................................................
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Δευ 21 Απρ 2014, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marley 4

ρομαν αυτοι θα σηκωθουν το πρωι θα πανε στην δουλεια τους
θα αραξουν για καφεδακι
8α παρουν τον ηλεκτρικο και σε 15 λεπτα θα ειναι στο γξπεδο

εμεις αλλο πραγμα ειμαστε

και σε περιμενουν και οι 3 για επεισοδεια

εκτος και αν νομιζει κανενας οτι θα ειναι γιορτη

εμενα με ενδιαφερει να παει ησυχα και ομορφα και να γυρισει 21000 λαος μεσα σε αυτους πολλοι με βριζουν σαν μελος σφ η γιατι δεν θελω κοντο εγω τους βριζω για τα ιδια
αλλα εδω ειναι αλλο πραγμα ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΠΑΔΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 21000
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

ξαναλεω κι εγω.. αδικια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ που δεν πηραν εισητηρια τα διαρκειας των 4+7.. ειναι ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ των 1,2,3,5,6.. οταν αγορασαμε τα διαρκειας ποτε και πουθενα δεν ελεγε ΘΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!! και τωρα ξαφνικα ολοι το απαιτουμε.. οι μισοι δεν εχουν καν συναισθηση του τι μπορει να γινει νοτια της Λαρισας... λεει ο κοσμος μεσα στην αγανακτιση του για "πελατες" και πατε στους αλλους "πελατες" και εμας μας χασατε και αλλα τετοια.. ποιος ειναι αυτος που βγαζει παοκομετρα σε αυτη την περιπτωση? ημασταν ποτε δλδ ΠΑΟΚ επειδη οι διοικησεις μας εδιναν τα χ ψ προνομια? τι ειναι αυτα που λετε.. ηρεμηστε λιγο επιτελους να παμε να παρουμε το κυπελλο να τελειωνουμε και μετα τα λυνουμε και τα εσωτερικα.. δε θα δινουμε τροφη και πατημα για τον καθε ασχετο (βλεπε ΑΡΔ, οπαδο αλλης ομαδας) που θελει το κακο του ΠΑΟΚ.. ειναι ΚΑΙ αυτο τροπος προστασιας της ομαδας!!
Άβαταρ μέλους
aggelos74

Δημοσίευση από aggelos74 »

Θα προσπαθήσω να αλλάξω για λίγο συζήτηση και να ρωτήσω. Σκέφτομαι να κατέβω με αυτοκίνητο και να πάω στο γήπεδο με αυτό. Μπορεί κάποιος-οι να μου πει τον καλύτερο τρόπο να το πετύχω αυτό δηλαδή που θεωρείτε καλό μέρος να το αφήσω πως να πάω και πως να φύγω δεδομένου ότι θα είμαι χωρίς διακριτικά. Επίσης το αυτοκίνητο να πω ότι έχει αθηναϊκές πινακίδες και πιστεύω ότι είναι ένα συν
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Οπως προειπε κ ο marley οποιος ειναι κατοχος διαρκειας στην 4-7 κ παει να παρει εισητηριο κ δει οτι του βαζουν καπελα κ περικοκλαδες ας το αναφερει εδω,εχουμε κ εμεις τα "μεσα" να ακουστει αυτο στις ταξεις των συνδεσμων.
Εχετε υποψιν σας οτι τα εισητηρια που θα παρουν οι συνδεσμοι ειναι της ταξεως των 10-15-20 ευρω οποτε υπαρχει μια αποκλιση στις τιμες σε καθε εκδρομη.
Αγγελε εσυ που σκεφτεσαι να κατεβεις με το αυτοκινητο κ να πας γηπεδο με αυτο το κανεις λογω οικονομικου η λογω ανεσης?διοτι ναι το αντιλαμβανομαι οτι σε θεμα ανεσης θα ειναι πολυ καλυτερα απο τα πουλμαν αλλα οικονομικα δεν ειναι τρομερα ασυμφορο?
Άβαταρ μέλους
aggelos74

Δημοσίευση από aggelos74 »

Θα κατέβω με τη σύζυγο την οποία θα αφήσω στη ξαδέρφη της και εγώ θα πάω γήπεδο. Θα συνδυάσω δηλαδή αγώνα και μια μίνι εκδρομή. Οπότε το αυτοκίνητο είναι μονόδρομος για τις μετακινήσεις μου. Αν κατέβω με αεροπλάνο ή τραίνο θα πρέπει να νοικιάσω από κάτω κάτι το οποίο δεν μου φαίνεται καλή ιδέα
Άβαταρ μέλους
Olorin.2

Δημοσίευση από Olorin.2 »

aggelos74 έγραψε:Θα κατέβω με τη σύζυγο την οποία θα αφήσω στη ξαδέρφη της και εγώ θα πάω γήπεδο. Θα συνδυάσω δηλαδή αγώνα και μια μίνι εκδρομή. Οπότε το αυτοκίνητο είναι μονόδρομος για τις μετακινήσεις μου. Αν κατέβω με αεροπλάνο ή τραίνο θα πρέπει να νοικιάσω από κάτω κάτι το οποίο δεν μου φαίνεται καλή ιδέα
Μην ξεχασεις να πας και για ψώνια, έχουν εκπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Άγγελε, συμβουλή μου... κατέβα με το αυτοκίνητο αλλά στο γήπεδο πήγαινε με ΜΜΜ και χωρίς διακριτικά!!! Εχει και πολλά εμπορικά κέντρα στην περιοχή... Δεν νομίζω εκεί κοντά να δημιουργηθούν επεισόδια αλλά για καλό και για κακό αυτοκίνητο μακριά... Αν χάσουν μπορεί να κάψουν ότι βρεθεί μπροστά τους!
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Παιδιά ιδιαίτερη προσοχή κάτω γιατί οι χαμουτζήδες είναι ειδικοί στο κυνήγι μεμονωμένων...
Τώρα για τα καθαρά αγωνιστικά πείτε με τρελλό αλλά πιστεύω ότι αυτό το ματς είναι ιδανικό για να κάνει το παιχνίδι της ζωής του ο ΝΙΝΗΣ...
Ενάντια στον βάζελο που τον πέταξε σαν στυμμένη λεμονόκουπα και μια τελευταία ευκαιρία για τον ίδιο πριν το μουντιάλ...
Λεω τώρα...

Η ΚΟΥΠΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ....
απλά θέλει υπομπονή μέχρι να το σηκώσει ο ΣΑΛΠΙ!!!!
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
marley 4

αγγελε εφοσον θα πας με την γυναικα κατω πηγαινε με αμαξι
αστο εκει κοντα στο σπιτι
βρες απλα ενα τροπο να πας γηπεδο και να γυρισεις

το θεμα ειναι να μην νομιζει κανενας οτι θα παει αθηνα θα φαει θα πιει
θα ρωτησει που ειναι το γηπεδο και πως παω

περιμενουν για πολεμο οι κατω και οι 3
ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ απο τα απλα να σας παρουν κασκολ μπλουζες λεφτα και το εισητηριο
μεχρι διαφορα αλλα

ΠΡΟΣΟΧΗ μεγαλη προσοχη
να φερθειτε εξυπνα
να ξερετε οτι θα ειστε σε εχθρικο εδαφος με πολυ κοσμο να ψαχνεται και δεν θα σασ λυπηθουν
δεν εχει ειμαι φιλαθλοσ και μπλα μπλα

ΠΡΟΣΟΧΗ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”