ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
- kataramenos5
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
peterbac έγραψε:Για όλα υπάρχει λύση, μέσα στα έξοδα του γάμου βάλτε και μια γιγαντοθόνη στο προαύλιο της εκκλησίας και κάντε το Τούμπα!!!
Ειμαι περίεργος να δώ πόσοι θα μαστε εκτος απ το γαμπρο και τον κουμπάρο.
Ε καλά μωρε ενα κυπελλάκι ειναι πώς κάνετε έτσι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 20 Απρ 2014, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το 2006 σε αγωνα με βαζελο κάψανε στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ 3-4 αυτοκίνητα ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ηταν γνωστού μου απο πτολεμαιδα γιαυτο θελει πολυ προσοχή
[quote="Odi"]Και άντε φτάσε στην Αθήνα με όλη αυτή την αστυνομία και το μπάχαλο που θα επικρατεί και περίμενε τον υπάλληλο της ΠΑΕ να βρει το δικό σου ονομαστικό εισιτήριο ανάμεσα 21.299 άλλα.Δεν γίνονται αυτά.
Τώρα εντάξει,αν γράφετε για ταλαιπωρίες κλπ σε τέτοια εκδρομή τί να πω..[Μ
Αν θέλει μπορεί να τα έχει όλα έτοιμα απο την Πέμπτη.
Αλλά προφανώς δεν θέλει.
Και δεν υπ'αρχει κανένα θέμα με ταλαιπώριες. Όποιος έχει κατέβει έστω και μια φορά αθήνα, ξέρει τι τον περιμένει
Και δεν θα είναι η πρώτη φορά.
Τώρα εντάξει,αν γράφετε για ταλαιπωρίες κλπ σε τέτοια εκδρομή τί να πω..[Μ
Αν θέλει μπορεί να τα έχει όλα έτοιμα απο την Πέμπτη.
Αλλά προφανώς δεν θέλει.
Και δεν υπ'αρχει κανένα θέμα με ταλαιπώριες. Όποιος έχει κατέβει έστω και μια φορά αθήνα, ξέρει τι τον περιμένει
Και δεν θα είναι η πρώτη φορά.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ΚΟΜΒΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++arisk έγραψε:Παίδες υπάρχει κάποιος τρόπος να έρθουμε σε επαφή με τον Πανελλήνιο...?
στο facebook εχει τηλεφωνα και μαιλ του πανελληνιου ψαξτε να τα βρειτε και ρωτηστε τους.

Πάντως τα επιχειρήματα περί αναγκαιότητας χορήγησης των εισιτηρίων στους συνδέσμους αντί για τους κατόχους διαρκείας των Θυρών 4-7 είναι από απλώς σαθρά εώς κωμικά...
Αρχικά όσον αφορά το θέμα "μεμονωμένοι και ασφαλεια", αν έχεις διαρκείας σε 1-2-3-5-6 δεν είσαι μεμονωμένος και μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου και αν έχεις στις 4-7 είσαι μεμονωμένος και δεν μπορείς...; Όσον αφορά τη μετάβαση, όσο επικίνδυνο είναι για αυτόν που έχει διαρκείας σε 1-2-3-5-6 άλλο τόσο επικίνδυνο είναι και για αυτόν που έχει στις 4-7... Επίσης, για ποια επικινδυνότητα μιλάμε, αν δεν πανικοβαλανε τον κόσμο και κατεβαίναμε όπως θέλαμε, πιο πιθανό ήταν να καψουμε εμείς την Αθήνα παρά να μας δημιουργήσουν αυτοί προβλήματα (πλην κλεφτοπολεμου)... Το παρά βλέπω αυτό γιατί είμαι φιλήσυχος
και συνεχίζω... Αφού η ΠΑΕ έβαλε λεωφορεία, οποίος θέλει μπορεί να παει με αυτά αν δεν θέλει να παει με τους συνδεσμιτες ή με ιδια μέσα, αυτό ισχύει και για τις 4-7... Οπότε θέμα μετάβασης δεν τίθεται, όπως θα πανε οι 1-2-3-5-6, έτσι θα πανε και οι 4-7...
Το ότι οι 4-7 είναι συνδεσμιτες, δεν ισχύει, είναι εντελώς αυθαίρετο... Επίσης και συνδεσμιτες να ήταν, ας τους δίνανε τα διαρκείας που δικαιούνται και θα περίσσευαν από τα συνδεσμιτικα και δικαιοσύνη θα υπήρχε για τους μη συνδεσμιτες και οι συνδεσμιτες θα έπαιρναν το μαγικό χαρτάκι με το διαρκείας τους και στους συνδέσμους θα περίσσευαν τα αντίστοιχα εισιτήρια να τα διαθέσουν όπου θέλουν...
Όσον αφορά το επιχείρημα ότι όταν παίρνεις διαρκείας δε σου εξασφαλίζουν και θέση στον τελικό, είναι γελοίο, γιατί στην πραγματικότητα σου εξασφαλίζει, αν έχεις στις 1-2-3-5-6, γιατί δεν σου εξασφαλίζει αν έχεις στις 4-7...? Επίσης, ανέκαθεν, η ΠΑΕ έδινε προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας, σε οποιοδήποτε θέμα υπάρχει, είναι και λογικό, είναι η λεγόμενη ανταποδοτικότητα, "μαγκα βρέξει χιονίσει χειμώνα καλοκαίρι νικάς χάνεις σου έχω πληρωμένη μια θέση", δεν μπορείς αυτή τη θέση να την διαχειριστείς όπως γουστάρεις οπότε γουστάρεις... Σε 2 βδομάδες που θα θέλουν λεφτά από τα διαρκείας για τα play off και σε ένα μήνα που θα θέλουν τις ανανεώσεις τι θα πουν...?
Όσον αφορά επιχειρήματα τύπου "αν είχαμε 7.000 εισιτήρια", είναι του επιπέδου "αν η γιαγιά μου είχε καρουλια θα ήταν πατινι" οπότε δεν χρειάζονται κάν σχολιασμό...
Τα περί προτεραιότητας, είναι επίσης κοροϊδία, μου θυμίζει τη νδ που αντί να δώσει τα λεφτά στον κόσμο, τα δίνει στις τράπεζες για να τα δώσουν ντεμεκ αυτές στον κόσμο... Και όσο είδατε λεφτά εσείς άλλο τόσο είδε και ο κόσμος, άλλο τόσο θα δουν και εισιτήρια αυτοί που έχουν "προτεραιότητα", οι σύνδεσμοι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους, θα εξυπηρετήσουν τους άσχετους από την 7...
Όσον αφορά τη διαχείριση από τους συνδέσμους, οποίος έχει καλές γνωριμίες θα πάρει εισιτήριο, οποίος δεν έχει χλώμιασε, να είμαστε ειλικρινείς... Εγώ (που έχω διαρκείας στις "προνομιούχες" θύρες οπότε έχω και εισιτήριο για τον τελικό) επειδή τυγχάνει να έχω κάποιους φίλους αρχισυνδεσμιτες, έχω και συνδεςμιτικο εισιτήριο αν χρειαστεί αν και δεν έχω βοηθήσει ποτέ την προσπάθεια τους, άδικο δεν είναι? Ο αδερφός, ο ξαδερφος, ο κολλητός, η γκομενα αυτών που διαχειρίζονται τα εισιτήρια δεν θα πάρουν...? δεν είναι άδικο...?
Τελειωνοντας, θα ήταν λογικό, δίκαιο, σύμφωνο με την κοινή λογική και τα χρηστά ήθη και έθιμα που ισχύουν παγκοσμίως σε αντίστοιχες περιπτώσεις, να δώσουν 13000 στα διαρκείας (θα ξοδεύονταν περίπου τα 10000), 10000 στους συνδέσμους και τα ρέστα στην ΠΑΕ...
Υ.Γ. Σε μια πόλη που θα κινούνται 23.000 ΠΑΟΚια και 23.000 βάζελοι για ποιους γαύρους και ποιους αεκτσηδες μιλαμε? Τους βαζελους τους αφήνω απέξω γιατί δεν μπορούν να προςτατεύσουν ούτε τον εαυτό τους... Αν δεν μας πανικοβαλε η ΠΑΕ και μοίραζε σωστά τα εισιτήρια, θα πηγαίναμε 10.000 "μεμονωμένοι" σε ένα συγκεκριμένο μέρος που όλοι μας ξέρουμε, θα το κάναμε ασπρόμαυρο και θα πηγαίναμε με πορεία στο γήπεδο που είναι δυο βήματα... Συν άλλες 10.000 οι σύνδεσμοι με τα λεωφορεία, ήμασταν και κομπλέ και όλοι ικανοποιημένοι και κανένας ριγμένος...
Αρχικά όσον αφορά το θέμα "μεμονωμένοι και ασφαλεια", αν έχεις διαρκείας σε 1-2-3-5-6 δεν είσαι μεμονωμένος και μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου και αν έχεις στις 4-7 είσαι μεμονωμένος και δεν μπορείς...; Όσον αφορά τη μετάβαση, όσο επικίνδυνο είναι για αυτόν που έχει διαρκείας σε 1-2-3-5-6 άλλο τόσο επικίνδυνο είναι και για αυτόν που έχει στις 4-7... Επίσης, για ποια επικινδυνότητα μιλάμε, αν δεν πανικοβαλανε τον κόσμο και κατεβαίναμε όπως θέλαμε, πιο πιθανό ήταν να καψουμε εμείς την Αθήνα παρά να μας δημιουργήσουν αυτοί προβλήματα (πλην κλεφτοπολεμου)... Το παρά βλέπω αυτό γιατί είμαι φιλήσυχος
Το ότι οι 4-7 είναι συνδεσμιτες, δεν ισχύει, είναι εντελώς αυθαίρετο... Επίσης και συνδεσμιτες να ήταν, ας τους δίνανε τα διαρκείας που δικαιούνται και θα περίσσευαν από τα συνδεσμιτικα και δικαιοσύνη θα υπήρχε για τους μη συνδεσμιτες και οι συνδεσμιτες θα έπαιρναν το μαγικό χαρτάκι με το διαρκείας τους και στους συνδέσμους θα περίσσευαν τα αντίστοιχα εισιτήρια να τα διαθέσουν όπου θέλουν...
Όσον αφορά το επιχείρημα ότι όταν παίρνεις διαρκείας δε σου εξασφαλίζουν και θέση στον τελικό, είναι γελοίο, γιατί στην πραγματικότητα σου εξασφαλίζει, αν έχεις στις 1-2-3-5-6, γιατί δεν σου εξασφαλίζει αν έχεις στις 4-7...? Επίσης, ανέκαθεν, η ΠΑΕ έδινε προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας, σε οποιοδήποτε θέμα υπάρχει, είναι και λογικό, είναι η λεγόμενη ανταποδοτικότητα, "μαγκα βρέξει χιονίσει χειμώνα καλοκαίρι νικάς χάνεις σου έχω πληρωμένη μια θέση", δεν μπορείς αυτή τη θέση να την διαχειριστείς όπως γουστάρεις οπότε γουστάρεις... Σε 2 βδομάδες που θα θέλουν λεφτά από τα διαρκείας για τα play off και σε ένα μήνα που θα θέλουν τις ανανεώσεις τι θα πουν...?
Όσον αφορά επιχειρήματα τύπου "αν είχαμε 7.000 εισιτήρια", είναι του επιπέδου "αν η γιαγιά μου είχε καρουλια θα ήταν πατινι" οπότε δεν χρειάζονται κάν σχολιασμό...
Τα περί προτεραιότητας, είναι επίσης κοροϊδία, μου θυμίζει τη νδ που αντί να δώσει τα λεφτά στον κόσμο, τα δίνει στις τράπεζες για να τα δώσουν ντεμεκ αυτές στον κόσμο... Και όσο είδατε λεφτά εσείς άλλο τόσο είδε και ο κόσμος, άλλο τόσο θα δουν και εισιτήρια αυτοί που έχουν "προτεραιότητα", οι σύνδεσμοι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους, θα εξυπηρετήσουν τους άσχετους από την 7...
Όσον αφορά τη διαχείριση από τους συνδέσμους, οποίος έχει καλές γνωριμίες θα πάρει εισιτήριο, οποίος δεν έχει χλώμιασε, να είμαστε ειλικρινείς... Εγώ (που έχω διαρκείας στις "προνομιούχες" θύρες οπότε έχω και εισιτήριο για τον τελικό) επειδή τυγχάνει να έχω κάποιους φίλους αρχισυνδεσμιτες, έχω και συνδεςμιτικο εισιτήριο αν χρειαστεί αν και δεν έχω βοηθήσει ποτέ την προσπάθεια τους, άδικο δεν είναι? Ο αδερφός, ο ξαδερφος, ο κολλητός, η γκομενα αυτών που διαχειρίζονται τα εισιτήρια δεν θα πάρουν...? δεν είναι άδικο...?
Τελειωνοντας, θα ήταν λογικό, δίκαιο, σύμφωνο με την κοινή λογική και τα χρηστά ήθη και έθιμα που ισχύουν παγκοσμίως σε αντίστοιχες περιπτώσεις, να δώσουν 13000 στα διαρκείας (θα ξοδεύονταν περίπου τα 10000), 10000 στους συνδέσμους και τα ρέστα στην ΠΑΕ...
Υ.Γ. Σε μια πόλη που θα κινούνται 23.000 ΠΑΟΚια και 23.000 βάζελοι για ποιους γαύρους και ποιους αεκτσηδες μιλαμε? Τους βαζελους τους αφήνω απέξω γιατί δεν μπορούν να προςτατεύσουν ούτε τον εαυτό τους... Αν δεν μας πανικοβαλε η ΠΑΕ και μοίραζε σωστά τα εισιτήρια, θα πηγαίναμε 10.000 "μεμονωμένοι" σε ένα συγκεκριμένο μέρος που όλοι μας ξέρουμε, θα το κάναμε ασπρόμαυρο και θα πηγαίναμε με πορεία στο γήπεδο που είναι δυο βήματα... Συν άλλες 10.000 οι σύνδεσμοι με τα λεωφορεία, ήμασταν και κομπλέ και όλοι ικανοποιημένοι και κανένας ριγμένος...
-
τσιριγώτης
Καλά μιλάμε στην επίσημη σελίδα της παε στο φεισμπουκ γίνεται χαμός απο μηνύματα αγανακτισμενων οπαδών. Τους έχουν ξεφτιλίσει και καλά τους κάνουν

Καλυτερα οσοι βρισκονται στην περιοχη του Λεκανοπεδιου να πανε αυτοπροσωπως απο την Τριτη στα γραφεια και να ρωτησουν/αγορασουν εισιτηριο
Τηλεφωνο μου διαφευγει αυτη τη στιγμη νομιζω πως το email στη σελιδα του ΣΦ στο fb ισχυει
Τηλεφωνο μου διαφευγει αυτη τη στιγμη νομιζω πως το email στη σελιδα του ΣΦ στο fb ισχυει
Και για οσους θα το δουνε απο την τηλεοραση οριστε μια ειδηση:
Μόνο live delay τελικού Κυπέλλου «δίνει» σε ανοιχτό κανάλι!
Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα δούμε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και από κανάλι ελεύθερης εμβέλειας το Σάββατο, έστω και σε live delay, δηλαδή με κάποια χρονική υστέρηση.
Ο ΟΤΕ επιμένει να επιδιώκει την αποκλειστική live μετάδοση του τελικού, η ΕΠΟ τον πιέζει, ώστε να δείξει το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και κανάλι ελεύθερης εμβέλειας, στην Βουλή έχει γίνει επερώτηση επί του θέματος, αλλά εξέλιξη δεν υπάρχει.
Την Τρίτη θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΟ συνάντηση ανθρώπων της ομοσπονδίας με εκπροσώπους του ΟΤΕ TV προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα τηλεοπτικής παραγωγής και στο πλαίσιο αυτής της μάζωξης θα τεθεί και το θέμα της μετάδοσης του αγώνα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τηλεοπτική παραγωγή του τελικού θα κάνει μόνο ο ΟΤΕ ακόμα και αν υπάρξει και μετάδοση (live ή live delay) από ανοιχτό κανάλι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα θα πρέπει να θεωρούνται ανοιχτά, ενώ ο ΑΝΤ1 παραμένει το πρώτο φαβορί για τη μετάδοση (παράλληλα με τον ΟΤΕ), είτε live, είτε live delay.
Σε ότι αφορά στην τηλεοπτική διαχείριση της μετάδοσης απ' τον ΟΤΕ, θα βγει εκπομπή pre game δίωρης διάρκειας, δηλαδή απ' τις 18.00.
sport-fm.gr
Αραγε θα εχουμε γιγαντοοθονη κατω;
Μόνο live delay τελικού Κυπέλλου «δίνει» σε ανοιχτό κανάλι!
Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα δούμε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και από κανάλι ελεύθερης εμβέλειας το Σάββατο, έστω και σε live delay, δηλαδή με κάποια χρονική υστέρηση.
Ο ΟΤΕ επιμένει να επιδιώκει την αποκλειστική live μετάδοση του τελικού, η ΕΠΟ τον πιέζει, ώστε να δείξει το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και κανάλι ελεύθερης εμβέλειας, στην Βουλή έχει γίνει επερώτηση επί του θέματος, αλλά εξέλιξη δεν υπάρχει.
Την Τρίτη θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΟ συνάντηση ανθρώπων της ομοσπονδίας με εκπροσώπους του ΟΤΕ TV προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα τηλεοπτικής παραγωγής και στο πλαίσιο αυτής της μάζωξης θα τεθεί και το θέμα της μετάδοσης του αγώνα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τηλεοπτική παραγωγή του τελικού θα κάνει μόνο ο ΟΤΕ ακόμα και αν υπάρξει και μετάδοση (live ή live delay) από ανοιχτό κανάλι. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα θα πρέπει να θεωρούνται ανοιχτά, ενώ ο ΑΝΤ1 παραμένει το πρώτο φαβορί για τη μετάδοση (παράλληλα με τον ΟΤΕ), είτε live, είτε live delay.
Σε ότι αφορά στην τηλεοπτική διαχείριση της μετάδοσης απ' τον ΟΤΕ, θα βγει εκπομπή pre game δίωρης διάρκειας, δηλαδή απ' τις 18.00.
sport-fm.gr
Αραγε θα εχουμε γιγαντοοθονη κατω;
- ΠΑΟΚπαντου
+++ Στην αρχη ειχε ακουστει πιο μικρο νουμερο για τους συνδεσμους νομιζω και θα ηταν τα αλλα για τα διερκειας. Τους ανεβασαν λιγο με τη λογικη οτι τα περισσοτερα ειναι συνδεσμιακα και τα βρηκαν εκει συν οτι θα ειναι και ασφαλεστερη η μετακινηση και δεν πρεπει να το ξεχναμε τα πραγματα ειναι οξυμενα περα απο τα ποδοσφαιρικα...Κατανοω απολυτα τα αδερφια που ισως να τους ειναι δυσκολος αυτος ο τροπος που συστινεται ομως η ΟΜΑΔΑ παει να σηκωσει κουπα! ΚΑΙ ΟΛΟΙ εμεις που δε θα ειμαστε στο γηπεδο θετικη ενεργεια!stelyk έγραψε:Ας πει καποιος που ξερει ποσα διαρκειας εχει η 4-7 και ποσα απο αυτα ειναι συνδεμιακα.
Η ΠΑΕ ξαναλεω με την δικια μου λογικη μοιρασε σωστα τα εισητηρια θελοντας να προστατεψει ολον τον κοσμο και να κετεβουν ολοι οργανωμενα.
1000 εισητηρια παραπανω πηραν οι σφ σε σχεση με ΟΛΑ τα διαρκειας του γηπεδου...
Επειδή δεν έχω facebook και επειδή δύο τινά να συμβούν ή να πάρω εισιτήριο από επάνω (φίλος ή κάτι άλλο - χλωμό όμως το βλέπω) αλλά θα έχω πρόβλημα πρόσβασης "ως μεμεονωμένος" ή να το δώ μέσω live streaming αν κάποιος αδελφός εδώ στην χαβούζοαθήνα μπορεί να με φέερει σε επαφή με τον Πανελλήνιο το mail μου υπάρχει στα στοιχεία μου!stelyk έγραψε:στο facebook εχει τηλεφωνα και μαιλ του πανελληνιου ψαξτε να τα βρειτε και ρωτηστε τους.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!
Re: Απ: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Καλύτερα δεν θα το έγραφα ούτε εγώ.arisk έγραψε:Πάντως τα επιχειρήματα περί αναγκαιότητας χορήγησης των εισιτηρίων στους συνδέσμους αντί για τους κατόχους διαρκείας των Θυρών 4-7 είναι από απλώς σαθρά εώς κωμικά...
Αρχικά όσον αφορά το θέμα "μεμονωμένοι και ασφαλεια", αν έχεις διαρκείας σε 1-2-3-5-6 δεν είσαι μεμονωμένος και μπορείς να προστατεύσεις τον εαυτό σου και αν έχεις στις 4-7 είσαι μεμονωμένος και δεν μπορείς...; Όσον αφορά τη μετάβαση, όσο επικίνδυνο είναι για αυτόν που έχει διαρκείας σε 1-2-3-5-6 άλλο τόσο επικίνδυνο είναι και για αυτόν που έχει στις 4-7... Επίσης, για ποια επικινδυνότητα μιλάμε, αν δεν πανικοβαλανε τον κόσμο και κατεβαίναμε όπως θέλαμε, πιο πιθανό ήταν να καψουμε εμείς την Αθήνα παρά να μας δημιουργήσουν αυτοί προβλήματα (πλην κλεφτοπολεμου)... Το παρά βλέπω αυτό γιατί είμαι φιλήσυχοςκαι συνεχίζω... Αφού η ΠΑΕ έβαλε λεωφορεία, οποίος θέλει μπορεί να παει με αυτά αν δεν θέλει να παει με τους συνδεσμιτες ή με ιδια μέσα, αυτό ισχύει και για τις 4-7... Οπότε θέμα μετάβασης δεν τίθεται, όπως θα πανε οι 1-2-3-5-6, έτσι θα πανε και οι 4-7...
Στάλθηκε από το GT-I8190 μου
δεξιά κάτω...guardian4 έγραψε:danirifle έγραψε:γκάρντιαν
βαφτίζεται η ανηψιά μου σε νησί παρασκευή πριν τον τελικό.
από τρίτη βράδυ να έχω φύγει από θεσνίκη για εκεί, οπότε θα πρέπει δικός μου να πάρει το εισιτήριό μου.
σάββατο κατά τις 5+ ίσως να καταφέρω να είμαι αθήνα, αλλά στο αεροδρόμιο.
από εκεί με ταξί θα πρέπει να φτάσω κάπου κοντά στους δικούς μας (λογικά προς οακα) και μετά να περπατήσω πολύ μέχρι να τους βρω (γιατί θα έχει πολλούς κλειστούς δρόμους). η μαλακία είναι ότι θα περιηγηθώ στη χαβούζα σόλο, και δεν ξέρω περιοχές και δρόμους.
όταν με το καλό φτάσω γήπεδο, θα πρέπει να βρω (!) τους δικούς μου με το εισιτήριό μου
φυσικά το πώς θα γυρίσω σαλόνικα, ακόμα δεν το ξέρω
θα προσπαθήσω να μπω τσόντα σε κάποιο πουλμαντό, γιατί αλλιώς βρώμα η δουλειά
φυσικά θα χάσω όλο το ζουμί που είναι η κάθοδος της ασπρόμαυρης στρατιάς και όλα τα τεκτενόμενα. μία κάθοδο που την περιμένω κάθε χρόνο από το σεπτέμβρη
και τώρα βρήκε η αδερφή να έχει προγραμματίσει τη βάπτιση... μου μ@μησε τη ζωή
αν τελικά όλα πάνε καλά και καταφέρω να έρθω οακα, θα είναι η οδύσσεια του ντάνι
σε τι πέλαγο ειναι το νησι?
σπάζω το κεφάλι μου να δω πώς και τί
μου δίνω γύρω στο 30% να είμαι οακα