ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Παίδες υπάρχει κάποιος τρόπος να έρθουμε σε επαφή με τον Πανελλήνιο...?
Γράφω για να σας προετοιμάσω τι θα αντιμετωπίσετε όσοι απευθυνθείτε σε συνδέσμους και δεν είστε γραμμένοι για να κατεβείτε Αθήνα, μιας και ήδη ρώτησα τι παίζει.
Λοιπόν υπολογίστε 20 ευρώ περίπου εισιτήριο αγώνα + 25 με 30 για λεωφορείο και το καλύτερο 60 ευρώ για ετήσια συνδρομή συνδέσμου το όλο 110 ευρώ περίπου (δηλαδή το διαρκείας για ένα χρόνο).
Περαστικά μας.
Λοιπόν υπολογίστε 20 ευρώ περίπου εισιτήριο αγώνα + 25 με 30 για λεωφορείο και το καλύτερο 60 ευρώ για ετήσια συνδρομή συνδέσμου το όλο 110 ευρώ περίπου (δηλαδή το διαρκείας για ένα χρόνο).
Περαστικά μας.
Re: Απ: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Νομίζω πως το παζλ συμπληρώνεται.peterbac έγραψε:Γράφω για να σας προετοιμάσω τι θα αντιμετωπίσετε όσοι απευθυνθείτε σε συνδέσμους και δεν είστε γραμμένοι για να κατεβείτε Αθήνα, μιας και ήδη ρώτησα τι παίζει.
Περαστικά μας.
Στάλθηκε από το GT-I8190 μου
Αυτός δεν θα πάει μεμονωμένα,θα πάει με τα λεωφορεία της ΠΑΕ και θα πληρώσει ένα 50αρι παραπάνω.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ.Όλη η ιστορία γ αυτό έγινε.[/quote]theofilos έγραψε:Δηλαδη τον άλλον με διαρκείας στην πέντε, αυτός θα γίνει Hulk και εγώ όχι; Ρωτάω για να καταλάβω. Συνεχίζω να πιστεύω πως η όλη ιστορία έγινε για να πάρουν κάποια παραπάνω οι σύνδεσμοι.Odi έγραψε:
Εγώ δηλαδή δεν μπορώ να πάω με το λεωφορείο της ΠΑΕ; Ρωτάω γιατί δεν μου κολάει.
Στάλθηκε από το GT-I8190 μου[/quote]
Εκτιμήθηκε,πως οι κάτοχοι διαρκείας στις "ακριβότερες" θύρες,μπορούν να επωμιστούν πιο εύκολα και το κόστος του λεωφορείου της ΠΑΕ. Επίσης υπάρχει πίεση χρόνου.Πρέπει να κανονιστούν πολύ γρήγορα πάρα πολλά ζητήματα.
Πάντα κάποιος θα βρισκόταν και θα έλεγε "Μα δεν πρόλαβα","μα μια θέση περισσεύει" και χίλια δυο άλλα.Κλασικά πράγματα.
Όταν η ΠΑΕ έβγαζε τα διαρκείας το Καλοκαίρι,δεν έλεγε πουθενά πως θα έχουν προτεραιότητα σε περίπτωση τελικού παίδες.Και κανείς δεν το ζήτησε.
Επίσης μην κράζετε χωρίς να έχετε κάνει καν προσπάθεια να εξασφαλίσετε εισιτήριο.
Τα πάντα τα συζητάμε φιλικά.Επαναλαμβάνω,έχω διαρκείας στην 7 και είμαι κ εγώ από τους "ριγμένους".
Στην ΠΑΕ σκέφτηκαν να δώσουν στους συνδέσμους όσα ζήτησαν και καμιά προτεραιότητα σε κανένα διαρκείας.Αλλά θίχτηκε το θέμα της ασφάλειας που είναι το Α και το Ω και προτιμήθηκε ο τρόπος που θα εξασφαλίσει τον όσο δυνατόν μεγαλύτερο περιορισμό των μεμονωμένων μετακινήσεων.Φαίνεται και από την ανακοίνωση.
Ας πει καποιος που ξερει ποσα διαρκειας εχει η 4-7 και ποσα απο αυτα ειναι συνδεμιακα.
Η ΠΑΕ ξαναλεω με την δικια μου λογικη μοιρασε σωστα τα εισητηρια θελοντας να προστατεψει ολον τον κοσμο και να κετεβουν ολοι οργανωμενα.
1000 εισητηρια παραπανω πηραν οι σφ σε σχεση με ΟΛΑ τα διαρκειας του γηπεδου...

Η ΠΑΕ ξαναλεω με την δικια μου λογικη μοιρασε σωστα τα εισητηρια θελοντας να προστατεψει ολον τον κοσμο και να κετεβουν ολοι οργανωμενα.
1000 εισητηρια παραπανω πηραν οι σφ σε σχεση με ΟΛΑ τα διαρκειας του γηπεδου...

Δεν μου συνέβη τίποτα τέτοιο.peterbac έγραψε:Γράφω για να σας προετοιμάσω τι θα αντιμετωπίσετε όσοι απευθυνθείτε σε συνδέσμους και δεν είστε γραμμένοι για να κατεβείτε Αθήνα, μιας και ήδη ρώτησα τι παίζει.
Περαστικά μας.
Και αυτοί που θα πάνε με το λεωφορείο της ΠΑΕ θα δώσουν 30 για το εισιτήριο και 50 για το λεωφορείο =80 ευρώ =30 ευρώ διαφορά.
ODI, είμαι και εγώ απο τους ριγμένους, αλλά εισητήριο θα πάρω από άνθρωπο της πέντε που δέν θα πάει. Η αντίδρασή μου έχει να κάνει με τον διαχωρισμό, που κατ εμέ γίνετε υπέρ των συνδέσμων. Το εισητήριο που θα πάρω θα με κατευθήνει μεμονομένο στην αθήνα. Δεν με προστατεύει καμιά ΠΑΕ με αυτόν τον τρόπο. Ας υποχρέωνε όσους αγορλαζαν εισητήριο να μπούν στο λεωφορείο της ΠΑΕ και να τους έδινε το χαρτάκι στην αθήνα, αν ήθελε να τους προστατέψει. Ας τα έβγαζε όλα ελεύθερα, ή ας τα έδινε ΟΛΑ στους συνδέσμους. Αυτό που κάνουν είναι ένας περίεργος διαχωρισμός χωρίς νόημα.
Και άντε φτάσε στην Αθήνα με όλη αυτή την αστυνομία και το μπάχαλο που θα επικρατεί και περίμενε τον υπάλληλο της ΠΑΕ να βρει το δικό σου ονομαστικό εισιτήριο ανάμεσα 21.299 άλλα.Δεν γίνονται αυτά.
Τώρα εντάξει,αν γράφετε για ταλαιπωρίες κλπ σε τέτοια εκδρομή τί να πω..
Τώρα εντάξει,αν γράφετε για ταλαιπωρίες κλπ σε τέτοια εκδρομή τί να πω..
- Aureliano Buendia
Υπάρχει ένα κενό σημείο στην ανακοίνωση της ΠΑΕ που μένει αδιευκρίνιστο.
Τα ειστήρια που αναλογούν στους διαρκειούχους των ακριβών θυρών αποκλείεται να εξαντληθούν.
Δεν θα θέλουν όλοι να πάνε στον τελικό, ενώ θα διατίθενται και για μονάχα μία μέρα.
Αυτά τι θα απογίνουν; Θα διοχετευτούν απευθείας στους συνδέσμους; Θα κρατηθούν από την ΠΑΕ;
Τα ειστήρια που αναλογούν στους διαρκειούχους των ακριβών θυρών αποκλείεται να εξαντληθούν.
Δεν θα θέλουν όλοι να πάνε στον τελικό, ενώ θα διατίθενται και για μονάχα μία μέρα.
Αυτά τι θα απογίνουν; Θα διοχετευτούν απευθείας στους συνδέσμους; Θα κρατηθούν από την ΠΑΕ;
Καθόλου περίεργος δεν είναι ο διαχωρισμός αδελφέ, ούτε χωρίς νόημα.Αλισβερίσι γίνεται.theofilos έγραψε:ODI, είμαι και εγώ απο τους ριγμένους, αλλά εισητήριο θα πάρω από άνθρωπο της πέντε που δέν θα πάει. Η αντίδρασή μου έχει να κάνει με τον διαχωρισμό, που κατ εμέ γίνετε υπέρ των συνδέσμων. Το εισητήριο που θα πάρω θα με κατευθήνει μεμονομένο στην αθήνα. Δεν με προστατεύει καμιά ΠΑΕ με αυτόν τον τρόπο. Ας υποχρέωνε όσους αγορλαζαν εισητήριο να μπούν στο λεωφορείο της ΠΑΕ και να τους έδινε το χαρτάκι στην αθήνα, αν ήθελε να τους προστατέψει. Ας τα έβγαζε όλα ελεύθερα, ή ας τα έδινε ΟΛΑ στους συνδέσμους. Αυτό που κάνουν είναι ένας περίεργος διαχωρισμός χωρίς νόημα.
οπως θελετε τα γραφετε μερικοι. οταν ο δημητρακης επερνε το δρομο για αθηνα ηταν επαγγελματιας. τωρα που καταλαβατε πως λειτουργει η παε θεωρειτε τους εαυτους σας πελατες και οχι οπαδους. ροδα ειναι λεει.
μεχρι κ να αναζητησετε τον Πανελληνιο κοφτηκατε ξαφνικα που τα παιδια ξερουν αν τους περισσευουν χρηματα για να τον κρατανε και να τρεχουν στη θεσσαλονικη και σε εκτος εδρας εκδρομες.
και καλο θα ηταν να σταματησουν καποιοι να κραζουν τους συνδεσμους στo facebook και να αναζητησουν ενα εισιτηριο εκει που πρεπει. οσοι ψαχτουν θα βρουν.
μεχρι κ να αναζητησετε τον Πανελληνιο κοφτηκατε ξαφνικα που τα παιδια ξερουν αν τους περισσευουν χρηματα για να τον κρατανε και να τρεχουν στη θεσσαλονικη και σε εκτος εδρας εκδρομες.
και καλο θα ηταν να σταματησουν καποιοι να κραζουν τους συνδεσμους στo facebook και να αναζητησουν ενα εισιτηριο εκει που πρεπει. οσοι ψαχτουν θα βρουν.
- kataramenos5
Τι γκρινιάζετε ρε .Εσείς τουλάχιστον θα το δείτε.Γαμος (που ΠΡΕΠΕΙ να παω) Σαββατο απόγευμα..
Τη γκαντεμιά μου μέσα....

ολο και κπ καφετερια θα χει κοντα ρε συ...εκτος αν παντρευεσαι εσυ οποτε οντως πρεπει να σαι συνεχεια εκει μαλλον//

Για όλα υπάρχει λύση, μέσα στα έξοδα του γάμου βάλτε και μια γιγαντοθόνη στο προαύλιο της εκκλησίας και κάντε το Τούμπα!!!
kataramenos5 έγραψε:Τι γκρινιάζετε ρε .Εσείς τουλάχιστον θα το δείτε.Γαμος (που ΠΡΕΠΕΙ να παω) Σαββατο απόγευμα..![]()
![]()
![]()