ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Μεγάλη ντροπή να μην δοθούν εισιτήρια σε διαρκείας από 7 κ 4 ... Παίρνω στην 4 εδώ κ 5 χρόνια , από τα 18 μου δηλαδή ενώ μπαίνω στην 3 ... Απλά για στήριξη.. Κ το ευχαριστώ είναι να με αφήνουν από έξω.... Μπράβο... Έξω έμεινα κ στο Λονδίνο κ μπήκαν 1000 γκόμενες ... Κ μείναμε 2000 άτομα που δεν χάνουν αγώνα έξω... Απαράδεκτη κίνηση από ΠΑΕ .... Γι αυτό κ εγώ διαρκείας ποτέ ξανά!!!! Δώστε τα στα μπερδεμένος κ μετά να αναρωτιέστε γιατί είναι άδεια η τούμπα!
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Εγω ετυχε να εχω κονε σε συνδεσμους και κατα πασα πιθανοτητα θα βρεθω στον τελικο...Δηλαδη μεμονομενα δεν θα υπαρχει εισιτηριο?Γιατι να πεταχτουν εξω τα παιδια απο τις θυρες 4-7 οσοι δεν ανηκουν σε συνδεσμο δηλαδη να μην κατεβουν ΟΑΚΑ?Πιστευω μπορουσε να βρεθει και καλυτερη λυση μαγκες
Εισαι λαθος....οσο για λονδινο εισητηρια πηρε οποιος προλαβε καμμια σχεση....αν το βρισκεις δυσκολο να πας σε εναν σφ που ειναι διπλα σου να ρωτησεις για την εκδρομη τοτε εισαι κ παραλογος. Οσοι θα κατεβουν "αυτονομα" θα ειναι ο νουμερο 1 στοχος για επεισοδεια,δεν φοβαμαι την καζουρα κ τον χλευασμο,να μην θρηνω φοβαμαι
Sent from my iPhone using Tapatalk
ειναι τοσα λιγα τα εισητηρια που καποιος θα ειχε παραπονο..το θεμα ειναι οτι ετσι βγαινουν ζημιωμενοι οι κατοχοι διαρκειας 4 + 7 (Ασχετα αν λογικα οι περισσοτεροι θα μπορουν και εχουν προσβαση στους συνδεσμους).απλα πρεπει τουλαχιστον οι συνδεσμοι να δωσουν μια προτεραιοτητα στα διαρκειας.το οτι δεν βγηκαν στα εκδοτηρια τα εισητηρια ειναι απολυτως φυσικο.
καλη ανασταση σε ολους!!
καλη ανασταση σε ολους!!
Δυστυχως αδερφέ κάποιος έπρεπε να μείνει εκτός. Αν ρωτήσεις σε κάποιον σύνδεσμο στην περιοχή σου, θα τη βρεις την άκρη πιστεύω.Demir έγραψε:Μεγάλη ντροπή να μην δοθούν εισιτήρια σε διαρκείας από 7 κ 4 ... Παίρνω στην 4 εδώ κ 5 χρόνια , από τα 18 μου δηλαδή ενώ μπαίνω στην 3 ... Απλά για στήριξη.. Κ το ευχαριστώ είναι να με αφήνουν από έξω.... Μπράβο... Έξω έμεινα κ στο Λονδίνο κ μπήκαν 1000 γκόμενες ... Κ μείναμε 2000 άτομα που δεν χάνουν αγώνα έξω... Απαράδεκτη κίνηση από ΠΑΕ .... Γι αυτό κ εγώ διαρκείας ποτέ ξανά!!!! Δώστε τα στα μπερδεμένος κ μετά να αναρωτιέστε γιατί είναι άδεια η τούμπα!

υ.γ. Γιατί δεσμεύει η ΠΑΕ 1800 εισητήρια? Οι προσκλήσεις στους ουδέτερους συμπεριλαμβάνονται στα 21.300?
danirifle έγραψε:γκάρντιαν
βαφτίζεται η ανηψιά μου σε νησί παρασκευή πριν τον τελικό.
από τρίτη βράδυ να έχω φύγει από θεσνίκη για εκεί, οπότε θα πρέπει δικός μου να πάρει το εισιτήριό μου.
σάββατο κατά τις 5+ ίσως να καταφέρω να είμαι αθήνα, αλλά στο αεροδρόμιο.
από εκεί με ταξί θα πρέπει να φτάσω κάπου κοντά στους δικούς μας (λογικά προς οακα) και μετά να περπατήσω πολύ μέχρι να τους βρω (γιατί θα έχει πολλούς κλειστούς δρόμους). η μαλακία είναι ότι θα περιηγηθώ στη χαβούζα σόλο, και δεν ξέρω περιοχές και δρόμους.
όταν με το καλό φτάσω γήπεδο, θα πρέπει να βρω (!) τους δικούς μου με το εισιτήριό μου
φυσικά το πώς θα γυρίσω σαλόνικα, ακόμα δεν το ξέρω
θα προσπαθήσω να μπω τσόντα σε κάποιο πουλμαντό, γιατί αλλιώς βρώμα η δουλειά
φυσικά θα χάσω όλο το ζουμί που είναι η κάθοδος της ασπρόμαυρης στρατιάς και όλα τα τεκτενόμενα. μία κάθοδο που την περιμένω κάθε χρόνο από το σεπτέμβρη
και τώρα βρήκε η αδερφή να έχει προγραμματίσει τη βάπτιση... μου μ@μησε τη ζωή
αν τελικά όλα πάνε καλά και καταφέρω να έρθω οακα, θα είναι η οδύσσεια του ντάνι
σε τι πέλαγο ειναι το νησι?
Έκλεισα αεροπορικό για Αθήνα για τον τελικό, αμέσως μετά το ματς με τον γαυρο. Τώρα δεν το κόβω να βρίσκω εισιτήριο.. Παίζει κανείς με διαρκείας που δικαιούται εισιτήριο και δεν θα κατέβει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Par1s την Σάβ 19 Απρ 2014, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το θέμα δεν είναι να πουλήσουν μαγκιά οι σύνδεσμοι..Το ζήτημα είναι πως οι μεμονωμένοι θα διατρέχουν πάρα πολύ μεγάλο κίνδυνο.
Ίσως μια λύση θα ήταν την πρώτη μέρα να έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας και όσα περισσέψουν να τα πάρουν οι σύνδεσμοι.Αλλά αυτός που έχει διαρκείας και δεν μένει στην Θεσσαλονίκη;Ή έχει δουλειά και δεν προλάβει;
Όπως και να το δει ο καθένας κάποιος θα βγει ζημιωμένος.
Επαναλαμβάνω πως είμαι κ εγώ από τους "θιγμένους" θεωρητικά που έχουν διαρκείας στην 7..
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.Τα εισιτήρια είναι πολύ λίγα..
Η ουσία είναι πως "σπρώχνουν" τον κόσμο να πάει με πούλμαν και όχι μεμονωμένα..
Ίσως μια λύση θα ήταν την πρώτη μέρα να έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας και όσα περισσέψουν να τα πάρουν οι σύνδεσμοι.Αλλά αυτός που έχει διαρκείας και δεν μένει στην Θεσσαλονίκη;Ή έχει δουλειά και δεν προλάβει;
Επαναλαμβάνω πως είμαι κ εγώ από τους "θιγμένους" θεωρητικά που έχουν διαρκείας στην 7..
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως δεν υπάρχει κανένας τρόπος να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.Τα εισιτήρια είναι πολύ λίγα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Odi την Κυρ 20 Απρ 2014, 00:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και εγώ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗRoMaN έγραψε:mpouJr έγραψε:Νικολα κ ρομαν στειλτε μειλ σε μενα να πουμε 2 πραγματακια....
Έστειλα!

-----------------------Γλύκος-----------------------
Σκόνδρας---Βίτορ---Ινσαουράλδε---Τζαβέλλας
----------------Κίτσιου---Κάτσε--------------------
----------------------Λάζαρ----------------------------
--------Λούκας---Σαλπιγγίδης---Στοχ------------
Σκόνδρας---Βίτορ---Ινσαουράλδε---Τζαβέλλας
----------------Κίτσιου---Κάτσε--------------------
----------------------Λάζαρ----------------------------
--------Λούκας---Σαλπιγγίδης---Στοχ------------
+++++Ετσι ακριβως ειναι Οντι.Odi έγραψε:Το θέμα δεν είναι να πουλήσουν μαγκιά οι σύνδεσμοι..Το ζήτημα είναι πως οι μεμονωμένοι θα διατρέχουν πάρα πολύ μεγάλο κίνδυνο.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗOlorin.2 έγραψε:Δυστυχως αδερφέ κάποιος έπρεπε να μείνει εκτός. Αν ρωτήσεις σε κάποιον σύνδεσμο στην περιοχή σου, θα τη βρεις την άκρη πιστεύω.Demir έγραψε:Μεγάλη ντροπή να μην δοθούν εισιτήρια σε διαρκείας από 7 κ 4 ... Παίρνω στην 4 εδώ κ 5 χρόνια , από τα 18 μου δηλαδή ενώ μπαίνω στην 3 ... Απλά για στήριξη.. Κ το ευχαριστώ είναι να με αφήνουν από έξω.... Μπράβο... Έξω έμεινα κ στο Λονδίνο κ μπήκαν 1000 γκόμενες ... Κ μείναμε 2000 άτομα που δεν χάνουν αγώνα έξω... Απαράδεκτη κίνηση από ΠΑΕ .... Γι αυτό κ εγώ διαρκείας ποτέ ξανά!!!! Δώστε τα στα μπερδεμένος κ μετά να αναρωτιέστε γιατί είναι άδεια η τούμπα!![]()
υ.γ. Γιατί δεσμεύει η ΠΑΕ 1800 εισητήρια? Οι προσκλήσεις στους ουδέτερους συμπεριλαμβάνονται στα 21.300?
στο ζουμι τωρα...
και γιατι να μεινουν κατοχοι διαρκειας εκτος;
και με ποια κριτηρια γινεται ο διαχωρισμος μεταξυ των κατοχων;οικονομικα;;δλδ ΠΕΤΑΣ αυτον που μαλωσε με τη γυναικα του,στερησε κατι απο το παιδι του,ισως εκανε παξιμαδι το σκατο του για να παρει 1 διαρκειας για την ΚΑΒΛΑ του επειδη πληρωσε ''λιγα'' για να το αγορασει;;
Ή ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ή ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!
Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΥΣΤΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤH
μεγάλη ντροπή αυτό που πάει να γίνει με τα διαρκείας. Πραγματικά αν γίνει κάτι τέτοιο δεν ξαναβλέπουν ευρώ από εμένα. Παίρνω 15 χρόνια διαρκείας και αυτό είναι το ευχαριστώ της παε? Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να αντιδράσουμε μαζικά όλοι οι κάτοχοι διαρκείας στα πέταλα. Θέλω να πω πολλά αλλά την πνίγω μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις
μεγάλη ντροπή αυτό που πάει να γίνει με τα διαρκείας. Πραγματικά αν γίνει κάτι τέτοιο δεν ξαναβλέπουν ευρώ από εμένα. Παίρνω 15 χρόνια διαρκείας και αυτό είναι το ευχαριστώ της παε? Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να αντιδράσουμε μαζικά όλοι οι κάτοχοι διαρκείας στα πέταλα. Θέλω να πω πολλά αλλά την πνίγω μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις