ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Re: ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 26/4/2014, 20:00, ΟΤΕ
Εγώ πάντως "φοβάμαι"
Θα γίνουν άσχημα πράγματα αλλά όχι με Παναθηναϊκούς, αυτοί δεν είναι το θέμα...
Αλλά οι γαύροι θα κάνουν μαλακία, σίγουρα... Προσοχή και ειδικά σε αυτούς που έρχονται από πάνω!
Θα γίνουν άσχημα πράγματα αλλά όχι με Παναθηναϊκούς, αυτοί δεν είναι το θέμα...
Αλλά οι γαύροι θα κάνουν μαλακία, σίγουρα... Προσοχή και ειδικά σε αυτούς που έρχονται από πάνω!
Οι συνδεσμοι θελουν καμμια 25000 για να καλυφθουν.....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- paokovios1974
Με απασχολησε λιγο το θεμα 11αδας και σκεφτηκα και μια εναλακτικη επιλογη παμε να δουμε τερματας ΓΛΥΚΟΣ αριστερα προς τα δεξια ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ, ΒΙΤΟΡ,ΤΣΑΚΟ,ΚΙΤΣΙΟΥ παμε στο κρισιμο ΚΑΤΣΕ ΛΑΖΑΡ μπροστα ΛΟΥΚΑΣ δεξια ΣΑΛΠΙ αριστερα ΣΤΟΧ και κορυφη χουσεν πλακα κανω ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ με αυτο τον σχηματισμο εχεις ισοροπημενες και τις 2 πλευρες σου ο Σαλπι καλυπτει τα οβερλαπ του Κιτσιου Τζαβελλας βραχος πισω Στοχ να αλωνιζει Λουκας σε πιο ελευθερο ρολο κυριως 10αρι αλλα και βοηθειες στα ακρα καμια ασσιστ στον Κουλουρη που σιγουρα αν παρει την μπαλλα στην περιοχη 1, 2 φορες η δευτερη θα ειναι γκολ.στο 65 μπορεις ευκολα να βαλεις βουκαρο στον Σαλπι και να τραβηξεις δεξια καθαρα λουκας να βαλεις και κανενα λινο για μεγαλυτερη επιθετικοτητα αν χρειαζεται,αυτη ειναι η σκεψη μου χωρις να το παιζω κοουτς ετσι για να κανουμε λιγο ποδοσφαιρικη κουβεντουλα επειδη τις τελευταιες μερες μονο για μαχες μιλουσαμε "και καλα καναμε" 

- sourmenetes
- Moderator
Το κεντρο ομως θελει τρεξιματα...Ο λουκας δεν εινι για πολλα πολλα...
- paokovios1974
Ναι αλλα και το να βαλεις στην ευθεια κατσε και κιτσιου γιατι μονο ευθεια γινεται θα εχεις αμεσως αμεσως 2 κοντα ιδιο σουλουπι αμυντ χαφ και ενα λαζαρ αναγκαστικα πιο προωθημενο καλο μεν αλλα δεν εχει τις ασσιστ που εχει ο Λουκας,η αλλη λυση με βουκιτς απο την αρχη δεν νομιζω οτι μπορει να βγει σε καμια περιπτωση
- sourmenetes
- Moderator
Ο λουκας δοκιμαστηκε και επι στεφενς ως 10 αλλα δεν ετυχε το γλυκο...Βεβαια οχι για πολυ αλλα δεν ετυχε...Και μενα η αισθηση μου ειναι οτι ο λουκας πιο πολυ δεκαρι ειναι αλλα λογικα το δοκιμασαν και δε βγηκε..
Εγω αν την κατεβαζα ετσι οπως λες την ομαδα θα εβαζα τον βουκιτς σεντερ φορ...
Εγω αν την κατεβαζα ετσι οπως λες την ομαδα θα εβαζα τον βουκιτς σεντερ φορ...
Για μεσοεπιθετικό έχουμε 3 επιλογές:
Νίνης, Vukic, Martens
εναλλακτική να παίξουμε 4-4-2 με Σάλπι - Κουλούρη μπροστά! Εγώ για αυτό το σενάριο ψήνομαι!
Όσο για τα μπακ πιστεύω ότι είναι καλά να παίξουμε είτε με Κίτσιου - Τζαβέλλα, είτε με Σκόνδρα - Lino...! Όσο για τις άλλες θέσεις μαλλον είναι δεδομένες. Γλύκος, Insaurralde, Vitor, Kace, Lazar, Lucas, Stoch δεν μένουν εκτός..
Νίνης, Vukic, Martens
εναλλακτική να παίξουμε 4-4-2 με Σάλπι - Κουλούρη μπροστά! Εγώ για αυτό το σενάριο ψήνομαι!
Όσο για τα μπακ πιστεύω ότι είναι καλά να παίξουμε είτε με Κίτσιου - Τζαβέλλα, είτε με Σκόνδρα - Lino...! Όσο για τις άλλες θέσεις μαλλον είναι δεδομένες. Γλύκος, Insaurralde, Vitor, Kace, Lazar, Lucas, Stoch δεν μένουν εκτός..
- paokovios1974
Νομιζω οτι εχω εκφραστει για βουκαρο οτι καθαρο σεντερ μονος ειναι πολυ δυσκολο να παιξει πλεον σκεφτειτε οτι πρεπει να τρεχει συνεχεια να κανει πιεση την πρωτη πασα του στοπερ καθως και να πιεζει τον τερματοφυλακα δυσκολο για τον βουκαρο πλεον, σαν δευτερος που να ερχεται απο πισω μια χαρα αλλα μονο οταν μπαινει σαν αλλαγη για κανενα 25κεπτο βαρια 30λεπτο για αυτο λεμε ρε παιδια αυτην την παιχταρα δεν μπορουσαμε να την ειχαμε 28 χρονων?
- paokovios1974
Ωραιος ο φιλος 4-4-2 και μενα μου καθεται καλα και αυτο απλως εχω την αισθηση οτι ο ΓΧ δεν ειναι φαν αυτου του συστηματοςB&W έγραψε:Για μεσοεπιθετικό έχουμε 3 επιλογές:
Νίνης, Vukic, Martens
- paokovios1974
Παιδια συγνωμη που θα αφησω την ωραια κουβεντουλα μας αλλα η μικρη θελει να την κοιμησω οποτε τα λεμε αυριο.ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
- sourmenetes
- Moderator
Λεω αμα το επαιζα...Ο κουλουρης μπορει να σε χρυσωσει σε ενα τετοιο ματς με την χαρα και τον ενθουσιασμο του να παιξει,αλλα το πιο πιθανο ειναι να χαθει μιας και δεν εχει πολλα ματς στα ποδια του.Ο βουκιτς εχει την πειρα και ξερει να την πεταξει την μπαλα στο πλεχτο αν βρεθει μεσα στην περιοχη.Το σεναριο βεβαια ειναι τραβηγμενο..
4-4-2 δεν νομιζω να παιχτει.Ο βαζελος εχει τρεξιματα οπως ξαναειπα.Δεν μπορεις να μεινεις με 2 στο κεντρο..
4-4-2 δεν νομιζω να παιχτει.Ο βαζελος εχει τρεξιματα οπως ξαναειπα.Δεν μπορεις να μεινεις με 2 στο κεντρο..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Η αμυντικη τετραδα θα ειναι η γνωστη και δε νομιζω να αλλαξει αν δε τραυματιστει κανενας
Το κεντρο λογικα θα απαρτιζεται απο Κατσε Λαζαρ με το Μαρτενς μπροστα τους και εξτρεμ Στοχ Λουκας και με επιφυλαξη Στοχ Νινης.
Μπροστα λογικα Σαλπι
Λιγα λογια για το Λαο... Οποιοι και να κατεβουν δε τους φοβαμαι. Ο Λαος του ΠΑΟΚ ειναι κομαντο και δε μασαει,
ξερει τι πρεπει να κανει
και θα το κανει...
Οπως και η ομαδα... Ειναι τελικος και ξερουν τι πρεπει να κανουν
ειναι αφου
Ελπιζω μαζι με την ομαδα να κατεβει και ο ΠΑΜΠΛΟ
ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ
Το κεντρο λογικα θα απαρτιζεται απο Κατσε Λαζαρ με το Μαρτενς μπροστα τους και εξτρεμ Στοχ Λουκας και με επιφυλαξη Στοχ Νινης.
Μπροστα λογικα Σαλπι
Λιγα λογια για το Λαο... Οποιοι και να κατεβουν δε τους φοβαμαι. Ο Λαος του ΠΑΟΚ ειναι κομαντο και δε μασαει,
ξερει τι πρεπει να κανει

Οπως και η ομαδα... Ειναι τελικος και ξερουν τι πρεπει να κανουν

Ελπιζω μαζι με την ομαδα να κατεβει και ο ΠΑΜΠΛΟ
ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ
ειναι κανενας απο εδω μεσα απο καστορια. αν ναι ξερει αν θα διοργανωθει εκδρομη και αν υπαρχουν εισιτηρια στον συνδεσμο