hasio_john έγραψε:Φίλε guardian4, δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος όλου του κατεβατού που έγραψες !!guardian4 έγραψε: Πραγματικα με πολλα που διαβασα σκεφτηκα να αποχωρησω μια και εξω απο δωπερα.
Απορω πραγματικα πολλοι που γραφουν αν πατησαν πανω απο 5 φορες Τουμπα.
ΤΙ ΣΚ@ΤΑ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΚΡΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ???? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ.
..............................................................
ΠΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ?
ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ? ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
................................................
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΑΝΑΨΑΝ ΟΙ ΠΥΡΣΟΙ, ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΚΑΙΓΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ.
Πρώτα απ' όλα άπειρα ++++++++++++++++++++++++++ για την ΠΑΟΚίλα που έβγαλες που εννοείτε συμφωνούμε απόλυτα! Αυτό που θέλω να πω είναι, πως αυτό που έγραψες, ενώ είναι μια απάντηση σε αυτούς που "αηδίασαν" με αυτά που είδαν, εσύ απαντάς παραλείποντας το ΒΑΣΙΚΟ που είναι οι λιγοστοί κάφροι στην εξέδρα που το παίζουν "οπαδοί" μας !!
Το πρώτου σου ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ είναι που λες με σιγουριά (και με μαντικές ιδιότητες συγχρόνως) ότι αυτοί που κάνουν τ' αρνητικά σχόλια για την κατάσταση δεν έχουν πάει πάνω από 5 φορές στην Τούμπα! Που το ξέρεις?? Το θεωρείς σωστό αυτό που λες? Εγώ προσωπικά το θεωρώ προσβολή για μένα τουλάχιστον!
Μετά απορείς τι "σκατά" το ακραίο έγινε στον αγώνα! ΘΑ σταθώ μόνο σε ένα γιατί μετά από τόσα ποστ είναι κουραστικό να τα ξαναγράψω, οπότε μπορείς ν' ανατρέξεις σελίδες πίσω και να δεις! Θα πω μόνο για την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ακραία καφρίλα της φωτοβολίδας στον Μέγερι στο 95! Δεν σε είδα να το σχολιάζεις αυτό! Καλός ο λόγος που έβγαλες, αλλά ποιος ο λόγος να μας απαντάς σε κάτι, ενώ παραλείπεις το βασικό ξενέρωμα της ...αηδίας μας!!
Πρώτα απ' όλα ο φτιαγμένος ΚΑΦΡΟΣ που την πέταξε, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν ήταν άσσος στον σημάδι και απλά ήθελε να την περάσει δίπλα από τον Μέγερι για να τον τρομάξει! Την κεφάλα του ήθελε ν' ανοίξει!
Το ξέρεις πως αν τελικά τον σημάδευε τι θα γινόταν? Πρώτα απ' όλα το ματσάκι θα τελείωνε εκείνη την στιγμή μιας και θα φεύγανε όλοι οι γάβροι από το γήπεδο και εννοείτε θα γινόταν διακοπή του αγώνα με τα γνωστά επακόλουθα για την ομάδα μας! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥ ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Ο Μ@ΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ""ΟΠΑΔΟΣ""??? Είναι δυνατός στο 95 (!!!!!) ρε συ, να το κάνει αυτό??? Μα πόση πρέζα μπορεί να έχει στον εγκέφαλο!
Γιατί δεν κατακρίνεις αυτά? Τι να το κάνω εγώ το παραλήρημα σου το ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ όταν με τα λεγόμενά σου είναι σα να το επαινείς τον στόκο αυτόν (αυτούς) ??????
Λες μετά για τα ...αθώα ψαράκια! Και απορείς!! Εντάξει, μπορεί και να τα "φύτεψαν" οι ίδιοι, αλλά ... Δεν είμαστε και μεις Παναγίες!! Θα στο θέσω έτσι! Εσύ αν πας Αθήνα και δεις τον πάγκο σου πασαλειμμένο με μπουγάτσα , θα το πάρεις σαν καζούρα και θα βάλεις πετσετούλα από πάνω για να κάτσεις?? Το ίδιο θα έκανες και συ σαν αντίδραση!!!
Τέλος λες για αυτούς μου μπούκαραν μέσα για να ....πανηγυρίσουν!!! Πες μου ότι κάνεις πλάκα? Πες μου πως δεν σοβαρολογείς!! (δεν λέω, όντως οι περισσότεροι που το έκαναν ήταν γι΄ αυτόν τον λόγο) Αλλά ρε συ, οι ψιλές που έπεσαν ήταν οφθαλμαπάτη? Ήταν μοντάζ ? Ήταν "κόλπο" των γάβρων?
Να ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ κάτι αν γίνεται, θέλω να μου απαντήσει ΜΟΝΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ! Δεν θέλω να κάνω διάλογο με κανέναν, παρά μόνον με αυτόν που ζητάω! (Εννοείτε είναι δημόσιο φόρουμ και ότι θέλει κάνει ο καθένας, αλλά το ζητάω σαν χάρη) Ευχαριστώ...![]()
Ότι να ναι από την αρχή μέχρι το τέλος το Post αυτό.Για αρχή χαλάρωσε με το υφάκι σου.Επιπλέον μάθε πως αμα βρεις στον πάγκο μπουγάτσα,θα την φας και το μόνο που θα κάνεις θα είναι να ζητήσεις άχνη και κανέλλα αν είναι με κρέμα.Δεν θα κλαίγεσαι σαν κακομαθημένο παιδάκι.
Επιπλέον οπαδέ που εξ αποστάσεως είδες ότι λες,ΚΑΝΕΙΣ οπαδός δεν μπήκε στο γήπεδο για να επιτεθεί.Μπήκαν στο 95 γιατί σφύριξε ο κόρακας ένα off side και νόμιζαμε όλοι πως το έληξε και στο τέλος δεν πλησίασαν καν την φυσούνα,παρά μόνο μπήκαν για να πανηγυρίσουν και τίποτα άλλο.
Θα παρακαλούσα πολύ τέτοιες απόψεις που εκφράζονται χωρίς να υπάρχει καν γνώση του τί έγινε να εκφράζονται με καλύτερο και πιο προσεγμένο ύφος.