Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
2%
ΒΙΤΟΡ
1
1%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
9
5%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
2%
ΝΑΤΧΟ
5
3%
ΚΑΤΣΕ
7
4%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
1
1%
ΣΤΟΧ
22
13%
ΚΛΑΟΥΣ
116
67%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
2
1%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΙΤΣΙΟΥ
4
2%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 173

Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από Odi »

hasio_john έγραψε:
guardian4 έγραψε: Πραγματικα με πολλα που διαβασα σκεφτηκα να αποχωρησω μια και εξω απο δωπερα.

Απορω πραγματικα πολλοι που γραφουν αν πατησαν πανω απο 5 φορες Τουμπα.

ΤΙ ΣΚ@ΤΑ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΤΟΣΟ ΑΚΡΑΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ???? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ.

..............................................................

ΠΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ?
ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ? ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

................................................

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΑΝΑΨΑΝ ΟΙ ΠΥΡΣΟΙ, ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΚΑΙΓΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ.
Φίλε guardian4, δεν καταλαβαίνω ποιος ο λόγος όλου του κατεβατού που έγραψες !!
Πρώτα απ' όλα άπειρα ++++++++++++++++++++++++++ για την ΠΑΟΚίλα που έβγαλες που εννοείτε συμφωνούμε απόλυτα! Αυτό που θέλω να πω είναι, πως αυτό που έγραψες, ενώ είναι μια απάντηση σε αυτούς που "αηδίασαν" με αυτά που είδαν, εσύ απαντάς παραλείποντας το ΒΑΣΙΚΟ που είναι οι λιγοστοί κάφροι στην εξέδρα που το παίζουν "οπαδοί" μας !!
Το πρώτου σου ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΟΥΛ είναι που λες με σιγουριά (και με μαντικές ιδιότητες συγχρόνως) ότι αυτοί που κάνουν τ' αρνητικά σχόλια για την κατάσταση δεν έχουν πάει πάνω από 5 φορές στην Τούμπα! Που το ξέρεις?? Το θεωρείς σωστό αυτό που λες? Εγώ προσωπικά το θεωρώ προσβολή για μένα τουλάχιστον!
Μετά απορείς τι "σκατά" το ακραίο έγινε στον αγώνα! ΘΑ σταθώ μόνο σε ένα γιατί μετά από τόσα ποστ είναι κουραστικό να τα ξαναγράψω, οπότε μπορείς ν' ανατρέξεις σελίδες πίσω και να δεις! Θα πω μόνο για την ΥΠΕΡΤΑΤΗ ακραία καφρίλα της φωτοβολίδας στον Μέγερι στο 95! Δεν σε είδα να το σχολιάζεις αυτό! Καλός ο λόγος που έβγαλες, αλλά ποιος ο λόγος να μας απαντάς σε κάτι, ενώ παραλείπεις το βασικό ξενέρωμα της ...αηδίας μας!!
Πρώτα απ' όλα ο φτιαγμένος ΚΑΦΡΟΣ που την πέταξε, σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν ήταν άσσος στον σημάδι και απλά ήθελε να την περάσει δίπλα από τον Μέγερι για να τον τρομάξει! Την κεφάλα του ήθελε ν' ανοίξει!
Το ξέρεις πως αν τελικά τον σημάδευε τι θα γινόταν? Πρώτα απ' όλα το ματσάκι θα τελείωνε εκείνη την στιγμή μιας και θα φεύγανε όλοι οι γάβροι από το γήπεδο και εννοείτε θα γινόταν διακοπή του αγώνα με τα γνωστά επακόλουθα για την ομάδα μας! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΣΥ ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ Ο Μ@ΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ""ΟΠΑΔΟΣ""??? Είναι δυνατός στο 95 (!!!!!) ρε συ, να το κάνει αυτό??? Μα πόση πρέζα μπορεί να έχει στον εγκέφαλο!
Γιατί δεν κατακρίνεις αυτά? Τι να το κάνω εγώ το παραλήρημα σου το ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΟ όταν με τα λεγόμενά σου είναι σα να το επαινείς τον στόκο αυτόν (αυτούς) ??????
Λες μετά για τα ...αθώα ψαράκια! Και απορείς!! Εντάξει, μπορεί και να τα "φύτεψαν" οι ίδιοι, αλλά ... Δεν είμαστε και μεις Παναγίες!! Θα στο θέσω έτσι! Εσύ αν πας Αθήνα και δεις τον πάγκο σου πασαλειμμένο με μπουγάτσα , θα το πάρεις σαν καζούρα και θα βάλεις πετσετούλα από πάνω για να κάτσεις?? Το ίδιο θα έκανες και συ σαν αντίδραση!!!
Τέλος λες για αυτούς μου μπούκαραν μέσα για να ....πανηγυρίσουν!!! Πες μου ότι κάνεις πλάκα? Πες μου πως δεν σοβαρολογείς!! (δεν λέω, όντως οι περισσότεροι που το έκαναν ήταν γι΄ αυτόν τον λόγο) Αλλά ρε συ, οι ψιλές που έπεσαν ήταν οφθαλμαπάτη? Ήταν μοντάζ ? Ήταν "κόλπο" των γάβρων?
Να ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ κάτι αν γίνεται, θέλω να μου απαντήσει ΜΟΝΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΚΑΡΝΤΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ! Δεν θέλω να κάνω διάλογο με κανέναν, παρά μόνον με αυτόν που ζητάω! (Εννοείτε είναι δημόσιο φόρουμ και ότι θέλει κάνει ο καθένας, αλλά το ζητάω σαν χάρη) Ευχαριστώ... :D :mrgreen:

Ότι να ναι από την αρχή μέχρι το τέλος το Post αυτό.Για αρχή χαλάρωσε με το υφάκι σου.Επιπλέον μάθε πως αμα βρεις στον πάγκο μπουγάτσα,θα την φας και το μόνο που θα κάνεις θα είναι να ζητήσεις άχνη και κανέλλα αν είναι με κρέμα.Δεν θα κλαίγεσαι σαν κακομαθημένο παιδάκι.

Επιπλέον οπαδέ που εξ αποστάσεως είδες ότι λες,ΚΑΝΕΙΣ οπαδός δεν μπήκε στο γήπεδο για να επιτεθεί.Μπήκαν στο 95 γιατί σφύριξε ο κόρακας ένα off side και νόμιζαμε όλοι πως το έληξε και στο τέλος δεν πλησίασαν καν την φυσούνα,παρά μόνο μπήκαν για να πανηγυρίσουν και τίποτα άλλο.

Θα παρακαλούσα πολύ τέτοιες απόψεις που εκφράζονται χωρίς να υπάρχει καν γνώση του τί έγινε να εκφράζονται με καλύτερο και πιο προσεγμένο ύφος.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

guardian4 έγραψε:Πραγματικα με πολλα που διαβασα σκεφτηκα να αποχωρησω μια και εξω απο δωπερα.

Η ΚΑΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΣΟΥΣ?
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ?
(ΝΤΑΞ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙΑ)

ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΙΕΚΟΠΕΙ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΑΡΓΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ.

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ,
ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ.

ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ?
ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΨΕΙ?

ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ 20 ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 20ΛΕΠΤΟ?
40 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΕ??????

ΓΙΑΤΙ Ο ΘΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΣΟΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ?

............

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΞΥΓΟΥΝΤΕ ΟΛΑ. ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΙΔΕΑΣΜΕΝΟΙ.

ΠΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ?

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ? ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.

ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΝΕ ΥΠΗΡΧΕ ΦΩΝΗ, ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6, ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ 12, ΑΦΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΩΤΕ ΚΑΣΕΤΕΣ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ,(ΩΠ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΥΠΕΛΟ ΜΕ ΓΑΥΡΟ) ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Η ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗ.

ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΓΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ . ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΚΑΙΓΑΝΕ? ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΡ ΣΑΒΒΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ?

ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΗΔΙΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΞΕΝΕΡΩΣΑ.. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΗΡΘΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ, ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΟΥΝΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΧΘΡΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΟΛΟΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑΤΕ?

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΑΝΑΨΑΝ ΟΙ ΠΥΡΣΟΙ, ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΚΑΙΓΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ, ΜΠΕΕΕ ΓΚΑΖΕΤΑ, ΜΠΕΕ ΜΕΓΚΑ, ΜΠΕΕ ΣΠΟΡΤΝΤΕΙ, ΜΠΕΕΕΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ...

ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΕΔΩΠΕΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕ.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥΤ ΔΝΕ ΠΗΓΑΝ. ΜΕΤΑ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ.

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.

Υ.Γ. Οσο για την μπανανα που ηταν το μονο κατακριταιο, αυτος ο ιδιος που εδειχνε κολοδαχτυλα, πληρωθηγκε με το ιδιο νομισμα, και ας απαντησει καποιος σε αυτο που ρωτησε και ενα αλλο παιδι. νομιζετε οτι ο συγκεκριμενοσ εχει προβλημα με τον λινο? εγινε απλα για να του σπασει τον τσαμπουκα.

Υ.Γ.2 Ο ΠΑΟΚ ειχε κορακα και επο στην κοντρα , επαιζε εναντιον 15 ,αλλα ο ΠΑΟΚ ειχε την Τουμπα με το μερος του.

Υ.Γ.3.Αλλεσ εποχες στα κορνερ γινοτανε ανασταση οπως και στα πλαγια, χθες τιποτα. Αλλες εποχες ο καστιγιο εκανε τον γυρο της φαπας, χθες τιποτα, αλλες χρονιες ειχαμε δει μολοτοφ εξαω απο το γηπεδο χθες τιποτα, αλλες φορες ειδαμε μπουκες, χθες μονο πανηγυρισμου. ΕΣΕΙΣ ομως ΑΜΑΣΗΤΗ την προπαγανδα.
Οσοι δεν γουσταρετε καυτη ατμοσφαιρα δεν επρεπε να γινεται ΠΑΟ εξαρχης καλα τα λενε και αλλα παιδια. Ο ΠΑΟΚ ετσι επιβιωσε τοσα χρονια, και μονο ετσι οπως φενεται μπορει να επιβιωσει.

Υ.Γ.4 Αντιο να σταζετε ολοι μελι για τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ που ητανε 6 ωρες γηπεδο, ματωσαν τα λαυργγια μας, εγινε υπερπροσπαθεια για καυτη και κοσμια ατμοσφαιρα , παλι τρωτε προλογο

Υ.Γ.5 , ΕΦΑΓΕ ΒΟΜΒΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ, αν ειναι δυνατον και περασε στο ντουκου , επειδη εγιναν και καλα εκτροπα. Μπραβο μας.
ρεσπεκτ. :pano:
stilikos

Δημοσίευση από stilikos »

guardian4 έγραψε:Πραγματικα με πολλα που διαβασα σκεφτηκα να αποχωρησω μια και εξω απο δωπερα.

Η ΚΑΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΣΟΥΣ?
ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ?
(ΝΤΑΞ Η ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΑΛΑΚΙΑ)

ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΔΙΕΚΟΠΕΙ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΑΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΤΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΑΡΓΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ.

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ. ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ,
ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ.

ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΙΓΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ?
ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΟΨΕΙ?

ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ 20 ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 20ΛΕΠΤΟ?
40 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΚΟΡΝΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΝΕΙ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΕ??????

ΓΙΑΤΙ Ο ΘΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΚΟΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΣΟΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΓΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ?

............

ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΞΥΓΟΥΝΤΕ ΟΛΑ. ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΙΔΕΑΣΜΕΝΟΙ.

ΠΟΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ?

ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΝΕ ΥΠΗΡΧΕ ΦΩΝΗ, ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 6, ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ 12, ΑΦΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΩΤΕ ΚΑΣΕΤΕΣ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ,(ΩΠ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΥΠΕΛΟ ΜΕ ΓΑΥΡΟ) ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Η ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗ.

ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΓΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ . ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΚΑΙΓΑΝΕ? ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΥΡ ΣΑΒΒΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ?

ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΗΔΙΑΣΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΞΕΝΕΡΩΣΑ.. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? ΗΡΘΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝΕ ΣΑΝ ΒΡΕΓΜΕΝΕΣ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ, ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΟΥΝΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΧΘΡΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΟΛΟΙ ΤΣΙΜΠΗΣΑΤΕ?

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ, ΜΠΕΕΕ ΓΚΑΖΕΤΑ, ΜΠΕΕ ΜΕΓΚΑ, ΜΠΕΕ ΣΠΟΡΤΝΤΕΙ, ΜΠΕΕΕΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ...

ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΕΔΩΠΕΡΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕ.
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΠΗΓΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥΤ ΔΝΕ ΠΗΓΑΝ. ΜΕΤΑ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ.

ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ.

Υ.Γ. Οσο για την μπανανα που ηταν το μονο κατακριταιο, αυτος ο ιδιος που εδειχνε κολοδαχτυλα, πληρωθηγκε με το ιδιο νομισμα, και ας απαντησει καποιος σε αυτο που ρωτησε και ενα αλλο παιδι. νομιζετε οτι ο συγκεκριμενοσ εχει προβλημα με τον λινο? εγινε απλα για να του σπασει τον τσαμπουκα.

Υ.Γ.2 Ο ΠΑΟΚ ειχε κορακα και επο στην κοντρα , επαιζε εναντιον 15 ,αλλα ο ΠΑΟΚ ειχε την Τουμπα με το μερος του.

Υ.Γ.3.Αλλεσ εποχες στα κορνερ γινοτανε ανασταση οπως και στα πλαγια, χθες τιποτα. Αλλες εποχες ο καστιγιο εκανε τον γυρο της φαπας, χθες τιποτα, αλλες χρονιες ειχαμε δει μολοτοφ εξαω απο το γηπεδο χθες τιποτα, αλλες φορες ειδαμε μπουκες, χθες μονο πανηγυρισμου. ΕΣΕΙΣ ομως ΑΜΑΣΗΤΗ την προπαγανδα.
Οσοι δεν γουσταρετε καυτη ατμοσφαιρα δεν επρεπε να γινεται ΠΑΟ εξαρχης καλα τα λενε και αλλα παιδια. Ο ΠΑΟΚ ετσι επιβιωσε τοσα χρονια, και μονο ετσι οπως φενεται μπορει να επιβιωσει.

Υ.Γ.4 Αντιο να σταζετε ολοι μελι για τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ που ητανε 6 ωρες γηπεδο, ματωσαν τα λαυργγια μας, εγινε υπερπροσπαθεια για καυτη και κοσμια ατμοσφαιρα , παλι τρωτε προλογο

Υ.Γ.5 , ΕΦΑΓΕ ΒΟΜΒΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΑΣ, αν ειναι δυνατον και περασε στο ντουκου , επειδη εγιναν και καλα εκτροπα. Μπραβο μας.

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ,, Αν και δεν συμμετέχω στα ποδοσφαιρικά δρώμενα εδώ στο φόρουμ τα τελευταία 7 χρόνια δεν εχω χασει ματς μέσα στη Τούμπα και όπως αναφέρει πολύ σωστά ο φρουρός ήταν από τα πιο ήσυχα ντέρμπι όσον αφορά τις οπαδικές ακροότητες.. Οι παίχτες το κάνανε ροντέο το ματς και ο διατητής...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Odi έγραψε: Ότι να ναι από την αρχή μέχρι το τέλος το Post αυτό.Για αρχή χαλάρωσε με το υφάκι σου.Επιπλέον μάθε πως αμα βρεις στον πάγκο μπουγάτσα,θα την φας και το μόνο που θα κάνεις θα είναι να ζητήσεις άχνη και κανέλλα αν είναι με κρέμα.Δεν θα κλαίγεσαι σαν κακομαθημένο παιδάκι.

Επιπλέον οπαδέ που εξ αποστάσεως είδες ότι λες,ΚΑΝΕΙΣ οπαδός δεν μπήκε στο γήπεδο για να επιτεθεί.Μπήκαν στο 95 γιατί σφύριξε ο κόρακας ένα off side και νόμιζαμε όλοι πως το έληξε και στο τέλος δεν πλησίασαν καν την φυσούνα,παρά μόνο μπήκαν για να πανηγυρίσουν και τίποτα άλλο.

Θα παρακαλούσα πολύ τέτοιες απόψεις που εκφράζονται χωρίς να υπάρχει καν γνώση του τί έγινε να εκφράζονται με καλύτερο και πιο προσεγμένο ύφος.
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ! (Τώρα ΝΑΙ, έχω υφάκι!) Έτσι σου είπαν να λες?? Θα μπορούσα να σε στολίσω και γω με το ίδιο νόμισμα , αλλά ΔΕΝ θα σου κάνω την χάρη να πέσω τόσο χαμηλά! Μόνο και μόνο που δεν σεβάστηκες και αυτό που ζήτησα στο τέλος, δείχνει και τι είσαι! Εγώ την γνώμη του Γκάρντιαν θέλω και ΌΧΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ! Σε αυτόν απευθύνθηκα! Εσύ τι είσαι, ο συνήγορος?
Και πέρα από αυτό, το υφάκι που το είδες σε αυτό που έγραψα? (όπως και ο άλλος από πάνω!)
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???
Θέλω κάποιος υπεύθυνα από το site να μου γράψει εδώ αν έχω υφάκι σε αυτά που γράφω και αν μου το υποδείξει, με κάκαλα ΠΑΟΚτσίδικα θ' αποχωρήσω δια παντός από το φόρουμ!
Άντε γιατί μερικοί το παρατραβάτε!! Δεν μπορούμε να πούμε μια κουβέντα δηλαδή και είμαστε ... ότι να ναι??
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ (ΚΟΣΜΙΑ) ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ???
Ντροπή ρε σεις , ντροπή!!
Και το .. οπαδός εξ αποστάσεως τι σημαίνει ρε ??? Δηλαδή όσοι είμαστε μακρυά , ή έχουμε παιδιά, ή δεν έχουμε φράγκο στην τσέπη, ή δεν ξέρω και γω τι ... και είμαστε σε απόσταση , είμαστε ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ από εσάς? Δεν έχουμε γνώμη εμείς? ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ????
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εσύ τί είσαι δηλαδή τώρα ο κριτής του ΠΑΟΚ;

Εγώ απλά έγραψα οτι όποιος δεν ήταν στον γήπεδο,δεν μπορεί να ξέρει τί έγινε.Όχι οτι μετράει η γνώμη του λιγότερο ή οτι είναι λιγότερο ΠΑΟΚ ή τίποτα τέτοιο.Άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε τί γράφω.

Εγώ έγραψα "θα παρακαλούσα πολύ".Αν κάποιος ξεφεύγει στον τρόπο που γράφει είσαι εσύ.

Sorry admin.
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Δημοσίευση από Maedhros »

Σταματα πια να γραφεις για πρεζες και κοκες ρε ανθρωπε...ελεος δηλαδη.
Το φορουμ διαβαζεται και απο αλλοθρησκους και η εικονα που δινει ειναι ενος λαου σαπιου,διχασμενου,ρετσινοπνιχτη,πρεζονιου και το χειροτερο ΞΕΡΟΛΑ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

hasio_john έγραψε: Λες μετά για τα ...αθώα ψαράκια! Και απορείς!! Εντάξει, μπορεί και να τα "φύτεψαν" οι ίδιοι, αλλά ... Δεν είμαστε και μεις Παναγίες!! Θα στο θέσω έτσι! Εσύ αν πας Αθήνα και δεις τον πάγκο σου πασαλειμμένο με μπουγάτσα , θα το πάρεις σαν καζούρα και θα βάλεις πετσετούλα από πάνω για να κάτσεις?? Το ίδιο θα έκανες και συ σαν αντίδραση!!!
Τέλος λες για αυτούς μου μπούκαραν μέσα για να ....πανηγυρίσουν!!! Πες μου ότι κάνεις πλάκα? Πες μου πως δεν σοβαρολογείς!! (δεν λέω, όντως οι περισσότεροι που το έκαναν ήταν γι΄ αυτόν τον λόγο) Αλλά ρε συ, οι ψιλές που έπεσαν ήταν οφθαλμαπάτη? Ήταν μοντάζ ? Ήταν "κόλπο" των γάβρων?
το "Πες μου ότι κάνεις πλάκα? Πες μου πως δεν σοβαρολογείς!! (δεν λέω, όντως οι περισσότεροι που το έκαναν ήταν γι΄ αυτόν τον λόγο) Αλλά ρε συ, οι ψιλές που έπεσαν ήταν οφθαλμαπάτη? Ήταν μοντάζ ? Ήταν "κόλπο" των γάβρων?" αν εσυ δεν το εκλαμβανεις σαν ειρωνια δεν ξερω σαν τι δεν το εκλαμβανεις...

στο χωριο μου εχουμε μια παροιμια που λεει "ή στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζουμε"...δεν γινεται τοσα ατομα να σου λενε καποια πραγματα και εσυ να παριστανεις τον βλακα...δεν σε εχω για τετοιο δεν πιστευω οτι εισαι τετοιος...σταματα να βαζεις λογια στα στοματα των αλλων...

πολυ απλα και ομορφα προσπαθουμε να σου πουμε 2 πραγματα...δεν ησουν στο ματς το εβλεπες απο την τηλεοραση(καθολου κατακριτεο και δε με νοιαζει κιολας γιατι πως που και ποτε)...το οτι το εβλεπες απο την τηλεοραση ομως σε κανει να μην εχεις σαφη εικονα των γεγονοτων...οποτε προσπαθουμε να σου δωσουμε εμεις...εσυ ωστοσο τι κανεις??παιρνεις αυτα που βλεπεις χτιζεις τη δικη σου εκδοχη και την πλασαρεις και σαν δεδομενα και πραγματοποιησιμα γεγονοτα...μιλας για ξυλο οπαδων σε παιχτες του γαυρου πραγματα που δεν γραφτηκαν καν στο φυλλο αγωνα απο τον στημενο μανταλο...και πουλας και πνευμα με τις εκφρασεις που σου υπογραμμισα παραπανω...ντροπη σου...

και χαρακτηριζεις δεξια και αριστερα μιλας για πρεζες και ρετσινες και δεν ξερω και εγω τι αλλο κατα τη διαρκεια του αγωνα απο οσο προσεξα...δεν εδωσες καν σε κανενα το δικαιωμα της αμφιβολιας...

αυτο καλε μου φιλε με ολη την ΠΑΟΚτσηδικη αγαπη που σου εχω λεγεται λασπολογια και θα πρεπει να απαγορευεται εδω μεσα...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Respect Guardian...Red cart Hasio
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Παρ 18 Απρ 2014, 14:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

να ξεκινησω απο την αρχη

ελεγα οτι ειναι αδιστακτοι οτι θα φερουν καμικαζι

πηγαν να παρουν το ματς στα χαρτια
δεν τους εκατσε

και σκουζουν 2 μερες και θα σκουζουν για τα παντα

πολεμο δεν ειπαμε?
πολεμο καναμε σε ποδοσφαιρικα ελληνικα πλαισια

επεισοδεια και ενταση εκαναν η αλλαζονικη σταση του γαυρου

πρεπει να φτασουμε σε σημειο ο ιβαν να στελνει στο γηπεδο καποιον υπαλληλο και να καθονται σουζα οι γαυροι
και οχι να μιλαει σαν ισος με τον κοκογερο

εχουμε δρομο μπροστα μας
μπραβο στην παε

λαχταρα εχω να δω τους "αγγλοφιλους" να σκυλιαζουν οταν δεχομαστε επιθεσεις στο καραισκαη
δεν ειδα τετοιο ποθο τοτε

μπραβο φυλακα αλλα δεν επρεπε ειναι γελοιο να γραφουμε σεντονια για το αυτονοητο

οι αλητεσ οπαδοι και ο αλητης ιβαν πηραν την προκριση ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ και θα παρουν και το κυπελλο
οποιος αηδιασε ξυδι και να μην γιορτασει το 5 κυπελλο

αν θελουν μαλιστα να στειλουν επιστολες συμπαραστασης στον γαυρο στο φως

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ
κανενας να μην αγοραζει σπορτ ντει και γκολ
οχι εσωστρεφεια τωρα
να βγουμε αντεπιθεση στα σαιτ που μας προκαλουν να μην περασει η τιμωρια που θελουν και κυριως απο την παε
περιμενω αντιδραση

ΠΑΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Τέλος πάντων , είπαμε ο καθένας την γνώμη του και τέλος! Δεν υπάρχει λόγος να υπερισχύσει κάποιος!
Έτσι λειτουργεί μια οργανωμένη κοινωνία! Απλά καλό θα ήταν να λείπουν οι χαρακτηρισμοί αν δεν μας αρέσει κάτι που διαβάζουμε! Μια οικογένεια είμαστε, δεν υπάρχει λόγος για παρεξηγήσεις... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

pgetsos έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Μια απορία .Δηλαδή όσοι το είδατε απο TV δεν ακουγόταν κερκίδα?
Σχεδον καθολου, σε ελαχιστες στιγμες ακουγοταν καποιο συνθημα και αυτο οχι καθαρα...

Και σε κοντινα (ακομα και θυρα 4) σε ενα εμπρος αετε-δικεφαλε, 1 στους 5 να σηκωνε χερια και να φωναζε
:shock: Μαγική εικόνα βλέπατε- ακούγατε .Σιγουρα εχουν γίνει καλύτερες κερκίδες στο παρελθόν αλλα τα τελευταία χρόνια δε θυμάμαι 12356 να φωνάζουν τόσο πολύ.Και αυτή τη φορά κι ο κόσμος ήταν διαφορετικός σε σύνθεση και σε διάθεση.Αυτό το καταλάβαινες και προτού φτάσεις στο γήπεδο (αυτο το χω για κριτήριο εδώ και χρόνια) αφου τα συνθήματα μιαμιση ώρα πρίν ακουγόταν πεντακάθαρα απο χιλιόμετρα μακριά.

"And we think English football has an amazing atmosphere…"
σχόλειο απο αγγλική ιστοσελίδα για την κολαση της Τούμπας.Οσο αναφορά τους γαύρους του παγκου πιστεύω οτι θα ..φορεθούν πολύ του χρόνου στο Τσ. Λ.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Πάντως η ΠΑΕ πρέπει να απαντήσει στην κατάπτυστη ανακοίνωση της ΕΠΟ !!!!! :evil: :evil: :evil:
Δεν πρέπει να παγιωθεί μια "εικόνα" χωρίς αντίδραση!!!!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

kataramenos5 έγραψε:
pgetsos έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Μια απορία .Δηλαδή όσοι το είδατε απο TV δεν ακουγόταν κερκίδα?
Σχεδον καθολου, σε ελαχιστες στιγμες ακουγοταν καποιο συνθημα και αυτο οχι καθαρα...

Και σε κοντινα (ακομα και θυρα 4) σε ενα εμπρος αετε-δικεφαλε, 1 στους 5 να σηκωνε χερια και να φωναζε
:shock: Μαγική εικόνα βλέπατε- ακούγατε .Σιγουρα εχουν γίνει καλύτερες κερκίδες στο παρελθόν αλλα τα τελευταία χρόνια δε θυμάμαι 12356 να φωνάζουν τόσο πολύ.Και αυτή τη φορά κι ο κόσμος ήταν διαφορετικός σε σύνθεση και σε διάθεση.Αυτό το καταλάβαινες και προτού φτάσεις στο γήπεδο (αυτο το χω για κριτήριο εδώ και χρόνια) αφου τα συνθήματα μιαμιση ώρα πρίν ακουγόταν πεντακάθαρα απο χιλιόμετρα μακριά.

"And we think English football has an amazing atmosphere…"
σχόλειο απο αγγλική ιστοσελίδα για την κολαση της Τούμπας.Οσο αναφορά τους γαύρους του παγκου πιστεύω οτι θα ..φορεθούν πολύ του χρόνου στο Τσ. Λ.. :mrgreen:

Αυτό είναι θέμα της μετάδοσης του αγώνα και του κατά πόσο "απομονώνεται" ο ήχος για καλύτερη μετάδοση.

Πάρτε για παράδειγμα το βίντεο που ανέβασαν οι ultras world..Δεν μπορεί στην έναρξη του αγώνα το σύνθημα να ακούγεται σε 3 τετράγωνα απόσταση και από την μετάδοση να μην ακούγεται καλά.. ;)
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Ίσως εκεί που είχαν σφηνωμένα βαθειά στον πάτο τους τα μικρόφωνα, οι χαφιέδες της γαβρομετάδοσης , ψιλομπούκωσαν και δεν ακουγόταν καλά το ηφαίστειο της Τούμπας!
ΌΤΙ και να κάνουν, ΌΤΙ και να λένε, ΌΤΙ και αν μεθοδεύσουν με τιμωρίες και φρουφρού, ΈΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ---> Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ! Η Φάπα θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό τους!
Ως τότε, ποπ κορν, καναπεδάκι και απόλαυση της απονομής του ΠΑΟΚ στον τελικό κυπέλλου!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

[youtube]c3uymsVqPdc[/youtube]

ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟΝ Κ.ΣΑΡΡΗ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ............

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”