Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
2%
ΒΙΤΟΡ
1
1%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
9
5%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
2%
ΝΑΤΧΟ
5
3%
ΚΑΤΣΕ
7
4%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
1
1%
ΣΤΟΧ
22
13%
ΚΛΑΟΥΣ
116
67%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
2
1%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΙΤΣΙΟΥ
4
2%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 173

Άβαταρ μέλους
xlebouras

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από xlebouras »

Να το ανοιξει καποιος γουρλης παιδια ή παλιος
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Asimos έγραψε:
Καμιά ιδέα πως θα προσεγγίσουμε οι εξ Αθηνών ορμώμενοι το γήπεδο;
Έλα ντε;;;;;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καλα. να δω ποιος θα πρωτοπαει σε αυτό τον τελικό.....προβλέπω 25 χιλιάρικα μέσα και άλλα τόσα από έξω........ βέβαια ρε παιδιά εκεί στο Νότο, στο ΟΑΚΑ κούτρα με ντου μπαίνουμε;; από πουθενά σκαρφαλώνουμε;;; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

xlebouras έγραψε:Να το ανοιξει καποιος γουρλης παιδια ή παλιος
συμφωνώ. δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά τα θέματα. :P
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Κλαους ψηφισα αλλα το χερι μου πηγαινε πολυ και προς τον Στοχ το παλικαρι ηταν απο τους πιο αφηνιασμενους παιχτες χθες και παραλιγο θα εβαζε γκολ σπανιας ομορφιας,αλλα δεν πειραζει φτανει που πλεον βλεπουμε σε μεγαλο ποσοστο τον καννονικο Στοχ θα μας χρειαστει παρα πολυ στον τελικο οπου ειμαι σιγουρος οτι εκει θα σκοραρει.Επισης οφειλω να καταθεσω πως βλεποντας απο το γηπεδο τον Νατχο εκανε επισης μεγαλο παιχνιδι ενω οσοι το ειδαν απο tv ειπαν οτι δεν τους αρεσε.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εγώ έβαλα Κίτσιου, μιας και το ...μαγικό του πόδι στο τέλος του αγώνα σταμάτησε σίγουρο γκολ του γάβρου!!
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Περίμενα να περάσει λίγο η ένταση του αγώνα για να δω πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Δεν κρύβω πως στην αρχή είχα ξενερώσει. Ήμουν από τους ελάχιστους που έβριζαν τους παίχτες μου, όταν άρχισαν να πέφτουν σαν τα κοτόπουλα, κάνοντας καθυστερήσεις από το 60'.
Ήμουν από τους ελάχιστους, που έβριζα την διοίκησή μου, επειδή επέτρεψαν να γίνουν όσα έγιναν στις κερκίδες.
Ήμουν από τους ελάχιστους, που σκέφτηκα πως αν είχαμε περάσει εμείς στο Καραϊσκάκη, όσα πέρασε ο γαύρος εχθές στη Τούμπα, σήμερα θα ουρλιάζαμε για μηδενισμό και αποκλεισμό του αντιπάλου μας.

Ήμουν από τους ελάχιστους. Ίσως, διότι όντας 40χρονών, έχω δει τον ΠΑΟΚ να ξεφτηλίζει τον γαύρο μέσα στις τέσσερις γραμμές, και όχι να προσπαθεί να τον ξεφτυλίσει έξω από αυτές.

Από μετά το ματς, άρχισα να βλέπω τις αντιδράσεις του Συστήματος που ο γαύρος εκπροσωπεί στο ποδοσφαιρικό επίπεδο, Συστήματος που το βλέπεις σε πολιτική, κοινωνία, οικονομία, ΜΜΕ, παντού.

Οι αντιδράσεις του γαύρου και όλων των υποστηριχτών του, με έκαναν να αναθεωρήσω.

ο τρόπος που διαμαρτύρονταν για τα όσα έγιναν, η ''απελπισμένη άγνοια'' που έδειχνα για τα όσα ''πρωτόγνωρα'' βίωσαν, οι ''κραυγές αγωνίας'' που τόσο ειρωνικά αναζητούσαν τη δικαιοσύνη και τη νομιμότητα,

με έκαναν να καταλάβω τι τελικά πέτυχε ο ΠΑΟΚ εχθές.

Θα το γράψω όσο πιο απλά μπορώ, για να γίνω κατανοητός από όλους:

Ο γαύρος, εχθές, κατάλαβε πως σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι που έχει μάθει να παίζει τόσα χρόνια, δεν μπορεί να είναι μόνος του.
Έως εχθές, ο γαύρος γνώριζε πως αυτό το βρώμικο και άθλιο παιχνίδι, το έπαιζες μονάχος του, χωρίς κανένας να αντιδράει.

Από εχθές, έμαθε πως σε αυτό το παιχνίδι, μπορεί να παίξει και ο ΠΑΟΚ.

Μπορεί να γίνει το ίδιο βρώμικος, το ίδιο άθλιος.

Και εν αντιθέσει με τον βλαχόμαγκα γαύρο, ο ΠΑΟΚ όταν θελήσει να παίξει τέτοιο παιχνίδι, γίνεται δέκα φορές πιο άγριος από την γαυρούλα.

Ο γαύρος εχθές, κατάλαβε πως αν ο ΠΑΟΚ θελήσει να παίξει όπως ο γαύρος έχει μάθει να παίζει τόσα χρόνια, θα τον διαλύσει.

ΔΙότι, είμαστε πιο αρχιδάτοι (σταρχιδάτοι καλύτερα), πιο βάρβαροι, πιο ακραίοι.

Και ο γαύρος εχθές κατάλαβε, πως αν εγώ (Ο ΠΑΟΚ) θελήσω να παίξω έτσι, θα τον διαλύσω, θα τον ξεφτυλίσω.
Θα τον κάνω να φαίνεται σαν γκομενίτσα, σαν μπεμπέκα που μυξοκλαίει στη γωνία.

Εχθές, έδειξα στο γαύρο πως αυτό το παιχνίδι, μπορώ αν θέλω να το παίξω και εγώ.

Και του έδωσα να καταλάβει, πως αν σε αυτό το παιχνίδι, παίζω και εγώ,

ο γαύρος θα είναι αιωνίως δεύτερος.

Το μπαλάκι λοιπόν στο γαύρο:

θέλεις γαύρε, να παίξουμε τέτοιο παιχνίδι;
Ή θέλεις να αρχίσεις να παίζεις όπως οι υπόλοιπες ομάδες;

ΥΣ δυστυχώς θα είμαι αδύναμος στα playoff.
Αν όμως οι υπόλοιπες ομάδες, εκτιμήσουν το ΜΑΘΗΜΑ που έδωσα στον γαύρο, οφείλουν να δείξουν
τον απαιτούμενο σεβασμό.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μεγιστη ηδονη , ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ
για τετοιες βραδιες ζουμε
χωρις τους βλαμμενους στο φιναλε που μπουκαραν
ετσι αλλωστε το θελανε και πηραν την απαντηση που επρεπε
σεξ και βια στη βουλγαρια!!!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Ptolemaida_4

Δημοσίευση από Ptolemaida_4 »

Μπράβο στους ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ , το κλίμα ήταν καυλοτικό αν και οι περισσότεροι από εμάς είχαμε χάσει δυνάμεις λόγο της καθυστέρησης , αν και αυτό δεν μας εμπόδισε να διατηρήσουμε το πάθος και την "τρομοκρατία" σε όλη την διάρκεια του αγώνα.Αν κύριοι εσείς ντρέπεστε για την κερκίδα τότε και εγώ ντρέπομαι πολύ περισσότερο για εσάς. Καθίστε στον καναπέ σας και παρακολουθείστε αγγλικό ποδόσφαιρο.Η ιστορία του ΠΑΟΚ και η φήμη της Τούμπας απο τέτοια ματς μένουν στην ιστορία.Όλοι νοσταλγείτε τις "παλιές καλές εποχές στην Τούμπα" μάλλον νομίζετε οτι φυσιογνωμίες σαν τον Μανάβη ήταν μεγαλωμένοι με savoir vivre. Καταδικαστέα η βία και η ρατσιστική επίθεση από μεμονωμένα άτομα αλλά η ηχητική βία και η δημιουργία ατμόσφαιρας είναι αναγκαία και καλώς γίνονται.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Θα τα πω χαριτολογώντας, χωρίς να τα εννοώ κυριολεκτικά για να μην παρεξηγηθώ ούτε εγώ, ούτε το site που μας φιλοξενεί:

Το ξέρανε, ειδικά ο κυρ Σάββας, πως την Μ. Παρασκευή θα είχανε κηδείες, αν το πέρνανε με πλάγιο τρόπο ή στα χαρτιά αλλά ακόμη κι έτσι το προσπαθήσανε.

Μια μέρα μετά, παρά το άβολο της χθεσινής στιγμής, έτσι θέλουνε, έτσι ξέρουνε κι ας το ξεχάσανε με τα χρόνια.

Το χθεσινό ήταν συνέχεια της ανακοίνωσης για τη βρωμιά τους, και καθώς φαίνεται θα έχουμε πολλά ακόμη επεισόδια.

Το ερώτημα είναι αν ο κόκκινος δικτάτορας θελήσει/μπορέσει να ζήσει χωρίς παράγκες και σαπίλες οπότε η εξυγίανση (ναι αυτή που χλευάζουν) θα έρθει γρηγορότερα γιατί το μόνο που θα κερδίσουν είναι μεγαλύτερες καφρίλες στο Καραϊσκάκης και μετά μεγαλύτερες στην Τούμπα όπου δυνητικά κάποια στιγμή, θέλοντας και μη η κατάσταση θα ξεφύγει εντελώς εκτός ελέγχου.

Ο Αλαφούζος είπε δυο πράγματα σήμερα που μου έκαναν εντύπωση, το πρώτο πως ο κοινός παρανομαστής όλων των "όμορφων" στιγμών του ποδοσφαίρου μας είναι ο σκ@τόγαυρος και το δεύτερο πως δεν έχει θέμα για μετακίνηση οπαδών, γνωρίζοντας πως και γαλλικά θα ακουστούν και μανούρες θα γίνουν. Αυτός είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου παγκοσμίως, δεν θα πρωτοτυπήσουμε εμείς μοιράζοντας γαρύφαλλα στους αντιπάλους.

Στο διαταύτα, άπαντες είναι χεσμένοι, αμήχανοι και δεν ξέρουν πως να φερθούν εδώ χάμω. Η γηπεδική "βια" είναι μη αντιμετωπίσιμη και στο χέρι μας είναι να την κάνουμε πραγματικό όπλο αν μάθουμε τη χρησιμοποιήσουμε σωστά, χωρίς να έχουμε αντίποινα σε κάθε ματσάκι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πάει άλλο, δεν θα οδηγήσει πουθενά μια κόντρα χωρίς νικητή και το θέμα δεν είναι μόνο το γόητρο αλλά και το χρήμα.

Ας κάνουν ότι τους φωτίσει ο ύψιστος.

Χλευάζοντας την εξυγίανση του ΠΑΟΚ η οπαδική δημοσιογραφία της πρωτεύουσας, άφησε σαφέστατα υπονοούμενα πως από τις προτάσεις μας, και μετά τα χθεσινά, είναι καλύτερα να μείνουμε στο υπάρχον καθεστώς, αυτό που οι δημοσιογράφοι της ΑΕΚ της Γ' Εθνικής έχουν περισσότερο χρόνο από τους ταλαίπωρους της Θεσσαλονίκης να μεταφέρουν τα νέα του 2ου της Α' Εθνικής.
Δεν είναι μόνο τα φράγκα του CL, είναι μια ολόκληρη βιομηχανία από πίσω που ταΐζεται αδρά πολύς κόσμος και δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει όσο χρήμα απέμεινε να πάει στο Βορρά.

Αυτό που μένει είναι να ενωθούμε όσο μπορούμε γύρω από την ιδέα που λέγεται Π.Α.Ο.Κ δείχνοντας το πραγματικό μας κιμπάρικο πρόσωπο (ναι ακόμη κι αυτό το χθεσινό) αφήνοντας αυτούς που ξεκινήσανε την αντιπαράθεση να την συνεχίσουν με εμάς στο πλευρό τους κάνοντας όποτε πρέπει σωστή και δίκαιη κριτική και ίσως κάποια στιγμή θα έχουμε επιτέλους ένα ποδόσφαιρο για το οποίο θα είμαστε περήφανοι.

Χάνουμε - Κερδίζουμε.
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

Αηδιασα με αυτα που ειδα εχτες. Το μονο που αποδειξαμε ειναι οτι μπορουμε να συναγωνιστουμε τους γαυρους σε αθλιοτητα και αλητεια. Αηδιασα με το ελληνικο ποδοσφαιρο και την αθλιοτητα της ελληνικης πραγματικοτητας. Προς το παρον θα ασχολουμαι με το αγγλικο ποδοσφαιρο μεχρι να ξεβρωμισει το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

iliasp έγραψε:Αηδιασα με αυτα που ειδα εχτες. Το μονο που αποδειξαμε ειναι οτι μπορουμε να συναγωνιστουμε τους γαυρους σε αθλιοτητα και αλητεια. Αηδιασα με το ελληνικο ποδοσφαιρο και την αθλιοτητα της ελληνικης πραγματικοτητας. Προς το παρον θα ασχολουμαι με το αγγλικο ποδοσφαιρο μεχρι να ξεβρωμισει το ελληνικο ποδοσφαιρο.

Σωστός! Ξαναέρχεσαι όταν με το καλό ο Ηρακλής γίνει Τσέλσι και η Παναχαϊκή Τότεναμ.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

Μερικές εβδομάδες πιο πριν είπαμε ότι έχει ξεκινήσει ένας απροκάλυπτος πλέον πόλεμος. Όταν λοιπόν έχεις πόλεμο και ειδικά με έναν αντίπαλο που τόσα χρόνια επιβάλλεται με τόσες και τέτοιες βρωμιές που όλοι έχουμε δει, δεν πολεμάς με τους κανόνες του ιπποτισμού του 13ου αιώνα. Και αυτό γιατί ο ίδιος ο αντίπαλος σου έχει επιλέξει να μη τηρεί κανένα κανόνα και κανένα όριο σε ότι κάνει.
Οι παραδοσιακοί κανόνες εμπλοκής μπορούν να ισχύουν για όλους τους υπόλοιπους.
Με τους συγκεκριμένους Φωτιά και Τσεκούρι.
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

iliasp έγραψε:Αηδιασα με αυτα που ειδα εχτες. Το μονο που αποδειξαμε ειναι οτι μπορουμε να συναγωνιστουμε τους γαυρους σε αθλιοτητα και αλητεια. Αηδιασα με το ελληνικο ποδοσφαιρο και την αθλιοτητα της ελληνικης πραγματικοτητας. Προς το παρον θα ασχολουμαι με το αγγλικο ποδοσφαιρο μεχρι να ξεβρωμισει το ελληνικο ποδοσφαιρο.
Αηδίασες από ποιό πράγμα ακριβώς; Ειδικά μίλα, όχι με γενικότητες. Άσε μας ρε φίλε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”