Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2013 και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
3
2%
ΒΙΤΟΡ
1
1%
ΙΝΣΑΟΥΡΑΛΔΕ
9
5%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
3
2%
ΝΑΤΧΟ
5
3%
ΚΑΤΣΕ
7
4%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
1
1%
ΣΤΟΧ
22
13%
ΚΛΑΟΥΣ
116
67%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
2
1%
ΛΑΖΑΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΙΤΣΙΟΥ
4
2%
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 173

Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από gergeo4 »

1o)μπραβο στην ομαδα για τη νικη προκριση
2ο)μπραβο στους 30000 οπαδους για την εξαιρετικη κερκιδα(πλην αυτων των γνωστων ανοητων!)
3ο)μπραβο στον γ.χ!
4ο)αηδια για καποιους που θελουν να λεγονται οπαδοι
4ο/α)ντροπη για την μπανανα
4ο/β)ντροπη για τις φωτοβολδες στην αρχη(αυτες που επεσαν στον γαυροπαγκο) κ στο τελος αυτη που επεσε στον μεγιερι
4ο/γ)μαγαλη βλακεια αυτο με τους γαυρους!υπερτατη ηληθιοτητα...
5ο)λαθος η μπουκα στο τελος.
5ο)τραγικος διαιτητης κ για τις 2 ομαδες

εν κατακλειδι σημερα θα ηθελα διωξιμο των υπευθυνων με 1ο τον βρυζα που ειναι προεδρος,στην συνεχεια να αναδιπλωση ο ιβαν τις αστοχες χθεσινες δηλωσεις και να προσπαθησουν επιτελους ΟΛΟΙ να φτιαξουμε ενα υγιες κ σωστο πρωταθλημα..Αν δεν γινεται ΄δεν θελουνε/με να φυγουν/με απο αυτο το κωλοχανειο...

υ.γδυστηχως αν δεν γινει κατι γρηγορα βλεπω ασχημα γεγονοτα τοσο στον τελικο οσο κ για του χρονου!
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα

Δημοσίευση από Maedhros »

pgetsos έγραψε:
Maedhros έγραψε:Διαβαζα το τοπικ οπου εγραφε οποιος ηθελε κατα τη διαρκεια του αγωνα.Καποια καημενα που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους τολμησαν να πουν ΖΩΑ εμας,το λαο του ΠΑΟΚ που 5 ωρες ημασταν ορθιοι μεσα στο γηπεδο,για 1 γαμημενο κιλο ψαρια.Φτου σας ρε ξεφτιλες,φτου σας.Παντα οι ιδιοι,κριτικη απο εδω και στο γηπεδο ποτε.Κατι τετοιοι μικραινουν την ομαδα.
Κατσουρανη δε σε γουσταρω αλλα ευχαριστω για το κουτουλιδι και τα γαμοσταυριδια στον Μανιατη.
Παμε Αθηνα και οτι γινει.
Μανιατη καθε μερα να χανεις και κατι που αγαπας ρε κωλοπαιδο.

Ξεφτίλας είσαι ρε καθυστερημένο ανθρωπάκι

Γιατί κανένας δεν έβρισε όλο το λαό, εκτός και αν δε ξέρεις να διαβάζεις σωστά, γίδι

Αν ήσουν αυτός που πέταξε την μπανάνα, ντρέπομαι να σε χαρακτηρίσω αδελφό μου γιατί εγώ ρατσιστές αδελφούς ΔΕΝ έχω.

Αν ήσουν αυτός που πέταξε τον πυρσο στο 95 ένω ΚΕΡΔΊΖΟΥΜΕ, με σκοπό να τραυματίσεις έναν παίχτη, τότε είσαι στημένος στην καλύτερη η απλά μια οπτική εξέλιξη του πιθήκου και μόνο

Τόσες ώρες έχει μείνει τέτοιο ποστ;; Που μιλάει έτσι για οπαδούς; Ποιος είναι για να πει και ποιος μικραίνει την ομάδα;

Αν είναι ΠΑΟΚΑΡΧΗ μου θα στέλνω τα ποστ μου εσένα να κρίνεις αν είναι αρκετά ΠΑΟΚτσιδικα για λεπτά σου γούστα

Και δεν περίμενα ειδικά από εσένα ντεσπε να συμφωνείς...

Ale έγραψε:+1926

efthimis_paok έγραψε:
++++

Η ας γινει γαύρος. Θα διδάσκει ήθος, και θα παίρνει και τροπεα.

desperando έγραψε:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

che4 έγραψε:οσο περναει η ωρα τοσο πιο πολυ το ευχαριστιεμαι και το χθεσινο το ανταλλασω και με κυπελλο και με τσου λου

;)

Γνωριζομαστε?Σε ξερω και απο παλια?Ουτε καθυστερημενος ειμαι ουτε γιδι,να εισαι σιγουρος για αυτο.Πιτσιρικος ε?Δεν πειραζει :lol:
Το παιχνιδι που το ειδες?Καφε και μπυριτσα με τα φιλαρακια?Καλη φαση.Γιατι καποιους σημερα μας πονουσαν τα κεφαλια στις δουλειες μας απο τα δακρυγονα χθες.
Ουτε την μπανανα πεταξα ουτε τον πυρσο πιτσιρικακο.Στην 5 εχω διαρκειας.Και ουτε χρειαζεται να βλεπω τα ποστ σου πριν τα δημοσιευσεις,δεν γραφω και συχνα αλλωστε.
Ειμασταν μαζι μηπως στην εκδρομη στην Πολη?Ή μηπως στο Βουκουρεστι?Ή μηπως διπλα διπλα σε καποιο ματς στην Τουμπα?Αν εχεις ερθει ποτε.Εγω παντως στην Αθηνα στον τελικο θα ειμαι,ειμαι περιεργος να δω αν θα εισαι και εσυ.
Για την μπανανα σου απαντησε ο καρχαριας νομιζω,οτι χρειαζοταν βιταμινες το παιδι και καποιος του πεταξε το κολατσιο του.Οπως απαντησα και εγω αρκετες σελιδες πριν.Θα στο ποσταρω αμεσως μετα απο αυτο γιατι δεν ξερω πως ξανακανω παραθεση.
Και να ξερεις οτι οι αντρες βριζουν προσωπο με προσωπο,αντρικια,μαγκικα,ΠΑΟΚτσηδικα,δεν πειραζει μικρος εισαι ακομα,θα μαθεις.
Καλη επιτυχια στις πανελληνιες και μακρια απο οικονομικα τμηματα.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

μεταφερω από αλλου
-Μήτσο βάλε δυο κιλά γαύρο.
-Για τηγάνι;
-Όχι για πάγκο.
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Maedhros έγραψε:despe μπανανες πεταμε στα πιθικια και ο τυπος εχει συμπεριφορα πιθηκου.Και επειδη το κωλοδαχτυλακι του ειναι μικρο για την κλανα του,τα παιδια του πεταξαν κατι μεγαλυτερο να την γεμισει.Τοσο απλα.

Για το παλικαρακι στο οποιο απαντησα πριν λιγο η αποψη μου.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δηλαδή και λευκός να ήταν πάλι μπανάνα θα πετούσαν?
Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ρε παιδιά. Μεγάλο φάουλ η μπανάνα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει σχέση με ρατσιστικές συμπεριφορές.
Υπάρχουν κι άλλα πράγματα να του πετάξεις για να περάσεις το μήνυμα που θες.

Ας μην δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Maedhros έγραψε:
pgetsos έγραψε:
Maedhros έγραψε:Διαβαζα το τοπικ οπου εγραφε οποιος ηθελε κατα τη διαρκεια του αγωνα.Καποια καημενα που δεν θυμαμαι τα ονοματα τους τολμησαν να πουν ΖΩΑ εμας,το λαο του ΠΑΟΚ που 5 ωρες ημασταν ορθιοι μεσα στο γηπεδο,για 1 γαμημενο κιλο ψαρια.Φτου σας ρε ξεφτιλες,φτου σας.Παντα οι ιδιοι,κριτικη απο εδω και στο γηπεδο ποτε.Κατι τετοιοι μικραινουν την ομαδα.
Κατσουρανη δε σε γουσταρω αλλα ευχαριστω για το κουτουλιδι και τα γαμοσταυριδια στον Μανιατη.
Παμε Αθηνα και οτι γινει.
Μανιατη καθε μερα να χανεις και κατι που αγαπας ρε κωλοπαιδο.

Ξεφτίλας είσαι ρε καθυστερημένο ανθρωπάκι

Γιατί κανένας δεν έβρισε όλο το λαό, εκτός και αν δε ξέρεις να διαβάζεις σωστά, γίδι

Αν ήσουν αυτός που πέταξε την μπανάνα, ντρέπομαι να σε χαρακτηρίσω αδελφό μου γιατί εγώ ρατσιστές αδελφούς ΔΕΝ έχω.

Αν ήσουν αυτός που πέταξε τον πυρσο στο 95 ένω ΚΕΡΔΊΖΟΥΜΕ, με σκοπό να τραυματίσεις έναν παίχτη, τότε είσαι στημένος στην καλύτερη η απλά μια οπτική εξέλιξη του πιθήκου και μόνο

Τόσες ώρες έχει μείνει τέτοιο ποστ;; Που μιλάει έτσι για οπαδούς; Ποιος είναι για να πει και ποιος μικραίνει την ομάδα;

Αν είναι ΠΑΟΚΑΡΧΗ μου θα στέλνω τα ποστ μου εσένα να κρίνεις αν είναι αρκετά ΠΑΟΚτσιδικα για λεπτά σου γούστα

Και δεν περίμενα ειδικά από εσένα ντεσπε να συμφωνείς...

Ale έγραψε:+1926

efthimis_paok έγραψε:
++++

Η ας γινει γαύρος. Θα διδάσκει ήθος, και θα παίρνει και τροπεα.

desperando έγραψε:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

che4 έγραψε:οσο περναει η ωρα τοσο πιο πολυ το ευχαριστιεμαι και το χθεσινο το ανταλλασω και με κυπελλο και με τσου λου

;)

Γνωριζομαστε?Σε ξερω και απο παλια?Ουτε καθυστερημενος ειμαι ουτε γιδι,να εισαι σιγουρος για αυτο.Πιτσιρικος ε?Δεν πειραζει :lol:
Το παιχνιδι που το ειδες?Καφε και μπυριτσα με τα φιλαρακια?Καλη φαση.Γιατι καποιους σημερα μας πονουσαν τα κεφαλια στις δουλειες μας απο τα δακρυγονα χθες.
Ουτε την μπανανα πεταξα ουτε τον πυρσο πιτσιρικακο.Στην 5 εχω διαρκειας.Και ουτε χρειαζεται να βλεπω τα ποστ σου πριν τα δημοσιευσεις,δεν γραφω και συχνα αλλωστε.
Ειμασταν μαζι μηπως στην εκδρομη στην Πολη?Ή μηπως στο Βουκουρεστι?Ή μηπως διπλα διπλα σε καποιο ματς στην Τουμπα?Αν εχεις ερθει ποτε.Εγω παντως στην Αθηνα στον τελικο θα ειμαι,ειμαι περιεργος να δω αν θα εισαι και εσυ.
Για την μπανανα σου απαντησε ο καρχαριας νομιζω,οτι χρειαζοταν βιταμινες το παιδι και καποιος του πεταξε το κολατσιο του.Οπως απαντησα και εγω αρκετες σελιδες πριν.Θα στο ποσταρω αμεσως μετα απο αυτο γιατι δεν ξερω πως ξανακανω παραθεση.
Και να ξερεις οτι οι αντρες βριζουν προσωπο με προσωπο,αντρικια,μαγκικα,ΠΑΟΚτσηδικα,δεν πειραζει μικρος εισαι ακομα,θα μαθεις.

Εσύ δηλαδή με έβρισες στα ίσια Ε;

Δεν έχω χάσει Ούτε ένα αγώνα σε αθηναϊκό γήπεδο, με εξαίρεση το φετινό με βαζελο και κάποια με γαύρο λόγω sold out... Σε όλα τα άλλα είμαι και θα είμαι, όπως πάω Τρίπολη και Λιβαδειά όταν μπορώ...

Δεν έχω την τύχη σου να μένω δίπλα στο ναό και να το παίζω μάγκας στους Αθηναίους ότι δε πατάνε Ναό κάθε Κυριακή...

Τον αγώνα πληροφοριακά τον είδα πασαλιμανι ;) το δεύτερο ημίχρονο έστω...

Δε με ξέρεις Ούτε εσύ οπότε.... σσσσσσς ;)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Maedhros έγραψε:

Εσύ δηλαδή με έβρισες στα ίσια Ε;

Δεν έχω χάσει Ούτε ένα αγώνα σε αθηναϊκό γήπεδο, με εξαίρεση το φετινό με βαζελο και κάποια με γαύρο λόγω sold out... Σε όλα τα άλλα είμαι και θα είμαι, όπως πάω Τρίπολη και Λιβαδειά όταν μπορώ...

Δεν έχω την τύχη σου να μένω δίπλα στο ναό και να το παίζω μάγκας στους Αθηναίους ότι δε πατάνε Ναό κάθε Κυριακή...

Τον αγώνα πληροφοριακά τον είδα πασαλιμανι ;) το δεύτερο ημίχρονο έστω...

Δε με ξέρεις Ούτε εσύ οπότε.... σσσσσσς ;)
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ek-3423286

Mε την ατμόσφαιρα της Τούμπας και τα καπνογόνα που εκτόξευσαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ ασχολήθηκε η αγγλική Mirror.
Γκάλοπ για το αν θα πρέπει να επιτραπούν στα γήπεδα της Premier League καπνογόνα, όπως αυτά που έπεσαν στο γήπεδο της Τούμπας κάνει η αγγλική Mirror που φιλοξενεί στο θέμα της το "καμίνι" του ΠΑΟΚ.

Μέχρι στιγμής το 64% όσων απάντησαν, τάσσεται υπέρ των καπνογόνων και το 36% κατά.

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Ποτε ακριβως σε εβρισα?οταν με ελεγες γιδι και καθυστερημενο ανθρωπακι?Μαλλον θα επρεπε να εχω 3000 ποστ για να μπορω να μιλαω οπως θελω.Οπως ειπε και καποιος αλλος,οποιου δεν του αρεσε γυρνουσε στο Ρεαλ-Μπαρτσελονα που οι πολιτισμενοι σηκωσαν σβαστικα.
Οταν καποιος πεταξε μπανανα στον Καζιμ Ριτσαρντς κλαιγατε παλι ετσι?Ειμαι πολυ περιεργος.
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Σταματήστε εδώ
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Maedhros έγραψε:Ποτε ακριβως σε εβρισα?οταν με ελεγες γιδι και καθυστερημενο ανθρωπακι?Μαλλον θα επρεπε να εχω 3000 ποστ για να μπορω να μιλαω οπως θελω.Οπως ειπε και καποιος αλλος,οποιου δεν του αρεσε γυρνουσε στο Ρεαλ-Μπαρτσελονα που οι πολιτισμενοι σηκωσαν σβαστικα.
Οταν καποιος πεταξε μπανανα στον Καζιμ Ριτσαρντς κλαιγατε παλι ετσι?Ειμαι πολυ περιεργος.

Οταν χαρακτηριζεις οπαδους, και ειμαι μεσα σε αυτους που ειπα ζωα οσους πεταξαν φωτοβολιδες στο 95, οταν με/μας λες ξεφτιλες και ολα τα υπολοιπα τι ειναι; Επιθετα ομορφιας και αναδειξης του χαρακτηρα;

Και ναι, η μπανανα ειναι ανεπιτρεπτη, τι θα ελεγες αν την πεταγαν στο Λινο; Οτι ηθελε βιταμινες; Ρατσιστικη επιθεση ξεκαθαρα ηταν, και ειναι ντροπη για τον ΠΑΟΚ και οτι πρεσβευει η ιδεα αυτη! Τουλαχιστον στα ματια μου, εχοντας παππουδες προσφυγες απο Σμυρνη και Πολη...

Το ληγω εδω, παω να βαλω μπαταριες στο ΠΑΟΚομετρο μου :pano:
Άβαταρ μέλους
Maedhros

Η μπανανα αγορι μου σου ειπα,επεσε για το κωλοδαχτυλο.Και την αποψη μου για αυτους που εβριζαν παιδια στο γηπεδο δεν την παιρνω πισω,ασχετα αν μαλακωδως πετουσαν πυρσους σε παικτες.
Οταν σπερνεις ανεμους θερυζεις θυελλες και αυτο επαθε ο γαυρος.Τι να κανουμε τωρα,ο καθενας τα βλεπει διαφορετικα.Δεν θα κατσω να μαλωσω μαζι σου πασχαλιατικα.Καλες γιορτες να εχεις και ραντεβου στο ΟΑΚΑ.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

shark4 έγραψε:
Rizla έγραψε:Θελω να δω τον αγωνα και σε μαγνητοσκοπηση οποιος μπορει ας δωσει λινκ

Εδω πηγαινε να το απολαυσεις ........

Εικόνα

are συνάδελφε, όλα τα καλά τα μέρη τα ξεύρεις εσύ :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Hell..come to TOUMBA
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Συγχαρητήρια στην Ομαδάρα μας για τη νίκη-πρόκριση και την επανεμφάνισή της στο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με την γκολάρα του Κλάους. Επειδή λίγο-πολύ έχουν αναφερθεί τα περισσότερα στέκομαι στην εμφάνιση του Γλύκου. Απλά φανταστικός! Καθάριζε φάσεις με αυτοπεποίθεση και αν δεν πήρχαν 432974329 λεπτά καθυστερήσεων στο β δεν θα του φευγε φάση. Συγχαρητήρια σε όλους και πάλι.

:nairepaok:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”