Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-ολυμπιακος 1-0,Mvp-Σχολια&παραλειπομενα
Καλή χόνεψη για αυτά που θα ακούσουμε από αύριο για την Τούμπα...
Άντε να χαρείς ρε γαμώτο...
πας στον τελικό χωρίς τους 2 παίκτες βαρόμετρο σου...
θα λυσσάξουν να φάς 3-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων...
για το ταμείο στο τέλος: πιθανό πλέον κ χωρίς κούπα και εκτός Champions League...
απορώ γιατί συζητάμε ακόμα για αυτό τον Κόπρο του Αυγεία που λέγεται Ελλ. ποδόσφαιρο.
Άντε να χαρείς ρε γαμώτο...
πας στον τελικό χωρίς τους 2 παίκτες βαρόμετρο σου...
θα λυσσάξουν να φάς 3-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων...
για το ταμείο στο τέλος: πιθανό πλέον κ χωρίς κούπα και εκτός Champions League...
απορώ γιατί συζητάμε ακόμα για αυτό τον Κόπρο του Αυγεία που λέγεται Ελλ. ποδόσφαιρο.
- ΠΑΟΚπαντου
Οπως και να εχει παλι ζημιωμενοι βγηκαμε απο ολη αυτη τη κατασταση και η ομαδα το ιδιο.Αποκλεισαμε το γκει παμε τελικο και να μη μπορουμε να το χαρουμε με τη ψυχη μας. Να εισαι 1000 χιλιομετρα μακρια με το τρανζιστορακι, στη δουλεια απο το πρωι και να ξενερωνεις πραγματικα με οσα γινονται . Μονο στο ΠΑΟΚ αυτα.. Συγχαρητηρια στην ΟΜΑΔΑ που πηρε τη προκριση, παμε τωρα να το σηκωσουμε!! 

Λοιπόν 2 λόγια..
Τους γαμ@σ@με με τον πιο ωραίο τρόπο που γίνεται όταν έχεις απέναντί σου αυτή τη ξεφτίλα που λέγεται οσφπ-μαρινάκης κτλ κτλ
Το μόνο που θα το κανε πιο ωραίο είναι το γκολ μας να τανε οφσαιντ και την απόκρουση στη γραμμή στο τέλος να την έκανε ξερώ γώ κανά ball boy..
όσοι ντρέπεστε για τα σημερινά ( εκτός μπανάνας, φωτοβολίδας) 1ον αλλάξτε ομάδα και 2ον δείτε σε επανάληψη τα πρωταθλήματα και τα κυπελλα των τελευταίων 30 (και βάλε ) χρόνων στην Ελλάδα για τα οποία φαντάζομαι δε ντρέπεστε καθόλου έτσι ώστε να ξεχάσετε τη σημερινή ντροπή που χάλασε τν άμεμπτη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και των συν αυτώ.
Δεν κατανοώ πραγματικά αυτό το τι έχουμε να ακούσουμε , θα μας λένε έτσι και γιουβέτσι , δε το χαρήκαμε που περάσαμε και άλλα τέτοια ωραία εκσυγχρονιστικά ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ... σήμερα μόνο να βάλω κάτω τι έγινε που ευνόησε ξεκάθαρα το γκέι και δεν εννοώ μόνο σφυριγματα δε θα χω τελειωμό
Όσοι λοιπόν ντρέπεστε , ντραπείτε αλλού , εδω ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ που πετάξαμε έξω τη ξεφτίλα και τελικό θα παμε ΕΜΕΙΣ
υγ: Γ@Μ@ΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΘΡΥΝ@
Τους γαμ@σ@με με τον πιο ωραίο τρόπο που γίνεται όταν έχεις απέναντί σου αυτή τη ξεφτίλα που λέγεται οσφπ-μαρινάκης κτλ κτλ
Το μόνο που θα το κανε πιο ωραίο είναι το γκολ μας να τανε οφσαιντ και την απόκρουση στη γραμμή στο τέλος να την έκανε ξερώ γώ κανά ball boy..
όσοι ντρέπεστε για τα σημερινά ( εκτός μπανάνας, φωτοβολίδας) 1ον αλλάξτε ομάδα και 2ον δείτε σε επανάληψη τα πρωταθλήματα και τα κυπελλα των τελευταίων 30 (και βάλε ) χρόνων στην Ελλάδα για τα οποία φαντάζομαι δε ντρέπεστε καθόλου έτσι ώστε να ξεχάσετε τη σημερινή ντροπή που χάλασε τν άμεμπτη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και των συν αυτώ.
Δεν κατανοώ πραγματικά αυτό το τι έχουμε να ακούσουμε , θα μας λένε έτσι και γιουβέτσι , δε το χαρήκαμε που περάσαμε και άλλα τέτοια ωραία εκσυγχρονιστικά ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ... σήμερα μόνο να βάλω κάτω τι έγινε που ευνόησε ξεκάθαρα το γκέι και δεν εννοώ μόνο σφυριγματα δε θα χω τελειωμό
Όσοι λοιπόν ντρέπεστε , ντραπείτε αλλού , εδω ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ που πετάξαμε έξω τη ξεφτίλα και τελικό θα παμε ΕΜΕΙΣ
υγ: Γ@Μ@ΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΘΡΥΝ@
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokassss την Τετ 16 Απρ 2014, 23:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τα καλυτερα σχολια γινονται εν θερμω εκει που λες αληθειες και οχι προσεκτικα λογια. αυτη ειναι η ΤΟΥΜΠΑ που αγαπησαμε καζανι με λιγοτερη φωνη βεβαια αλλα οι περισοτεροι θεατες ηταν σημερα και λιγες ακομα φορες φετος στο γηπεδο οποτε ηταν η αμαθοι η σκουριασμενοι για τετοια ματς ολα τα αλλα αναμενομενα βλαχομαγκιες των γαυρων ατιμωρητες φαουλ μετα το γκολ φαντασματα οφσαιτ εφευρεσεις κατα μας καθυστερηση τοση ωρα για τους γαυρους. τι θελανε να τουςπ καθαρισουμε κι ολας? και στην αεκ το ειχαν κανει παλιοτερα με γαυρους στη φιλαδελφεια τετοιος χαμος δεν εγινε. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ λοιπον και ΤΣ.Λ. και τα καλυτερα του χρονου. ασε που θα χουμε και τις ακρες στην ευρωβουλη....
- potamda
- Bet Guru 2023
Πριν ελάχιστα χρόνια σ' ένα άδειο γήπεδο παίζοντας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΝΟ βούλωσα τα στόματα όλων και έκανα όλη την Ελλάδα να νιώσει περηφάνεια για τη νίκη κόντρα στο κατεστημένο και την αδικία. Εκείνη η μέρα είναι από τις λαμπρότερες στην ιστορία της ομάδας.
Σήμερα δε νιώθω έτσι... σήμερα νιώθω αηδία γι'αυτό που είδα. Αυτή η μέρα από τις πιο ντροπιαστικές στην ιστορία της ομάδας.
ΥΓ. Εσείς λέγατε ότι είμαστε διαφορετικοί... Περιμένω ανακοίνωση συνδέσμων που θα αναλαμβάνουν την ευθύνη που η ομάδα θα παίξει χωρίς κόσμο στα πλέι-οφ...
Σήμερα δε νιώθω έτσι... σήμερα νιώθω αηδία γι'αυτό που είδα. Αυτή η μέρα από τις πιο ντροπιαστικές στην ιστορία της ομάδας.
ΥΓ. Εσείς λέγατε ότι είμαστε διαφορετικοί... Περιμένω ανακοίνωση συνδέσμων που θα αναλαμβάνουν την ευθύνη που η ομάδα θα παίξει χωρίς κόσμο στα πλέι-οφ...
πολλά τα καλά σήμερα πχ. οι παίχτες βγάλαν ψυχή από το 1', ψήνεται ο νάτχο, το γκολ του Κλάους και οτι Γ@ΜΙΣΑΜΕ τον γαυρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ!
ps/ και ότι ο γιος του σαβίδη άναψε καπνογόνο (τώρα στον libero)
ps/ και ότι ο γιος του σαβίδη άναψε καπνογόνο (τώρα στον libero)
- Kostomanolis
Το μόνο κακό είναι ότι τελικό δεν θα έχουμε Κλάους, Νάτχο και Κατσούρ... Για τιμωρία έδρας, ελπίζω να μην μας ξεσκίσουν...
Κατα τ'άλλα... Κ@ΥΛΑ....!!!!
Κατα τ'άλλα... Κ@ΥΛΑ....!!!!
Για όλους εσάς τους ποδοσφαιρόφιλους, σήμερα είχε και Ρεάλ-Μπάρτσα. Μη μας τα κανετε τσουρέκια, χαλαρώστε και διαβαστε τις αντικειμενικες κριτικές αγώνα στα αγαπημένα σας σάιτ.
Γ@μήσι και ξύλο στον πουστ@ρά τον θρύλο
Οφθαλμός αντί οφθαμλού... Η καλύτερη π@ύτσα, με τον τρόπο που τους αξίζει....
Γ@μιόλα θεοδωρίδη βάλε όλα τα μέσα σου τώρα να κρύψεις την αγωνιστική σου ανυπαρξία..
Οφθαλμός αντί οφθαμλού... Η καλύτερη π@ύτσα, με τον τρόπο που τους αξίζει....
Γ@μιόλα θεοδωρίδη βάλε όλα τα μέσα σου τώρα να κρύψεις την αγωνιστική σου ανυπαρξία..
- AlexanderAthens
Ακούστε δηλώσεις Σαββίδη ρε νούμερα
Στάλθηκε από το GT-N8000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηρεμα...
Το να επιτιθεσαι σε οπαδους το κρινω απαραδεκτο...Σε παρακαλω μην συνεχισεις θα εχουμε θεμα.
sourmenetes
Ηρεμα...
Το να επιτιθεσαι σε οπαδους το κρινω απαραδεκτο...Σε παρακαλω μην συνεχισεις θα εχουμε θεμα.
sourmenetes
Χαχαχαχα δεν ήρθατε να παίξετε μπαλέτο χαχα
Σαββίδης Θεός! !!!!!
Σαββίδης Θεός! !!!!!
Δηλώσεις Σαββίδη:
"Αν και θα ήθελα να είμαι στη θύρα 4 έπρεπε να είμαι στο πάγκο. Φαινόταν ότι ψάχναν αιτία για να τιμωρηθούμε. Στο τελικό θα παιχτεί ποδόσφαιρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και ελπίζουμε να φέρουμε το Κύπελλο. Αν περνούσαν οι σημερινοί μας αντίπαλοι δεν θα παιζόταν ποδόσφαιρο. Γίναν καποια πράγματα όμως σήμερα που δεν μου άρεσαν, όπως τα ψάρια στο πάγκο, δεν ξέρω αν τα έριξαν και οι ίδιοι" και συνεχίζει...

"Αν και θα ήθελα να είμαι στη θύρα 4 έπρεπε να είμαι στο πάγκο. Φαινόταν ότι ψάχναν αιτία για να τιμωρηθούμε. Στο τελικό θα παιχτεί ποδόσφαιρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και ελπίζουμε να φέρουμε το Κύπελλο. Αν περνούσαν οι σημερινοί μας αντίπαλοι δεν θα παιζόταν ποδόσφαιρο. Γίναν καποια πράγματα όμως σήμερα που δεν μου άρεσαν, όπως τα ψάρια στο πάγκο, δεν ξέρω αν τα έριξαν και οι ίδιοι" και συνεχίζει...

Σαββίδης:
"Ο Αθανασιάδης δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιριστής, είναι όλη η έννοια του ΠΑΟΚ"
"Ο Αθανασιάδης δεν είναι απλά ένας ποδοσφαιριστής, είναι όλη η έννοια του ΠΑΟΚ"
Δεν υπαρχει καμια ντροπη....μονο ΠΑΟΚ....Εκτος της φωτοβολιδας και της μπανανας ολα τα αλλα τα αξιζαν.Δειτε μονο πως πηγαν να μας ξεκανουν στο 1ο ματς.Δειτε πως το πηγε το παιχνιδι ο Μανταλος και ολα τα αλλα να 'χαμε να λεγαμε.Αν γιναμε σαν κι αυτους;Μακαρι γιατι αυτοι εδω και πολλα χρονια κανουν τα ιδια και χειροτερα.Ειμαι ακτα της βιας ουτε καν πυρσο δεν αναψα ΑΛΛΑ τα αξιζαν ΟΛΑ