Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dimbar

Re: Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου

Δημοσίευση από dimbar »

potamda έγραψε:Πραγματικά η υποκρισία ορισμένων δεν έχει όρια...
Αφού τον βγάλατε άχρηστο, κακοδιαχειριστή, κλέφτη, λαμόγιο, "θοδωράκη" και ένα σωρό άλλα, αφού ακόμα και οι σύνδεσμοι βγάλαν υποτιμητικές ανακοινώσεις στο πανελλήνιο για το πρόσωπό του, αφού του βρίζετε τη μάνα στα γήπεδα εσείς οι παντελονάτοι ΠΑΟΚτσήδες...σας έπιασε η ηθική και το ενδιαφέρον για το τι θα κάνει στη ζωή του.
Ό, τι γουστάρει θα κάνει, σιγά μη ρωτήσει εσάς, σιγά μην τον νοιάζει. Τα προσωπικά πιστεύω του καθενός είναι προσωπικά του. Σε λίγο θα ρωτάτε στην είσοδο της Τούμπας τι ψήφισε ο καθένας. Δηλαδή ο νδίτης και ο ελιάς δεν ανήκουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ; Μακριά τα κομματικά από τον ΠΑΟΚ!

υγ. Δεν πρόκειται να τον ψηφίσω.
Ο Ζαγοράκης είναι δημόσιο πρόσωπο ταυτισμένο μέχρι τώρα σε μεγάλο βαθμό με τον ΠΑΟΚ και σαν τέτοιος κρίνεται.
Απο κει και πέρα είναι ένας υπόδικος για κακούργημα που κυκλοφορεί ελεύθερος με εγγύηση, για να μην ξεχνιόμαστε κι όλας.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

eorptol έγραψε:
Azrael έγραψε:Σταματηστε ρε παιδια με τους αφορισμους.Προφανως υπαρχουν πολλα πραγματα τα οποια δεν μπορουμε να ξερουμε.Ας αφησουμε να κυλησει λιγο ο χρονος για να να βγαλουμε καποια συμπερασματα
εκανε μια επιλογη ο ζαγορ και φυσικα θα δυσαρεστησει τους αντίθετους πολιτικά ειναι σίγουρο αυτο .....
Μπλεκει με εναν χώρο που ειναι μεσα στην ΒΡΩΜΙΑ και θα ειναι δύσκολα τα πραγματα .....όσο για επαναστάτες φαρμακοποιε έχουμε τον ερνεστο Τσίπρα :):):):):) αν και ο λαφαζανης φαίνετε ποιο ´επαναστατης ´ ........
στ'@ρχιδια μου γραφω και τον τσιπρα,και το λαφαζανη και το θεοδωρο και τον θεοδωρακη!!

ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ειναι γιατι μονο σλογκαν,μοστρα και κρεπαλη ηταν τελικα,τα λουστηκαμε,ασε...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

πολύ μεγάλη απογοήτευση και εγώ αισθάνομαι και ψιλομακάκας κιόλας γιατί την είχα δει αλλιώς τη φάση. Και εχθρός σου να ήμουνα , δε θα σε συμβούλευα να κάνεις αυτό που κάνεις. Για τέτοιο αυτογκολ μιλάμε

ελάχιστη πισινή κρατάω να παίζεις κάποιου είδους ρόλο για το τωρινό σου αφεντικό... αλλά και μόνο που μπλέκεις στα σκατ@ ενώ θα μπορούσες να έχεις το όνομά σου με χρυσά γράμματα στην ιστορία μας ... :redcard:
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Εγώ εκεί που υμνούσα δεν φτύνω ... Μέχρι αποδειξεως του εναντίον βέβαια

Την κίνηση αυτή την δέχομαι μόνο ως αντιπαροχή σε λύση θεμάτων του ΠΑΟΚ ...

Εάν ειναι καθαρά προσωπική επιλογή τότε μόνο γέλιο μου προκαλεί η όλη ιστορία ...

Εάν όμως ειναι κίνηση πολιτικής που αφορά τον ΠΑΟΚ πάω πάσο ...

Έτσι και αλλιώς δεν ψηφίζω εκεί !!!
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

keep_paokizein έγραψε:Με πρακτικές κοινωνικού αυτοματισμού διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό και τις αντιστάσεις μας, φτωχοποιώντας τις ζωές μας, (μειωση μισθών και συντάξεων, κατάργηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων, υπερφορολόγηση, αποδόμηση της δωρεάν δημόσιας υγείας και παιδείας, κατάργηση του Συντάγματος κλπ κλπ). Ερχονται προεκλογικά ως παλαιοκομματάρχες να εξαγοράσουν την ψήφο μας μοιράζοντας κατοστάρικα απ' το "πρωτογενές πλεόνασμα" και υποσχόμενοι στέγη στους χιλιάδες αστεγους που πέταξε στους δρόμους η πολιτική τους. Και έρχονται τώρα χωρίς ντροπή να υφαρπάξουν την ψήφο μας απευθυνόμενοι στο οπαδικό μας συναίσθημα. Κι ο Ζαγοράκης δέχεται να παίξει το ρόλο του Δούρειου Ίππου, γιατί δεν νομίζω να χει κανένα άλλο προσόν για να γίνει ευρωβουλευτής (φαντάζομαι ότι ούτε καν μια ξένη γλώσσα δεν γνωρίζει). Αιδώς Αργείοι!!! Αντισταθείτε και μαυρίστε τους. Είναι πλέον θέμα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
Κριμα ρε τεο!Το ονομα Ζαγορακης εχασε πλεον καθε αιγλη κ εσυ σαν προσωπο εχασες οποια αξιοπρεπεια κατι το οποιο ειχε καταφερει κ ο Πυρρος που ειχαν δακρυσει μαζι του εκατομμυρια κοσμου.

Τοσο μελι εχει περισσεψει γ@μω την πουτ@να μου?Τι πας να κανεις εκει ρε ανθρωπε?
Πρεπει οντως να μας εχουν για εντελως προβατα εκει στην νδουλα και την πασοκοελια!ΑΙΣΧΟΣ!Οσοι μιλανε για υποκρισια ας βγουνε απο το κλουβι που τους εχει φτιαξει το MEGA!

Ελπιζω η ΠΑΕ να αφουγκραστει την οργη του κοσμου και να μην εμφανισει ξανα πουθενα το ονομα Ζαγορακης γυρω απο αυτην.Οταν λεμε εξω τα πολιτικα απο την Τουμπα και τον Π.Α.Ο.Κ. το εννοουμε!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οταν ελεγες "Ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα"........αυτο εννοουσες?....

Κλειστε το τοπικ,ΑΜΕΣΑ!Πλεον δεν εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ.Ειναι ενας υποψηφιος ευρωβουλευτης.Δεν με ενδιαφερει με ποιο κομμα...Αδιαφορω!...

Το μονο που θελω να παρακαλεσω τους ΠΑΟΚτσηδες που ανηκουν,για τους δικους τους λογους,σε αυτο το χωρο....

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ!!!!ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.....ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!

ΠΑΟΚΙΑ...ας μη γινει ο υποψηφιος πολιτικος αλλος ενας λογος για να σκοτωνομαστε μεταξυ μας!Αρκετες πληγες εχουμε ανοιγμενες!!!

ΥΓ.Σε στηριξα σε σημειο μ@λακιας...για χαρη της ενοτητας...και συ τι εκανες?...Με προδοσες,Θοδωρη...Κριμα!!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Πως καταφερες απο τη μια να μας κανεις να κανουμε 30 χιλιαδες διαρκειας πχ και να δουμε οραμα και σε χρονο μηδεν να γινεις στα ματια μας ενας τιποτενιος, χαμογελωντας και μπαινοντας στην κλικα του πιο μισητου ανθρωπου της ελλαδας. Του ανθρωπου που μας αποκαλεσε ΜΠΑΟΚ.... Μπραβο Ζαγορ, και εις κατωτερα
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

Μπράβο Θόδωράκη που μας άνοιξες τα μάτια για το τι είδους προσωπικότητα είσαι. Προσωπικα λυπάμαι που υπήρξες μέλος του ΠΑΟΚ. Κλείδωστέ το τοπικ. Ή καλύτερα σβήστε το.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θα παρακαλεσω παρολο το δικιο ή αδικο που εχετε καποιοι να ειστε προσεχτικοι με τις εκφρασεις σας...
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

tad έγραψε:....

Εάν ειναι καθαρά προσωπική επιλογή τότε μόνο γέλιο (-και κλάμα-θα πρόσθετα εγώ) μου προκαλεί η όλη ιστορία

....
Έτσι ακριβώς...

Είδομεν....

ΥΓ: Κανόνισε Θόδωρε να ισχύει η πρώτη περίπτωση, διαφορετικά θα είναι το "Βατερλώ" σου.

Μόνο ΠΑΟΚ !

:pano:
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

tad έγραψε:Εγώ εκεί που υμνούσα δεν φτύνω ... Μέχρι αποδειξεως του εναντίον βέβαια

Εάν ειναι καθαρά προσωπική επιλογή τότε μόνο γέλιο μου προκαλεί η όλη ιστορία ...

Και εγώ δεν ψήφιζα εκεί αλλά αν είναι για τον Π.Α.Ο.Κ. θα ψηφίσω.
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Συμφωνώ και εγώ να κλείσει το topic, ας του ανοίξουν ένα στο forum της Ευρωβουλής, εδώ δεν έχει καμία θέση. Χίλια μπράβο στον πρώτο Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ που ήραν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του -τον καιρό της παντοδυναμίας του- και εμείς οι υπόλοιποι αγρόν αγοράζαμε...
Αναφέρομαι στον Πανελλήνιο!!!
Άβαταρ μέλους
ΠΑΟΚπαντου

Δημοσίευση από ΠΑΟΚπαντου »

tad έγραψε:Εγώ εκεί που υμνούσα δεν φτύνω ... Μέχρι αποδειξεως του εναντίον βέβαια

Καπως ετσι το βλεπω και εγω.Επισης πιστευω πως δεν υπαρχει περιπτωση ο Ιβαν να μη γνωριζει τι παιχνιδι παιζεται..Παλι ετοιμοι να τα ριμαξουμε ολα και να ξενερωνουμε? Γιατι βρε αδελφια ειδικα 2 μερες πριν το ματς με το γκει..?? Αιντε ΠΑΟΚΑΡΑ!! :pano:
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Δάσκαλε είναι πολύ πρόωρο να κλέισει το τόπικ τόσο άμεσα.

Θεωρώ σοφότερο να αφήσετε τον κόσμο να εκφρασθεί για δυό μέρες,

ώστε να σακουλευτεί κι ο Ζαγοράκης τις συνέπειες της πράξης του, δεν νομίζεις;
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Δεν νομίζω να μην έχει συνυπολογίσει το κράξιμο ο revolution :o ! Ας μπει στον τίτλο του topic τουλάχιστον: Θοδωρής Ζαγοράκης - σύμβουλος του μεγαλομετόχου - υποψήφιος ευρωβουλετής με τη ΝΔ που τον δούλευε ψιλό γαζί όσο ήταν πρόεδρος και δεν υπήρχε τρόικα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”