μόλις διάβασα τη δήλωση υποψηφιότητάς σου στο ψηφοδέλτιο του εθνοπροδότη καλαματιανού μπούλη!!

RoMaN έγραψε:Μαύρο από εμένα.
Έχει θιγεί το εισόδημά μας ως οικογένεια, έχει ξεφτιλιστεί, έχουμε να πάρουμε σύνταξη από του αγίου *ούτσου ανήμερα (ζητώ συγγνώμη από τους φίλους χριστιανούς, αλλά έτσι είναι!), έχουν κλείσει ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιχειρήσεις, έχουν ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, έχουμε καναδυό εκατομμύρια ανέργους και χιλιάδες άστεγους!
Δεν θα στηρίξω ΚΑΝΕΝΑΝ ο οποίος θα κατέβει με αυτό το βρώμικο, *ούστικο, δοσίλογο, ξεφτιλισμένο, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟ κόμμα!!! Είτε αυτός είναι ΠΑΟΚτσής, είτε είναι κολλητός μου!
Και δεν σηκώνω κουβέντα.
Δηλαδή ο Contreras και ο Σαλπιγγίδης είναι προδότες, ενώ ο Ζαγοράκης όχι; Επειδή δεν πήγε σε αντίπαλη ομάδα, αλλά στη βρωμοΝΔ, θα πω "Οκ, εντάξει, αποστολή του Ιβάν" και στο *ούτσο μου λουλούδια;;; Άντε να 'ούμε...άντε...
εκανε μια επιλογη ο ζαγορ και φυσικα θα δυσαρεστησει τους αντίθετους πολιτικά ειναι σίγουρο αυτο .....Azrael έγραψε:Σταματηστε ρε παιδια με τους αφορισμους.Προφανως υπαρχουν πολλα πραγματα τα οποια δεν μπορουμε να ξερουμε.Ας αφησουμε να κυλησει λιγο ο χρονος για να να βγαλουμε καποια συμπερασματα
keep_paokizein έγραψε:Με πρακτικές κοινωνικού αυτοματισμού διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό και τις αντιστάσεις μας, φτωχοποιώντας τις ζωές μας, (μειωση μισθών και συντάξεων, κατάργηση όλων των εργασιακών δικαιωμάτων, υπερφορολόγηση, αποδόμηση της δωρεάν δημόσιας υγείας και παιδείας, κατάργηση του Συντάγματος κλπ κλπ). Ερχονται προεκλογικά ως παλαιοκομματάρχες να εξαγοράσουν την ψήφο μας μοιράζοντας κατοστάρικα απ' το "πρωτογενές πλεόνασμα" και υποσχόμενοι στέγη στους χιλιάδες αστεγους που πέταξε στους δρόμους η πολιτική τους. Και έρχονται τώρα χωρίς ντροπή να υφαρπάξουν την ψήφο μας απευθυνόμενοι στο οπαδικό μας συναίσθημα. Κι ο Ζαγοράκης δέχεται να παίξει το ρόλο του Δούρειου Ίππου, γιατί δεν νομίζω να χει κανένα άλλο προσόν για να γίνει ευρωβουλευτής (φαντάζομαι ότι ούτε καν μια ξένη γλώσσα δεν γνωρίζει). Αιδώς Αργείοι!!! Αντισταθείτε και μαυρίστε τους. Είναι πλέον θέμα ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.