4.Γιώργος Κατσικάς
- ΑποστόληςΑ
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
εναν παικτη ειχες και σου φυγε.......τπτ....οσα τεχνικα χαρισματα υπαρχουν λογω ελλειψης μυαλου πανε αχρηστα
Φοβατε και την σκια του..
συνεχεια μαρκαρει με βηματα πισω..και οταν του γυρνανε την μπαλα αγχωνεται πολυ..
Τρεμει την φανελα του ΠΑΟΚ και δυστηχως δεν μπορει να την σηκωσει νομιζω..
συνεχεια μαρκαρει με βηματα πισω..και οταν του γυρνανε την μπαλα αγχωνεται πολυ..
Τρεμει την φανελα του ΠΑΟΚ και δυστηχως δεν μπορει να την σηκωσει νομιζω..
δεν μπορεις να κανεις ουτε τα στοιχειωδη για σεντερ μπακ...δε νομιζω να υπαρχει ομαδα στη 10αδα(για να μην πω σε ολη) τη σουπερλιγκ στην οποια μπορεις να σταθεις...
- ΑποστόληςΑ
- Ekatnetworkltd
Πόσο θυμάμε όταν πήγαμε καραισκάκης με αυτον τον παίχτη και μετα απορούμε γιατί φάγαμε τέσσερα!πολεμιστής ξέρεις τι πάει να πει Κατσικά;
- Ekatnetworkltd
Πως δεν έβαλες στο δεύτερο σε αντεπίθεση των γηπεδούχων αυτογκόλ,για να γελάμε!Γιατί δεν αλλάζει θέση για σέντερ φορ όπως στα τελευταία 5 λεπτά του αγώνα;
- pisakaipoupoula
αυτόSera4 έγραψε:μετα τη δηλωση για το σκαλοπατι του ΠΑΟΚ καταλαβαινεις οτι το μυαλο δεν ειναι το δυνατοτερο σημειο του παιχτη... :ugeek:
Πολλα Σερα δεν μας συμφερει...ελπιζω να τελειωνει το συμβολαιο του γρηγορα...Κριμα ομως γιατι τον πιστευα σαν παιχτη και κανει τα παντα να με διαψευδει σε καθε ευκαιρια...Τπτ ρε παιδι μου ΤΙΠΟΤΑ.
Και στο γυνακείο πρωτάθλημα να παίξει ο συγκεκριμένος,πάλι θα υστερεί σε δύναμη και πάθος.
Χωρίς ίχνος εμπάθειας,κρίνω από όσα έχω δει.
Χωρίς ίχνος εμπάθειας,κρίνω από όσα έχω δει.
- thanos-xanthi
ειναι απο τις περιπτωσεις που εχουν ταλεντο και μια καποια τεχνικη για σεντερ μπακ
ΑΛΛΑ...
απιστευτα φοβισμενος ,απιστευτη ελλειψη παθους και τσαμπουκα
δυστυχως δεν κανει, ας αποτελεσει παρελθον το καλοκαιρι...
ΑΛΛΑ...
απιστευτα φοβισμενος ,απιστευτη ελλειψη παθους και τσαμπουκα
δυστυχως δεν κανει, ας αποτελεσει παρελθον το καλοκαιρι...
Ρε παιδιά ο άνθρωπος παίζει με τη Λιβαδιά και βλέπεις τον τρόμο στα μάτια του... Τι να λέμε τώρα... Προτιμώ Ιντζίδη ή Κιόσε αν είναι έτσι! Ελπίζω το καλοκαίρι να μας αποχαιρετήσει...
από obanebane » Κυρ Ιαν 22, 2012 12:04 am
Τιποτα παραπανω ομως.
Ισως να τον εχω παρει στραβα τον παιχτη μετα απο τις δηλωσεις του αλλα νομιζω οτι δεν θα ακουμπησει στον ΠΑΟΚ αυτος.
Μακαρι να κανω λαθος.
Τιποτα παραπανω ομως.
Ισως να τον εχω παρει στραβα τον παιχτη μετα απο τις δηλωσεις του αλλα νομιζω οτι δεν θα ακουμπησει στον ΠΑΟΚ αυτος.
Μακαρι να κανω λαθος.