Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 3-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Λιβαδεια ΠΑΟΚ 3-2, MVP, σχολια & παραλειπομενα
ετσι κι αλλιως τα πλει οφ τα εχουμε στο τσεπακι μας οποτε λιγο το κακο σημερα....κραταω τα θετικα δηλ σαββιδης και αποδεσμευση πωληση επιστροφη δανεισμος κτλ για
κατσικα σπυροπουλο νινη χουσεν μαρτενς!!!!! ολισε γεωργιαδη
Έλα αυτά είναι χαζά τώρα,αν έβαζε τους βασικούς και τρώγαμε κανα δυο κόκκινες θα κράζαμε τον Γεωργιάδη που έβαλε τους βασικούς.Γελοία πράγματα είναι αυτά.Καλά έκανε και έβαλε την τρίτη ομάδα.Το 2011 το ξεχάσατε όλοι που πετάξαμε όλους τους βασικούς την Κυριακή με τον γαύρο και την Τετάρτη χάσαμε 0-1 απ την ΑΕΚ και χτυπιόμασταν;Ας μην γινόμαστε γραφικοί.

marley 4 έγραψε:Mapogo έγραψε:Δλδ θα ήταν προτιμότερο να χτυπούσαμε τον αγώνα, να παίρνασμε τη νίκη κ να παίζαμε αποδεκατισμένοι με το γαύρο ?
Για μένα όχι.
και γιατι θα ησουν αποδεκατισμενοσ με τον γαυρο δηλαδη?
και ναι επρεπε να παρουμε τον βαθμο
αλλο το κυπελο αλλο το πρωταθλημα
αλλαγες να κανεις να ξεκουρασεις καπιους ναι
αλλα κατεβασε μια ομαδα να παρει την νικη καιγεσαι για βαθμους
κεντρο με 3 10 αρια κατεβασες
και 3 επιθετικους που δεν μαρκαρουν δεν πασαρουν και σκοραρουν σπανια
αντε ο ολισε ειναι εξαιρεση σε αυτο
αλλα βασικα σαββιδη-νινη-μαρτενς δεν βαζεις μαζι ουτε στην προπονηση
ακου θα αποδεκατιστουμε
δικαιολογουμε καθε μαλακια που γινετε
απο μαθητευομενους μαγους αυτο βλεπω εγω
αλλα ποιος θα τα πει
ο κολλητος προεδρος η ο κολλητος κολκας
παει ενας βαθμος
δωρα δωρα δωρα σε ολους
και τον βαθμο και την προκριση και το κυπελο και την πρωτη 8εση στα πλει οφ ετσι σκεφτονται οι μεγαλες ομαδες

che4 έγραψε:ετσι κι αλλιως τα πλει οφ τα εχουμε στο τσεπακι μας οποτε λιγο το κακο σημερα....κραταω τα θετικα δηλ σαββιδης και αποδεσμευση πωληση επιστροφη δανεισμος κτλ για
ετσι λες εσυ
εγω ξερω οτι οταν εχεις ευκαιρια να ξεκινησεισ με διαφορα απο τους αλλους το κανεις
απλα πραγματα
Odi έγραψε:Σπυρόπουλος,Νίνης,Γεωργιάδης,Ολίσε,Κατσικάς,Χούσεν άμεσα στον αγύριστο.Τουλάχιστον τραγικοί.
Κιόσε και Σαββίδης (ειδικά ο δεύτερος) πολύ καλοί και θα πρέπει να είναι στην Α ομάδα από του χρόνου,μαζί με τον Πόζογλου και τον Κουλούρη,έστω ως εναλλακτικές λύσεις.Χίλες φορές αυτοί,παρά μέτριοι ξένοι παίκτες.
Εντάξει το ματς δεν χρήζει ανάλυσης,την Τετάρτη τα σπουδαία.
Με απαλλάσσεις απο τον κόπο να γράψω τα ίδια...
- efthimis_paok
- ΑποστόληςΑ
Θα μπορούσε να βάλει παίκτες που δεν θα παίξουν με Ολυμπιακό, όπως Κατσουρ και Σαλπι
-
marley 4 έγραψε:che4 έγραψε:ετσι κι αλλιως τα πλει οφ τα εχουμε στο τσεπακι μας οποτε λιγο το κακο σημερα....κραταω τα θετικα δηλ σαββιδης και αποδεσμευση πωληση επιστροφη δανεισμος κτλ για
ετσι λες εσυ
εγω ξερω οτι οταν εχεις ευκαιρια να ξεκινησεισ με διαφορα απο τους αλλους το κανεις
απλα πραγματα
εγω ξερω ποιος θα παρει τα πλει οφ βαζουμε ενα στοιχημα
- efthimis_paok
Πρέπει να έχουμε μακράν τον μεγαλύτερο αριθμό παικτών που έπαιξαν εστω κ ένα επίσημο ματς (φαντάζομαι) στην Ευρώπη.
Αυτος ο περιφημος βαθμος των πλαυοφ που πεταξαμε σημερα δεν νομιζω να ειναι καθοριστικος, οχι ομως επειδη θα περασουμε τρενο και τους 6 αγωνες...
Θα έρθουμε πρώτοι το βλεπω στην μαγική μου σφαίρα
:):):)

Odi έγραψε:Έλα αυτά είναι χαζά τώρα,αν έβαζε τους βασικούς και τρώγαμε κανα δυο κόκκινες θα κράζαμε τον Γεωργιάδη που έβαλε τους βασικούς.Γελοία πράγματα είναι αυτά.Καλά έκανε και έβαλε την τρίτη ομάδα.Το 2011 το ξεχάσατε όλοι που πετάξαμε όλους τους βασικούς την Κυριακή με τον γαύρο και την Τετάρτη χάσαμε 0-1 απ την ΑΕΚ και χτυπιόμασταν;Ας μην γινόμαστε γραφικοί.
Ευτυχώς υπάρχουν και τέτοιες νηφαλιες "φωνές".
che4 έγραψε:marley 4 έγραψε:che4 έγραψε:ετσι κι αλλιως τα πλει οφ τα εχουμε στο τσεπακι μας οποτε λιγο το κακο σημερα....κραταω τα θετικα δηλ σαββιδης και αποδεσμευση πωληση επιστροφη δανεισμος κτλ για
ετσι λες εσυ
απλα πραγματα
εγω ξερω ποιος θα παρει τα πλει οφ βαζουμε ενα στοιχημα
σορρυ αλλα αυτη ειναι λογικη παιδικης χαρας
επαγγελματιες ειναι σου δινεται η δυνατοτητα να εχεις προβαδισμα βαθμων
το παιρνεις
τα αλλα ειναι αν χαμε να λεγαμε
εγω σε λεω οτι βγαινεις 1 αερα στα πλει οφ
σε χαλαγε ο βαθμος?
βεβαια αν χασεις για 1 βαθμο την πρωτη θεση
εκει να δω τι εχει να γινει
και 6 στα 6 να κανεις
πας για τον βαθμο στον κομποτη εκτος και αν μιλαμε για ερασιτεχνικο σωματειο σε επαγγελματικο ποδοσφαιρο
θα επρεπε να μην υπαρχει τετοια θεση
υγ εγω ξερεις τι λεω επειδη θα περασουμε τον γαυρο το πρωτο τετ α τετ να το στειλουμε εξω
αφου θα περασουμε
ετσι δεν ειναι?
Η φετινη χρονια τεινει να γινει η χρονια των "χαμενων ευκαιριων",απο την αρχη της εως τωρα.Κι ολα τα εχουμε πληρωσει ακριβα,ειτε τον αποκλεισμο απο τους ομιλους του ΤΣ.λ ,ειτε την Αλκμααρ,ειτε τους απιστευτους χαμενους βαθμους στα εκτος εδρας.Ας ελπισουμε να μην πληρωσουμε και το σημερινο.
Ομως δικαιολογω ,εν μερει, τον ΓΧ.Ειναι φυσικο να φοβαται τις καρτες στο σημερινο παιχνιδι και να σκεφτεται τα πιο σημαντικα επομενα....μαλλον κι εμεις θα καναμε το ιδιο στην θεση του.
Δεν δικαιολογω ομως με τπτ την χαλαροτητα καποιων παικτων,που ξεροντας οτι θα μας αποχαιρετησουν το καλοκαιρι δεν νοιαστηκαν για τπτ.
Ας ειναι,συνεχιζουμε.
Ομως δικαιολογω ,εν μερει, τον ΓΧ.Ειναι φυσικο να φοβαται τις καρτες στο σημερινο παιχνιδι και να σκεφτεται τα πιο σημαντικα επομενα....μαλλον κι εμεις θα καναμε το ιδιο στην θεση του.
Δεν δικαιολογω ομως με τπτ την χαλαροτητα καποιων παικτων,που ξεροντας οτι θα μας αποχαιρετησουν το καλοκαιρι δεν νοιαστηκαν για τπτ.
Ας ειναι,συνεχιζουμε.