Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
dimitrissss

Re: Προπαγάνδα και λάθη στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από dimitrissss »

Το παράρτημα του γάβρου κλαίει και οδύρεται επειδή ο Στοχ έφαγε δύο αγωνιστικές και θα παίξει στη ρεβάνς. Δεν κρατάνε πλέον ούτε τα προσχήματα!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

χητα αντε και μαμησου εσυ και η εκπομπη σου παλιο γενιτσαρε.
γεια σου ρε μεγαλε λεοντιαδη,βαλτους ολους στην τρυπα τους
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

+1 για τον χήτα. Η τσέπη του και τίποτα άλλο.
Τρελλό ΠΑΟΚι ο Λεοντιάδης, παθιασμένος, αλλά αδιάβαστος, απροετοίμαστος και όχι ετοιμόλογος ούτε και ψύχραιμος.
Κάποια παιδιά από εδώ μέσα (δεν εννοώ εμένα φυσικά) θα τα κατάφερναν καλύτερα απέναντι στους βαλτούς από τον πειραιά.
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

τσ τσ τσ. Αφού το είπε ξεκάθαρα ο κυρ μανώλης, είμαστε η πιο ευνοημένη ομάδα.
Και στο Μάντσεστερ για μας δούλευε ο διαιτητής. Και την 7άρα η Γιουβέντους,
την έριξε γιατί φορούσε ασπρόμαυρα και μπερδεύτηκε ο διαιτητής. Νόμιζε ότι
παίζει ο Π.Α.Ο.Κ. και την βοήθησε.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

DC έγραψε:+1 για τον χήτα. Η τσέπη του και τίποτα άλλο.
Τρελλό ΠΑΟΚι ο Λεοντιάδης, παθιασμένος, αλλά αδιάβαστος, απροετοίμαστος και όχι ετοιμόλογος ούτε και ψύχραιμος.
Κάποια παιδιά από εδώ μέσα (δεν εννοώ εμένα φυσικά) θα τα κατάφερναν καλύτερα απέναντι στους βαλτούς από τον πειραιά.
Aυτος ο Χητας....κυκλοφορει εδω?...Στη Θεσσαλονικη?....Να τον χαιρομαστε ΚΑΙ αυτον!!!!!

Που εισαι,Χητα.....Επειδη,μαλλον,εισαι θαυμαστης των "αδικημενων" του Πειραια.....μηπως θελεις να ακολουθησουμε και εμεις,εδω πανω,τις πρακτικες που χρησιμοποιουν.....για τους δημοσιογραφους????...Ε,γελοιε?.....

Φιλε,DC....δεν ειναι χαζοι....ξερουν πολυ καλα ποιον να καλεσουν για να εχουν απεναντι τους σε τετοιες στημενες εκπομπες!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο χητας το παίζει ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν είναι φαίνετε καθαρα και απο τις επιλογές του στις εκπομπές του ολο τον βόθρο του Πειραιά ΒΓΑΖΕΙ και τους αβαντάρει κιόλας
paokassss

Δημοσίευση από paokassss »

mpafos4 έγραψε:
Aυτος ο Χητας....κυκλοφορει εδω?...Στη Θεσσαλονικη?....Να τον χαιρομαστε ΚΑΙ αυτον!!!!!
Καλοχώνευτος παίδες.. Χαρά στο κουράγιο σας που τους ακούτε κιόλας..

Όλο το φταίξιμο δικό μας σαν οπαδοί όμως για τον απλό λόγο που είπες , ότι κάτι τέτοιοι κυκλοφορούν άνετοι στη Θεσσαλονίκη. Και όχι μόνο εδώ αλλά 'οπου τους πετυχαίνουμε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τρώνε κρα μέχρι εξευτελισμού όπως και οι κατά καιρούς σφαγείς τύπου σπάθα,καλογερόπουλου ,κουκουλάκη και και και δεν έχει τελειωμό η λίστα.. Αλλιώς δεν δικαιούμαστε δια να ομιλούμε
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ο Χήτας είναι ΠΑΟΚτσής, απλά ακολουθεί την κλασσική συνταγή ραπτόπουλου για τα νούμερα και την τηλεθέαση..
Βγάζει τους γαύρους να μιλάνε (Θεοδωρίδηδες κλπ) για να προκαλεί κτλ.. παπαριές στο λαδόχαρτο κοινώς..
Trash εκπομπή και τίποτα περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Νούμερο ειναι ο τύπος και μεγάλο μαλιςτα
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

paokassss έγραψε:
mpafos4 έγραψε:
Καλοχώνευτος παίδες.. Χαρά στο κουράγιο σας που τους ακούτε κιόλας..

Όλο το φταίξιμο δικό μας σαν οπαδοί όμως για τον απλό λόγο που είπες , ότι κάτι τέτοιοι κυκλοφορούν άνετοι στη Θεσσαλονίκη. Και όχι μόνο εδώ αλλά 'οπου τους πετυχαίνουμε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τρώνε κρα μέχρι εξευτελισμού όπως και οι κατά καιρούς σφαγείς τύπου σπάθα,καλογερόπουλου ,κουκουλάκη και και και δεν έχει τελειωμό η λίστα.. Αλλιώς δεν δικαιούμαστε δια να ομιλούμε
E,οχι και να καθησω να δω αυτο το γλειωδες υποκειμενο....!Πανω στο zapping πετυχα τη μπουνια του Αργεντινου...και το αφησα για δυο λεπτα....Ειδα το Γαβαθιωτη....ειδα αλλες δεκα φορες(!!!!!)-γιατι,αραγε???....-τη φαση με τη μπουνια,αηδιασα και το αλλαξα!!!...

Και ξαναλεω....μηπως πρεπει να ακολουθησουμε την τακτικη της "μεγαλυτερης" ομαδας της Ελλαδας,οσον αφορα τους δημοσιογραφους?....

Και τοτε θα δουμε....ποσο μεγαλος προεδρος ειναι ο Σαββιδης....τι μπαλαρα παιζει ο ΠΑΟΚ....και ποιοι ειναι οι πιο σωστοι οπαδοι στον πλανητη!!......
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Γιατί ρε Μπάφε να γίνω γάβρος στην θέση του γάβρου;
Γιατί να πρέπει να δείρω κοράκι ή να του κάψω το μαγαζί.
Δεν με κάθεται σωστά.
Το θέμα είναι να ξεμπροσταστούν οι gay, να μπούνε φυλακή αυτοί που πρέπει, να παίξω σε ένα καθαρό και πενηνταρίσιο πρωτάθλημα και ας πέσω και κατηγορία, αν αξίζω.
Ξέρω. Ζητάω πολλά. Ίσως την ουτοπία. Αλλά gay ρε συ; Όχι.

Από κει και πέρα, έχω να πάρω εφημερίδα 4 χρόνια, 2 χρόνια να ακούσω ράδιο (μόνο τους αγώνες που δεν μπορώ να τους δω, ακούω στο ράδιο) και δεν δίνω κλικ στους π@ύστηδες αλλά 3 χρόνια.
Έχω βρει την υγειά μου και ας μην πιάνω αυτά που λένε μερικοί εδώ μέσα, δεν δηλητηριάζω τον εγκέφαλό μου με τις σαχλαμάρες τους και ενημερώνομαι ΜΟΝΟ από το paokmania, που, δόξα τω Θεό, έχει μια χαρά φίλτρα.
Και τα παραπάνω τα προτείνω σε όλους σας. ;)

Edit: εφημερίδα θα ξαναπάρω μόνο σε περίπτωση κατάκτησης κάποιου τίτλου, καθαρά για αρχειακούς λόγους. :D
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

mpafos4 έγραψε:
Και ξαναλεω....μηπως πρεπει να ακολουθησουμε την τακτικη της "μεγαλυτερης" ομαδας της Ελλαδας,οσον αφορα τους δημοσιογραφους?....

Και τοτε θα δουμε....ποσο μεγαλος προεδρος ειναι ο Σαββιδης....τι μπαλαρα παιζει ο ΠΑΟΚ....και ποιοι ειναι οι πιο σωστοι οπαδοι στον πλανητη!!......
Άμα μου κάνουνε συνέχεια ζημιά στο σπίτι μου μία δεν θα μιλήσω δύο δεν θα μιλήσω τρείς δεν θα μιλήσω( αρχίζω και γίνομαι μ@λ@κας)ξέρωντας ποιός το κάνει κάποια στιγμή θα χρησημοποιήσω και βία που είναι κατακρητέα!Ετσι και τον πιάσω σίγουρα δεν θα το ξανακάνει και θα φροντίσω να ακουστεί παντού για να μην έρθει ο επόμενος και να χεστεί απάνω του!Καμιά φορά στη ζωή δεν πάς με το σταυρό στο χέρι γιατί θα σου κάψουνε το σπίτι και θα λες και ευχαριστώ!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

DC έγραψε:Γιατί ρε Μπάφε να γίνω γάβρος στην θέση του γάβρου;
Γιατί να πρέπει να δείρω κοράκι ή να του κάψω το μαγαζί.
Δεν με κάθεται σωστά.
Το θέμα είναι να ξεμπροσταστούν οι gay, να μπούνε φυλακή αυτοί που πρέπει, να παίξω σε ένα καθαρό και πενηνταρίσιο πρωτάθλημα και ας πέσω και κατηγορία, αν αξίζω.
Ξέρω. Ζητάω πολλά. Ίσως την ουτοπία. Αλλά gay ρε συ; Όχι.
To ερωτημα μου ηταν ρητορικο,βλεποντας πως οχι μονο δεν αντιδρα κανεις στις πρακτικες των π@υσταραδων αλλα τους εκθιαζουν κιολας!....

Απο κει και περα,ασχετα με την πρακτικη που ακολουθουν αυτα τα αποβρασματα,για να καταφερω να παιξω σε ενα πενηνταρισιο και καθαρο πρωταθλημα,πρεπει να ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ,απο προσωπου γης, ολα τα κομματια του παζλ που εχουν δημιουργησει ολα αυτα τα χρονια!

Το εργο?....Γνωστο,πλεον και χιλιοπαιγμενο....Ξεκιναει με τον ελεγχο της ΕΠΟ...αρα και της διαιτησιας.Δηλαδη,ελεγχω ποιος θα ανεβει,ποιος θα πεσει,που και ποτε...Στελνω τους διαιτητες,οι οποιοι σφαζουν στο γονατο οποιον θελουν....με τους αντιστοιχους παρατηρητες,οι οποιοι βγαζουν λαδι τους προηγουμενους...Με το που τελειωνουν οι αγωνες...ξεκινανε οι απογονοι του Γκεμπελς να μου παρουσιαζουν το ασπρο,μαυρο...Και ολα αυτα μεσα σε λιγη ωρα!!!Αρα...προμελετημενο!!

Αρα,επειδη το εχουμε δει το εργο τοσες πολλες φορες....και βλεπουμε πως αυτοι που πρεπει να τους ξεμπροστιασουν και να τους κλεισουν φυλακη....κανουν τα παγωνια....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ μιλαω!!!!....καποια στιγμη...ο νομος περναει στα χερια αλλων!!!

Οχι,φιλε μου...δεν ζητας πολλα.Ζητας τα προφανη!!!Τα οποια εαν δεν αντιδρασεις-ολοι μας,φυσικα-το χαϊδεμα...που απο το κεφαλι... προχωραει στην πλατη...και μετα αρχισει να κατεβαινει προς το κωλαρακι....θα συνεχιστει με ξεκουμπωμα του φερμουρ-πλησιαζουμε προς τα κει-!!!!!....Και εκει πλεον ειναι θεμα χαρακτηρα....Σε αλλον μπορει να αρεσει.....σε αλλον οχι!!!

Παντως εαν δεν τους αφησεις να σε βιασουν...δεν σημαινει πως γινεσαι ομοιος με τους εν δυναμει βιαστες σου!!!Καθε αλλο,θα ελεγα,εγω!!

ΥΓ.Μη φοβασαι να γαμησεις εναν ανηθικο!!!Να φοβασαι μηπως κανεις λαθος!!!...mpafos
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

mpafos4 έγραψε:.....
Αρα,επειδη το εχουμε δει το εργο τοσες πολλες φορες....και βλεπουμε πως αυτοι που πρεπει να τους ξεμπροστιασουν και να τους κλεισουν φυλακη....κανουν τα παγωνια....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ μιλαω!!!!.....
.......
Ειδικά σε αυτό, μαζί σου μέχρι εκεί που δεν πάει.
Δυστυχώς, έχω βαρεθεί να το γράφω, το ζήτημα είναι καθαρά πολιτικό. Όχι ποδοσφαιρικό ή αθλητικό.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αντε ρε ελεεινά υποκείμενα που σας έπιασε ο πόνος για το ποδόσφαιρο(το ποιο? :shock: ).Οταν το ξεφτίλιζαν οι κομίνηδες και οι καλογερόπουλοι δε σας πείραζε καθόλου.Αλήτες.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”