Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
dimbar

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από dimbar »

kataramenos5 έγραψε:Διορθώστε με αν κανω λάθος αλλα λόγω χρεών δε γίνεται να φύγει ο Ζησης.Στο δικό του όνομα δεν είναι?
Τα χρέη είναι στο όνομα του αφού είναι πια πρόεδρος αιρετής διοίκησης και όχι διορισμένης.Ωστόσο σν έφευγε σαν διορισμένος θα ήταν υπεύθυνος μόνο για τα χρέη της θητείας του.Συμπέρασμα, τα πράγματα με την παρουσία Βρύζα μόνο απλά δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από nico4 »

Τότε αφού είναι ένας απλός αυτοφωρακιας για ποιο λόγο τ' ακούει;
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

--Τα λέω στη νύφη , να τ'ακούει η πεθερά...

(λέει μιά παροιμία)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Απ: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από kataramenos5 »

nico4 έγραψε:Τότε αφού είναι ένας απλός αυτοφωρακιας για ποιο λόγο τ' ακούει;
:shock:
Τα 4 τελευταία χρόνια γίναν εγκλήματα στον ΠΑΟΚ και το μόνο πρόσωπο που ήταν παρόν σε όλα ήταν ο αυτοφωράκιας που λές.Μέχρι το καλοκαίρι του 12 ήταν ο Νο 1 ,αυτός που αποφάσιζε.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ξεκαθαρίζω ότι δεν αναφέρομαι σε όποιες ευθύνες για χρέη κλπ κλπ .

Αναφέρομαι ΜΟΝΟΝ στην οπαδική κριτική, για πχ επιλογές, συμπεριφορές, ανακοινώσεις.

Για τα μέχρι το καλοκαίρι του 2012, φαντάζομαι συμφωνουν όλοι.

Είμαστε όμως στην Ανοιξη του 2014.

Και κάποιοι του χρεώνουν μόνον τα αρνητικά, ενώ τα θετικά, τα αποδίδουν αλλού.

Ε δεν πάει κ έτσι !
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Ζηση, θεματοφυλακα του ΠΑΟΚ. Κερβερε μεταγραφων. Ρομπερτ των κλικων. Κανονισε να χουμε καμια περιεργη εμφανιση ημιτελικο. ΠΑρε 11888 και ζητα τον θοδωρα να σου εξηγησει.

Στους υποψηφιους υποπτους ο φοραω απο τωρα την φανελα της αεκ.
Μην λεγονται και ολα απο ανακοινωσεις.

Μην ακουσω κανα εδωσα εντολη να μαρκαρονται οι παικτες στα στημενα.
Να τους βαλεις ολους εκει νευτι στον κ@λο. Θελουμε να δουμε 11 ντιεγκο-μπολντ .
Μην τρεχουμε παλι ολοι. Στο χερι σας ειναι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σαν να εχεις ξεφύγει περίεργες εμφανίσεις και χαζομαρες .....φρουρέ εστίασε μονο στο ματς αυτο το ματς δεν ειναι για να τρώμε τα σωθικά μας με θεωρίες συνομοσιας ΟΛΟΙ ΕΔΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ και ενωμένοι θα πετύχουμε την πρόκριση
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Mapogo έγραψε: Και κάποιοι του χρεώνουν μόνον τα αρνητικά, ενώ τα θετικά, τα αποδίδουν αλλού.

Ε δεν πάει κ έτσι !
Δεν αποκλείεται απ τη σύγχυση να τα ξεχνάμε. :mrgreen: Ειμαι όλος αυτιά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φίλε kat , το μαγαζί τσουλάει. Με τα καλά του , τα άσχημά του , τις παραλείψεις του και όλα τα σχετικά.

Τσουλάει όμως και ο καθένας έχει ένα μερίδιο ευθύνης.
Εσύ αν δεν υπήρχαν τα χρέη , θα στοιχημάτιζες ότι ο Ιβάν θα τον έδιωχνε? Εγώ κλίνω προς το όχι.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Κατ αρχήν, πολύ respect για την αναλυτική σου ματιά κ ακόμα πιό πολύ για το χιούμορ σου. Κ το εννοώ.

Στην απάντηση τώρα.
Δεν φιλοδοξούσα να αναφερθώ σε κάτι σοβαρό, λειτουργικό k ουσιαστικό, όπως αναφέρει ο giapas.
Πιό πολύ εννοώ αντιδράσεις σε συναισθηματικό επίπεδο.
Θα προσπαθήσω να δώσω ένα παράδειγμα.

Πχ βγαίνει μια ανακοίνωση.
Μας αρέσει ? Μπράβο Ιβάν.
Δε μας αρέσει ? Ουστ Ζήση.

Αντε να το πώ κ με άλλη μία παροιμία με νύφες.
--Ολα τα στραβά καρβέλια τα κάνει η νύφη. ;)
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Προχτες το Σαββατο παραβρεθηκε στον χορο της Μηχανιωνας με τον Σιστιακοφ (τι βαζει ρε ο τυπος στα μαλλια του) κ ενω οι πιο πολλοι "επισημοι" εφυγαν πριν τις 12 αυτος εμεινε μεχρι τις 3 συζητωντας με 30 συνδεσμιτες ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ απαντησε σε ολα τα ερωτηματα/κραξιματα που ακουσε οσο ηταν στο τραπεζι,ακουσε τις αποψεις μας κ τα ερωτηματα μας χωρις να διακοψει κανεναν για κανεναν λογο (ειχαμε κανα 2 λιγακι σουρωμενους) μας απαντησε σε ολα κ μονο αυτη του η κινηση να μεινει κ να μας ακουσει παροτι θα μπορουσε να φυγει κ να μην πει κανενας τιποτα εμενα μου αρεσε.Οπως επισης μου αρεσε οτι απαντησε στα παντα χωρις π@π@ριες κ υπεκφυγες.
Αντε κ ολοι εσεις εχετε δικιο κ πρεπει να φυγει για 1002 λογους γιατι δεν μας λετε ποιος να ερθει?το εχω ξαναπει εγιναν προτασεις σε 2-3 ανθρωπους κ καναν τους κινεζους.....
Πεστε μου εσεις ενα ονομα που θα μεινει στο απυροβλητο για πανω απο 3 μηνες κ θα δεχτει να γινει Προεδρος του ΠΑΟΚ γιατι εγω οσο κ αν εχω ψαξει δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ωραίο το γεγονός που περιγράφεις, mpouJr, αλλά επετεύχθη κάτι μ'αυτό; Βγήκε κάποια άκρη; Δόθηκαν σωστές απαντήσεις, εξηγήθηκε ΚΑΤΙ;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

mpouJr έγραψε:Προχτες το Σαββατο παραβρεθηκε στον χορο της Μηχανιωνας με τον Σιστιακοφ (τι βαζει ρε ο τυπος στα μαλλια του) κ ενω οι πιο πολλοι "επισημοι" εφυγαν πριν τις 12 αυτος εμεινε μεχρι τις 3 συζητωντας με 30 συνδεσμιτες ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ απαντησε σε ολα τα ερωτηματα/κραξιματα που ακουσε οσο ηταν στο τραπεζι,ακουσε τις αποψεις μας κ τα ερωτηματα μας χωρις να διακοψει κανεναν για κανεναν λογο (ειχαμε κανα 2 λιγακι σουρωμενους) μας απαντησε σε ολα κ μονο αυτη του η κινηση να μεινει κ να μας ακουσει παροτι θα μπορουσε να φυγει κ να μην πει κανενας τιποτα εμενα μου αρεσε.Οπως επισης μου αρεσε οτι απαντησε στα παντα χωρις π@π@ριες κ υπεκφυγες.
Αντε κ ολοι εσεις εχετε δικιο κ πρεπει να φυγει για 1002 λογους γιατι δεν μας λετε ποιος να ερθει?το εχω ξαναπει εγιναν προτασεις σε 2-3 ανθρωπους κ καναν τους κινεζους.....
Πεστε μου εσεις ενα ονομα που θα μεινει στο απυροβλητο για πανω απο 3 μηνες κ θα δεχτει να γινει Προεδρος του ΠΑΟΚ γιατι εγω οσο κ αν εχω ψαξει δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ
Φαντάζομαι ρωτήθηκαν οπωσδήποτε τα παρακάτω (απλά όπου" Ιβαν" βαλτε το "ποιος") βασικά θέματα οπότε περιμένω τις ανάλογες απαντήσεις
kataramenos5 έγραψε:Ακούω κάτι ραδιοφωνατζήδες να λένε κακώς κάποιοι χτυπάνε το "σαμάρι" αντι για τον Ιβάν.Ξαναρωτάω λοιπόν τον Μπόλονι τον τέλειωσε απο Ιανουάριο(2012) ο Ιβαν και γιατι?Τον Δώνη με ακριβότερο συμβόλαιο τον έφερε ο Ιβάν όταν ξεπουλούσαμε παίκτες γιατι (υποτίθεται) δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε?Για το στήσιμο της υπόθεσης Γκαρσία (συνέντευξη Δωνη λίγο πριν) φταίει ο Ιβάν?Για το οτι οι δυο περιπτώσεις Μπολονι Χουμπ μοιάζουν απελπιστικά (οι κολλητοί των ΜΜΕ άρχισαν το θάψιμο απο προετοιμασία και μεχρι τον Ιανουάριο ουσιαστικά ήταν τελειωμένοι) υπεύθυνος είναι ο Ιβαν?Για το οτι εδω και 4 χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν εχει στεριώσει προπονητή φταίει ο Ιβάν?Για το οτι για 4 χρόνια η ομάδα μπαίνει στα πλει οφ σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω διοικητικών επιλογών φταίει ο Ιβάν? Για την παρέλαση μετριοτήτων (θυμηθείτε Κουμαλό με 250000 δανεικός :shock: )που βλέπουμε εδώ και τόσα χρόνια και στοιχίζουν εκατομμύρια στην ομάδα φταίει ο Ιβάν?
Δε διεκδικώ το αλάθητο του παπα .Καμιά φορά τα φαινόμενα απατούν και οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα .Τα μέχρι στιγμής γεγονότα όμως δείχνουν προς μια κατεύθυνση.Παρα είναι πολλές οι συμπτώσεις(σ όλες τις περιπτώσεις-αποφάσεις ενα είναι το κοινό πρόσωπο) Μεχρι να εξηγηθούν οι παραπάνω απορίες διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τον συγκεκριμένο.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

mpouJr έγραψε:απαντησε στα παντα χωρις π@π@ριες κ υπεκφυγες.

Το θεμα ειναι αν ρωτηθηκε στα "παντα".... ;)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Κλεινεις κ ματακι..λες να ειναι κ ο συνδεσμος στο παρεακι?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”