14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- kataramenos5
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Το βλέπω το σχόλιο να ρχεται : -Σαλπιγγίδη.....γιατι δε φοράς το κράνος? 

- anekfrastos
Επέτρεψε μου να σημειωσω οτι ο Σαλπι έχει καλυτερο ποσοστο σε εκτέλεση απο τον Κλάους (1/5 με 1/5.4 αν θυμαμαι καλα, απο το site της superleague) και έχουν 1 γκολ διαφορά. Και ενω παιζει κατα 90℅ χαφ/εξτρέμ ενω ο "μικρος" μονο φουνταριστος... Είναι όμως συνήθεια όταν βάζει τέτοια γκολ ο Κλάους να μιλάμε για κλάση και για παστελωμα ενω για τον σαλπι δεν έγινε και τίποτα...sourmenetes έγραψε:hasio_john έγραψε:Το γκολ του σημερα ειναι οτι πρεπει.Οταν ομως βγαινει πολλες φορες σε αυτην τη θεση και το χανει,λογικο ειναι να δυσαρεστει τον κοσμο..
-
Τυφλός είσαι ρε has ion John? ? ? ?τσιριγώτης έγραψε:Μπράβο ρε.... Έτσι σε θέλουμε,να βγάζεις ψυχούλα στο γήπεδο
- Μπαρκαρούτσος
Ωραίο τελείωμα, αν και δεν τα κάνει συχνά αυτά.
Ανεβασμένος φανερά στους τελευταίους αγώνες, προσφέρει περισσότερα από το σώμα σε κάθε τζατζάρισμα για να πάρει φάουλ και ως εκεί.
Το τελείωμά του να το βλέπει ο Κλάους, για το πώς τελειώνουν τα one-on-ones!
Ανεβασμένος φανερά στους τελευταίους αγώνες, προσφέρει περισσότερα από το σώμα σε κάθε τζατζάρισμα για να πάρει φάουλ και ως εκεί.
Το τελείωμά του να το βλέπει ο Κλάους, για το πώς τελειώνουν τα one-on-ones!
- hasio_john
anekfrastos έγραψε:sourmenetes έγραψε:hasio_john έγραψε:Το γκολ του σημερα ειναι οτι πρεπει.Οταν ομως βγαινει πολλες φορες σε αυτην τη θεση και το χανει,λογικο ειναι να δυσαρεστει τον κοσμο..
τσιριγώτης έγραψε:Τυφλός είσαι ρε has ion John? ? ? ?τσιριγώτης έγραψε:Μπράβο ρε.... Έτσι σε θέλουμε,να βγάζεις ψυχούλα στο γήπεδο

Προφανώς είδες την από πάνω λάθος παράθεση του ανέκφραστου που έτσι όπως το έχει κάνει edit φαίνεται πως εγώ είπα αυτό για το Σάλπι! Αν κοιτάξεις την προηγούμενη σελίδα θα δεις πως όχι απλά τυφλός είμαι, αλλά ...γουρλομάτης!!!

Τέλος πάντων, καλή καρδιά!!!
- anekfrastos
Επέτρεψε μου να σημειωσω οτι ο Σαλπι έχει καλυτερο ποσοστο σε εκτέλεση απο τον Κλάους (1/5 με 1/5.4 αν θυμαμαι καλα, απο το site της superleague) και έχουν 1 γκολ διαφορά. Και ενω παιζει κατα 90℅ χαφ/εξτρέμ ενω ο "μικρος" μονο φουνταριστος... Είναι όμως συνήθεια όταν βάζει τέτοια γκολ ο Κλάους να μιλάμε για κλάση και για παστελωμα ενω για τον σαλπι δεν έγινε και τίποτα...sourmenetes έγραψε:Το γκολ του σημερα ειναι οτι πρεπει.Οταν ομως βγαινει πολλες φορες σε αυτην τη θεση και το χανει,λογικο ειναι να δυσαρεστει τον κοσμο..
- anekfrastos
anekfrastos έγραψε:Επέτρεψε μου να σημειωσω οτι ο Σαλπι έχει καλυτερο ποσοστο σε εκτέλεση απο τον Κλάους (1/5 με 1/5.4 αν θυμαμαι καλα, απο το site της superleague) και έχουν 1 γκολ διαφορά. Και ενω παιζει κατα 90℅ χαφ/εξτρέμ ενω ο "μικρος" μονο φουνταριστος... Είναι όμως συνήθεια όταν βάζει τέτοια γκολ ο Κλάους να μιλάμε για κλάση και για παστελωμα ενω για τον σαλπι δεν έγινε και τίποτα...sourmenetes έγραψε:hasio_john έγραψε:Το γκολ του σημερα ειναι οτι πρεπει.Οταν ομως βγαινει πολλες φορες σε αυτην τη θεση και το χανει,λογικο ειναι να δυσαρεστει τον κοσμο..
Σορι, στο σουρμενετε σχολίασα, που έγραψε οτι συνηθως τα χάνει αυτα τα γκολ...hasio_john έγραψε:anekfrastos έγραψε:sourmenetes έγραψε:τσιριγώτης έγραψε:Τυφλός είσαι ρε has ion John? ? ? ?τσιριγώτης έγραψε:Μπράβο ρε.... Έτσι σε θέλουμε,να βγάζεις ψυχούλα στο γήπεδο![]()
...., Σε μένα αναφέρεσαι τσιριγώτη?
Προφανώς είδες την από πάνω λάθος παράθεση του ανέκφραστου που έτσι όπως το έχει κάνει edit φαίνεται πως εγώ είπα αυτό για το Σάλπι! Αν κοιτάξεις την προηγούμενη σελίδα θα δεις πως όχι απλά τυφλός είμαι, αλλά ...γουρλομάτης!!!![]()
Τέλος πάντων, καλή καρδιά!!!

- Sick Bastard
Ωραίο γκολ.
Για δύο λόγους.
Πρώτον γιατί ήταν καλή ενέργεια.
Δεύτερον γιατί είναι τόσο σπάνιο, σχεδόν είδος προς εξαφάνιση.
Για δύο λόγους.
- Ekatnetworkltd
14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Sick Bastard έγραψε:Ωραίο γκολ.
Για δύο λόγους.

Είσαι θεός
αρχίσαμε τα τσιμπηματάκια?
μαγκές ρε στο λαό του ΠΑΟΚ?
πού είναι οι καλαμιές που αγαπήσαμε?
και γω εξεπλάγην με το τελείωμα, μπράβο
μαγκές ρε στο λαό του ΠΑΟΚ?
πού είναι οι καλαμιές που αγαπήσαμε?

και γω εξεπλάγην με το τελείωμα, μπράβο
Μπραβο κοντε με εστειλες κουβα. Να μην βγαλουμε εμεις λεφτα ε?
Ωραιος. Στο 5' γκολ. Μονο συνεχισε να το κανεις, δεν εχω κατι αλλο να πω.
Ωραιος. Στο 5' γκολ. Μονο συνεχισε να το κανεις, δεν εχω κατι αλλο να πω.
- sourmenetes
- Moderator