Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ
Re: Τμήματα Υποδομής & Ανάπτυξης ΠΑΟΚ
Μπράβο στα παλικαράκια! Δουλειά και μόνο δουλειά!
Ρε σεις το 10 από τη barca που έχει τη μπάλα στο 2:08 πόσο να κάνει άραγε??
Τι αεράτο παιδί είναι αυτό, και κοίταγμα αλλού στην πάσα.. που σκατά τον βρήκαν αυτόν.. θέλω κι εγώ έναν τέτοιο.. Ιβαν πάρτο το ΠΑΟΚτσάκι..
Ρε σεις το 10 από τη barca που έχει τη μπάλα στο 2:08 πόσο να κάνει άραγε??
Τι αεράτο παιδί είναι αυτό, και κοίταγμα αλλού στην πάσα.. που σκατά τον βρήκαν αυτόν.. θέλω κι εγώ έναν τέτοιο.. Ιβαν πάρτο το ΠΑΟΚτσάκι..
- desperando
- Επικοινωνία:
[youtube]QAW8K3CKS3U[/youtube]
κι ομως ειναι πολυ πιθανο μετα απο καποια χρονια καποιο απο αυτα τα τσακαλακια εμεις οι ιδιοι θα του βριζουμε οτι εχει και δεν εχει και ας φοραει την ασπρομαυρη φανελα
κι ομως ειναι πολυ πιθανο μετα απο καποια χρονια καποιο απο αυτα τα τσακαλακια εμεις οι ιδιοι θα του βριζουμε οτι εχει και δεν εχει και ας φοραει την ασπρομαυρη φανελα
Μόλις είδα το βίντεο και συγκινήθηκα! ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ! Απίστευτη τακτική παιδεία για παιδιά 12 ετών... μπράβο στους προπονητές και φυσικά στα ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ! Ελπίζω ίδιου επιπέδου δουλειά να συνεχίζεται και στις μεγαλύτερες ηλικίες.

η γνώμη μου είναι ότι οι τελευταίες σελίδες πρέπει να σβηστούν. Δεν είναι σωστό να μαθαίνουμε σε τόσο μικρά παιδιά (πολλά από τα οποία δε θα γίνουν ποδοσφαιριστές) ότι η νίκη και το αποτέλεσμα είναι τα μόνα που αξίζουν.
Θα προέτρεπα όσους γράψουν να το κάνουν σαν να είχαμε χάσει 2-1.
Θα προέτρεπα όσους γράψουν να το κάνουν σαν να είχαμε χάσει 2-1.
[youtube]RVsmaF3w_Ps[/youtube]
Για πολυ παστελι μιλαμε η μπαρτσελονα. Πλασματικο το σκορ
\
Παλικαρακια. Την επομενη φορα ΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ μεστον χλοοταπητα μετα την ληξη του ματς. Τρελαα.
Για πολυ παστελι μιλαμε η μπαρτσελονα. Πλασματικο το σκορ
Παλικαρακια. Την επομενη φορα ΟΟΟ ΠΑΟΚΑΡΑ μεστον χλοοταπητα μετα την ληξη του ματς. Τρελαα.
- ΑποστόληςΑ
Αυτός ο Τζιόλης θα είναι σε λίγα χρόνια το βασικό μας αμυντικό χαφ...
- Μπαρκαρούτσος
Μόνο εμείς προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Οι γαύροι είναι εντελώς άσχετοι.
- Μπαρκαρούτσος
Καμιά ουσιαστική ευκαιρία από τις δύο ομάδες, πέρα από μια δική μας καλή στιγμή που δεν κατέληξε σε σουτ, στα τελευταία λεπτά..
Δεν έχουμε καλή μακρινή μεταβίβαση, παρ'όλο που τη προσπαθούμε πολύ..
Δεν έχουμε καλή μακρινή μεταβίβαση, παρ'όλο που τη προσπαθούμε πολύ..
Νομιζω πως ειμαστε λιγο καλυτεροι-παιζοντας με περισσοτερες συνεργασιες κ λιγο ανωτερη φαντασια- αλλα δεν καναμε παρα μια πολυ καλη φαση.
ΠΑΜΕ ΛΑΙΜΑΙ. Θα σημανει πολλα αυτη η νικη
ΠΑΜΕ ΛΑΙΜΑΙ. Θα σημανει πολλα αυτη η νικη
-
Black_White_Heart
Τι ειναι αυτοι οι γαυροι ρε που@#$@ μου ουτε στα παιδια δεν σεβονται τιποτα...καρφωστε τους λεμε! δεν υπαρχουνε
Άντε ρε τους σιχάθηκα! Ξεφτιλισμένοι! Που κάνανε τελικό σε γαυρούπολη λες κ δεν υπήρχε άλλο μέρος...
Και τώρα κάθονται και ανέχονται τον κάθε φλώρο που βρίζει 15χρονα και νομίζει ότι μεγαλώνει η τσουτσού του.
Αλλά φταίμε και εμείς. Ένας σύνδεσμος δεν μπορούσε να στείλει λεωφορείο; Και εσύ ρε ΠΑΕ χάθηκε να βάλεις έναν σπίκερ; Πάρε δύο παιδιά εδώ από το PAOKmania να μην ακούμε τον κάθε κομπλεξικό που το παίζει μάγκας και χαίρεται...
Και τώρα κάθονται και ανέχονται τον κάθε φλώρο που βρίζει 15χρονα και νομίζει ότι μεγαλώνει η τσουτσού του.
Αλλά φταίμε και εμείς. Ένας σύνδεσμος δεν μπορούσε να στείλει λεωφορείο; Και εσύ ρε ΠΑΕ χάθηκε να βάλεις έναν σπίκερ; Πάρε δύο παιδιά εδώ από το PAOKmania να μην ακούμε τον κάθε κομπλεξικό που το παίζει μάγκας και χαίρεται...