Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ρε αλητη εβαλα στην φανελλα του γιου μου το νουμερο και το ονομα σου!!κανονισε να εισαι εδω και του χρονου γιατι σε γουσταρω οπως ξεκινησες και οχι οπως ησουν μεχρι πριν λιγο αφου τοχεις ρε γαμωτο,δειξτο
Μιρο σε εχουν κανει πρωτο θεμα οι γκεοφυλλαδες και μιλανε ειρωνικα. Ειλικρινα αν εχεις εστω λιγη ποδοσφαιρικη μαγκια και εγωισμο θα θυμηθεις σε αυτο το ματς τουλαχιστον τον παιχταρα μεσα σου που παστελωνε πηγε να αποκλεισει μονος του την σαλκε. Αυτα
Είναι παράξενο το όλο θέμα με τον Στοχ. Παίκτης που "θυμήθηκε" της αρετές του και προσπαθεί να μας της δείξει το τελευταίο καιρό, εμένα με βάζει σε σκέψεις με ότι έχει να κάνει με συμβόλαιο του και μόνο. Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια πλέον. Αλλά αυτά που υπάρχουν είναι σημαντικά για την ομάδα βέβαια και τον ίδιο για το μέλλον του.
Εύχομαι αν μείνει να δώσει αυτό που πρέπει ως ποδοσφαιριστής και επαγγελματίας.
Σίγουρα είναι παίκτης που έχει ποιότητα, αλλά και σίγουρα είναι ένας παίκτης που έχει δείξει ότι αν δεν του αρέσει κάτι... Σταματάει το μυαλό του λες και αδιαφορεί. Η ΠΑΕ έχει το μαχαίρι και το καρπούζι. Αλλά επειδή γνωρίζουν τον παίκτη καλύτερα. Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην ανανέωση και αυτά που θα γράφει το συμβόλαιο του.
Realcon έγραψε:Είναι παράξενο το όλο θέμα με τον Στοχ. Παίκτης που "θυμήθηκε" της αρετές του και προσπαθεί να μας της δείξει το τελευταίο καιρό, εμένα με βάζει σε σκέψεις με ότι έχει να κάνει με συμβόλαιο του και μόνο. Δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια πλέον. Αλλά αυτά που υπάρχουν είναι σημαντικά για την ομάδα βέβαια και τον ίδιο για το μέλλον του.
Κατι τέτοιο μου κάνει κι εμένα.Παίζει και η φάση με το Χουμπ βέβαια αλλα αυτό είναι δειγμα μη επαγγελματία.Κι αν δε του αρέσει ο Φερναντάου?
angelheart έγραψε:Πιο πιθανό βλέπω να κάνει ο καρχαρίας εκείνο το τριολέ που μελετούσε κάποτε (με Μόνικα και Σκάρλετ) παρά να έγραψε ο Στοχ τέτοιο πράγμα
Ti μου θυμισες .....
Το ωραιο ειναι παντως οτι εστω και ψεμματα να ειναι οι φυλλαδες της επισημης αγαπημενης του US NAVY ψαρωσαν..