desperando έγραψε:kotsidas9 έγραψε:Ναι μωρη Βασιλεια.....
αν δεν ειναι λογο στοιχηματος τοτε κανεις λαθος που χαιρεσαι
Περα απο το στοιχημα,εδω θα ειμαστε (εχει ο Θεος) και θα τα λεμε και τοτε φιλε μου...
Μακαρι να κανω λαθος...
Rizla έγραψε:Ουτε 4 αποδοση δεν βγαινει...με 3 ευρω θα παρω 12...ουτε τα τσιγαρα...πφφφφφφφ///
Odi έγραψε:Rilza εγώ έτσι όπως τα εκτιμώ τα ποσοστά (1,70 την Καλλονή,γύρω στο 2 τον Απόλλωνα και τον ΠΑΟΚ και 1,35 Πλατανιά και Βέροια) βγαίνει γύρω στο 12 απόδοση..Δεν με χαλάνε 36 ευρώ καθόλου..(Άσε που δεν καπνίζω κιόλας).
odi
ειλικρινά αυτές οι απόδόσεις είναι παραδοχή "ξέρουμε πως είναι όλα στημένα"..Ντροπή και αίσχος..
Odi έγραψε:Για πέντε αγώνες είναι υπερβολικά πολύ λίγο..Rizla αυτό μπήκα να γράψω,πως είχες δίκιο,αλλά ειλικρινά αυτές οι απόδόσεις είναι παραδοχή "ξέρουμε πως είναι όλα στημένα"..Ντροπή και αίσχος..
4,5 απόδοση είναι πολύ μικρή για τόσα ματς..Βέβαια αν έχεις ένα κατοστάρικο να βάλεις για να πάρεις 450,αλλάζει το θέμα,αλλά είναι απαγορευτικό το ποσό.
angelheart έγραψε:desperando έγραψε:kotsidas9 έγραψε:Ναι μωρη Βασιλεια.....
Βασικά Despe, έτσι που το ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν απλώς θέμα χρόνου. Για να σου δώσω να καταλάβεις, εγώ έχω ασχοληθεί με/προβλέψει αυτό το θέμα πριν περίπου 3,5 χρόνια. Απλά ο χοντρός χρειαζόταν περίπου μια τετραετία για να έρθει μια η άλλη όσον αφορά την "επένδυση". Ε ακριβώς 4 χρόνια πήγε.
Αν (ΑΝ) ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε οικονομοτεχνική μελέτη (κτλ κτλ κτλ) όσον αφορά την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ, θεωρώ ΒΕΒΑΙΟ ότι κάτι τέτοιο πρέπει να του είπαν ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι έρχεται.
Rizla έγραψε:Odi έγραψε:Για πέντε αγώνες είναι υπερβολικά πολύ λίγο..Rizla αυτό μπήκα να γράψω,πως είχες δίκιο,αλλά ειλικρινά αυτές οι απόδόσεις είναι παραδοχή "ξέρουμε πως είναι όλα στημένα"..Ντροπή και αίσχος..
4,5 απόδοση είναι πολύ μικρή για τόσα ματς..Βέβαια αν έχεις ένα κατοστάρικο να βάλεις για να πάρεις 450,αλλάζει το θέμα,αλλά είναι απαγορευτικό το ποσό.
Nα ηταν σιγουρα τα σημεια να τα εβαζα...αλλα με τον ΠΑΟΚ ποτε δεν ξερεις...
Η UEFA δεν τα βλεπει αυτα αραγε?
Δηλαδη ολοι εμεις που τα βλεπουμε ολα αυτα περιεργα ειμαστε σχιζοφρενεις?