Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Στη "Μεταγραφολογία" kareena γιατί ??
Καλά ήταν στη "γενική συζήτηση".
Γι' αυτό λέγεται "γενική συζήτηση", για να λέμε ότι θέλουμε, που δεν ταιριάζει σε άλλη ενότητα.
Η αγορά της φανέλας είναι σημαντκό στοιχείο για την ενίσχυση της ομάδας.Έτσι βγαίνουν οι μεταγραφές!Τον Ριβάλντο ποιος τον έφερε στην Ελλάδα;Ουτε ο Κρόκους ούτε ο Κοντός..Ο Γλου τον πλήρωνε.Οχι μόνο χαμένος δεν βγήκε αλλά εβγαλε και μεγάλο κέρδος απο τις φανέλες PUMA που πούλησε.Τυχαίο είναι που η ΑΕΚ επί Ριβάλντο αλλαξε τισ φανέλες σε PUMA;
Αντε Ζαγοράκη φέρε τον Ρονι να παίξει διπλα στον Pablo!Φέρτον εσύ και θα πληρώσουμε εμείς..
javascript:emoticon(':twisted:')javascript:emoticon(':)')javascript:emoticon(':)')
εγω παλι πηρα τη μαυρη του μουσλι και δικαωθηκα απο το πρωτο λεπτο που μπηκε για να παιξει.το μονο κακο ειναι οτι μετα τον αγωνα με την αεκ τα νουμερα εγιναν χαλια
παιδια οπιος μπωρει ας μου κανει μια χαρη.υελω να παρω και εγο φανελα οπως περνω καθε χρωνια ομως φετος δεν θα κατεβω ελλαδα.σκεφτηκα αν μπωρει καπιος να μου παρει μια και να μου την στηλει γερμανια.τα λεφτα θα σας τα στηλω αμεσα στοπν τραπευικο λογαριασμο η με western unioν .
εφχαρηστω.