Σήμερα θα γίνει του γαύρου σε άλλο topic!Rizla έγραψε:Ρε γαμωτο το μεγαλυτερο λαθος μου απο οταν γραφτηκα σε αυτο το φορουμ,ειναι οτι δεν παρακολουθω συχνα αυτο το τοπικ...Τεραστιο λαθος...της πουτ@ν@ς γινεται...![]()
![]()
![]()
14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
-
Μπαρκαρούτσος
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
και όμως, μπήκε, τα έδωσε όλα, έτρεξε, πίεσε, μόχθησε. έπαιξε σαν πραγματικός ΠΑΟΚτσής. αυτό το σέβομαι απεριόριστα.
-
Μπαρκαρούτσος
Πίσω τα έδωσε όλα, πραγματικά.
Μπροστά όμως, δεν. Και χθες, και γενικότερα.. Δεν είναι ο παλιός καλός Σαλπιγγίδης εδώ και 2-3 χρόνια.. Αυτά τα ελάχιστα που μπορεί ακόμη, είναι ΚΑΤΙ, αλλά δεν είναι αρκετά πια..RoMaN έγραψε:Βέβαια, η αλλαγή του Κατσουράνη με ξίνισε λίγο.. Και του Σαλπιγγίδη, ο οποίος ήταν συγκινητικός και φιλότιμος στο μαρκάρισμα (χαρακτηριστικά θυμάμαι φάση που ξεκινά να κυνηγά τον προσωπικό του αντίπαλο από μπροστά απ'τη σέντρα και ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ έξω από την περιοχή μας)!
-
Μπαρκαρούτσος
Το ξέρω (εμείς οι FMικοί ξέρουμε ποδοσφαίρο), κι εγώ είπα για την αμυντική αρετή του, απλώς τόνισα και την επιθετική ανημπόρια του..
για ματς με 10 παιχτες που θες αμυνα/φιλοτιμο και μπουμπουνα μπολ ειναι παντα μια ασφαλης επιλογη...θα τον εβαζα σαν πρωτη αλλαγη αντι του λουκας...
- kataramenos5
Γουστάρω στον επαναληπτικό να κάνει κανα σλαλομ αλλα Καλωνή και με τρίπλα αλλα εργοτέλη να το καρφώσει στο Γ μονο και μόνο για να δω τα σχόλια εδω μέσα 
-
Μπαρκαρούτσος
Κι εγώ γουστάρω να παίξω CB στον Π.Α.Ο.Κ., αλλά δυστυχώς για την ομάδα, δεν θα γίνει ποτέ!
κατ ξέρεις τί θέλω να διαβάσω ε;kataramenos5 έγραψε:Γουστάρω στον επαναληπτικό να κάνει κανα σλαλομ αλλα Καλωνή και με τρίπλα αλλα εργοτέλη να το καρφώσει στο Γ μονο και μόνο για να δω τα σχόλια εδω μέσα
αυτό το χιλιογραμμένο "γι'αυτά τα ματς είσαι", "ήρθε η ώρα να σκοράρεις", "εσύ θα το παστελώσεις"
- ΑποστόληςΑ
+1Sera4 έγραψε:για ματς με 10 παιχτες που θες αμυνα/φιλοτιμο και μπουμπουνα μπολ ειναι παντα μια ασφαλης επιλογη...θα τον εβαζα σαν πρωτη αλλαγη αντι του λουκας...
Για αυτα τα ματς εισαι Μητσαρα, ηρθε η ωρα να βγαλεις το μεροκαματο, αποσιωπησε μας για ακομη μια φορα.
- Dinos_Liverpool
- angelheart
- Επικοινωνία:
Φύλακα, να το κοιτάξεις αυτό παιδί μου. Μπορεί να είναι τίποτα σοβαρό. Ένας γνωστός μου με τα ίδια ...συμπτώματα, στο τέλος ζήτησε και αυτόγραφο από τον ΔΣ14.guardian4 έγραψε:Για αυτα τα ματς εισαι Μητσαρα, ηρθε η ωρα να βγαλεις το μεροκαματο, αποσιωπησε μας για ακομη μια φορα.
ΥΓ :
προς admin : ρε σεις κοιταξτε λιγο τους λογαριασμους κατι πρεπει να παιζεται.καποιος εχει χακαρει λογαριασμους.το πρωι ο αρμαγεδωνας εσταζε μελι το μεσημερι ο φυλακας για τον σαλπι περιμενω και τον κρανατο να τον αναφερει ως σαλπιγγιδη και οχι ως 14 ή κοντο ή δς κλπ κλπ για να ολοκληρωθει η μερα....