11.Miroslav Stoch
Re: 11.Miroslav Stoch
Σε πιστεύω αύριο γιατί ξέρεις πως να παίρνεις τους τίτλους. Yes, now is the time.... 

- SePuLtUrA_4_
kataramenos5 έγραψε:Κάνε ΕΝΑ παιχνίδι ρε τσ@γλανε.Απ αυτά που ΞΕΡΩ οτι μπορείς.

Εδω και καιρο για εναν αδιευκρινιστο λογο πιστευω οτι σημερα θα τους κανεις μ@λακες....
Εφτασε η ωρα .... Γ@μησε τους....
Εφτασε η ωρα .... Γ@μησε τους....
- Aureliano Buendia
Ζβούριξέ τους ένα και κέρδισε μία αποβολή που δεν θα δοθεί, αυτά θέλω σήμερα από σένα.
- ΑποστόληςΑ
- Kostomanolis
Δεν είναι και ανάγκη να τον αγοράσεις από φέτος... Με την χρονιά που έχει κάνει αμφιβάλλω αν θα υπάρχει κανείς να σκάσει τόσα λεφτά για να τον αγοράσει. Το λογικό είναι αν πιστεύουμε ότι μας κάνει με την σύμφωνη και έγκαιρη γνώμη του νέου προπονητή, δανεισμός ακόμα ένα χρόνο και αν αποδώσει τα δέοντα μετά αγορά. Εννοείται ρήτρα νορμάλ αν και ενδεχομένως να ισχύει στην περίπτωσή του ο νόμος του (όχι του Μπόσμαν, κάποιου άλλου) που μπορείς να πάρεις ένα παίκτη εξαγοράζοντας την τελευταία του χρονιά. Ας μας πει κάποιος σχετικός αν ισχύει αυτό, αλλά έχουμε καιρό για όλα τα παραπάνω...
Εγώ θέλω σήμερα να το καρφώσει και να συνεχίσει έτσι...
Εγώ θέλω σήμερα να το καρφώσει και να συνεχίσει έτσι...
Σε εχω κατακραξει φετος αλλα εδωσες δικαιωματα. Σημερα συγκλινεις, παστελωνεις, κανεις ενα σσσσσσσσσσσσσσσσ και κανω κωλοτουμπα ολυμπιακων προδιαγραφων
Aσύνδετος με την ομάδα, καμία αίσθηση συνεργασίας, άμυνα μηδέν, λάθος πάσες σε αντιπάλους, δεν απειλεί ποτέ και δεν βρίσκει ποτέ με σέντρα τον σέντερ φορ, να είναι καλά ο Λινο με τις ασίστ. Φάνηκε μόνο στη φάση της κόκκινης. Σόρρυ αλλά πλήρης απογοήτευση.
Ολα αυτα σε 30 λεπτα κι ενω οι αμυντικη μας γραμμη πελαγοδρομουσε, ο στοχ εφταιγε? Τροφοδοτηθηκε ποτε?
ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ, ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ
ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ, ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΣΦΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ
μετα το σημερινο ειμαι σιγουρος στον επαναληπτικο εσυ θα τους τελειωσεις...
κατα τα αλλα επεσες και εσυ στην παγιδα...
κατα τα αλλα επεσες και εσυ στην παγιδα...
Εγω περιμενα απο σενα να τους τελειωσεις...Η αποβολη σου ειναι περα για περα ανοητη.
Δυο γκολ στον επαναληπτικο,δυο στον τελικο και συγχωρησε...
Δυο γκολ στον επαναληπτικο,δυο στον τελικο και συγχωρησε...