Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport
- pisakaipoupoula
Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport
Ο Αλέφας πάντως, αυτός ο μέγας παντογνώστης του παγκοσμίου ποδοσφαίρου -μετά το αποτέλεσμα πάντα, τσσσ λεπτομέρειες- επανέλαβε το "καλώς τα παιδιά"
Βρε δικαίωμά σου να τα πιστεύεις αυτά.
Εγώ βλέπω έναν λεπτεπίλεπτο παίκτη, περισσότερο από τον Λούκας, που ήρθε με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και που ήδη μετράει ένα μήνα έξω από κλωτσιά και λιγότερα από 90 αγωνιστικά λεπτά από την επιστροφή του. Ούτε εγώ θα τον κατέβαζα λιμάνι.
Τυχαίος παίκτης δεν είναι, τυχαία αρχηγός της Άλκμααρ δεν ήταν, αλλά εξακολουθώ να μην τον πιστεύω στον ΠΑΟΚ.

Εγώ βλέπω έναν λεπτεπίλεπτο παίκτη, περισσότερο από τον Λούκας, που ήρθε με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό και που ήδη μετράει ένα μήνα έξω από κλωτσιά και λιγότερα από 90 αγωνιστικά λεπτά από την επιστροφή του. Ούτε εγώ θα τον κατέβαζα λιμάνι.
Τυχαίος παίκτης δεν είναι, τυχαία αρχηγός της Άλκμααρ δεν ήταν, αλλά εξακολουθώ να μην τον πιστεύω στον ΠΑΟΚ.
Ετσι ξεκινας...

και στο 65 κανεις αυτο...

Ο Χουάν πηρε κοκκινη στο 64...
Η αλλαγη φανελας ειναι προαιρετικη...

και στο 65 κανεις αυτο...

Ο Χουάν πηρε κοκκινη στο 64...

Η αλλαγη φανελας ειναι προαιρετικη...
- desperando
- Επικοινωνία:
@DC
και μονο η τελευταια σου προταση δειχνει μια μικρη παρανοια
και μονο η τελευταια σου προταση δειχνει μια μικρη παρανοια
Δεν θα εκπλαγω αν ξεκινησει Βουκιτς στην θεση του επιτελικου,ουτε ομως αν βαλει Σαλπι-Κλαους μπροστα.
Τζαβελλας-Σκονδρας στα ακρα κ Βιτορ-Ινσα στο κεντρο αμυνας νομιζω ειναι σιγουρακι
Αν ο Λουκας ειναι καλα νομιζω θα ξεκινησει αν κ ο Σαλπι θα καλυπτει πιο πολυ.
Το θεμα ειναι αν θα χτυπησει το ματς στα ισια η αν παει να το "κλεψει" μετα το 70'.
Τζαβελλας-Σκονδρας στα ακρα κ Βιτορ-Ινσα στο κεντρο αμυνας νομιζω ειναι σιγουρακι
Αν ο Λουκας ειναι καλα νομιζω θα ξεκινησει αν κ ο Σαλπι θα καλυπτει πιο πολυ.
Το θεμα ειναι αν θα χτυπησει το ματς στα ισια η αν παει να το "κλεψει" μετα το 70'.
- Kostomanolis
Εγώ αύριο θα είμαι προετοιμασμένος για περιποιημένη 4άρα. Είμαστε εντελώς πέρα βρέχει ομάδα. Αγωνιστικά θα τα κάνουμε σκατά και κάποια στιγμή θα το γυρίσουμε και στους γνωστούς γραφικούς ψευτοτσαμπουκάδες για να δείξουμε ότι εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και γ@μ@με το λιμάνι ξέρω 'γω κτλ. κτλ. Ένα ακόμη στραπάτσο, ένας ακόμη χαμένος τίτλος και πάλι απ' την αρχή. Έχω κουραστεί πλέον.
Σωτο μένω Πετρούπολη... Εχεις να προτεινεις τπτ καλό;;;sotiris1960 έγραψε:Ρε παιδια για μας τους εν αθηναις κατοικουντες εχει γινει καμμια σκεψη για ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ μαζωξη πουθενα σε κανα στεκι μας;Αν ξερει κανεις ας μου απαντησει καποιος εδω στο τοπικ.Ευχαριστω εκ των προτερων και.........................ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μια ερωτηση και αν μπορει καποιος να με απαντησει. Ο Α επιπροσθετος
ειναι ο Ανδρεας Παππας απο ΕΠΣ Αθηνας αυριο στο παιχνιδι, αλλα επαιξε πρωτος διαιτητης
και στο ΟΦΗ ΠΑΟ πριν δυο εβδομαδες. Αυτο στην ουσια του δεν ειναι παρανομο μιας και θεωρειτα οτι ειναι ιδια αγωνιστικη ημερα
ΥΓ. ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΣΤΟΝ Π@@@@@@@Α ΤΟ ΘΡΗΝΟ!!!

ΥΓ. ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ ΣΤΟΝ Π@@@@@@@Α ΤΟ ΘΡΗΝΟ!!!
- paokovios1974
Αφου εχεις κουραστει μην ξανασχολησαι με το αντικειμενο τζαμπα χαλιεσαι παρατα τα να ησυχασεις και συ και μεις μαζι σου.Ο χειροτερος γαυρος να ησουν πιο προσεκτικος θα ησουν στην προβλεψη σου για ψαξτο λιγο το θεμα.GI4NNEN4 έγραψε:Εγώ αύριο θα είμαι προετοιμασμένος για περιποιημένη 4άρα. Είμαστε εντελώς πέρα βρέχει ομάδα. Αγωνιστικά θα τα κάνουμε σκατά και κάποια στιγμή θα το γυρίσουμε και στους γνωστούς γραφικούς ψευτοτσαμπουκάδες για να δείξουμε ότι εμείς είμαστε ΠΑΟΚ και γ@μ@με το λιμάνι ξέρω 'γω κτλ. κτλ. Ένα ακόμη στραπάτσο, ένας ακόμη χαμένος τίτλος και πάλι απ' την αρχή. Έχω κουραστεί πλέον.
- kataramenos5
Σε τετοια ματς δε χωράει κριτική, δε υπάρχει τακτική,μετραει Η ΨΥΧΗ.
Γ@ΜΕΙΣΤΕ ΤΟΝ Π@@@ΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ.
ΥΓ Giannen4 τελευταία λιγοψυχάς πολύ ρε παλικάρι μου.Κρίμα.
Γ@ΜΕΙΣΤΕ ΤΟΝ Π@@@ΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΛΑΓΟ.
ΥΓ Giannen4 τελευταία λιγοψυχάς πολύ ρε παλικάρι μου.Κρίμα.

- ΑποστόληςΑ
ΝΑΙKostomanolis έγραψε:Aποστόλη, τελικά ο Πλάτωνας 'εκλεισε;
όντως, η τελευταία πρόταση είναι λίγο οξύμωρη....DC έγραψε:Βρε δικαίωμά σου να τα πιστεύεις αυτά.![]()
πάντως αν δεν πήρε στην αποστολή παίχτη για να μην φάει κλωτσιές, ε, είμαστε πολύ φλώροι!!!

- ΑποστόληςΑ