Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
- buffalobill4
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Πλερωνε κοροιδο Ιβαν.
Σε βρηκανε μποσικο και θα σε αρμεξουνε μεχρι να στεγνωσεις ή μεχρι να βαρεθεις και να φυγεις χαριζοντας την ομαδα οσο οσο.
Αυτος που σ εφερε τον Δωνη με κατι παραξενους ορους (να μην παρει αποζημιωση αν φυγει 29 Μαρτιου, και να παρει ολοκληρη την αποζημιωση αν φυγει 30), αυτος που επεμενε να μεινει και να συνεχισει το θεαρεστο εργο του ο ΓΔ (μεχρι που δεν πηγαινε αλλο και ειπες ο ιδιος να παρει το λομπου ο ΓΔ) και αυτος που σε συμβουλεψε να πας στα πολιτικα δικαστηρια ειναι για μενα οι ηθικοι αυτουργοι της υπερογκης αυτης αποζημιωσης.
Και για να προλαβω μερικους, μην αρχισετε τα "δικα του ειναι τα λεφτα, οπου θελει τα πεταει" γιατι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μπουζουκια να κανει τα 500ευρα λελουδια. Και αν ειναι τοσο άπλας ας τα πεταξει να φερει παιχταραδες τυπου Νατχο το καλοκαιρι και οχι δανεικους χωρις γονατα ή χωρις μυαλο απο ρωσια.
Σε βρηκανε μποσικο και θα σε αρμεξουνε μεχρι να στεγνωσεις ή μεχρι να βαρεθεις και να φυγεις χαριζοντας την ομαδα οσο οσο.
Αυτος που σ εφερε τον Δωνη με κατι παραξενους ορους (να μην παρει αποζημιωση αν φυγει 29 Μαρτιου, και να παρει ολοκληρη την αποζημιωση αν φυγει 30), αυτος που επεμενε να μεινει και να συνεχισει το θεαρεστο εργο του ο ΓΔ (μεχρι που δεν πηγαινε αλλο και ειπες ο ιδιος να παρει το λομπου ο ΓΔ) και αυτος που σε συμβουλεψε να πας στα πολιτικα δικαστηρια ειναι για μενα οι ηθικοι αυτουργοι της υπερογκης αυτης αποζημιωσης.
Και για να προλαβω μερικους, μην αρχισετε τα "δικα του ειναι τα λεφτα, οπου θελει τα πεταει" γιατι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μπουζουκια να κανει τα 500ευρα λελουδια. Και αν ειναι τοσο άπλας ας τα πεταξει να φερει παιχταραδες τυπου Νατχο το καλοκαιρι και οχι δανεικους χωρις γονατα ή χωρις μυαλο απο ρωσια.
- desperando
- Επικοινωνία:
αρα δηλαδη οι μοναδικοι υπευθυνοι ειναι ο βρηζας,ο τσιτσια και ο λυκουρεζος.ο Ιβαν δεν φταιει πουθενα
- buffalobill4
Οπα εδω εισαι λαθος. Επανελειμενως εχω κραξει τον Ιβαν και εχω κατηγορηθει γι αυτο. Και φυσικα εχει το μεγαλυτερο μεριδιο της ευθυνης.
Στο κατω κατω κοντευει να κλεισει δυο χρονια στην ομαδα. Δεν εχει δικαιολογια πλεον πως δεν γνωριζει προσωπα και καταστασεις μεσα και εξω απο την ΠΑΕ.
Για να τους κραταει και να τους συμβουλευεται, σημαινει οτι τους εμπιστευεται.
Η τριανδρια της καταστροφης που συμβουλευουνε ενα κυκλοθυμικο ολιγαρχη.
Στο κατω κατω κοντευει να κλεισει δυο χρονια στην ομαδα. Δεν εχει δικαιολογια πλεον πως δεν γνωριζει προσωπα και καταστασεις μεσα και εξω απο την ΠΑΕ.
Για να τους κραταει και να τους συμβουλευεται, σημαινει οτι τους εμπιστευεται.
Η τριανδρια της καταστροφης που συμβουλευουνε ενα κυκλοθυμικο ολιγαρχη.
δεν ειναι απαραιτητο να τους εμπιστευεται.
το εχω ξαναπει και πιστευω οτι ειναι καλη εξηγηση.
ποινικες και αστικες ευθυνες σε μια αε φερει ο προεδρος και ο διευθυνων συμβουλος.συνεπως ο βρυζας εχει τα χρεη επανω του αυτη τη στιγμη.αν φυγει αυτος χωρις να γινει καποια ρυθμιση στα μετρα του σαββιδη , θα πρεπει να ερθει καποιος αλλος να τα φορτωθει.επισης ακομα και αν ερθει αλλος θα ευθυνεται για τα χρεη της δικης του χρησης.οπως και ο βρυζας φερει την ευθυνη για οσο διαστημα βρισκεται στη διοικηση.επισης αντιστοιχα ευθυνεται και ο ζαγορακης και ισως γι αυτο να ειναι απο σχετικα κοντα.
με αλλα λογια , λογικα αυτοι θα πρεπει να εχουν το 90% του αγχους για τα προηγουμενα χρεη.και λογικα πρωτα αυτοι θα πρεπει να θελουν να παει καλα η ομαδα.τωρα αν μιλαμε για επιλογες παικτων (που πρωτευον ειναι τα χρεη προς το δημοσιο και οχι τους παικτες)ισως να νοιωρουν καποια μεγαλυτερη ασφαλεια σε περιπτωση στραβης.κακως βεβαια.
εμενα η φαση πιο πολυ μου κανει οτι οι σχεσεις ειναι φοβαται ο γιαννης το θεριο και το θεριο το γιαννη.
τωρα αν ρυθμιστουν τα χρεη και τους διατηρησει τοτε ναι.η θεωρια μου ειναι για τα μπαζα και ο ιβαν κανει κακο του κεφαλιου του.
ποινικες και αστικες ευθυνες σε μια αε φερει ο προεδρος και ο διευθυνων συμβουλος.συνεπως ο βρυζας εχει τα χρεη επανω του αυτη τη στιγμη.αν φυγει αυτος χωρις να γινει καποια ρυθμιση στα μετρα του σαββιδη , θα πρεπει να ερθει καποιος αλλος να τα φορτωθει.επισης ακομα και αν ερθει αλλος θα ευθυνεται για τα χρεη της δικης του χρησης.οπως και ο βρυζας φερει την ευθυνη για οσο διαστημα βρισκεται στη διοικηση.επισης αντιστοιχα ευθυνεται και ο ζαγορακης και ισως γι αυτο να ειναι απο σχετικα κοντα.
με αλλα λογια , λογικα αυτοι θα πρεπει να εχουν το 90% του αγχους για τα προηγουμενα χρεη.και λογικα πρωτα αυτοι θα πρεπει να θελουν να παει καλα η ομαδα.τωρα αν μιλαμε για επιλογες παικτων (που πρωτευον ειναι τα χρεη προς το δημοσιο και οχι τους παικτες)ισως να νοιωρουν καποια μεγαλυτερη ασφαλεια σε περιπτωση στραβης.κακως βεβαια.
εμενα η φαση πιο πολυ μου κανει οτι οι σχεσεις ειναι φοβαται ο γιαννης το θεριο και το θεριο το γιαννη.
τωρα αν ρυθμιστουν τα χρεη και τους διατηρησει τοτε ναι.η θεωρια μου ειναι για τα μπαζα και ο ιβαν κανει κακο του κεφαλιου του.
Ο κ. Πανοζάχος θύμισε ότι η πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την αποπληρωμή των παλιών χρεών βασίζεται σε παλιό νόμο (3888/10) εκεί όπου ορίζονταν ότι κάποια εταιρία μπορεί να πληρώσει το πρωτογενές κεφάλαιο και ένα ποσοστό των προσαυξήσεων: « Είναι νόμος που ψηφίστηκε επί τρόικας. Εκεί αναφέρεται ότι αν υπάρχει διένεξη με φορολογική αρχή, όπως εμείς, μπορούμε να καταβάλουμε το συνολικό κεφάλαιο, συν το 20% των προσαυξήσεων σε μετρητά. Όλοι ξέρουμε ότι το κεφάλαιο είναι 10,5 εκ. ευρώ και μαζί με το 20% των προστίμων γύρω στα 2 εκατ. ευρώ, γίνονται 12.5 εκ. ευρώ όλα μαζί. Αυτά έχουν προταθεί να πληρωθούν».
Οι προσαυξησεις αν δεν κανω λαθος ειναι 20 χαρτακια, αρα 20% = + 4 χαρτακια απο το πρωτογενες
Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ετσι τα πραγματα.ΝΟμιζω οτι οι ΖΖ ως προεδροι διοικησεων πρωτοδικείου ειναι υπευθυνοι μονο για τα χρεη που αφησε η δικη τους διοικηση και οχι για το συνολο των χρεων και βεβαια τις προσαυξησεις τους που ειναι το συντριπτικα μεγαλο ποσοστο του χρεους μας κι αφορουσε τους μπατμαν-γουμενο.barlow4 έγραψε:δεν ειναι απαραιτητο να τους εμπιστευεται.
Ειναι βεβαια σωστο οτι ως ενα σημειο ειναι συνυπευθυνοι κι ακουγοταν εντονα οτι κραταει τον Ζηση εως ότου ξεκαθαρισει απ τα χρεη. Νομιζω οτι θα φανει συντομα εαν τους εμπιστευεται ή οχι.
Να μην ξεχναμε οτι οταν εκανε κανονικη διοικηση ο Ιβαν εκανε προταση και σε άλλους για να γινουν προεδροι (Φραγκος-Λυσσαριδης) και δεν δεχτηκαν κι ετσι κατεληξε στον Ζηση ως τελευταια εναλλακτική.
- desperando
- Επικοινωνία:
σορρυ φιλε μπαρλοου αλλα μπερδευτικες λιγο.barlow4 έγραψε:δεν ειναι απαραιτητο να τους εμπιστευεται.
ο ζαγορακης ειναι μονο υπευθυνος για τα χρεη που εγιναν επι θητειας του καθως ηταν προεδρος πρωτοδικειου
ο ζησης βρυζας απο την στιγμη που ειναι προεδρος (και διευθυνων συμβουλο αν δεν κανω λαθος) αιρετης διοικησης εχει στην καμπουρα του ολα τα χρεη της εταιριας
- angelheart
- Επικοινωνία:
ΔΕΝ ξέρω πια ήταν η εισήγηση του ΖΒ στο θέμα και δεν έχω και καμιά όρεξη να κάνω "ρεπορτάζ". Θα σου πω μόνο αυτό. Άστο. Φταίει ΚΑΙ ο Σαββίδης σε αυτή την ιστορία. Δεν είναι παιδάκι και άβγαλτος.buffalobill4 έγραψε:Πλερωνε κοροιδο Ιβαν.
- angelheart
- Επικοινωνία:
Εγώ έχω ακούσει τον Γιώργο Ορφανό, να λέει ότι στο νομοσχέδιο που έχει το όνομά του, αλλάξανε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό. Ότι δλδ ΠΡΙΝ δεν ήταν έτσι (και ήταν άδικο κτλ κτλ) και αυτοί το ΚΑΝΑΝΕ έτσι. Τώρα, ως γνωστό, νομικός δεν είμαι αλλά να μας δούλευε ψιλό γαζί ;kastrakis έγραψε:Δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ετσι τα πραγματα.ΝΟμιζω οτι οι ΖΖ ως προεδροι διοικησεων πρωτοδικείου ειναι υπευθυνοι μονο για τα χρεη που αφησε η δικη τους διοικηση και οχι για το συνολο των χρεων και βεβαια τις προσαυξησεις τους που ειναι το συντριπτικα μεγαλο ποσοστο του χρεους μας κι αφορουσε τους μπατμαν-γουμενο.
Ειναι βεβαια σωστο οτι ως ενα σημειο ειναι συνυπευθυνοι κι ακουγοταν εντονα οτι κραταει τον Ζηση εως ότου ξεκαθαρισει απ τα χρεη. Νομιζω οτι θα φανει συντομα εαν τους εμπιστευεται ή οχι.
Να μην ξεχναμε οτι οταν εκανε κανονικη διοικηση ο Ιβαν εκανε προταση και σε άλλους για να γινουν προεδροι (Φραγκος-Λυσσαριδης) και δεν δεχτηκαν κι ετσι κατεληξε στον Ζηση ως τελευταια εναλλακτική.
ο νομος ορφανου δεν ισχυει πλεον και ισχυει μονο αναφορικα με ρυθμιση ποσου που υπηγαγε η καθε διοικηση στον συγκεκριμενο αυτο νομο εν οσο ηταν σε ισχυ.. νομιζω ο ΠΑΟΚ ειχε βαλει 1-2 χαρτια.. γτ για τα αλλα εκρεμμουσαν δικαστηρια.. σε καθε περιπτωση αυτο που λεει ο καστρακις ειναι αυτο που κατα πασα πιθανοτητα ισχυει... οι ΖΖ εθυθνονται μονο για οτι δημιουργησαν οσο ηταν στην προεδρεια σα μελη διοικησης πρςτοδικειου.. ο Ιβαν που εκανε πρωτη φορα αιρετη διοικηση ευθυνεται για τα χρεη του ΠΑΟΚ και προσωπικα χωρις και αυτο να ειναι απολυτως απαραιτητο γιατι μια ΠΑΕ δε παυει να ειναι ΑΕ και τα χρεη σε μια ΑΕ δε βαραινουν καποιον προσωπικα και καλυπτονται απο τα περιουσιακα στοιχεια (για οσα αυτα επαρκουν) της ΑΕ.. ωστοσο ως κυριαρχος μετοχος εχει και σε μια εκταση προσωπικη ευθυνη..οι ΠΑΕ ομως ειναι και ιδιοτυπα κατασκευασματα γτ στη τελικη δε πτωχευει αλλα απλως αλλαζει αφμ πεφτει κατηγορια και μηδενιζονται ολα.. αυτο ειναι το leverage του Ιβαν στις διαπραγματευσεις και το χρησιμοποιει αρκετα καλα.. θα δουμε..
Σύμφωνα με την τηλεοπτική «ΔΙΚΗ» του ΣΚΑΪ οι μεγαλομέτοχοι Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ προχώρησαν σε γεύμα... φιλίας, σε μία προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, μετά τον «πόλεμο» ανακοινώσεων που είχε ξεσπάσει το προηγούμενο διάστημα. Οι ισχυροί άνδρες των δύο ομάδων έφαγαν μαζί ενόψει και του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη», όπου έχει ήδη γίνει γνωστό πως θα δώσει το «παρών» ο διοικητικός ηγέτης του Δικεφάλου του Βορρά.
Διάβασε περισσότερα στο: Γεύμα Μαρινάκη-Σαββίδη! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Διάβασε περισσότερα στο: Γεύμα Μαρινάκη-Σαββίδη! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Στο θεμα γιδωνη φταει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΣΙΣΤΙΑΚΟΦ αν εκανε αυτο που επρεπε να κανει δεν θα πληρωναμε τοσο ακριβα το γιδι.
Ολη η υποθεση βασιστηκε στο μυνημα του κ οταν η ΠΑΕ εβγαζε προς τα εξω οτι ο Σιστιακοφ ειναι ενας απλος συμβουλος του Ιβαν κ οχι της ΠΑΕ αυτος εβγαζε φωτο με Γκαρσια/Λινο στις ανανεωσεις συμβολαιων κ εδινε συνεντευξεις στην Ρωσια λεγοντας οτι αυτος ειναι το γενικο κουμαντο για μεταγραφες μεσα στην ΠΑΕ.
Αν δεν γινοταν αυτο ωστε να συσχετιστει ο Σιστιακοφ με τον ΠΑΟΚ ο Δωνης δεν θα επαιρνε δεκαρα τσακιστη.
Στο θεμα Βρυζα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν λυθει το θεμα των χρεων θα τελειωσει απο την διοικηση της ΠΑΕ κ λογικα θα παει στο τμημα "σκαουτινγκ".
Αυτη την στιγμη ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ του ΠΑΟΚ ειναι στο κεφαλι του Βρυζα αφου με την αιρετη διοικηση αυτοματα χρεωθηκαν ολα στον Προεδρο του ΠΑΟΚ,αλλωστε γιαυτο κ δυο τρεις προτασεις που εκανε ο Ιβαν ειχαν αρνητικες απαντησεις μιας κ το θεμα των χρεων δεν ειχε λυθει ακομα,αν δεν υπηρχαν τα χρεη νομιζω οτι οι απαντησεις θα ηταν θετικες κ φυσικα θα εκαναν κ κανα 2 κολωτουμπες πριν καθησουν στην καρεκλα του Προεδρου.
Αγγελοκαρδε ειμαι σιγουρος οτι πριν απολυσει ο Ιβαν τον Δωνη θα ρωτησε κ κανα 2 νομικους ποσο θα του βγει το μαλλι τωρα αν του ειπαν οτι δεν θα δωσει φραγκο δεν νομιζω να φταει αυτος,αλλωστε γιατι δεν εγινε κατι τετοιο με τον Στεφενς?
Ολη η υποθεση βασιστηκε στο μυνημα του κ οταν η ΠΑΕ εβγαζε προς τα εξω οτι ο Σιστιακοφ ειναι ενας απλος συμβουλος του Ιβαν κ οχι της ΠΑΕ αυτος εβγαζε φωτο με Γκαρσια/Λινο στις ανανεωσεις συμβολαιων κ εδινε συνεντευξεις στην Ρωσια λεγοντας οτι αυτος ειναι το γενικο κουμαντο για μεταγραφες μεσα στην ΠΑΕ.
Αν δεν γινοταν αυτο ωστε να συσχετιστει ο Σιστιακοφ με τον ΠΑΟΚ ο Δωνης δεν θα επαιρνε δεκαρα τσακιστη.
Στο θεμα Βρυζα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αν λυθει το θεμα των χρεων θα τελειωσει απο την διοικηση της ΠΑΕ κ λογικα θα παει στο τμημα "σκαουτινγκ".
Αυτη την στιγμη ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ του ΠΑΟΚ ειναι στο κεφαλι του Βρυζα αφου με την αιρετη διοικηση αυτοματα χρεωθηκαν ολα στον Προεδρο του ΠΑΟΚ,αλλωστε γιαυτο κ δυο τρεις προτασεις που εκανε ο Ιβαν ειχαν αρνητικες απαντησεις μιας κ το θεμα των χρεων δεν ειχε λυθει ακομα,αν δεν υπηρχαν τα χρεη νομιζω οτι οι απαντησεις θα ηταν θετικες κ φυσικα θα εκαναν κ κανα 2 κολωτουμπες πριν καθησουν στην καρεκλα του Προεδρου.
Αγγελοκαρδε ειμαι σιγουρος οτι πριν απολυσει ο Ιβαν τον Δωνη θα ρωτησε κ κανα 2 νομικους ποσο θα του βγει το μαλλι τωρα αν του ειπαν οτι δεν θα δωσει φραγκο δεν νομιζω να φταει αυτος,αλλωστε γιατι δεν εγινε κατι τετοιο με τον Στεφενς?
Σε ραδιοφωνο της χαβούζας ακούστηκε ότι η δημοσίευση του βιντεο μπαλτάκου-κασιδιάρη έγινε από ρωσικό ιντερνετικό site ελεγχόμενο από gazprom.
Ακούσατε τίποτα σχετικό εσείς ρε παιδιά?
Πολύ θα γούσταρα να ήταν αλήθεια αυτό και πίσω από τη δημοσιοποίηση να κρύβεται η τσαντίλα του ιβαν για τον εμπαιγμό που υφίσταται τον τελευταίο καιρό από το μπουρδελο παρακράτος της αθηναικής σαπίλας.
Ακούσατε τίποτα σχετικό εσείς ρε παιδιά?
Πολύ θα γούσταρα να ήταν αλήθεια αυτό και πίσω από τη δημοσιοποίηση να κρύβεται η τσαντίλα του ιβαν για τον εμπαιγμό που υφίσταται τον τελευταίο καιρό από το μπουρδελο παρακράτος της αθηναικής σαπίλας.