11.Miroslav Stoch

black death

Re: 11.Miroslav Stoch

Δημοσίευση από black death »

Αν μιλάμε για τον Σαλπιγγίδη στα καλά του (γιατί εγώ αυτόν εννοούσα) και τον Στοχ όπως τον βλέπουμε εδώ και μήνες, τον Στοχ που πχ. στο τηγάνι, στο πρώτο ματς, έφαγε πάγκο από ημίχρονο επειδή πούλαγε τη μπάλα σε κάθε φάση και δεν πίεζε αντιπάλους ούτε με τα μάτια. Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι υπάρχει σοβαρός προπονητής που θα προτιμούσε αυτόν τον Στόχ;
Το πως έχει μάθει κάποιος την τακτική μικρή σημασία έχει, αν δεν μπορεί να τη βγάλει στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

και απο ποιον εμαθε τακτικη ο σαλπι?

οσο για τον στοχ αποδεδειγμενα πλεον επαιζε σπασμενος.
και αν στο μυαλο σου το πουλαω την μπαλα εχει να κανει με τακτικα θεματα,τοτε το μονο που εχω να πω ειναι οτι με τον γχ η ομαδα θα κανει ταχτικη και δεν θα εχουμε τετοια πρβληματα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

desperando έγραψε:ρε μαγκες για προτεινετε και κανεναν με 1,5 μυριο που θα ειναι και πολυ καλυτερος απο τον στοχ.ετσι για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις αλλα και για να βοηθσουμε και τους ανθρωπους της ΠΑΕ
Δεν υπαρχει...
Ο στοχ που βλεπουμε τα τελευταια ματς ειναι μια πολυ καλη περιπτωση.βεβαια ας τον δουμε και στο κυπελλο αλλα νομιζω οτι και παλι θα ειναι πολυ καλος.
black death

Δημοσίευση από black death »

desperando έγραψε:και απο ποιον εμαθε τακτικη ο σαλπι?

οσο για τον στοχ αποδεδειγμενα πλεον επαιζε σπασμενος.
και αν στο μυαλο σου το πουλαω την μπαλα εχει να κανει με τακτικα θεματα,τοτε το μονο που εχω να πω ειναι οτι με τον γχ η ομαδα θα κανει ταχτικη και δεν θα εχουμε τετοια πρβληματα
Αν έπαιζε 6 μήνες σπασμένος, να πάει αλλού να σπαστεί.
Και μην παίζουμε με τις λέξεις. Όταν ο άλλος πουλάει τη μπάλα συνεχώς προφανώς και είναι ένα μεγάλο πλην για οποιοδήποτε τακτικό πλάνο μιας ομάδας, είτε δημιουργικό, είτε ανασταλτικό.
Δηλαδή τι είναι τακτική για εσένα, είναι κάτι χειροπιαστό; Τακτική είναι τα πάντα, είναι κύριο μέσο για να πετύχεις νίκη σε οποιοδήποτε άθλημα (και όχι μόνο).
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τακτικη ειναι κατι που κανεις (και) χωρις την μπαλα.
φαντασου 22 ποδοσφαιριστες μεσα σε ενα γηπεδο χωρις μπαλα,οι κινησεις των 22 αυτων παικτων ειναι η τακτικη.

ας το κλεισουμε ομως καπου εδω γιατι και κουραζομαστε και κουραζουμε και ας συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Απο αυτον τον παικτη - τον οποιο πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που ακομα και σημερα τον πιστευω- περιμενω ενα μεγαλο παιχνιδι ..Ισως να ειναι αυτο της Τεταρτης....

Ουτε την μπαλα ξεχασε ουτε μυρωδιας ειναι...Οτι υστερει σε καποιους τομεις (βλ. αμυντικα καθηκοντα) ειναι γνωστο..Αλλα για εναν περιεργο λογο τον πίστευω ακομα...
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

desperando έγραψε:ρε μαγκες για προτεινε1.5 η ομδα του και κανεναν με 1,5 μυριο που θα ειναι και πολυ καλυτερος απο τον στοχ.ετσι για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις αλλα και για να βοηθσουμε και τους ανθρωπους της ΠΑΕ
Αδερφε ντεσπε δεν ειναι δουλεια μου να προτεινω παιχτες γιατι δεν ειμαι μανατζερ. Αλλοι πληρώνονται αδρά εκει στην ΠΑΕ για αυτη τη δουλεια και εχουν φορτωσει την ομαδα με ενα κάρο παλτα. Αν δεν μπορουν να βρουν στην ΠΑΕ παιχτη σοβαρο μεσα απο 1.000.000 ποδοσφαιριστες ας πανε σπιτακι τους.

Στο θεμα μας τωρα για τον στοχ. Το οτι ξερω μπαλα απο το οτι ειμαι ποδοσφαιριστης ειναι αλλο πραγμα. Ο παιχτης παιρνει αν δεν κανω λαθος κοντα στο 1.5 μυριο πανω κατω. Τα αρδ λενε οτι προσφέρουμε 1.5 μυριο για να τον αποκτησουμε. Εγω θα σου πω οτι αν μεινει θα ρίξει τις απαιτησεις του στο 1 χαρτι (που δεν το βλεπω). Οποτε εχουμε και λεμε 1 χαρτι ο στοχ + 1.5 η ομαδα του για την μεταγραφη μας κανει 2.5. Τωρα αν εκει στην ΠΑΕ με 2.5 μυρια δεν μπορουνε να βρουνε εναν νορμαλ ποδοσφαιριστή που θα κανει τα βασικα για την θεση του τοτε ας το κλείσουμε το μαγαζι και ο ιβαν να δωσει τα ρουβλια σε κανα φιλανθρωπικο ίδρυμα τουλαχιστον να πιασουν τοπο. 2.5 μυρια για παιχτη 5-10 αγωνων και να παρακαλαω να ειναι καλα ψυχολογικα για να προσφερει ευχαριστω πολυ αλλα δεν θα παρω. Και αυτα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου ειναι γεγονοτα. Ειχαμε φτασει στην 28η αγωνιστικη και παιχτης στοχ υπηρχε μεσα σε βιντεακια στο youtube μονο. Προτιμω να βλεπω ποζογλου και ποποβιτς που θα ειναι και τσαμπα και την 10πλασια κ@υλα απο τον στοχ θα εχουν και απο τον καθε στοχ παρα να πεσω εγω στα ψυχοφαρμακα και να αναρωτιέμαι ολη την ωρα το πως και το γιατι. Υπαρχουν χιλιαδες ποδοσφαιριστες αν εχεις τους καταλληλους ανθρωπους στις καταλληλες θεσεις. Αλλα σε εμας ισχυει η παρεα της παρεας ο παρεα....σορρυ αν κουρασα και ελπιζω να μην τα παρεις προσωπικα.
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

shark4 έγραψε:Απο αυτον τον παικτη - τον οποιο πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που ακομα και σημερα τον πιστευω- περιμενω ενα μεγαλο παιχνιδι ..Ισως να ειναι αυτο της Τεταρτης....

Ουτε την μπαλα ξεχασε ουτε μυρωδιας ειναι...Οτι υστερει σε καποιους τομεις (βλ. αμυντικα καθηκοντα) ειναι γνωστο..Αλλα για εναν περιεργο λογο τον πίστευω ακομα...
Μακαρι ρε αδερφε να ειμαστε εμεις τοσο λαθος και εσυ να εισαι ο σωστος. Μακαρι για το καλο του ΠΑΟΚ να ξεκωλι@σει τον γαυρο μεσα εξω και να μας φερει και το κυπελλο. Μακαρι η κωλοτουμπα να παει συννεφο. Μακαρι να δικαιωθεις.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Είμαστε κι άλλοι που πιστεύουμε στον παίκτη και το λέμε με κάθε ευκαιρία. ;)
Επιπλέον, θεωρώ πως έχουμε υπάρξει αδιανόητα υπερβολικοί κρίνοντας την παρουσία του.
Υπάρχουν τουλάχιστον 6-7 παιχνίδια που τσιμπιόμουν για να καταλάβω γιατί τον βρίζουν όλοι.

Οι ενστάσεις για τον χαρακτήρα του είναι δεκτές και αναφέρομαι στα όσα όντως βλέπουν τα μάτια μας
και όχι στα όσα αρεσκόμαστε να υποθέτουμε, όπως το ότι ντε και καλά κλείνει τα ξενυχτάδικα καθημερινά.
Όταν στραβώνει το ματς και όταν ο ίδιος δεν παίζει καλά,
έχει πάρα πολύ συχνά βλέμμα κακομαθημένου κουταβιού που με εκνευρίζει.

Αλλά ειλικρινά, είναι ασύλληπτο να διαβάζω
α) πως δεν διαθέτει τακτική παιδεία (μόνο ο Κόλκας μάλλον τη διαθέτει αυτήν)
β) πως δεν έχει το 1vs1 και την μπούκα (μακράν ο κορυφαίος στην ομάδα σε αυτούς τους τομείς)
γ) ότι δεν παίζει καλά στα ντέρμπι (διότι αν είναι να διώξουμε όποιον δεν έπαιξε καλά φέτος στα ντέρμπι, του χρόνου θα ψάχνουμε 27 παίκτες.

Δυστυχώς, η κοινή γνώμη και η συλλογική ψυχολογία έχουν ανάγκη από κάτι μεγαλεπήβολο.
Ένα γκολ εναντίον του δαφνομπουκωμένου την Τετάρτη θα είναι ό,τι πρέπει.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

shark4 έγραψε:Απο αυτον τον παικτη - τον οποιο πρεπει να ειμαι απο τους λιγους που ακομα και σημερα τον πιστευω- περιμενω ενα μεγαλο παιχνιδι ..Ισως να ειναι αυτο της Τεταρτης....

Κι όμως ακόμα και στο "αδιάφορο" αγώνα με τον Απόλλωνα,
σε κάποια στιγμή φαίνεται ότι είναι το αριστερό μπακ στη θέση του αριστερού μπακ, μιας και ο σπυρόπουλος κάπου είχε πάει-ανέβει.

Εντάξει δεν μαρκάρει σωστά, αλλά μία διάθεση την δείχνει τελευταία.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Μακαρι ρε αδερφε να ειμαστε εμεις τοσο λαθος και εσυ να εισαι ο σωστος.

Φιλε μου σε καμμια περιπτωση δεν τιθεται θεμα σωστου και λαθους...Απλως πιστευω οτι ο συγκεκριμενος εχει την στοφα του καλου ποδοσφαιριστη και φυσικα δεν προκειται περι αταλαντου παικτη ....

Πραγματικα τον εχω ικανο για το καλυτερο αλλα και για το πλεον αδοαφορο παιχνιδι...Απλως τον πιστευω σαν παικτη...

Μακαρι ρε παιδια να μας βγαλει ασπροπροσωπους ....Ενα μεγαλο παιχνιδι η αληθεια ειναι οτι μας το χρωσταει...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:

Μακαρι ρε αδερφε να ειμαστε εμεις τοσο λαθος και εσυ να εισαι ο σωστος. Μακαρι για το καλο του ΠΑΟΚ να ξεκωλι@σει τον γαυρο μεσα εξω και να μας φερει και το κυπελλο. Μακαρι η κωλοτουμπα να παει συννεφο. Μακαρι να δικαιωθεις.
Πραγματικά ΠΑΟΚτσηδικα λόγια. Να είσαι πάντα καλά!

*Μακάρι όντως καρχαρία να γίνει αυτό που λες.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ περιμένω να σκοράρει! Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κάνε ΕΝΑ παιχνίδι ρε τσ@γλανε.Απ αυτά που ΞΕΡΩ οτι μπορείς.
kostas kat

Δημοσίευση από kostas kat »

Αληταρα μου σε πιστευω!!κανε εν γκολ και επιτελους δειξε αυτα που μπορεις για να μεινεις μαζι μας για χρονια ;) ;) ;)
παμε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”