Τι ομάδα υποστηρίζουν οι συγγενείς σας;

tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

emena xanoumi einai alla eine filopaoksis,gia to pso egine me peire enas filos tou <<manaboskilo>>otan eimoun 10 k apo tote katalabenete O PAOK PANO APO OLLA RE :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Gelas

Δημοσίευση από Gelas »

Δεν ασχολειται καθολου αλλα οταν τον Ρωτανε ενστικτοδως απανταει ΠΑΟΚ!

Εγω εγινα ΠΑΟΚ πιο πολυ επειδη ο Αδερφος μου ειναι...
Αυτος βεβαια ασχολειται με ΜΠΑΣΚΕΤ αλλα το ιδιο ειναι...
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

γαυρος
Άβαταρ μέλους
Ekomike

Δημοσίευση από Ekomike »

Χανουμάκι είναι.
Κι εγώ έτσι ξεκίνησα αλλά ευτυχώς μόλις άρχισα να διαμορφώνω αθλητική-οπαδική σκέψη (κάπου στα 10-12) βάφτηκα στα ασπρόμαυρα!
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Κι ο δικος μου ΠΑΟΚ ειναι...Με εκδρομες στην Αθηνα και δεν συμαζευεται...

Αλλα οταν παντρευτικε και μετα , ψιλοξεκοψε....Και μαλιστα δεν κοιταξε εμενα και τον αδερφο μου να μας κανει ΠΑΟΚια...

Κι ετσι επηλθε το μοιραιο...Στην αρχη γιναμε και οι 2 σκουλικια...Μαλλον πιο πολυ ημασταν Γκαλης παρα αρης θα ελεγα...Τοτε ηταν νομιζω που καταλαβε το λαθος του...

Ευτυχως εγω σε ηλικια 16-17 χρονων καταλαβα οτι δεν με παιρνει αλλο να υποστιριζω "ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ" οπως τους αποκαλει ο πατερας μου.Αλλα δυστυχως ο αδερφος μου εμεινε σκουλικι.Ακομα δεν με εχει συγχωρεσει που εγινα ΠΑΟΚ

Ενα πραγμα που θυμαμαι εντονα ειναι τον πατερα μου να λεει..."Εσεις οι νεοι ειστε ζυμαρια...Εμεις ανεβεναμε στο τρενο , στραβωναμε το πηρουνι για να χωρεσει στο ταπερ με τα κεφτεδακια και βουρ για Αθηνα...Και δερναμε και 10 γαυρους ο καθενας για πλακα.

Κι ενα αλλο που παντα λεει στον αδερφο μου..."Εσυ εγινες αρης την εποχη που ρωτουσαν τις γιαγιαδες "Τι ομαδα εισαι γιαγια?" κι αυτες ελεγαν "Γκαλης παιδι μου Γκαλης" LOL
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

O πατερας μου ειναι φανατικος Ηρακλακιας.οταν ειμουν μικροσ μου επερνε φανελες του Χατζηπαναγη αλλα δυστηχος για αυτον και ευτηχος για μενα καταλαβα νωρης οτι ηπαρχει μονο μια ομαδα
:?
Άβαταρ μέλους
Boreios4

Δημοσίευση από Boreios4 »

Isaak the Greek έγραψε:Κι ενα αλλο που παντα λεει στον αδερφο μου..."Εσυ εγινες αρης την εποχη που ρωτουσαν τις γιαγιαδες "Τι ομαδα εισαι γιαγια?" κι αυτες ελεγαν "Γκαλης παιδι μου Γκαλης" LOL

χάχα, αλλα πέρα από την πλακα έτσι ήταν, εξαιτίας αυτού του ..ούστη (αν και μέγας παίχτης!) έμαθαν στην ελλάδα (και κάποιοι εκτος), ότι υπάρχει κάπου μια ομαδούλα που τη λένε ρούλα.

ο δικός μου πατέρας ήταν χάνουμι, αλλα με ανοιχτή συμπάθεια στον παοκ (δικέφαλος γαρ), κυρίως από τη στιγμή που ήρθαμε θεσσαλονίκη. προσπάθησε αρχικά να "μολύνει" εμενα και τον αδερφό μου, αλλα έκανε το λάθος κάποια στιγμή να μας πάει στο ναό, έτος 1981 και παιχνίδι παοκ-όφι. αυτό ήταν! η τρελα για τον παοκ ξεκινα! με την πάροδο του χρόνου τελικά τον φέραμε εμείς στο σωστό δρόμο, έγινε παοκτσής, με συμπάθεια όμως στην αεκ. τι να γίνει, ουδείς αναμάρτητος...
petrospaok

Δημοσίευση από petrospaok »

Μπαμπας ΠΑΟΚ μαμα ΠΑΟΚ αδερφος ΠΑΟΚ παπουδες γιαγιαδες θειοι θειες ξαδερφια ξαδερφες και το λοιπο βασιλειο ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ.Αυτο ειναι σοι.
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Re: Τι ομαδα υποστηριζουν οι συγγενεις σας;

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Αλλαξε τιτλο το τοπικ σε

"Τι ομαδα υποστηριζουν οι συγγενεις σας;"
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Εμένα ο πατέρας μου είναι αριανός :( :( :( !!!

Αλλά που να με κάνει εμένα αριανό...μία φορά πήγα πιτσιρίκος τούμπα και αυτό έφτανε!!Και η πλάκα είναι ότι με πήγε ο ίδιος ο πατέρας μου!!

:) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Εμενα πατερας μου κ ο αδερφος μου ειναι βαζελοι βλεπεις ειμαι απο το Ναυπλιο κ εκει ειναι οι περισσοτροι βαζελογαυροχανουμια...κ εγω μικρος ημουν βαζελακος αλλα μολις αρχισα να καταλαβαινω 10-11 χρονων κ εβλεπα τη τουμπα κ το παλε στη tv χαζεψα απο το λαο..με πηγε ο πατερας μου οακα σ'ενα ματς σταμπιονς λιγκ παο-ναντ 1-0 ο βοκολος ξενερωσα τοσο πολυ με το κοσμο καθηστοι ημασταν κ αν σηκωνσουν σε βριζανε κ στο δρομο για το σπιτι λεω του πατερα μου εγω δεν ειμαι παο πια ειμαι ΠΑΟΚ απλα δεν το ξερα..ξεροσ ο πατερας μου..σ'εφερα στο γηπεδο γεματο κερδισαμε κ συ αλλαζεισ ομαδα μου λεει..κ του λεω ειστε φλωροι..εγω γουσταρω τα ΠΑΟΚΙΑ που ειναι τρελα κ εχουν τρελα μεσ το μυαλο...κ να μαι φοιτητης(αιωνιος βεβαια) στη Σαλονικα για τη παρτη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.. :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Αλλάξτε και την κινεζιά τού poll τής αρχικής σελίδας.

Αν και τα πράγματα, σε προσωπικό επίπεδο, είναι ξεκάθαρα:
Ανανταμ-παπανταμ μικρασιατης.
Μπιζίμ ΠΑΟΚ!
Θείοι, αδέλφια, ξαδέλφια.

Και κανα-δυο που πήραν στραβό δρόμο, απλά περιθωριοποιήθηκαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Τρί 03 Μαρ 2009, 18:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

PRAKTORINOS έγραψε: Μπιζίμ ΠΑΟΚ!
Σύνθημα των παληών, που και μόνο γραμένο να το βλέπω με κάνει να δακρύζω!
Πρακτορίνε να μαζευτούμε να το φωνάξουμε και στην κερκίδα κάποια στιγμή ( ίσως σε δυο-τρία χρόνια σε κανένα τελικό Τσου-λου )

ΜΠΙΖΙΜ ΠΑΟΚ !
(μτφ.: ο δικός μας ΠΑΟΚ)
( συγνώμη για το οφ-τόπικ)
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Πατέρα μου ΠΑΟΚ μητέρα μου ΠΑΟΚ παππούς μου ΠΑΟΚ γιαγιά μου ΠΑΟΚ προ-γιαγια μου ΠΑΟΚ ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ μονο...ο νονός μου ειναι κολό-γρια... :D :D
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Τα κινεζικα αποτελεσματα του πολλ μεταφραστηκαν στη Νεα Ελληνικη γλωσσα μετα απο παρακληση χρηστη.

ΠΑΟΚ 63% [ 151 ]
Νικη Πολυγυρου 7% [ 16 ]
Εορδαικος 7% [ 17 ]
Φλογα Λαγκαδικιων 4% [ 9 ]
Α.Γ.Σ. Κοζανης 8% [ 19 ]
Θυελλα Θουρειου 7% [ 16 ]
Mohun Bagan 5% [ 12 ]

Πατερας, μητερα, αδερφη ΠΑΟΚ.
Απο το ενα σοι, παπους/γιαγια γριες.
Απο το αλλο σοι, παπους/γιαγια ληκιασκου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”