Pc support
Re: Pc support
Το HS το είχα μόνιμα απενεργοποιημένο και μόνο στα ματσ του κυπέλλου το ενεργοποιούσα!!! Και όχι δεν έκανε κανένα update. Και δεν μπορώ να κάνψω επαναφορά γιατί το backup δεν δουλέιει σωστά!! Φάινεται σαν να μπλοκάρει το συγκεκριμένο pc. Ολα τα άλλα, Λάπτοπ κλπ όπου να τα συνδέσω δουλέυουν. Υπάρχει κάτι που να χαρκτηρίζει το συγκεκριμένο PC και να το μπλοκάρει από το δίκτυο (ενσύρματα και ασύρματα) αλλά να το ξεγελάει το HS;;;;
Υ.Γ. το HS ήταν OFF όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Τυχάια το ενεργοποίησα ψαχνόμενος και λύθηκε. Απλά τώρα πρέπει να δουλέυω μόνιμα με το HS ΟΝ.
Υ.Γ. το HS ήταν OFF όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Τυχάια το ενεργοποίησα ψαχνόμενος και λύθηκε. Απλά τώρα πρέπει να δουλέυω μόνιμα με το HS ΟΝ.
- JimToPaoki
Δοκίμασε να βάλεις Static IP. Δεξί κλικ στο ίντερνετ κάτω δεξιά, άνοιγμα κέντρου δικτύου, μετά κλίκ εκεί που λέει τοπική σύνδεση (περίπου στη μέση της οθόνης), ιδιότητες, διαλέγεις πρωτόκολλο ίντερνετ 4 και πάλι ιδιότητες.
Πύλη και προτιμόμενο DNS πρέπει να είναι το ίδιο και είναι το IP του ρούτερ σου (μπορείς να το βρεις από το λάπτοπ αν δεν είσαι σίγουρος ποιό είναι), μάσκα υποδικτύου βάζει αυτόματα και διεύθυνση ΙΡ βάλε ίδιο με το ρούτερ και άλλαξε μόνο το τελευταίο κελί. (Ας πούμε 192.168.Χ.47, όπου Χ ότι είναι το ρούτερ)
Πύλη και προτιμόμενο DNS πρέπει να είναι το ίδιο και είναι το IP του ρούτερ σου (μπορείς να το βρεις από το λάπτοπ αν δεν είσαι σίγουρος ποιό είναι), μάσκα υποδικτύου βάζει αυτόματα και διεύθυνση ΙΡ βάλε ίδιο με το ρούτερ και άλλαξε μόνο το τελευταίο κελί. (Ας πούμε 192.168.Χ.47, όπου Χ ότι είναι το ρούτερ)
Επικοινώνησα με ΟΤΕ και έκανε αυτή ακριβώς τη δοκιμή και τίποτα!!! Φυσικά δεν τους είπα για HS
- kataramenos5
Νικο κάνε ενα έλεγχο στο proxy όπως λέει εδώ .
Αν δε καλου κακου κατέβασε κανα Rkill και Norman Malware tool και ψαξε για μαμουνια.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://superuser.com/questions/691010/internet-not-working-without-vpn-or-hotspot-shield
Ευχαριστώ... Σήμερα δουλέυουν όλα κανονικά!!!! και χωρίς HS ... Mάλλον μαμούνι υπάρχει !!! Θα το ψάξω και θα ενημερώσω!!!
Πάντως ευχαριστώ για την ανταπόκριση!!!
Πάντως ευχαριστώ για την ανταπόκριση!!!
- charlie_pace
δεν το εχω, αλλα μπορώ να σου πω οτι δεν αξιζει...
ποιο ειναι το budget σου για tablet?
να κανω και εγω μια ερωτηση μπας και το εχει αντιμετωπισει καποιος. σε win7 σε φακελο δικτυου φτιαχνω ενα υποφακελο αλλα για να τον δει καποιος αλλος πρεπει να κανω με το χερι συγχρονισμο ολων....δεν ξερω πως διαολο εγινε αυτο...
Δεν ξέρω τιμές ούτε ψάχτηκα ακόμα, πρώτα το μυαλό μου πήγε στον Π.Α.Ο.Κ.charlie_pace έγραψε:δεν το εχω, αλλα μπορώ να σου πω οτι δεν αξιζει...
κάπου 200 με 250 € λέω !
Ευχαριστώ.
Μάλλον μαμουνάκι μυρίζει... Απόψε ενώ όλη ημέραόλα πηγάινανε καλά 23.15-24.00 δεν έμπαινα στο δίκτυο ούτε με σφάιρες, τώρα μαίνω με HS ON και είμαι σίγουρος ότι άυριο το πρωί θα μπάινω καονικά και στις 23.00 πάλι τα ίδια κοκ
Ξέρει κανείς κανάνα καλό antibug;;;;;
Ξέρει κανείς κανάνα καλό antibug;;;;;
- charlie_pace
Εδώ είσαι : http://www.skroutz.gr/s/3701334/Google- ... -16GB.htmltheo G4 έγραψε:Δεν ξέρω τιμές ούτε ψάχτηκα ακόμα, πρώτα το μυαλό μου πήγε στον Π.Α.Ο.Κ.charlie_pace έγραψε:δεν το εχω, αλλα μπορώ να σου πω οτι δεν αξιζει...
κάπου 200 με 250 € λέω !
Ευχαριστώ.
Value for money.
2 αρνητικά : όχι fm radio (που δεν ξέρω αν θα βρεις σε πολλά tablet, δεν το έχω κοιτάξει γιατί δεν με ενδιαφέρει και πολύ γιατί έχω στο κινητό) και όχι επέκταση μνήμης. Με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνεις μεγαλύτερη έκδοση.
Στα 240-250 μπορείς να πας και σε iPad mini (νομίζω οχι το retina αλλά το παλιό) αλλά τα 2 αρνητικά του nexus τα έχει και αυτό.
Το nexus, από το οποίο και γράφω, είναι πολύ καλό, τρέχει τα πάντα, δεν λαγκαρει. Πολύ ωραία οθόνη! Θα είναι ενημερωμένο από την Google για αρκετό καιρό. Μπαταρία ανάλογα την χρήση. Αν θες κάτι άλλο για αυτό ρώτα!
Ή αν θες σύγκριση άλλων συσκευών ή αν ψάχνεις συγκεκριμένα χαρακτηριστικα
Nexused!
Tablet στα 250 = http://www.skroutz.gr/s/3971746/LG-G-Pa ... -16GB.html
Οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα σε αυτα (και ακομα παραπανω) χρηματα!
Οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα σε αυτα (και ακομα παραπανω) χρηματα!
- charlie_pace
Σίγουρα, αλλά ξεφεύγει ίσως από το budget των max 250 (262 το λιγότερο στο skroutz χωρίς μεταφορικά όμως)
Αν βάλεις και άλλα 5-10 τουλάχιστον για θήκη (μιλάω για book case από ebay /amazon) ανεβαίνει στα 270-280.
Πάντως οι 8 ίντσες πρέπει να είναι "καλύτερες" από τις 7 του nexus, δεν προσθέτουν πολύ στο συνολικό μέγεθος και έχεις μεγαλύτερη οθόνη.
Nexused!
Αν βάλεις και άλλα 5-10 τουλάχιστον για θήκη (μιλάω για book case από ebay /amazon) ανεβαίνει στα 270-280.
Πάντως οι 8 ίντσες πρέπει να είναι "καλύτερες" από τις 7 του nexus, δεν προσθέτουν πολύ στο συνολικό μέγεθος και έχεις μεγαλύτερη οθόνη.
Nexused!
Κοίτα,η διαφορά είναι μικρή και παίρνεις 1.3" παραπάνω χωρίς να ξεφεύγει σε μέγεθος, πιο δυνατό, καλύτερη κάμερα (και ας είναι σχεδόν άχρηστη
) και καλύτερη οθόνη, κάρτα μνήμης και μεγαλύτερη μπαταρία...
Τα έχουν οι δύο κολλητοί μου στη σχολή, και σου προτείνω το LG άφοβα

Τα έχουν οι δύο κολλητοί μου στη σχολή, και σου προτείνω το LG άφοβα