Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: Pc support

Δημοσίευση από nikolasf »

Το HS το είχα μόνιμα απενεργοποιημένο και μόνο στα ματσ του κυπέλλου το ενεργοποιούσα!!! Και όχι δεν έκανε κανένα update. Και δεν μπορώ να κάνψω επαναφορά γιατί το backup δεν δουλέιει σωστά!! Φάινεται σαν να μπλοκάρει το συγκεκριμένο pc. Ολα τα άλλα, Λάπτοπ κλπ όπου να τα συνδέσω δουλέυουν. Υπάρχει κάτι που να χαρκτηρίζει το συγκεκριμένο PC και να το μπλοκάρει από το δίκτυο (ενσύρματα και ασύρματα) αλλά να το ξεγελάει το HS;;;;

Υ.Γ. το HS ήταν OFF όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Τυχάια το ενεργοποίησα ψαχνόμενος και λύθηκε. Απλά τώρα πρέπει να δουλέυω μόνιμα με το HS ΟΝ.
Άβαταρ μέλους
JimToPaoki

Δημοσίευση από JimToPaoki »

Δοκίμασε να βάλεις Static IP. Δεξί κλικ στο ίντερνετ κάτω δεξιά, άνοιγμα κέντρου δικτύου, μετά κλίκ εκεί που λέει τοπική σύνδεση (περίπου στη μέση της οθόνης), ιδιότητες, διαλέγεις πρωτόκολλο ίντερνετ 4 και πάλι ιδιότητες.

Πύλη και προτιμόμενο DNS πρέπει να είναι το ίδιο και είναι το IP του ρούτερ σου (μπορείς να το βρεις από το λάπτοπ αν δεν είσαι σίγουρος ποιό είναι), μάσκα υποδικτύου βάζει αυτόματα και διεύθυνση ΙΡ βάλε ίδιο με το ρούτερ και άλλαξε μόνο το τελευταίο κελί. (Ας πούμε 192.168.Χ.47, όπου Χ ότι είναι το ρούτερ)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Επικοινώνησα με ΟΤΕ και έκανε αυτή ακριβώς τη δοκιμή και τίποτα!!! Φυσικά δεν τους είπα για HS
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Νικο κάνε ενα έλεγχο στο proxy όπως λέει εδώ .

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://superuser.com/questions/691010/internet-not-working-without-vpn-or-hotspot-shield
Αν δε καλου κακου κατέβασε κανα Rkill και Norman Malware tool και ψαξε για μαμουνια.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Ευχαριστώ... Σήμερα δουλέυουν όλα κανονικά!!!! και χωρίς HS ... Mάλλον μαμούνι υπάρχει !!! Θα το ψάξω και θα ενημερώσω!!!
Πάντως ευχαριστώ για την ανταπόκριση!!!
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

΄Εχει κάποιος το τάμπλετ του Π.Α.Ο.Κ ?
Αξίζει?
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Δημοσίευση από charlie_pace »

δεν το εχω, αλλα μπορώ να σου πω οτι δεν αξιζει...
ποιο ειναι το budget σου για tablet?
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

να κανω και εγω μια ερωτηση μπας και το εχει αντιμετωπισει καποιος. σε win7 σε φακελο δικτυου φτιαχνω ενα υποφακελο αλλα για να τον δει καποιος αλλος πρεπει να κανω με το χερι συγχρονισμο ολων....δεν ξερω πως διαολο εγινε αυτο...
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

charlie_pace έγραψε:δεν το εχω, αλλα μπορώ να σου πω οτι δεν αξιζει...
Δεν ξέρω τιμές ούτε ψάχτηκα ακόμα, πρώτα το μυαλό μου πήγε στον Π.Α.Ο.Κ.
κάπου 200 με 250 € λέω !
Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Μάλλον μαμουνάκι μυρίζει... Απόψε ενώ όλη ημέραόλα πηγάινανε καλά 23.15-24.00 δεν έμπαινα στο δίκτυο ούτε με σφάιρες, τώρα μαίνω με HS ON και είμαι σίγουρος ότι άυριο το πρωί θα μπάινω καονικά και στις 23.00 πάλι τα ίδια κοκ
Ξέρει κανείς κανάνα καλό antibug;;;;;
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

theo G4 έγραψε:
charlie_pace έγραψε:δεν το εχω, αλλα μπορώ να σου πω οτι δεν αξιζει...
Δεν ξέρω τιμές ούτε ψάχτηκα ακόμα, πρώτα το μυαλό μου πήγε στον Π.Α.Ο.Κ.
κάπου 200 με 250 € λέω !
Ευχαριστώ.
Εδώ είσαι : http://www.skroutz.gr/s/3701334/Google- ... -16GB.html
Value for money.
2 αρνητικά : όχι fm radio (που δεν ξέρω αν θα βρεις σε πολλά tablet, δεν το έχω κοιτάξει γιατί δεν με ενδιαφέρει και πολύ γιατί έχω στο κινητό) και όχι επέκταση μνήμης. Με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνεις μεγαλύτερη έκδοση.

Στα 240-250 μπορείς να πας και σε iPad mini (νομίζω οχι το retina αλλά το παλιό) αλλά τα 2 αρνητικά του nexus τα έχει και αυτό.

Το nexus, από το οποίο και γράφω, είναι πολύ καλό, τρέχει τα πάντα, δεν λαγκαρει. Πολύ ωραία οθόνη! Θα είναι ενημερωμένο από την Google για αρκετό καιρό. Μπαταρία ανάλογα την χρήση. Αν θες κάτι άλλο για αυτό ρώτα!
Ή αν θες σύγκριση άλλων συσκευών ή αν ψάχνεις συγκεκριμένα χαρακτηριστικα

Nexused!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Tablet στα 250 = http://www.skroutz.gr/s/3971746/LG-G-Pa ... -16GB.html

Οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα σε αυτα (και ακομα παραπανω) χρηματα!
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Σίγουρα, αλλά ξεφεύγει ίσως από το budget των max 250 (262 το λιγότερο στο skroutz χωρίς μεταφορικά όμως)
Αν βάλεις και άλλα 5-10 τουλάχιστον για θήκη (μιλάω για book case από ebay /amazon) ανεβαίνει στα 270-280.

Πάντως οι 8 ίντσες πρέπει να είναι "καλύτερες" από τις 7 του nexus, δεν προσθέτουν πολύ στο συνολικό μέγεθος και έχεις μεγαλύτερη οθόνη.

Nexused!
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Ο pgetsos με έψησε με το LG :D
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Κοίτα,η διαφορά είναι μικρή και παίρνεις 1.3" παραπάνω χωρίς να ξεφεύγει σε μέγεθος, πιο δυνατό, καλύτερη κάμερα (και ας είναι σχεδόν άχρηστη :P ) και καλύτερη οθόνη, κάρτα μνήμης και μεγαλύτερη μπαταρία...

Τα έχουν οι δύο κολλητοί μου στη σχολή, και σου προτείνω το LG άφοβα :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”