Τον Vukic για εμένα πρέπει να τον έχεις αλλαγή!Έχει αποδειχτεί πως μεγάλα παιχνίδια τα έχει κάνει απο τον πάγκο!Ο προπονητής της Κερκίδας έγραψε:Η ομάδα θα παίξει ΜΠΑΛΑ την Τετάρτη.
Ετοιμαστείτε για αεροδρόμιο.
ΥΓ. Πρόταση ?
Τους παίρνεις για πλάκα το κέντρο και τρυπάς αβέρτα με συγκλίνοντες Λούκας και Στοχ.
Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport
- Ekatnetworkltd
Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 2/4-19:00,Otesport
Μόνο ερωτηματικο ο κατσουράνης...
Πάμε για το ματς της χρονιάς.
Πατήστε τους διορισμένους.
Πάμε για το ματς της χρονιάς.

- paokovios1974
Εχετε ξεχασει οι περισσοτεροι μια παραμετρο που αφορα τον γαυρο και εχει σχεση με την αποδοση του που βρισκεται σε ελευθερη πτωση μετα το καρδιακο επεισοδιο του ολαιταν, ο γαυρος μετραει ηττα απο βαζελο ηττα απο εμας ηττα απο μαντσεστερ ηττα απο αστερα τριπολης και αλλη μια τραγικη εμφανιση σημερα με το σκουλικακη θα ελεγε κανεις οτι "καποιος"τους ειπε τους παιχτες να πατησουν φρενο γιατι πιθανον να κινδυνευουν απο...υπερβολικη κουραση,με αυτα τα δεδομενα λοιπον προβλεπω πως οτι και να γινει στο πρωτο παιχνιδη εμεις θα περασουμε στο τελος αν ειμαστε αυτοι που πρεπει να ειμαστε και παιξουμε με παθος,ειμαι βεβαιως οτι οι παιχτες του γαυρου δεν ειναι σε θεση να μας ακολουθησουν αυτη τη στιγμη,γραφτε το ο τελικος θα ειναι πιο δυσκολος,ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
Το άγχος το έχει ο γάβρος, παίζει στην έδρα του, είναι θεωρητικά φαβορί, φοβάται το εκτός έδρας γκολ και δεν πατά καλά. Ευκαιρία να τελειώνουμε από το πρώτο μάτς.

Με πολλες βοηθειες των 3 μεσοεπιθετικων στην αμυντικη λειτουργεια.
- aisiodoksos
και τωρα οι δυο μας π#στογαυρε...
εγω θα ηθελα να δω την Tετάρτη τους εξης ..
γλυκος
σκονδρα - βιτορ - ελ τσακο - τζαβελλας
κατσε - λαζαρ (αν ειναι καλα αλλιως κατσουρ)
νατχο
λουκας - στοχ
κλαους
και αλλαγες μααρτενς , βουκα , σαλπι.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
εγω θα ηθελα να δω την Tετάρτη τους εξης ..
γλυκος
σκονδρα - βιτορ - ελ τσακο - τζαβελλας
κατσε - λαζαρ (αν ειναι καλα αλλιως κατσουρ)
νατχο
λουκας - στοχ
κλαους
και αλλαγες μααρτενς , βουκα , σαλπι.
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
Αυτό θα πρότεινα και εγώ και αν βάλεις 1-2 γκολάκια μπροστά άσε το gay να κλαίειEkatnetworkltd έγραψε:Πάρτε και ένα 4-2-3-1 που αυτό προτιμώ και για παιχνίδι που άμα οι μεσοεπιθετικοι παίξουν απο 70% και πάνω ο γαύρος θα τρομάξει!
Μην χάιρεσαι κρατάει δυνάμεις για εμάς!!!!paokovios1974 έγραψε:Εχετε ξεχασει οι περισσοτεροι μια παραμετρο που αφορα τον γαυρο και εχει σχεση με την αποδοση του που βρισκεται σε ελευθερη πτωση μετα το καρδιακο επεισοδιο του ολαιταν, ο γαυρος μετραει ηττα απο βαζελο ηττα απο εμας ηττα απο μαντσεστερ ηττα απο αστερα τριπολης και αλλη μια τραγικη εμφανιση σημερα με το σκουλικακη θα ελεγε κανεις οτι "καποιος"τους ειπε τους παιχτες να πατησουν φρενο γιατι πιθανον να κινδυνευουν απο...υπερβολικη κουραση,με αυτα τα δεδομενα λοιπον προβλεπω πως οτι και να γινει στο πρωτο παιχνιδη εμεις θα περασουμε στο τελος αν ειμαστε αυτοι που πρεπει να ειμαστε και παιξουμε με παθος,ειμαι βεβαιως οτι οι παιχτες του γαυρου δεν ειναι σε θεση να μας ακολουθησουν αυτη τη στιγμη,γραφτε το ο τελικος θα ειναι πιο δυσκολος,ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
- Μπαρκαρούτσος
Θα γίνει χειρότερος αγώνας από αυτόν στο Βικελίδης.
Θα θέλουν να καθαρίσουν την πρόκριση στο Καραϊσκάκη, δεν είναι χαζοί. Να έρθουν εδώ μετά, να κάνουν αγγαρεία, ας χάσουν και 1-0 εδώ και να μην ανοίξει ρουθούνι.
Θα σιχαθούμε το ποδόσφαιρο, θα πέσει σφαγή, αν τελειώσουμε με 9 και όχι με 8, θα είμαστε τυχεροί. 5-6 κάρτες στο α' ημίχρονο θα φάμε χαλαρά.
Αλλά θέλω διπλό!
Θα θέλουν να καθαρίσουν την πρόκριση στο Καραϊσκάκη, δεν είναι χαζοί. Να έρθουν εδώ μετά, να κάνουν αγγαρεία, ας χάσουν και 1-0 εδώ και να μην ανοίξει ρουθούνι.
Θα σιχαθούμε το ποδόσφαιρο, θα πέσει σφαγή, αν τελειώσουμε με 9 και όχι με 8, θα είμαστε τυχεροί. 5-6 κάρτες στο α' ημίχρονο θα φάμε χαλαρά.
Αλλά θέλω διπλό!

-
Ρε παιδιά, οι περισσότεροι βλέπω έχετε για βασικό τον κατσουρανη,γιατί; ;;;; για τα τρεξίματα του;;;' για την εμπειρία του; ;;; που νομίζετε δηλαδή πως θα μας βοηθήσει; ;;;;;
Επειδή το περιμένουμε... Κάθε επαφή πάικτη του γάυρου με δικό μας, ο δικός μας πρέπει να πέφτει και να σφαδάζει επί 5' λεπτά!!! Βρισιές και τσιμπιές στα μουλωχτά να τους εκνευρήσουμε κλπ.. κλπ... κλπ... Θέέ μου τί γράφωRoMaN έγραψε:Θα γίνει χειρότερος αγώνας από αυτόν στο Βικελίδης.
Αλλά θέλω διπλό!

Δεν πάνε να γ@#θούν οι κωλόγαυροι.... Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας στα ίσια και πάλι θε έρθει διπλό!!!!
Παιδια να ειστε προετοιμασμενοι για σφαγη και ηττα.
ΘΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΤΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ.
ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
WITH INSAURALDE AND TZAVEL WE TRUST
ΘΑ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΝ ΤΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ.
ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
WITH INSAURALDE AND TZAVEL WE TRUST
- aisiodoksos
μαγκες καλη η πλακα και τα λοιπα αλλα οσοι νομιζετε οτι ο γαυρος ειναι σε πτωση κτλ κτλ νομιζω οτι κανετε λαθος..οσοι πηγαν υπεροπτικα στο τηγανι και ο γαυρος επρεπε να αποδειξει οτι ειναι καλυτερη ομαδα το εκανε..θελει πολυ προσοχη και να μη παμε σαν τα προβατα στη σφαγη.. θελει πολυ τακτικη και εξυπναδα αυτο το ματς και οντως διπλο μπορει να ερθει. Με εμας θα ειναι σκυλιασμενοι και οι δικοι τους γιατι εχουν πολυ γιουχα και φυσικα περιμενω πολυ ασχημη διαιτησια για εμας που θα μεταφραστει σιγουρα σε μια
.. ελπιζω να κανω λαθος και να παιξει ο κακος κατω στο τηγανι.

- AlexanderAthens
Εαν παίξει ο κακος θα μπούνε μέσα...χαχαχα...η προπαγάνδα περί σχέσης κακου-Π.Α.Ο.Κ. που έχει πεσει εδω κατω ειναι απίστευτη!στα του μάτς δεν το γλυτωνουμε το γκολ...το θέμα ειναι εμείς να βάλλουμε και φυσικά να τελειώσουμε με 11!aisiodoksos έγραψε:μαγκες καλη η πλακα και τα λοιπα αλλα οσοι νομιζετε οτι ο γαυρος ειναι σε πτωση κτλ κτλ νομιζω οτι κανετε λαθος..οσοι πηγαν υπεροπτικα στο τηγανι και ο γαυρος επρεπε να αποδειξει οτι ειναι καλυτερη ομαδα το εκανε..θελει πολυ προσοχη και να μη παμε σαν τα προβατα στη σφαγη.. θελει πολυ τακτικη και εξυπναδα αυτο το ματς και οντως διπλο μπορει να ερθει. Με εμας θα ειναι σκυλιασμενοι και οι δικοι τους γιατι εχουν πολυ γιουχα και φυσικα περιμενω πολυ ασχημη διαιτησια για εμας που θα μεταφραστει σιγουρα σε μια.. ελπιζω να κανω λαθος και να παιξει ο κακος κατω στο τηγανι.