Χθες στη θέση του Χασεν θα έβαζε (1,8+2,2=) 4 γκολΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι 18 ετών και 22 ημερών.
20.Ευθύμης Κουλούρης
Re: 18.Ευθύμης Κουλούρης
Εκτελεστικά ο κουλουρης ειναι πολυ καλος δεν εχει την κίνηση του χουσεν ακόμη αλλα ειναι φονιάς
- ΑποστόληςΑ
Πράγματι. Ελπίζω του χρόνου να τον βλέπω στην κανονική ομάδα, μαζί με Πόζογλου.
Μπραβο λεβεντη μου!!! Ετσι συνεχισε, να σαι γερος και σου ευχομαι με γκολ δικα σου νικες στον βρωμοπειραια να εχεις στην καριερα σου στην ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
- ΑποστόληςΑ
+1926!!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Πράγματι. Ελπίζω του χρόνου να τον βλέπω στην κανονική ομάδα, μαζί με Πόζογλου.
Λογω του οτι πολλα παιδακια απο τις ακαδημιες μας μολις μπηκαν στην πρωτη ομαδα και πηραν συμμετοχες την ειδαν αλλιως την φαση, και το επαιζαν βεντετες και ιστορια ,ο κοσμος εχει μπουχτισει, και δυστυχως θα χρεωθεις εσυ(και οι επομενοι) αυτη την επιφυλακτηκοτητα γιατι εκλειψε η υπομονη σε βεντετισμους.
Κατω το κεφαλι, σκληρη δουλεια , και παραδειγμα προς αποφυγη τα παικτακια του αμεσου παρελθοντος.
Με γεμιζει ελπιδες το οτι δεν φαινεσαι τετοιος.
Αντε ΠΑΟΚτσακι μου, δουλεψε και να μεινεις αγνος και ταπεινος και ταυτοχρονα να σκιζεσαι για την φανελα μεσ το γηπεδο και η αγαπη του κοσμου θα ειναι μεγαλυτερη απο οτι μπορεις να φανταστεις.
Κατω το κεφαλι, σκληρη δουλεια , και παραδειγμα προς αποφυγη τα παικτακια του αμεσου παρελθοντος.
Με γεμιζει ελπιδες το οτι δεν φαινεσαι τετοιος.
Αντε ΠΑΟΚτσακι μου, δουλεψε και να μεινεις αγνος και ταπεινος και ταυτοχρονα να σκιζεσαι για την φανελα μεσ το γηπεδο και η αγαπη του κοσμου θα ειναι μεγαλυτερη απο οτι μπορεις να φανταστεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Κυρ 30 Μαρ 2014, 16:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σταφύλιδης ,Πόποβιτς,Πέλκας,ιντζιδης .....όλοι μια φουρνιά .....eorptol έγραψε:Κιτσιου κάτσε κουλουρης ποζογλου άρχισε το έργο του ζαγορ να αποδίδει
- ΑποστόληςΑ