Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ. 3-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ. 3-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Οντας πιο ηρεμος σημερα και με καθε επιφηλαξη που προκυπτει απο την κακη θεση στο γηπεδο και τους 4-5 τυπικους παππουδες απολλωνιστες γυρω μου ας πω και εγω 2-3 πραγματακια για την εικονα της ομαδας.Θελετε δεν θελετε καποιοι κολλημενοι στην προσωπολατρεια σας,η ομαδα στα τελευταια παιχνιδια θες ειτε λογω αλλαγης προσωπικης διαθεσης των παικτων θες λογω προσπαθειας του Γεωργιαδη να προσθεσει καποια στοιχεια στο παιχνιδι,βγαζει στο γηπεδο εντονα σημαδια βελτιωσης καθως αν μη τι αλλο προσπαθει να αναπτυχθει ορθολογικα χρησιμοποιωντας ολες τις γραμμες τις και ολο το γηπεδο.Χτες η ομαδα ηταν προφανες οτι ξεχειλιζε απο επιθετικο ταλεντο ακομα και με την παρουσια του Ολλανδου Τοργκελε μπροστα και σε πολλα σημεια του παιχνιδιου εβγαλε γουστα που περιμεναμε καιρο,αυτη ομως η ικανοτητα μπροστα αφηνε την ομαδα να αμυνεται ουσιαστικα με μολις 5 παικτες και οταν ο ενας εξ αυτων ειναι ο φιλοτιμος αλλα ανεπαρκης σωματικα Κατσε τα προβληματα καθε φορα που ακομα και αυτος ο Απολλων αποφασιζε να βγαλει παικτες μπροστα ηταν πολλα και καπου εκει εστιαζονται οι 2 ισχυροτεροι προβληματισμοι μου.Ειναι προφανες οτι ο Νατχο ξερει πολλα κανταρια μπαλλα και αποτελει οαση για την αναπτυξη της ομαδα δεν παυει ομως και αυτον να τον συνοδευει ενα αλλα.Ο ισραηλινος τελικα μοιαζει να ειναι περισσοτερο 8-10ρι παρα 6-8ρι,μαρκαρει ελαχιστα και αντιστοιχα δεν ειναι τοσο καλο στα τελειωματα ισως ομως για το δευτερο λογω και κακων ανασων απο την υπερπροσπαθεια.Αυτο δημιουργει την αναγκη για υπαρξη επιπλεον μεσου σκυλι σε συστημα με 2 οκταρια κατι που δεν εχει η ομαδα και δεν εχει εκτος των αλλων λογω και της εκπληκτικης παρουσιας Μαντουρο.Οσο σκεφτομαι οτι ο Ολλανδος με εχει κανει να νοσταλγω τον Τζιολη και οσο σκεφτομαι οτι τον αφησε ο Στεφενς ελαφρα τη καρδια για να εχουμε στη θεση του μια κακη απομιμηση μεχρι και αυτου τρελαινομαι οπως τρελαινομαι οταν σκεφτομαι οτι ο Στεφενς,ο Μαντουρο,ο Χουσεν και ο Μαρτενς κοστισαν μονο για φετος στην ομαδα οσο ολοκληρο το μπατζετ του Ατρομητου η του βαζελου για να εχουν την προσφορα που εχουν.Οσο για ον Μαρτενς που ξεχασα να σχολιασω το παλικαρι μπορει να ξερει μπαλλα αλλα ειναι τοσο απιστευτα σοφτ που μπορει να προσφερει μονο σε συγκεκριμενου στυλ παιχνιδια κατι που δρν δικαιολογει επουδενι το κασε του.
το ποστ του τζοσουα με βγάζει απο το κόπο να γράφω, επειδή στα περισσότερα συμφωνώ.
Συνοψίζω αυτά που είδα/πιστέυω
1) Ήμουν γήπεδο .. Επίσης ήμουν στο γήπεδο πριν πολλά χρόνια στη Πάτρα όταν μας έκανε το ίδιο η Παναχαϊκή.. πολύ άσχημη η αίσθηση και τις 2 φορές ( όχι δεν είμαι εγώ ο γκαντέμης)
2) Η ομάδα έκανε πολύ καλό παιχνίδι μεσοεπιθετικά και είναι πολύ καλύτερη από ότι με τον Στέφενς. Αυτό δε σημαίνει ότι ο Γεωργιάδης είναι καλύτερος από Στέφενς , απλά η ομάδα είναι μεταμορφωμένη
3) Ο Σπυρόπουλος για 60-65 ήταν μια χαρά και απορώ με όσα γράφονται εδώ. Τα προβλήματα ξεκίνησαν κάπου εκεί , αφού ο παλαιστής ( σόρυ , ο Φαρινόλα ) έπαιζε κάτι μεταξύ κατς-ζιου ζιτσου - ποδοσφαίρου.
4) Ο Κάτσε ήταν παραφωνία μεσοεπιθετικά , αλλά πραγματική όαση στο να καλύπτει χώρους όταν χανόταν η μπάλα από τους μόνιμα προωθημένους Νατχο - Στοχ - Λούκας.
5) Ο Χούσεν θα στρώσει , δεν είναι τόσο άμπαλος. Είναι γρήγορος , δυνατός , εκρηκτικός. Πιστεύω θα βοηθήσει παρά το κακό παιχνίδι χτες
6) Οι αλλαγές για μένα ήταν επιβεβλημένες. Και ο Στοχ και ο Νατχο έχουν παραδώσει πνεύμα μετά το 60 από το run+gun παιχνίδι μας. Από κοντά κ ο Λούκας ... Δε σχολιάζω τα πρόσωπα που μπήκαν , αλλά αυτούς που βγήκανε. Σε κάποια φάση ο ΓΧ φώναξε Νάτχο τόσο δυνατά που ακούστηκε μέχρι τη κερκίδα για μια αργοπορημένη του επιστροφή .
Το μεγάλο πρόβλημα είναι η ψυχολογική διαχείριση του παιχνιδιού. Το ματς ήταν για πολλά με λίγα
Συνοψίζω αυτά που είδα/πιστέυω
1) Ήμουν γήπεδο .. Επίσης ήμουν στο γήπεδο πριν πολλά χρόνια στη Πάτρα όταν μας έκανε το ίδιο η Παναχαϊκή.. πολύ άσχημη η αίσθηση και τις 2 φορές ( όχι δεν είμαι εγώ ο γκαντέμης)
2) Η ομάδα έκανε πολύ καλό παιχνίδι μεσοεπιθετικά και είναι πολύ καλύτερη από ότι με τον Στέφενς. Αυτό δε σημαίνει ότι ο Γεωργιάδης είναι καλύτερος από Στέφενς , απλά η ομάδα είναι μεταμορφωμένη
3) Ο Σπυρόπουλος για 60-65 ήταν μια χαρά και απορώ με όσα γράφονται εδώ. Τα προβλήματα ξεκίνησαν κάπου εκεί , αφού ο παλαιστής ( σόρυ , ο Φαρινόλα ) έπαιζε κάτι μεταξύ κατς-ζιου ζιτσου - ποδοσφαίρου.
4) Ο Κάτσε ήταν παραφωνία μεσοεπιθετικά , αλλά πραγματική όαση στο να καλύπτει χώρους όταν χανόταν η μπάλα από τους μόνιμα προωθημένους Νατχο - Στοχ - Λούκας.
5) Ο Χούσεν θα στρώσει , δεν είναι τόσο άμπαλος. Είναι γρήγορος , δυνατός , εκρηκτικός. Πιστεύω θα βοηθήσει παρά το κακό παιχνίδι χτες
6) Οι αλλαγές για μένα ήταν επιβεβλημένες. Και ο Στοχ και ο Νατχο έχουν παραδώσει πνεύμα μετά το 60 από το run+gun παιχνίδι μας. Από κοντά κ ο Λούκας ... Δε σχολιάζω τα πρόσωπα που μπήκαν , αλλά αυτούς που βγήκανε. Σε κάποια φάση ο ΓΧ φώναξε Νάτχο τόσο δυνατά που ακούστηκε μέχρι τη κερκίδα για μια αργοπορημένη του επιστροφή .
Το μεγάλο πρόβλημα είναι η ψυχολογική διαχείριση του παιχνιδιού. Το ματς ήταν για πολλά με λίγα
Να προσθεσω επισης οτι οπως ξερουμε να κραζουμε καποιους απο το παρεακι για τυχον επιλογες τους πρεπει επισης να παραδεχτουμε οτι αν σημερα δεν υπηρχαν στην ομαδα οι Ινσαουραλδε και Νατχο παικτες λογικα επιλογης και επιτυχιας του Τσιστιακοφ η ομαδα θα ειχε απο λιγες εως ελαχιστες πιθανοτητες να τερματισει πρωτη στα πλει οφ.
- sourmenetes
- Moderator
Δες το παιδα...Ekatnetworkltd έγραψε:Ρε παιδιά που μπορώ να δώ το παιχνίδι ;ή να μην το δώ καλύτερα και καραφλιάσω;
- sourmenetes
- Moderator
Πολυ σωστη η επισημανση...joshua έγραψε:Να προσθεσω επισης οτι οπως ξερουμε να κραζουμε καποιους απο το παρεακι για τυχον επιλογες τους πρεπει επισης να παραδεχτουμε οτι αν σημερα δεν υπηρχαν στην ομαδα οι Ινσαουραλδε και Νατχο παικτες λογικα επιλογης και επιτυχιας του Τσιστιακοφ η ομαδα θα ειχε απο λιγες εως ελαχιστες πιθανοτητες να τερματισει πρωτη στα πλει οφ.
Οπως και το προηγουμενο ποστ του joshua ητανε ολυ σωστο.
Ο νατχο δεν ειναι αυτο το παιχτακι που θα φτιαχνει αλλα και θα μαρκαρει..Ξεχαστε το.
Ο νατχο θελει να τρεχουν 2 για αυτον ας πουμε λαζαρ-κατσε και αυτος να δημιουργει.Δεν ειναι αμυντικο χαφ,για αυτο και δεχθηκαμε τοσες φασεις.
Περιμενω να δω το ματς με γαυρο για να βγαλουμε λιγο πιο ασφαλη συμπερασματα για την μεσοεπιθετικη γραμμη.
ποιοί 4 ,ψήφισαν τον χούσεν?????????????????????????
- Μπαρκαρούτσος
fratz8 έγραψε:ποιοί 4 ,ψήφισαν τον χούσεν?????????????????????????

Πάντως εγώ ψήφισα Lucas.
- Sick Bastard
Αδυνατώ, να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχουν δικαιολογίες για το αν κάποιος μαρκάρει ή όχι και τέτοια κι να θα στρώσει ο ένας κι αν έχει δυνατότητες ο άλλος μετά απ αυτό το ματς. Σε παλιότερες εποχές, με πολύ καλύτερα αντανακλαστικά, είχε υποδοχή στο αεροδρόμιο και ελαφρύ πέσιμο. Αλλά τώρα, είμαστε στο ''η ομάδα έχει δυνατότητες, παίζει στρωτό ποδόσφαιρο, κάνει τριγωνάκια Πανοράματος'' Το ότι μας τα κάνει και τσουρέκια Τεκερνλή, δεν φαίνεται να μας νοιάζει, μας αρέσουν τα τσουρέκια μέρες που είναι.
Σαν να βλέπεις παιδάκια 3 χρονών στην παιδική χαρά, ο μικρός Τοτός να τρώει τα μούτρα του όλη την ώρα, από καθαρή ηλιθιότητα κι ο πατέρας του να λέει, ''ναι, αλλά θα γίνει μέγας επιστήμων, το παιδί μου'' *.
Κι άντε καλά, να το λέει ο πατέρας του. Οι άλλοι; Οι άσχετοι; Αυτοί που δεν είναι οικογένεια και βλέπουν έναν πιτσιρικά να τρώει τα μούτρα του;
* Η ιστορία είναι τελείως φανταστική, οποιαδήποτε σχέση με πρόσωπα ή πράγματα είναι τελείως φανταστική.
Σαν να βλέπεις παιδάκια 3 χρονών στην παιδική χαρά, ο μικρός Τοτός να τρώει τα μούτρα του όλη την ώρα, από καθαρή ηλιθιότητα κι ο πατέρας του να λέει, ''ναι, αλλά θα γίνει μέγας επιστήμων, το παιδί μου'' *.
Κι άντε καλά, να το λέει ο πατέρας του. Οι άλλοι; Οι άσχετοι; Αυτοί που δεν είναι οικογένεια και βλέπουν έναν πιτσιρικά να τρώει τα μούτρα του;
* Η ιστορία είναι τελείως φανταστική, οποιαδήποτε σχέση με πρόσωπα ή πράγματα είναι τελείως φανταστική.
giapas έγραψε: ήμουν στο γήπεδο πριν πολλά χρόνια στη Πάτρα όταν μας έκανε το ίδιο η Παναχαϊκή.. πολύ άσχημη η αίσθηση και τις 2 φορές ( όχι δεν είμαι εγώ ο γκαντέμης)
Το εγραφα αδερφε εχθες κατα τη διαρκεια του αγωνα και ευχομουν να μην συμβει ...Ευτυχως ειμαστε πλεον εκπαιδευμενοι οι μεγαλυτεροι και δεν κινδυνευουμε ....

Αυτο που προκυπτει - κανοντας ενα ρεζουμε απο τα μεχρι στιγμης γραφομενα - ειναι οτι η ομαδα μεσοεπιθετικα ειναι αψογη και μεσοαμυντικα για τον " π@υτσο κλαιγανε ".... Κατι γινεται δηλαδη απο τη μεση και κατω και χαλαει η τριγωνομετρια....
Βεβαια εαν ειχε κανει τις ευκαιριες γκολ ο Χυσεν , σημερα θα μιλαγαμε για θριαμβο και ολα τα ωραια που αναλογως του αποτελεσματος λεμε και γραφουμε εδω μεσα...
Σιγουρα οι αλλαγες που εκανε δεν ηταν οτι πιο εμνευσμενο αλλα τις ευκαιριες που χανει ο Χουσεν , την εξοδο αλα Χαλκιας του Γλυκου στο 2ο γκολ καθως και η ολιγωρια ολης της αμυνας , συν την ομαδικη παρακρουση στο 3ο γκολ , δεν νομιζω οτι την προξενησε ο Γεωργιαδης ...
Ουτε φαν του ΓΧ ειμαι , ουτε τον θεωρω κανονικο προπονητη αλλα δεν νομιζω οτι ειναι θεμα προπονητη το να μην μ@λακιστουνε στο 2ο και στο 3ο γκολ....
Και για οσους λενε για τα τριγωνα και λοιπα γεωμετρικα σχηματα επι ΓΧ , να υπενθυμισω οτι ο αριθμος των ευκαιριων που καναμε στο πρωτο ματς με την συγκεκριμενη ομαδα στην Τουμπα δεν εχει προηγουμενο... Ας οψεται ο Καρνεζης που μου θυμισε τον Μπεν Ληπερ των παιδικων μου χρονων....
Τελος παντων ...Υπαρχει και το θετικο οτι ειμαστε 1 βαθμο πανω την Μαντστεστερ Σιτυ του Περιστεριου....

Υ.Γ. Εν αναμονει του νεου προπονητη ατσαλωθειτε και χαλαρωστε....

Ταπεινά ομολογώ ότι είμαι ο θαυμαστής του σπυρόπουλου.
Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι σε παιχνίδια που όλος ο αγωνιστικός μηχανισμός της ομάδας κάνει χοντρές πλακίτσες στις πλάτες μας, έχω κάθε δικαίωμα να κάνω και γω μία ψιλή στην ψηφοφορία του mvp.
Ζητώ επίσης συγνώμη αν η χαβαλετσήδικη ψήφος μου διαστρέβλωσε τα ποσοστά για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Στα του παιχνιδιού τώρα.
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Τέτοια πέναλτυ δεν γουστάρω να κερδίζει παίκτης που φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα.
ΧΟΥΣΕΝ Έβαλε γκολ ακόμα και ο κατσικάς ρε φίλε.Αν και πιστεύω ότι η μεγάλη του λαχτάρα να αποδείξει ότι αξίζει τον οδήγησε σε απίστευτα κακές επιλογές σε όλες τις φάσεις.
ΚΑΤΣΙΚΑΣ Δυστυχώς έχει αποφασίσει και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να έχει θέση στον ΠΑΟΚ.
ΜΑΡΤΕΝΣ Αν και ολοφάνερα ανέτοιμος έδειξε ότι μπορεί να δώσει ταχύτητα σκέψης στην επίθεση.
ΚΑΤΣΕ Γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνον εσύ δεν πήρες χαμπάρι τι παιζόταν στο παιχνίδι και σου βγήκε η ψυχή να προλάβεις τον άλλο στις καθυστερήσεις?
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Τελικά έπρεπε μάλλον να τον αφήσουμε να πάρει μεταγραφή στην κούλα με την οποία θα έπαιζε και στην κατηγορία που αξίζει να παίζει.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Δεν περιμένω κάτι καλύτερο από σένα για τη συνέχεια.Έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες έως το τέλος της περιόδου στον μοναδικό που μπορεί να βοηθήσει.Στον Μεγαλοδύναμο.
Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι σε παιχνίδια που όλος ο αγωνιστικός μηχανισμός της ομάδας κάνει χοντρές πλακίτσες στις πλάτες μας, έχω κάθε δικαίωμα να κάνω και γω μία ψιλή στην ψηφοφορία του mvp.
Ζητώ επίσης συγνώμη αν η χαβαλετσήδικη ψήφος μου διαστρέβλωσε τα ποσοστά για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Στα του παιχνιδιού τώρα.
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Τέτοια πέναλτυ δεν γουστάρω να κερδίζει παίκτης που φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα.
ΧΟΥΣΕΝ Έβαλε γκολ ακόμα και ο κατσικάς ρε φίλε.Αν και πιστεύω ότι η μεγάλη του λαχτάρα να αποδείξει ότι αξίζει τον οδήγησε σε απίστευτα κακές επιλογές σε όλες τις φάσεις.
ΚΑΤΣΙΚΑΣ Δυστυχώς έχει αποφασίσει και ο ίδιος ότι δεν μπορεί να έχει θέση στον ΠΑΟΚ.
ΜΑΡΤΕΝΣ Αν και ολοφάνερα ανέτοιμος έδειξε ότι μπορεί να δώσει ταχύτητα σκέψης στην επίθεση.
ΚΑΤΣΕ Γιατί έχω την εντύπωση ότι μόνον εσύ δεν πήρες χαμπάρι τι παιζόταν στο παιχνίδι και σου βγήκε η ψυχή να προλάβεις τον άλλο στις καθυστερήσεις?
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Τελικά έπρεπε μάλλον να τον αφήσουμε να πάρει μεταγραφή στην κούλα με την οποία θα έπαιζε και στην κατηγορία που αξίζει να παίζει.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Δεν περιμένω κάτι καλύτερο από σένα για τη συνέχεια.Έχω εναποθέσει όλες μου τις ελπίδες έως το τέλος της περιόδου στον μοναδικό που μπορεί να βοηθήσει.Στον Μεγαλοδύναμο.
Μετά απο κανα δίωρο και αφού έχουμε ηρεμήσει, κάπως έτσι είναι-ορθολογιστικά-τα πράγματα.giapas έγραψε: 5) Ο Χούσεν θα στρώσει , δεν είναι τόσο άμπαλος. Είναι γρήγορος , δυνατός , εκρηκτικός. Πιστεύω θα βοηθήσει παρά το κακό παιχνίδι χτες
Στο δεύτερο ημίχρονο και αφού είδα, οτι ο Χούσεν σήμερα γιοκ, θα έβαζα τον Σάλπι, για να έχει κι αυτός ολόκληρο ημίχρονο να παίξει και οχι μόνο ένα δεκάλεπτο.
Τώρα για άμυνα και τα λοιπά δεν θα πω τίποτα, διότι λίγο-πολύ ειπώθηκαν σχεδόν όλες οι απόψεις, λογικές και μη.
Μια ζωή όμως τα ίδια, κακές επιλογές απο τον προηγούμενο χρόνο(Ιούνιο) και μετά χάνει η ομάδα και τα αυγά και τα πασχάλια. Όποια ομάδα και να είναι, με όποιους παίχτες και να έχουμε, με τέτοια λογική και τέτοιο σχεδιασμό, θα έχουμε τα ίδια χάλια.
Απλό τουρλουμπούκι.

Και να το ρίξουμε και λίγο στο υπερφυσικό: Ας ζητήσουμε την βοήθεια του Μεγαλοδύναμου.

Μια και βλεπω οτι ολο και περισσοτερο το χριστεπωνυμο πληθος του φορουμ εχει αρχισει και εναποθετει τις ελπιδες του στον Υψιστο και ενεκα των κρισιμων παιχνιδιων που ακολουθουν, ας ποσταρω μια φωτο που ειχε αποσπασει πολλα like την πετρινη χρονια του Δωνη...
Και τωρα παμε γερα για κυπελλο και πλει-οφ...

Και τωρα παμε γερα για κυπελλο και πλει-οφ...

Καρχαρία ήσουν μέσα στη Πάτρα με τη Παναχαϊκή? Νιώθω καλύτερα, φεύγει το βάρος από πάνω μου. Θα φύγει εντελώς αν βρω και κάποιον άλλο εκτός από μένα που να ήταν στο γήπεδο και στη Πάτρα και χτες... μέχρι να τον βρω , θα πάω για ξεμάτιασμα
Επίσης ξεκίνα το περσυνό τροπάριο γιατί η όλη φάση μας οδηγεί στο "βοήθα Παναγιά"
Σικ , η πίκρα μιλάει και τα νεύρα απο την ήττα. Δεν είναι δυνατόν να μου λες για πεσίματα κλπ και να με χρεώνεις επειδή πιστεύω ότι ο Χούσεν έχει στοιχεία τα οποία λείπουν απο την ομάδα και πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Τη λάθος νοοτροπία τη διορθώνεις σταδιακά με νίκες και με καθοδήγηση από το πάγκο. Δε κατάφερα να τη χτίσω με Στέφενς, θα έχω την απαίτηση από το ΓΧ σε 2 μήνες? Θα ξαναρχίσω να έχω απαιτήσεις το καλοκαίρι με νέο κανονικό προπονητή ... μέχρι τότε κάνουμε το σταυρό μας.
Επίσης ξεκίνα το περσυνό τροπάριο γιατί η όλη φάση μας οδηγεί στο "βοήθα Παναγιά"
Σικ , η πίκρα μιλάει και τα νεύρα απο την ήττα. Δεν είναι δυνατόν να μου λες για πεσίματα κλπ και να με χρεώνεις επειδή πιστεύω ότι ο Χούσεν έχει στοιχεία τα οποία λείπουν απο την ομάδα και πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Τη λάθος νοοτροπία τη διορθώνεις σταδιακά με νίκες και με καθοδήγηση από το πάγκο. Δε κατάφερα να τη χτίσω με Στέφενς, θα έχω την απαίτηση από το ΓΧ σε 2 μήνες? Θα ξαναρχίσω να έχω απαιτήσεις το καλοκαίρι με νέο κανονικό προπονητή ... μέχρι τότε κάνουμε το σταυρό μας.
- trel@menos
βασικα για 2.RoMaN έγραψε:trel@menos έγραψε:τωρα τον βαθμο για τα πλει οφ μπορουμε να τον παρουμε με τον ατρομητο στην τουμπα. αν και πιστευω οτι τελικα δεν θα παιξει ρολο το με ποσους βαθμους θα μπουν οι ομαδες στα πλει οφ. δηλαδη αντε και θα μπεις με εναν βαθμο παραπανω. κλαιν.
Όχι και klein, πέρσι με το ζόρι βγήκαμε C.L.!! Για έναν βαθμό...

αλλα ειχαν βοηθησει οι παραπανω βαθμοι της κανονικης διαρκειας ουτως η αλλως. απλα πιστευω οτι φετος αν ειμαστε σοβαροι και με μειονεκτημα να μπουμε, πρωτοι θα τερματισουμε.
giapas έγραψε:Καρχαρία ήσουν μέσα στη Πάτρα με τη Παναχαϊκή? Νιώθω καλύτερα, φεύγει το βάρος από πάνω μου. Θα φύγει εντελώς αν βρω και κάποιον άλλο εκτός από μένα που να ήταν στο γήπεδο και στη Πάτρα και χτες... μέχρι να τον βρω , θα πάω για ξεμάτιασμα
Δυτστυχως ημουνα....Μια απο τις πλεον τραυματικες εμπειριες ....Στο γηπεδο τοτε (μεχρι στιγμης) ειμασταν εσυ , εγω και ο ΓΧ... Ο γκαντεμης λοιπον ο ΓΧ ειναι...Ειχε σκοραρει μαλιστα τοτε...