71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
tsoupakampra

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από tsoupakampra »

Sera4 έγραψε:πηγες στην εθνικη και σε κολλησαν αμπαλιαση παληκαρι μου??γιατι ετσι ρε γαμωτο??παρατεταμενο το ντεφορμαρισμα...

Αδερφε μου ,μπορεις να μου πεις σε ποιο απο τα γκολ φταιει ο Γλυκος?στο πεναλτι?,στην 1η κεφαλια του Πετροπουλου που τον χανει ο Κατσικας ή στο τελευταιο που πηδαει μονος του για κεφαλια?Μην μιλησουμε για αλλες 2-3 αποκρουσεις ,ειδικα αυτη στο 92'.Εγω δεν εχω παραπονο απο τον Γλυκο σημερα!Εκτος αν νομιζουμε οτι εχουμε τερμα ενα κραμα απο Νοιερ ,Σουπερμαν και Τοχουρογλου :D
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Στην τελευταία φάση των Σμυρνιωτών, κράτησε το 3-3.

Μόνη του ευθύνη στο 2ο γκολ, που κάνει λάθος έξοδο.
Στο 3ο τον Πετρογκόλ τον μάρκαρε ο....Hoesen!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

tsoupakampra έγραψε:
Sera4 έγραψε:πηγες στην εθνικη και σε κολλησαν αμπαλιαση παληκαρι μου??γιατι ετσι ρε γαμωτο??παρατεταμενο το ντεφορμαρισμα...

Αδερφε μου ,μπορεις να μου πεις σε ποιο απο τα γκολ φταιει ο Γλυκος?στο πεναλτι?,στην 1η κεφαλια του Πετροπουλου που τον χανει ο Κατσικας ή στο τελευταιο που πηδαει μονος του για κεφαλια?Μην μιλησουμε για αλλες 2-3 αποκρουσεις ,ειδικα αυτη στο 92'.Εγω δεν εχω παραπονο απο τον Γλυκο σημερα!Εκτος αν νομιζουμε οτι εχουμε τερμα ενα κραμα απο Νοιερ ,Σουπερμαν και Τοχουρογλου :D
βεβαιως αδερφε μου και να σου εξηγησω...κανει 2 εξδους παλι απαραδεκτες μια πριν φαει το πρωτο γκολ και μια στο δευτερο γκολ...τα βολε του ενω ειναι το δυνατο του σημειο τον τελευταιο μηνα ειναι πολυ ασχημα...η σιγουρια που υπηρχε στο προωπο του εχει δωσει παλι τη θεση της στο φοβο...δεν ειναι καθολου συγκεντρωμενος τον τελευταιο καιρο και βγαινει μεσα στο γηπεδο...

υγ σαφως και για σημερα δεν τον αδικω με την αμυνα που ειχε...να τα λεμε ολα... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Γλύκος δεν άλλαξε, ούτε είναι ντεφορμέ. Απλά οι συνθήκες του αγώνα ανέδειξαν τις αδυναμίες του. Σε άλλους αγώνες δεν φαίνονται και μοιάζει τέλειος.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Έχει αρχίσει να μου την δίνει άσχημα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

στο τέλος μας γλύτωσε απο το ρεντίκολο. όχι σε μια, αλλά σε 2 περιπτώσεις. η μια απλά, δόθηκε οφσαϊντ. ;)
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Οι μεγάλες ομάδες δε φτιάχνουν τερματάδες, αγοράζουν ήδη καλούς. Γιατί και 4 καλά να κάνεις σε αυτή τη θέση πάλι δε σε παίρνει να κάνεις ένα άσχημο
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Στο 3ο γκολ ΔΕΝ ειναι στην θεση του,κοβει βολτες στην μικρη περιοχη.Ενδεχομενως προσπαθουσε να βαλει σε ταξη τους αμυντικους,αλλά και παλι δεν νοειτε να αιφνιδιασθει απο κορνερ.
Εσωσε βεβαια και μερικα,αλλά συνεβαλε στον σημερινο αμυντικο πανικο.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δλδ είχε η ομάδα νορμάλ αμυντική λειτουργία κ μας φταιει ο Γλύκος ?
Ο προτελευταίος της βαθμολογίας κ με 2 κινήσεις εβγαινε στην περιοχή μας !!!
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ας ρωτήσουμε το ΓΧ ποιός μάρκαρε τον Πετρόπουλο να μάθουμε ποιός φταίει στο 3ο γκολ. Πώς βρέθηκε να τον μαρκάρει τελευταία στιγμή ο Χούσεν;
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Στο 3ο γκολ φταιει; Τι λετε ωρε παλικαρια;;

Στο 2ο κανει αστοχη εξοδο αλλα μου φταιει κυριως ο παιχτης που χανει την κεφαλια!

Και εσωσε και 3... μαμα μου! ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Tolaros έγραψε:Οι μεγάλες ομάδες δε φτιάχνουν τερματάδες, αγοράζουν ήδη καλούς. Γιατί και 4 καλά να κάνεις σε αυτή τη θέση πάλι δε σε παίρνει να κάνεις ένα άσχημο
ευχαριστω πυ μου ελυσες την απορεια για αυτα που κανει η ρεαλ με τον κασιγιας και τον λοπεθ
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Η Ρεαλ όταν έφτιαχνε τον Κασιγιας είχε την ομάδα που έβαζε 5 κ έτρωγε 2-3. Όποια ομάδα πάει να φτιάξει τερματσ πληρώνει κ το κόστος. Το ίδιο κ η υπερμπαρτσα με τον Βαλντεζ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

και ολα αυτα γιατι ενας τερματας αποδειδει τα μεγιστα απο τα 30 και πανω.
εξαλλου ειναι η θεση που η εμπειρια ειναι πολυ πιο σημαντικη απο τις φυσικης ικανοτητες
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Μα δε διαφωνούμε κάπου. Δεν έχω πρόβλημα να στηρίξουμε το Γλυκο, απλά να συνειδητοποιήσουμε πως αναπόφευκτα θα υπάρξουν άσχημες στιγμές κ αρκετά λάθη στην πορεία ακόμα, όπως είναι φυσικό για την ηλικία κ τη θέση του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”