7.Γιώργος Γεωργιάδης
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: 7.Γιώργος Γεωργιάδης
Αυτο ειναι το πρωτο και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ μου ποστ για σενα, με πολυ εγκρατεια
ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ
οβερ
ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ
οβερ
- Μπαρκαρούτσος
- Sick Bastard
Παιδιά, δεν φταίει αυτός, φταίει η αρνητική ενέργεια της Τούμπας.
Μη φοβού όμως, υπάρχει λύση:

Μη φοβού όμως, υπάρχει λύση:

- Μπαρκαρούτσος
Μα χθες δεν έπαιζε στη Τούμπα...
Και ούτε πουθενά αλλού, δεν θυμάμαι να πήρε μπάλα πριν το 90' όπου πήγε να κάνει μια επέλαση (
) και τον έκοψαν.

Και ούτε πουθενά αλλού, δεν θυμάμαι να πήρε μπάλα πριν το 90' όπου πήγε να κάνει μια επέλαση (

Κλείστε του ένα συμβόλαιο ρε παιδιά σε καμια Βέροια να τελειώνουμε πια να μην χρειάζεται να τον βλέπουμε άλλο. Ούτε μία, ΜΙΑ φορά δεν πέρασε έστω και σε κόντρα αντίπαλο, όσες φορές πήγε η μπάλα στα πόδια του την έχασε γελοιωδώς και στα νεύρα του κάνει και φάουλ σε ζόρικο σημείο, τρώει κ κάρτα.
Εμ δεν φταίει αυτός ούτε ο συνονόματός του...φταίνει οι κατσαπλιάδες ο ρουμάνος και ο ολλανδός τουρίστας που το κάψανε το παιδί...
Εμ δεν φταίει αυτός ούτε ο συνονόματός του...φταίνει οι κατσαπλιάδες ο ρουμάνος και ο ολλανδός τουρίστας που το κάψανε το παιδί...
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
κολοβος,αραβιδης,μπαντιμπαγκα,ντε μπλασισ ,καρασκο,κλοναριδης,ντινας,καρελης,ουμπιδες,μπριτο,καται,βλαχοδημος,μπαργκαν,μπεν,κασες,ζε εντουαρδο,περογαμβρακης,σισιτς,καμαρα, ειναι ολοι 2 κλασεις πανω το λιγοτερο κ περνουν το maximum τα μισα απο τα 230.000 που περνει το παλτο....
- kataramenos5
Καλό είναι απ την ιστορία μας να μαθαίνουμε..
"
ΠΑΟΚ - γαυρος 4-2 τελικος κυπέλλου 2001
ΠΡΟΣΩΠΟ: Αντε Κόβιτς. Αντικατέστησε την τελευταία στιγμή τον Κυριάκο Τοχούρογλου κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, καθώς - προγραμμένος -μετράει μέρες στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος μόλις έμαθε ότι θα αγωνιστεί στον τελικό, σήκωσε τους ώμους και είπε: "Ε και τι έγινε; Εγώ καλός ήμουν, καλός θα είμαι". Και το απέδειξε, παίρνοντας την ρεβανς για εκείνο το 1-4 πάλι με τον Ολυμπιακό, πέρυσι στο ΟΑΚΑ, όταν είχε γίνει αντικείμενο χλευασμού, εχθρών και φίλων. "
Ποτέ δε ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί ο επόμενος Κοβιτς,Γεωργιάδης,Χουσεν.
"
ΠΑΟΚ - γαυρος 4-2 τελικος κυπέλλου 2001
ΠΡΟΣΩΠΟ: Αντε Κόβιτς. Αντικατέστησε την τελευταία στιγμή τον Κυριάκο Τοχούρογλου κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, καθώς - προγραμμένος -μετράει μέρες στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος μόλις έμαθε ότι θα αγωνιστεί στον τελικό, σήκωσε τους ώμους και είπε: "Ε και τι έγινε; Εγώ καλός ήμουν, καλός θα είμαι". Και το απέδειξε, παίρνοντας την ρεβανς για εκείνο το 1-4 πάλι με τον Ολυμπιακό, πέρυσι στο ΟΑΚΑ, όταν είχε γίνει αντικείμενο χλευασμού, εχθρών και φίλων. "
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://archive.sport.gr/cup01/010512/osfpak.asp
Ποτέ δε ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί ο επόμενος Κοβιτς,Γεωργιάδης,Χουσεν.
Δε θα σε κατηγορησω άλλο για το ποσο λιγος εισαι ποδοσφαιρικα....ο προπονητης σου βαλθηκε να φροντισει για το μελλον σου κατά πως φαινεται...με το ζορι