Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ. 3-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
7
7%
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσικάς
1
1%
Ινσαουράλδε
1
1%
Σπυρόπουλος
2
2%
Κάτσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νάτχο
46
43%
Σαλπιγγίδης
1
1%
Λούκας
30
28%
Μάρτενς
2
2%
Μαντούρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Στοχ
6
6%
Γεωργιάδης
4
4%
Xούσεν
6
6%

Σύνολο ψήφων: 106

Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ. 3-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από paokovios1974 »

kataramenos5 έγραψε:Τι εγινε ρε παιδιά ,δε καναμε τακτική στη προπονηση αυτή τη βδομάδα?
Δεν την εμπεδωσε καλα ο χουσεν
berry

Δημοσίευση από berry »

Καλησπερα αυτα που ειδα στη ριζουπολη δε θα τα ξεχασω. Θυμηθηκα τα νιατα μου που δε περναγαμε απο κει ουτε με σφαιρες... Χωρις καμια δοση γκρινιας σπυροπουλος γεωργιαδης χΑσεν καλη συνεχεια στην καριερα τους αλλου ομως. ΝΑΤΧΟ για ΠΑΝΤΑ στον ΠΑΟΚ !!! Λουκας κατσε στοχ καλοι μπορουν αμα δεσουν με κανονικο προπονητη και προετοιμασια μαζι να μας μαθουν μπαλαρα!
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Realcon έγραψε:Χουσεν + Μαντούρο = Στέφενς
Στέφενς + Νυρεμβέργη = Στουτκάρδη δεύτερη από το τέλος.
Γεωργιάδης + Γεωργιάδης + Μαντούρο = 3-3
Άρα... Ο Στέφενς φταίει.
Δεν ήξερα ποιον να κράξω. :lol:

ΥΣ. Μετά από πολύ καιρό. Είδα εναν ΠΑΟΚ επιτέλους να είναι Κίνδυνος μπροστά και να μην περιμένω τα στημένα για να βάλει η ομάδα ΓΚΟΛ!
Σήμερα "πληρωθήκαμε" από τα στημένα εμείς. Έτσι είναι αυτά. Όσο για αλλαγές... Το αφήνω στους πιο ειδικούς.

ΥΣ. Dino_Liverpool. Είμαι ο ελάχιστος πραγματικά για να μου ζητάς συγνώμη. Στην καρδιά κατοικεί ο Θεός όχι στο μυαλό.
Θα σε παρακαλούσα τη χριστιανική προπαγάνδα σου να την κρατήσεις για τον εαυτό σου.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Mitsotaki ειναι ηδη κακη η βραδια. Ηρεμα
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Ο coach δήλωσε πως όταν όταν προηγείσαι με 0-3 πρέπει να κρατήσεις το αποτέλεσμα. I rest my case.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Εγω θα συμπληρωνα οτι ειναι η βραδια του
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Για ξεκολλήσετε ρε καρντάσια Δεν ξέρω τι προβλήματα έχετε αλλά δε σας φταίω εγώ.Είμαι ο μόνος που δεν κράζω και θα μου πείτε και ήρεμφα;

Και ποια δύσκολη βραδιά; Μην τρελαθούμε! Τα μεγάλα ματς ξεκινούν την άλλη εβδομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mitsotakis την Πέμ 27 Μαρ 2014, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

cellophan έγραψε:Ο coach δήλωσε πως όταν όταν προηγείσαι με 0-3 πρέπει να κρατήσεις το αποτέλεσμα. I rest my case.
Μάλιστα, είχαμε δίδυμο Τζέκιλ και Χαίντ στο πάγκο και δε το ξέραμε. Ο ένας δεν κάνει τακτική, ο άλλος κάνει. Ο ένας θέλει στο 3-0 το τέταρτο και πέμπτο και ο άλλος θέλει να κρατήσει το αποτέλεσμα.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

paokovios1974 έγραψε: Θα σε παρακαλουσα την αθειστικη προπαγανδα σου να την κρατησεις για τον εαυτο σου
Θα σε παρακαλούσα τη λέξη "προπαγάνδα" να μην τη χρησιμοποιείς. Είναι άκρως προσβλητική.
Μπορεί να μη σ' αρέσει αυτό που γράφω (το οποίο γράφτηκε σκωπτικά), αλλά κι εμένα δεν με άρεσουν διάφορα που αφορούν τη θρησκεία. Το λήγω εδώ γιατί δεν είναι το κατάλληλο τόπικ, ούτε η κατάλληλη ώρα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προσβλητικό είναι όταν κουρελιάζεις τα δανικά κάποιου ανθρώπου χωρίς λόγο. Δεν έχει καμιά δουλειά όποιος σχολιάζει αγώνες να γράφει ότι δεν υπάρχει η Παναγία.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

tzelas έγραψε:
cellophan έγραψε:Ο coach δήλωσε πως όταν όταν προηγείσαι με 0-3 πρέπει να κρατήσεις το αποτέλεσμα. I rest my case.
Μάλιστα, είχαμε δίδυμο Τζέκιλ και Χαίντ στο πάγκο και δε το ξέραμε. Ο ένας δεν κάνει τακτική, ο άλλος κάνει. Ο ένας θέλει στο 3-0 το τέταρτο και πέμπτο και ο άλλος θέλει να κρατήσει το αποτέλεσμα.
Τζελα, το σίγουρο είναι πως προπονητικά ο Στεφενς με τον Γ.Χ. απέχουν όσο ο Dr. Jekyll με τοn Mr. Hyde.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Φέρτε τον Άγγελο..

EDIT: Δεν είχα σκοπό να προσβάλλω κανένα, απλώς γράφω ενίοτε με ειρωνική διάθεση (αφορμή ήταν οι τελευταίες δηλώσεις του Άγγελου). Αποστόλη πώς τις βλέπεις αυτές;
Παοκόβιε, σ' ευχαριστώ, δεν είναι θέμα.
Αν θέλετε μπορούμε κάποια στιγμή να μιλήσουμε επί της ουσίας στο κατάλληλο τόπικ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος The_Stalker την Πέμ 27 Μαρ 2014, 23:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Είτε πας με +1 είτε με -1 στα play off λίγη σημασία εχει αν θέλεις να βγεις πρώτος.

Γελούσαμε καμία 10ρια ΠΑΟΚτσάκια στο γήπεδο του Απόλλωνα και λέγαμε αν βάλει Νίνη ο άσσος ειναι standard.

Στο 0-3 έγραψα ανούσιο ματς αλλα δεν υπολόγιζα τις αλλαγές του ΓΧ.

κρίμα να παει αυτη η προσπάθεια χαμένη φέτος για το τίποτα.

ΥΓ όσοι λέτε για την υπεραξία της ομάδας του βάζελοι, το 1-0 στη Κρήτη έγινε αβαβά σε σχέση με το χθεσινό 3-0 που τον ορίσανε οι φυλλαδες πρωταθλητή 2ου γύρου.

Ο γεωργιαδης καλο ειναι να σοβαρευτεί παρέα με τους παίχτες του γιατι δεν τον βλέπω καλα...
Άβαταρ μέλους
sarkofagoktinos

Δημοσίευση από sarkofagoktinos »

δεν θπαρχει παναγια.ΞΥΠΝΑ :lol:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

The_Stalker έγραψε:
paokovios1974 έγραψε: Θα σε παρακαλουσα την αθειστικη προπαγανδα σου να την κρατησεις για τον εαυτο σου
Θα σε παρακαλούσα τη λέξη "προπαγάνδα" να μην τη χρησιμοποιείς. Είναι άκρως προσβλητική.
Μπορεί να μη σ' αρέσει αυτό που γράφω (το οποίο γράφτηκε σκωπτικά), αλλά κι εμένα δεν με άρεσουν διάφορα που αφορούν τη θρησκεία. Το λήγω εδώ γιατί δεν είναι το κατάλληλο τόπικ, ούτε η κατάλληλη ώρα.
Ανακαλω την λεξη προπαγανδα αφου σε ενοχλει αλλα σκεψου ποσο μπορει να ενοχλει καποιον που πιστευει σε κατι και μπορει να εχει και καποιες προσωπικες εμπειριες αυτο που ειπες.Τελος παντων δικαιωμα σου ειναι να πιστευεις η να μην πιστευεις το ληγω και εγω αδερφε εξαλου το προβλημα αποψε δεν ειναι αυτο.Τα μυαλα μας που πονανε ειδικα αποψε για πολλους λογους αγωνιστικους εξωαγωνιστικους και μη.Ακομα και ενδοφορουμιακα θα ελεγα οτι αποψε υπαρχει σοβαρο θεμα και καποια στιγμη αυτο το αστειο θα παψει να ειναι αστειο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”