Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ. 3-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
7
7%
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσικάς
1
1%
Ινσαουράλδε
1
1%
Σπυρόπουλος
2
2%
Κάτσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Νάτχο
46
43%
Σαλπιγγίδης
1
1%
Λούκας
30
28%
Μάρτενς
2
2%
Μαντούρο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Στοχ
6
6%
Γεωργιάδης
4
4%
Xούσεν
6
6%

Σύνολο ψήφων: 106

Άβαταρ μέλους
cellophan

Re: Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ. 3-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από cellophan »

Καλά στοιχηματικό case study για συνάντηση Bet Addicts Anonymous να μην ξαναπαίξει ποτέ κανένας τους.

Χτες 30 € over & διπλό στο 3,95

Σήμερα στο ημίχρονο άλλα 50 € για ΠΑΟΚ over 3,5 στο 1,55

και ταυτόχρονα, επειδή τα ξέρω τα σκατά μας, για hedging 8 € στον άσσο, στο 11,5.

Ακόμα φτύνω τρίχες κατσαρές......

Μόνο ο ΠΑΟΚ ρε, μόνο.......για αυτό θα πεθάνω ΠΑΟΚ, γιατί θα με πεθάνει νωρίς.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Εμφανώς υπάρχει πρόβλημα νοοτροπίας.
Και όχι γενικά και αόριστα: αντίληψη δημοσίου υπαλλήλου, απόδοση ανάλογα με τα γούστα τα φεγγάρια ή οτι άλλο πέρα από τις δυνατότητες της ομάδας ή την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Μου θυμίζει έντονα την επίσκεψη σε δημόσια υπηρεσία όπου η απάντηση που λαμβάνεις είναι "δεν γίνεται κύριε τι δεν καταλαβαίνετε?" Έτσι και εδώ, "δεν γίνεται να είμαι σοβαρός για 45 λεπτά απέναντι στην δεύτερη χειρότερη ομάδα, τι δεν καταλαβαίνεις?"

Θα ήθελα να ξέρω τι συμβαίνει στο μυαλό τους. Ελπίζω να μην έχουν την ψευδαίσθηση πως στα play off θα αλλάξει η εικόνα τους γιατί απλά έτσι θα θελήσουν οι ίδιοι. Γιατί πολύ απλά και εκεί... δεν θα γίνεται. Μπορεί σε ένα παιχνίδι με τον gay να μεταμορφώθηκαν, αλλά στα ματς που έρχονται όλοι μας περιμένουν.

Συγκλονιστικός Νάτχο, αλλά ταυτόχρονα ανησυχητικό να είναι αυτός ο πιο "μέσα στο παιχνίδι"¨παίκτης σου, ο οποίος μάλιστα είναι ο πιο πιθανός προς αποχώρηση.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

mitsotakis έγραψε:Με Κλάους και τη βασική άμυνα το σκορ θα ήταν αστρονομικό. Μπαλάρα παίξαμε σε ένα χαλαρό ματς για να μην πω αδιάφορο.. Δεν καταλαβαίνω γιατί τρελαίνονται κάποιοι. Ας έπαιζε ο Στέφενς έτσι κι ας έχανε.

Είμαι αισιόδοξος για το κύπελλο και τα play off. Συνεχίστε το κράξιμο...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Εισαι μεγαλο τρολ...σε γουσταρω με τρελα ΛΑΙΜΑΙ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν δεν κάνουμε και λίγο χιούμορ, χαθήκαμε!
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

Βγαζεις νατχο -στοχ.....ο λουκας πως σου ξεφυγε?
Ακομα και ο αλεφαντος θα εβγαζε τον χοσεν...εσυ αντ αυτου κυριε γεωργιαδη βγαζεις τους 2 απο τους 3 καλυτερους σου παιχτες...ο μιστερ γκολ χοσεν φευγει μονος του στο 93 με εναν αμυντικο που δεν μπορει να στριψει και εχει απο την αλλη μερια μονο του τον λουκας αν δεν κανω λαθος και παει να τελειωσει την φαση μονος του.....ομαδα για 10 γκολ καταφερε να παρει χ.....αυτα μονο στον ΠΑΟΚ μπορουν να συμβουν...δεν ειναι δυνατον να εχω σαββιδη προεδρο και γχ προπονητη...καποιος μας κανει πλακα....
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

cellophan έγραψε:Καλά στοιχηματικό case study για συνάντηση Bet Addicts Anonymous να μην ξαναπαίξει ποτέ κανένας τους.

Χτες 30 € over & διπλό στο 3,95

Σήμερα στο ημίχρονο άλλα 50 € για ΠΑΟΚ over 3,5 στο 1,55

και ταυτόχρονα, επειδή τα ξέρω τα σκατά μας, για hedging 8 € στον άσσο, στο 11,5.

Ακόμα φτύνω τρίχες κατσαρές......

Μόνο ο ΠΑΟΚ ρε, μόνο.......για αυτό θα πεθάνω ΠΑΟΚ, γιατί θα με πεθάνει νωρίς.

πρεπει να παρουμε Lower για να καταλαβουμε τι θες να πεις ! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Μ΄έπιασε νευρικό γέλιο.. Καλύτερα, από νευρικό σκέτο..
Στα του παιχνιδιού:
Όλη η αμυντική γραμμη για κλάματα, εκτός του Γλύκου. Υπενθυμίζω ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο άλλο αριστερό μπακ εκτός Σπυρόπουλου και καλώς δεν ρισκάραμε με το Λίνο. Τον χρειαζόμαστε γερό για τη συνέχεια (και για να τον κλωνοποιήσουμε). Τελικά όμως φαίνεται ότι κάτι ήξερε ο Στέφενς που έβαζε Σκόνδρα αριστερά.
Στο κέντρο ο Κάτσε εκτός αγώνα. Δεν έκοψε σχεδόν τπτ, κάνει και την πάσα στο γάμο του καραγκιόζη. Νάτχο MVP, Mάρτενς καλός, Μαντούρο προσπάθησε να συμμαζέψει, μέτριος. Πολύ καλοί Στοχ και Λούκας.
Και πάμε στο θέμα της βραδιάς, Ντάνι Χούσεν. Δεν θα τον σταυρώσω, θεωρώ ότι ξέρει μπάλα, είχε σωστές θέσεις πάσες με τη μία, άνοιξε την άμυνα κλπ. Βέβαια έχασε τα άχαστα, αλλά νομίζω ότι άμα γινόταν αυτό το παιχνίδι 10 φορές, τις 9 θα έβαζε από 4-5 τεμάχια. Δεν ήταν θέμα αμπαλοσύνης η δυστοκία του.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ποιός είναι ρε παιδιά, ο ΓΧ ή ο βοηθός; Σωστή η αλλαγή του Μαντούρο αφού μας έπαιζαν κεφαλοβόλεϊ, τις άλλες δυο αλλαγές μόνο ο ΓΧ και ο Θεός (που δεν υπάρχει κιόλας) μπορούν να τις εξηγήσουν.

Το κοράκι έδωσε από ένα αυστηρό πέναλτι, χαρίστηκε 2 φορές σε κόκκινη στον Κανακούδη για μαρκαρίσματα στο Λούκας, κατά τ' άλλα καλός. Τα άλλα κοράκια ΑΨΟΓΑ και αυτό το βλέπω πρώτη φορά. Δεν έχασαν ούτε μια φάση.

Ελπίζω το καλοκαίρι να μην έχουμε εκπλήξεις. Σπυρόπουλος, Γεωργιάδης, γειά χαρά, από μακριά κι αγαπημένοι.

Παιδιά μ' αυτούς πάμε πλέι οφ, μην κραυγάζετε για προπονητή. Αμα θέλει η Παναγιά (που δεν υπάρχει κιόλας), θα βγούμε πρώτοι..
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

SePuLtUrA_4_ έγραψε:Βγαζεις νατχο -στοχ.....ο λουκας πως σου ξεφυγε?
Ακομα και ο αλεφαντος θα εβγαζε τον χοσεν...εσυ αντ αυτου κυριε γεωργιαδη βγαζεις τους 2 απο τους 3 καλυτερους σου παιχτες...ο μιστερ γκολ χοσεν φευγει μονος του στο 93 με εναν αμυντικο που δεν μπορει να στριψει και εχει απο την αλλη μερια μονο του τον λουκας αν δεν κανω λαθος και παει να τελειωσει την φαση μονος του.....ομαδα για 10 γκολ καταφερε να παρει χ.....αυτα μονο στον ΠΑΟΚ μπορουν να συμβουν...δεν ειναι δυνατον να εχω σαββιδη προεδρο και γχ προπονητη...καποιος μας κανει πλακα....

Ευκολο...ο Σαββιδης. :D
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Kevin έγραψε:Εσείς οι δύο που ψηφίσατε Γεωργιάδη πείτε την αλήθεια, τρολάρετε ε;;;
ε ναι ρε φιλε, εδω τρολαρε ο γχ που τον εβαλε, εγω γιατι να μην τρολαρω? :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

The_Stalker έγραψε:Τα άλλα κοράκια ΑΨΟΓΑ και αυτό το βλέπω πρώτη φορά. Δεν έχασαν ούτε μια φάση.
Εντάξει, νόμιζα ότι μόνο εγώ το είδα...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Χουσεν + Μαντούρο = Στέφενς
Στέφενς + Νυρεμβέργη = Στουτκάρδη δεύτερη από το τέλος.
Γεωργιάδης + Γεωργιάδης + Μαντούρο = 3-3
Άρα... Ο Στέφενς φταίει.
Δεν ήξερα ποιον να κράξω. :lol:

ΥΣ. Μετά από πολύ καιρό. Είδα εναν ΠΑΟΚ επιτέλους να είναι Κίνδυνος μπροστά και να μην περιμένω τα στημένα για να βάλει η ομάδα ΓΚΟΛ!
Σήμερα "πληρωθήκαμε" από τα στημένα εμείς. Έτσι είναι αυτά. Όσο για αλλαγές... Το αφήνω στους πιο ειδικούς.

ΥΣ. Dino_Liverpool. Είμαι ο ελάχιστος πραγματικά για να μου ζητάς συγνώμη. Στην καρδιά κατοικεί ο Θεός όχι στο μυαλό.
Άβαταρ μέλους
blackfox

Δημοσίευση από blackfox »

RoMaN έγραψε:
The_Stalker έγραψε:Τα άλλα κοράκια ΑΨΟΓΑ και αυτό το βλέπω πρώτη φορά. Δεν έχασαν ούτε μια φάση.
Εντάξει, νόμιζα ότι μόνο εγώ το είδα...
απο τις καλυτερες διαιτησίες που εχω δει(γιατι αραγε? :idea: )
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Υπερπροσπαθεια καναμε να τους δωσουμε το ματς που δε στεφθηκε με επιτυχια
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Και με διαιτησια δεν κερδισαμε...
ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ!
ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

mitsotakis έγραψε:Με Κλάους και τη βασική άμυνα το σκορ θα ήταν αστρονομικό. Μπαλάρα παίξαμε σε ένα χαλαρό ματς για να μην πω αδιάφορο.. Δεν καταλαβαίνω γιατί τρελαίνονται κάποιοι. Ας έπαιζε ο Στέφενς έτσι κι ας έχανε.

Είμαι αισιόδοξος για το κύπελλο και τα play off. Συνεχίστε το κράξιμο...
αχ Παναγια μου τι διαβαζουμε βραδιατικα!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”