Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ. 3-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Απόλλων - Π.Α.Ο.Κ. 3-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Σπυροπουλος-κατσικας-γεωργιαδης να μην ξαναπαιξουν ποτε!κατσε παγκο!μαντουρο ξανα βαρυς,ο τζιολης μπροστα του ειναι φτερο.μαλακια που εφυγε..ο χουσεν ενω ηταν πολυ καλος στη δημιουργια κ βοηθησε πολυ μπροστα τα σκατωσε σε ολα τα τελειωματα..
- V-olakiotis
Απαραδεκτοι και μονο για το 0-3 που εγινε 3-3...το ακουγα στο ραδιο και πιαστηκε η καρδια μου...
Στάλθηκε από το GT-I9070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9070 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ματς θύμιζε το Παναχαική-ΠΑΟΚ 3-3 με μεγάλο πρωταγωνιστή του έργου τότε τον Τοχού 

MVP Γλύκος διότι κράτησε το 3-3 στο σημείο που αν φας το 4ο θα γελάνε και οι πέτρες...
MUP (most useless player) Hoesen πέραν πάσης αμφισβήτησης...
Όταν σε 2 ματς εντός-εκτός δε μπορείς να κερδίσεις το Απολλωνάκι, δε μπορείς να τρέφεις καμία ψευδαίσθηση για το επίπεδό σου... Sad but true...
ΟΛΑ για τους ημιτελικούς με την αηδιαστικότερη ομάδα του πλανήτη!!!...

MUP (most useless player) Hoesen πέραν πάσης αμφισβήτησης...

Όταν σε 2 ματς εντός-εκτός δε μπορείς να κερδίσεις το Απολλωνάκι, δε μπορείς να τρέφεις καμία ψευδαίσθηση για το επίπεδό σου... Sad but true...

ΟΛΑ για τους ημιτελικούς με την αηδιαστικότερη ομάδα του πλανήτη!!!...

Και παρολίγο να μας θύμιζε το 4-3 με την Λάρισα, αν θυμάμαι καλώς.GEOL έγραψε:Το ματς θύμιζε το Παναχαική-ΠΑΟΚ 3-3 με μεγάλο πρωταγωνιστή του έργου τότε τον Τοχού
- mitsotakis
Με Κλάους και τη βασική άμυνα το σκορ θα ήταν αστρονομικό. Μπαλάρα παίξαμε σε ένα χαλαρό ματς για να μην πω αδιάφορο.. Δεν καταλαβαίνω γιατί τρελαίνονται κάποιοι. Ας έπαιζε ο Στέφενς έτσι κι ας έχανε.
Είμαι αισιόδοξος για το κύπελλο και τα play off. Συνεχίστε το κράξιμο...
Είμαι αισιόδοξος για το κύπελλο και τα play off. Συνεχίστε το κράξιμο...
ναι ρε φιλε που το θυμήθηκες?GEOL έγραψε:Το ματς θύμιζε το Παναχαική-ΠΑΟΚ 3-3 με μεγάλο πρωταγωνιστή του έργου τότε τον Τοχού
Αχρηστοι αμυντικοι.
Δεν κανετε για τον ΠΑΟΚ μας...
Δεν κανετε για τον ΠΑΟΚ μας...

- efthimis_paok
+100%gergeo4 έγραψε:Σπυροπουλος-κατσικας-γεωργιαδης να μην ξαναπαιξουν ποτε!κατσε παγκο!μαντουρο ξανα βαρυς,ο τζιολης μπροστα του ειναι φτερο.μαλακια που εφυγε..ο χουσεν ενω ηταν πολυ καλος στη δημιουργια κ βοηθησε πολυ μπροστα τα σκατωσε σε ολα τα τελειωματα..
Νομίζω ότι καταλάβαμε γιατί ο Χούσεν είναι αλλαγή του Κλάους. Δεν είναι τα γκολ που έχασε αλλά οι επιθέσεις που κατέστρεψε με τις λάθος του πάσες και η ανασταλτική του ανυπαρξία.
Αψυχολόγητες έως απαράδεκτες οι αλλαγές των Στοχ και Νάτχο. Εγώ περίμενα να ξεκινήσει το 2ο με Σάλπι αντί Χούσεν.
Πολλά τσαφ ο Κατσικάς αλλά έχει την δικαιολογία της έλλειψης αγώνων. Το ίδιο και ο ΑΑΑ (Άχρωμος, Άοσμος, Άγευστος) Βέλγος. Γκέλα του Ίνσου (αν είδα καλά) στο 2ο γκολ. Στο τρίτο όλοι περίμεναν το ξυπνητήρι.
Όαση ο Λούκας αλλά τραγικά μόνος. Επέπλευσαν οι Νάτχο, Στοχ και Κάτσε.
Έπρεπε να το παίξω το Χ.
Αψυχολόγητες έως απαράδεκτες οι αλλαγές των Στοχ και Νάτχο. Εγώ περίμενα να ξεκινήσει το 2ο με Σάλπι αντί Χούσεν.
Πολλά τσαφ ο Κατσικάς αλλά έχει την δικαιολογία της έλλειψης αγώνων. Το ίδιο και ο ΑΑΑ (Άχρωμος, Άοσμος, Άγευστος) Βέλγος. Γκέλα του Ίνσου (αν είδα καλά) στο 2ο γκολ. Στο τρίτο όλοι περίμεναν το ξυπνητήρι.
Όαση ο Λούκας αλλά τραγικά μόνος. Επέπλευσαν οι Νάτχο, Στοχ και Κάτσε.
Έπρεπε να το παίξω το Χ.
Η ομάδα έπαιξε ωραία μπαλιτσα ανα διαστήματα. Απλά είχε αδύναμους κρίκους. Σπυροπουλος Κατσικας Χουσεν πραγματικα πιστεύω τρώνε θέση πιτσιρικάδων.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Χουσεν παιχταρα σε ψηφισα για καλυτερο του Απολωνα
-
Μονο που τοτε η διαφορα μας με την παναχαικη δεν ηταν αντιστοιχη με την σημερινη...Μιλαμε για χαωδης διαφορα σε μπατζετ,ποιοτητα,λυσεις κτλ...GEOL έγραψε:Το ματς θύμιζε το Παναχαική-ΠΑΟΚ 3-3 με μεγάλο πρωταγωνιστή του έργου τότε τον Τοχού
0 πειθαρχια ο καθενας κανει οτι γουσταρει,μονο οτι αρχηγος ηταν ο γλυκος λεει παρα πολλα...
Αλλα νταξει δεν υπαρχει θεμα,εφοσον επαιξε ο γεωργιαδης ολα καλα...
Εσείς οι δύο που ψηφίσατε Γεωργιάδη πείτε την αλήθεια, τρολάρετε ε;;;
Γίνεται το 3-3 κ πάω στοίμημα ότι πολλοί από μας δεν νοιώσαμε τρελλή εκπληξη .
Κάτι μας τρολλάρει !

Κάτι μας τρολλάρει !