20. Danny Hoesen
Re: 20. Danny Hoesen
Ουτε εξω απο το γηπεδο μεχρι να φυγεις, που καποιοι ηθελαν να μαθεις μπαλα στον Κλαους.ουτε το δεξι του ...........
- thanos-xanthi
Κάποιος είπε οτι τρώει τη θέση του Κουλουρη. Εγώ λέω οτι ο επιθετικός που έχουμε στη Κ15 ( δε ξέρω ποιος ειναι ) αποκλείεται να ειναι χειρότερος.
Οφείλω να ομολογήσω οτι ειμαι απο αυτούς που φάγανε τον παπά όταν τον πήραμε. Ολλανδός του Ajax να μη ξέρει ούτε τα βασικά, τι να πω...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οφείλω να ομολογήσω οτι ειμαι απο αυτούς που φάγανε τον παπά όταν τον πήραμε. Ολλανδός του Ajax να μη ξέρει ούτε τα βασικά, τι να πω...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Δηλαδη αυτον τον παιχτη τον εκανε προσωπικη προπονηση ο Μπερκαμπ στην Ολλανδια...Ειμαι περιεργος να δω πως πλασαρε-σουταρε πριν!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ ΠΟΔΟΦΑΙΡΟ.
ΥΠΗΡΧΕ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;
ΥΠΗΡΧΕ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;
- efthimis_paok
Για πηξιμο τυριού και παρακολούθηση ποτίσματος φυτειας στην Ολλανδία. Ουτε καν για πότισμα.
τραβα σε καμια παραλια ρε αγορι μου που θες να παιξεις και μπαλα στον ΠΑΟΚ...απαραδεκτος ...
διαφωνώ με τα παραπάνω. κακός παίχτης όχι. κακή νοοτροπία ναι. έχει χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν. πρώτη επαφή, διασκελισμός, κίνηση στο χώρο. αλλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ τελειώματα. υπερβολικά χαλαρά και με τουπέ.
αυτό που κάνει στο τέλος θέλει κατσάδιασμα πρώτο πράγμα αύριο. έχασε 2 βαθμούς στην ομάδα σήμερα.
αυτό που κάνει στο τέλος θέλει κατσάδιασμα πρώτο πράγμα αύριο. έχασε 2 βαθμούς στην ομάδα σήμερα.
- efthimis_paok
Εχει ταχύτητα ξεπετεγμα και ψιλό καλο χειρισμό μπάλας. Τι να τον κανω άμα χάνει αυτα που έχασε σήμερα.
Ο μονος ανθρωπος στην Ελλαδα που παιζει να παιρνει αναπηρικη συνταξη χωρις επιτροπη πλεον...

Με έκανες να εύχομαι να σε βγάλει κ να βάλει Σάλπι.
Αλλά κάπου στράβωσε η ευχή.
Αλλά κάπου στράβωσε η ευχή.

Ισως εχει και καλό πεταγμα αετού.efthimis_paok έγραψε:Εχει ταχύτητα ξεπετεγμα και ψιλό καλο χειρισμό μπάλας. Τι να τον κανω άμα χάνει αυτα που έχασε σήμερα.
- ΑποστόληςΑ
Για Χώσεν σε πήραμε, σήμερα μας βγήκες λίγο προς το Χάσεν.
Έχω ελπίδες ότι ήταν η κακή μέρα και θα αποδειχτείς στο τέλος Χώσεν.

Έχω ελπίδες ότι ήταν η κακή μέρα και θα αποδειχτείς στο τέλος Χώσεν.