Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
Στο λεω εγγυημενα οι μπακοκαυμενακηδες δεν εχουν καμια σχεση με τον Μαρινακη και τον βωθρο του.
Συγγνωμη αλλα οι συγκεκεριμενοι ειναι γνωστες κοτες τρειλειρες.... Περυσι κιολας προς το τελος του πρωταθληματος η αρκαδικη αρμαδα απο "φοβος και τρομος " μεταμορφωθηκε ξαφνικα σε ομαδα της Δ΄εθνικης και αρχισαν κατι επικα κλαρινα συμφωνα με το σχεδιο παραμονης των παραρτηματων .... Στο δε τελικο του κυπελου ελαφρας μορφης κλαψομ@υνιαση και τιποτε αλλο....
Μην ξεχναμε την παρουσια του κυριου Μποροθρυλου στην εν λογω ομαδα....
Μην ξεχναμε την παρουσια του κυριου Μποροθρυλου στην εν λογω ομαδα....
- ace79grpaok
breaking news¨: ο κουγιας πηρε τηλεφωνο στο σκορδοραδιο και γλυφει το μεγαλειο του ρουλη,τρελο γελιοοοο

Καρχαρια φανταζομαι μιλας για τα πολλα που αρπαξαν μεσα στο χαριλαου,αυτο ηταν η επιτομη της αδιαφοριας ή η επιτομη του στημενου σκορ δε σημαινει οτι εξυπηρετουσαν τα συμφεροντα Μαρινακη.
Οσο για τις αντιδρασεις τους μετα το τελος του τελικου εισαι αδικος διαμαρτυρηθηκαν εντονα εβγαλαν ανακοινωση για την ΕΠΟ και για στημενους διαιτητες.
Επιμενω οτι δεν εχουν καμια σχεση με τον γαυρο και ουτε προκειτε.
Οσο για τον Μποροβηλο τι να σου πω δεν εχω αποψη γιατι δεν θυμαμε καποια σχεση με τον ολυμπιακο στο παρελθον.
Αν μιλας για σφυριγματα υπερ του γαυρου πες μου εναν διαιτητη σε αυτη τη χωρα που δεν εχει σφυριξει υπερ του καρκινου εστω και σε ενα ματς και εξακολουθησε να ειναι στους πινακες?
Οσο για τις αντιδρασεις τους μετα το τελος του τελικου εισαι αδικος διαμαρτυρηθηκαν εντονα εβγαλαν ανακοινωση για την ΕΠΟ και για στημενους διαιτητες.
Επιμενω οτι δεν εχουν καμια σχεση με τον γαυρο και ουτε προκειτε.
Οσο για τον Μποροβηλο τι να σου πω δεν εχω αποψη γιατι δεν θυμαμε καποια σχεση με τον ολυμπιακο στο παρελθον.
Αν μιλας για σφυριγματα υπερ του γαυρου πες μου εναν διαιτητη σε αυτη τη χωρα που δεν εχει σφυριξει υπερ του καρκινου εστω και σε ενα ματς και εξακολουθησε να ειναι στους πινακες?
BlackWhite4 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=IyLA2U_-kxI
![]()
![]()
![]()
Η απόλυτη ανυπαρξία και ξεφτίλα..1000 άτομα που τους μοίρασαν απο ένα πυρσό και διασκορπίστηκαν κατα μήκος της παραλιακής για να φαίνονται πολλοί..
Αυτοί ρε διαλύονται και χαίρονται ανάβοντας πυρσούς με φόντο το Μακεδονία Παλλάς..Τι να ασχοληθείς παραπάνω με τα θλιβερά ερπετά..Ο ορισμός της κατάντιας
το γελιο ειναι οτι στο βιντεο εβαλαν το τραγουδι που εκανα συνθημα οι πανθηρες για τον αρη το γνωστο αρη για σενα η β εθνικη ρωταει και ανησυχει
ασχετο αλλα ειναι το καλυτερο συνθημα των ελληνικων γηπεδων και λυπαμαι που δεν ειναι δικο μας
- Kostomanolis
στο 2' του βιντεο φαίνονται πόσο λίγοι είναι...ξεφτίλα...BlackWhite4 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=IyLA2U_-kxI
![]()
![]()
![]()
Η απόλυτη ανυπαρξία και ξεφτίλα..1000 άτομα που τους μοίρασαν απο ένα πυρσό και διασκορπίστηκαν κατα μήκος της παραλιακής για να φαίνονται πολλοί..
Αυτοί ρε διαλύονται και χαίρονται ανάβοντας πυρσούς με φόντο το Μακεδονία Παλλάς..Τι να ασχοληθείς παραπάνω με τα θλιβερά ερπετά..Ο ορισμός της κατάντιας
che4 έγραψε:BlackWhite4 έγραψε:http://www.youtube.com/watch?v=IyLA2U_-kxI
![]()
![]()
![]()
το γελιο ειναι οτι στο βιντεο εβαλαν το τραγουδι που εκανα συνθημα οι πανθηρες για τον αρη το γνωστο αρη για σενα η β εθνικη ρωταει και ανησυχει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασχετο αλλα ειναι το καλυτερο συνθημα των ελληνικων γηπεδων και λυπαμαι που δεν ειναι δικο μας
Οχι το καλυτερο συνθημα...το καλυτερο αντισυνθημα,ναι θα μπορουσα να συμφωνησω. :ugeek:
- sourmenetes
- Moderator
Ποσο τουβαρι μπορει να ειμαι για να παιζω 1 τη ρουλα???
0-2 στο 32.
0-2 στο 32.
sourmenetes έγραψε:Ποσο τουβαρι μπορει να ειμαι για να παιζω 1 τη ρουλα???![]()
![]()
![]()
![]()
0-2 στο 32.
- sourmenetes
- Moderator
Σ'αυτά στο να κάνουν οτι φαίνονται πολλοί είναι καθηγητές οι ανύπαρκτοι.. Πρώτοι στην προπαγάνδα, σε 20 χρόνια (που θα είναι ακόμη στη Β') θα δείχνουν τις φωτογραφίες και θα λένε για χιλιάδες λαό κλπ..
Πόσο ανύπαρκτοι είναι..
Πόσο λίγοι είναι θεέ μου..
Πόση προπαγάνδα έχουν μεταδόσει από γενιά σε γενιά, και πάλι είναι τοσοδούλιδες...
Μία συγκεντρωτική καθαρή φώτο δεν είδαμε να θαυμάσουμε αυτή τη "λαοθάλασσα" των 700 ατόμων...
Για γέλια είναι η κατάντια τους..
ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ

Πόσο ανύπαρκτοι είναι..
Πόσο λίγοι είναι θεέ μου..
Πόση προπαγάνδα έχουν μεταδόσει από γενιά σε γενιά, και πάλι είναι τοσοδούλιδες...
Μία συγκεντρωτική καθαρή φώτο δεν είδαμε να θαυμάσουμε αυτή τη "λαοθάλασσα" των 700 ατόμων...
Για γέλια είναι η κατάντια τους..
ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ
Παρολε σημερα παντως την γεμισαν την σκωληκοφωλια...1500 κομματια εχει μεσα...Οχι τπτ αλλο αλλα να τα λεμε ολα...

Οσο ομως κομπλεξικοι κι αν ειμαστε, πρεπει να παραδεχτουμε οτι ειναι η 5η λαοφιλεστερη ομαδα...της θεσ/νικης
Οσο ομως κομπλεξικοι κι αν ειμαστε, πρεπει να παραδεχτουμε οτι ειναι η 5η λαοφιλεστερη ομαδα...της θεσ/νικης
Εχει ακόμα "μαθηματικά" ελπίδες.
Τι μαθηματικά δλδ....μεταφυσικά κ βάλε
Τι μαθηματικά δλδ....μεταφυσικά κ βάλε