2.Γιάννης Σκόνδρας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
elvetos giatros

Re: 2.Γιάννης Σκόνδρας

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Χωρικός έγραψε:
tad έγραψε:Συνεχίζουν κάποιοι να προσπαθούν να παρουσιάσουν ως παίχτη έναν μέτριο για μεσαία ομάδα παίχτη.

Το χειρότερο ειναι οτι προσπαθεί να το κάνει ο προπονητής ο οποίος εχει ήδη βάλει στην αφάνεια την μοναδική φετινή μας αποκάλυψη ...

Τα δικά μας μπακ Κιτσιου και ο Κωνσταντινιδης ειναι πολύ καλύτεροι και ποιοτικοτεροι συνολικά και το μόνο που χρειάζονται ειναι παιχνίδια για να φτάσουν στο υψηλό επίπεδο

Γελάω κάθε αρχή του αγώνα με το που βλέπω βασικό τον ανύπαρκτο Σκόνδρα και στην αποστολή τον ανύπαρκτο Γεωργιάδη ο οποίος πλέον υπολογίζεται κανονικά

Το παρεακι συνέχιζε ανενόχλητο την δουλειά του και τρελενομαι γιατι ακομα δεν εχει κλείσει νέος κοουτς ...
Τρελενομαι στην ιδέα να μας κλέψει κανας γαύρος και ΑΕΚ τους παικταράδες μας λόγω των παιχνιδιών "μιζων" που κάνουν κάποιοι μέσα στην ΠΑΕ

Φύγετε απο τα όνειρα μας

Πρόεδρε πρόσεχε τα παλικάρια μας
μόνο και μόνο που διαχωρίζεις τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε ''δικά μας παιδιά'' και ..άλλα, αυτοαναιρείσαι και είσαι απαράδεκτος
κανεις δε χωρίζει τους παίκτες σε δικά μας και ...αλλα παιδιά χωρικέ
Το αυτονόητε γραφει ο άνθρωπος
Μοντέρνο δεξί back Σκόνδρας δεν υπάρχει - γιατί είναι άχρηστος επιθετικά. Και αμυντικά δεν πιάνει ούτε καν τα standard του Snaoucher. Τέλος ! Poses ευκαιρίες πια να του δώσουν.....
Δεν καταλαβαίνω τη λογική του γεωριαδη. Ούτε θέλω να φανταστώ και ούτε το πιστεύω ότι υπάρχουν ειδικοί λόγοι χρησιμοποίησης του στη θέση του δεξιού back....καταλαβαίνεις τι εννοώ....
Από κει πέρα ίσως μπορεί να παίξει κεντρικός αμυντικός....εκεί όσες φορες έπαιξε - δυο μέχρι τώρα - άρεσε.
Αυτά και καλοπροαίρετα πάντα - και απέναντι σου και απέναντι στον παίκτη του ΠΑΟΚ Σκόνδρα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μια χαρα ειναι ο Σκονδρας. Δεν μπορω να καταλαβω το λογο που τον κραζετε τοσο πολυ ορισμενοι. Ουτε δικαιωματα εχει δωσει το παιδι ουτε τιποτα. Ισα ισα, φαινεται οτι προσπαθει και τελευταια γινεται ολο και καλυτερος. Καλα και χρυσα τα δικα μας τα παιδια, αλλα τα γκολ που φαγαμε φετος απο την αμυντικη ανυπαρξια του Κιτσιου δεν τα ξεχναω.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Το οτι συγκρινετε τον Σκονδρα με τον "δικο" μας Κιτσιου ειναι αστειο. Μπακ που δεν ξερει τι σημαινει αμυνα και γινεται γιογιο απο καθε πικραμενο αντιπαλο εξτρεμ, οποτε κανει εφοδους και επιχειρει σεντρα την στελνει στα περιστερια, ειναι για ποδοσφαιρο αλανας που ολοι επιτιθονται και ολοι αμυνονται. Προτιμω τον Σκονδρα που θα σκυλιασει πισω και θα καθαρισει τον αντιπαλο και ας κανει 2-3 ανεβασματα. ΜΠΑΚ ειναι οποτε αυτο σημαινει ΠΡΩΤΑ αμυνα και μετα ανεβασματα. Ο Κιτσιου που θελετε μερικοι να τον παρουσιασετε ως συγχρονο μπακ, εγω τον βλεπω ως εναν αδουλευτο σχεδον πιτσιρικα που εχει εκθεσει ανεπανορθωτα την αμυνα μας.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο Κιτσιου συγχρονο μπακ?
τι να πρωτοθυμηθω?
τις σεντρες του?
τις προσπαθειες επελασης που πολυ ευκολα ο αμυντικος εμπαινε μπροστα του και γελοιοποιουσε την φαση?
τις προωθησεις ολης τις ομαδας και για την ανυπαρκτη τακτικη του που αντι να μοιρασει εστελνε την μπαλα στον ουρανο?
ειναι και χαφ παναθεματον, χαφ που δεν ξερει να πασαρει και να σεντραρει

οχι οτι ο Σκονδρας ειναι συγχρονο μπακ απλα ειναι σοβαρος και δεν εκτειθεται, ειναι και κατα πολυ βελτιωμενος απο τοτε που εφυγε ο Στεφενς
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ετσι είναι ο κιτσιου πιστευω οτι μπορει να αξιοποιηθεί πολυ καλλιτερα σε αλλες θέσεις στο κέντρο και οχι σαν
μπακ
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Δεν πρεπει , κατα την γνωμη μου , να "χωριζουμε" παικτες ,ουτε να τους διαχωριζουμε.
Ειναι φυσικο σε καποιους ν αρεσει ο ενας και σ αλλους καποιος άλλος.Καθε παικτης εχει καποια χαρακτηριστικα που λειπουν σ εναν άλλο.Εδω σε ολοκληρη Μπαρτσα γκρινιαζουν για την αμυνα του Ντανι αλβες κι οταν παιζει ο Μοντογια για τις επιθεσεις του.
Κι ο Σκονδρας ειναι καλος αμυντικος που πρεπει να βελτιωθει επιθετικα κι ο Κιτσιου ειναι πιο αδυναμος αμυντικα ,αλλά ας μην ξεχναμε οτι ειναι η πρωτη χρονια του στην 1η ομαδα κι η πρωτη ως δεξι μπακ.
Εγω θα ελεγα οτι με βαση αυτα τα εχει καταφερει μια χαρα ο μικρος.Οπως καλα τα πηγε κι ο Σκονδρας που επαιξε φετος ολες τις θεσεις της αμυνας με φιλοτιμο...

Ειμαστε ως ομαδα και σε μια θεση "καλυμμένοι" ,ας μην γκρινιαζουμε....
Και υπαρχει κι ο Κωνσταντινιδης εκει,δεν τον ξεγραφουμε .
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Έτσι ακριβώς, φίλε kastrakis! Μπράβο!

+ + 1 9 2 6 + +

Τόσο μυαλό θέλει, ρε Παόκια, να στηρίζουμε και να μην απαξιώνουμε τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα μας; Τι να πω! Με τα δυνατά τους σημεία και με τις αδυναμίες τους, βελτιώνονται και οι δύο μέρα με τη μέρα! Ειδικά ο Στέλιος, είναι δεν είναι 20 και είναι η πρώτη του χρονιά φέτος!
black death

Δημοσίευση από black death »

elvetos giatros έγραψε: είναι άχρηστος επιθετικά. Και αμυντικά δεν πιάνει ούτε καν τα standard του Snaoucher.
Κάτι που και οι τυφλοί βλέπουν πλέον.

Ο Σκόνδρας θεωρείται αμυντικό μπακ, ενώ δεν είναι καν καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. ΟΚ, κάπως καλύτερος απ' τον Κίτσιου σε αυτόν τον τομέα, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Τα λάθη του είναι πολύ φανερά συνήθως και αναφέρονται κι εδώ μέσα.
Κάντε αντίλογο, υπερασπιστείτε τον, αλλά μην προσπαθείτε να μας βγάλετε τρελούς.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Έτσι ακριβώς, φίλε kastrakis! Μπράβο!

+ + 1 9 2 6 + +

Τόσο μυαλό θέλει, ρε Παόκια, να στηρίζουμε και να μην απαξιώνουμε τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα μας; Τι να πω! Με τα δυνατά τους σημεία και με τις αδυναμίες τους, βελτιώνονται και οι δύο μέρα με τη μέρα! Ειδικά ο Στέλιος, είναι δεν είναι 20 και είναι η πρώτη του χρονιά φέτος!
Φιλε μου πιο πολυ απο αντιδραση εγινε αυτο γιατι στα ξαφνικα επεσαν ολοι πανω στον Σκονδρα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σαν δεξί μπακ ήταν πολύ μέτριος και οπωσδήποτε σε τέτοιους αγώνες, όπου παίζουμε full επίθεση δεν μπορεί να προσφέρει πολλά, μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Σαν stopper όμως ήταν εκπληκτικός. Ομολογώ ότι έπαθα πλάκα. Το δίδυμο Σκόνδρα - Insa είναι ό,τι καλύτερο έχω δει φέτος στο κέντρο της άμυνας, αν εξαιρέσω τον καλό (= άνευρο) Vitor.
Βέβαια με έναν αγώνα δεν μπορείς να βγάλεις αξιόπιστα συμπεράσματα. Ελπίζω να τον δω και στη Ριζούπολη ως cb, γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στον Κατσικά.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Κι εγώ δεν έχω επμιστοσύνη στον Κατσικά.
Προτιμώ όμως cb Κατσικά κ δεξί μπάκ το Σκόνρα από αλχημείες.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

διακρίνω ακόμα το τσιμέντο στη βάση της σπονδυλικής στήλης
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν και τον πιστευα...σε ΠΑΟΚ πρωταγωνιστη...από τους υπρχοντες ο κιτσιου είναι το μελλον
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΑποστόληςΑ έγραψε:...Βέβαια με έναν αγώνα δεν μπορείς να βγάλεις αξιόπιστα συμπεράσματα. Ελπίζω να τον δω και στη Ριζούπολη ως cb, γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στον Κατσικά.
Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι Απόστολε!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μ' άρεσες σήμερα, όπως με είχες αρέσει και στον αγώνα πρωταθλήματος που είχαμε φάει την 4άρα. όχι τίποτε το εξαιρετικό, αλλά χωρίς σοβαρά λάθη. Δεν έχω εικόνα μόνο για το πρώτο γκολ, αλλά διαβάζω ότι ήταν ο Vitor.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”