31.Γιώργος Τζαβέλλας
Re: 3.Γιώργος Τζαβέλλας
Τρελλα καλη η κακη εχει ο Χακομπο,τρελλα εβγαζε ο Γκαρςια,εμενα του Τζαβελλα μου κανει πιο πολυ για ψευτομαγκια στα ορια της ηθοποιας,καθως η τρελλα σε ακολουθει παντου οχι επιλεκτικα.Ο Γκαρσια ειχε την ιδια συμπεριφορα,ανεξαρτητα εδρας,ανεξαρτητα αντιπαλου σε Ελλαδα η Ευρωπη,αντιθετα ο Τζαβελλας την βγαζει μαλλον οπου νιωθει οτι τον παιρνει.
λίγα με τον leader
. εκεί που οι άλλοι κωλώνουν, ο Τζαβέλλας δεν μασάει. ΠΑΟΚ.

- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Διαφωνω.2-3 νευρικοι και παραξενοι δεν χαλασανε ποτε καμμια ομαδα.Ας κατεβαζουμε λοιπον,απο πλευρας ιδιοσυγκρασιας και χαρακτηρα λεω,11 ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΔΕΣ,ΛΙΝΟ,ΝΙΝΗΔΕΣ και οι υπολοιποι στις κερκιδες να διαβαζουμε ποιηση και λογοτεχνικα δοκιμια,οπως επισης να ετοιμαζουμε γλυκα του κουταλιου να τραταρουμε τα φιλοξενουμενα σωματεια.Παντα φιλικα και χωρις παρεξηγηση.joshua έγραψε:Τρελλα καλη η κακη εχει ο Χακομπο,τρελλα εβγαζε ο Γκαρςια,εμενα του Τζαβελλα μου κανει πιο πολυ για ψευτομαγκια στα ορια της ηθοποιας,καθως η τρελλα σε ακολουθει παντου οχι επιλεκτικα.Ο Γκαρσια ειχε την ιδια συμπεριφορα,ανεξαρτητα εδρας,ανεξαρτητα αντιπαλου σε Ελλαδα η Ευρωπη,αντιθετα ο Τζαβελλας την βγαζει μαλλον οπου νιωθει οτι τον παιρνει.

- Sick Bastard
Τραβήξτε κι άλλο στο άκρο, μπορείτε.
Πείτε και για τα σεμεδάκια στις καρέκλες του πάγκου ασούμε.
Πείτε και για τα σεμεδάκια στις καρέκλες του πάγκου ασούμε.
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Sick Bastard έγραψε:Τραβήξτε κι άλλο στο άκρο, μπορείτε.
Πείτε και για τα σομιεδάκια στις καρέκλες του πάγκου ασούμε.

Ποιο ειναι το ακρο ρε σικ?μηπως να το επαναπροσδιορισεις.ακρο ειναι το μπουκετο του ινσα (που αν το εριχνε κ στο μανωλα να αγιαζε το χερι του).απο εκει κ περα που το ειδες το ακρο?στα νευρα?αφου τις καρτες τις ετρωγες κ οταν επαιζες σαν γαλαζοαιματος κ μαλιστα με παρομοια συχνοτητα.
Μη δουμε εναν να ξεφευγει λιγο.αμεσως να του κοτσαρουμε την ταμπελα του γκραβεσεν.
Μη δουμε εναν να ξεφευγει λιγο.αμεσως να του κοτσαρουμε την ταμπελα του γκραβεσεν.
joshua έγραψε:Εγω θα συμφωνησω με αυτους που θεωρουν τουλαχιστον υπερβολικη την συμπεριφορα του.Ως παικτη τον θεωρω για τα δεδομενα του ελληνικου πρωταθληματος ενα αξιοπρεπεστατο αριστερο μπακ με πολλα θετικα στοιχεια στο παιχνιδι του,ολα τα υπολοιπα ομως τα οποια δεν ξερω αν τον χαρακτηριζαν σε αλλες ομαδες με εκνευριζουν.Δεν αποτελει ουτε παθος ουτε τσαμπουκα να μανουριαζεις σε καθε ,αλλα σε καθε ,φαση που συμμετεχεις με τον αντιπαλο, να μουρμουρας και να διαμαρτυρεσαι συνεχως,πιο γραφικος και απο το ναυπλιο καταντας και για να δωσω ενα απλο παραδειγμα ο Γκαρσια του οποιου ημουν οπαδος μονο αγωνιστηκα,εμοιαζε γατακι μπροστα του αν καποιοι θεωρουν την συμπεριφορα του Τζαβελλα μαγκια.Ενω το παθος και η δυναμη μπορουν και οφειλουν να ειναι συνεχως παρον η μαγκια θελει την στιγμη της και καποιοι παικτες μας με μπροσταρη αυτον την εχουν χασει.
Υ.Γ Ειναι ιδεα μου η χρησιμοποιει σχεδον υπερβολικα τα χερια στο μαρκαρισμα;
Συμφωνω σε ολα προσθετοντας ομως οτι στα τελευταια παιχνιδια βγαζει και παθος και δυναμη εκτος ολων των αλλων.
Θα πρεπει καποιος να του πει να ηρεμησει καπως γιατι ηδη εχει στοχοποιηθει και ειναι θεμα χρονου να του βγαλει καποιος βλαχομαγκας διαιτητης κοκκινη και ερχονται κρισιμα παιχνιδια στη συνεχεια.
- Sick Bastard
Δεν είπα πουθενά, μα πουθενά όμως να κάνουμε τις κυρίες. Πουθενά όμως, ε.barlow4 έγραψε:Ποιο ειναι το ακρο ρε σικ?μηπως να το επαναπροσδιορισεις.ακρο ειναι το μπουκετο του ινσα (που αν το εριχνε κ στο μανωλα να αγιαζε το χερι του).απο εκει κ περα που το ειδες το ακρο?στα νευρα?αφου τις καρτες τις ετρωγες κ οταν επαιζες σαν γαλαζοαιματος κ μαλιστα με παρομοια συχνοτητα.
Για τον Τζαβέλλά συγκεκριμένα έγραψα ότι είναι καλός παίχτης αλλά αναλώνεται σε καβγάδες, οπότε κουράζεται και κουράζει. Γίνεται καυγάς, μεταξύ του δεξιού μας εξτρέμ και του αντίπαλου πλάγιου μπακ, τσουπ πάει κι ο Τζαβέλλας μαινόμενος να πιάσει σβέρκους, να ''ηρεμήσει'' συμπαίχτες κι αντιπάλους, απ του διαόλου τη μάνα. Μανουριάζεται ο αντίπαλος τέρμας με τον Κλάους, να κι ο Τζαβέλλας στο πλάνο. Τις περισσότερες φορές δε για το τίποτα. Είπα για το Def Con, είναι στο 5 και το πάει άκοπα μόνος του στο 2. Γιατί; Συμφέρει τον ΠΑΟΚ που έχει καλύτερες μονάδες από τις 16/17 υπόλοιπες του πρωταθλήματος να παίξει αυτό το παιχνίδι που θέλουν να παίξει οι αντίπαλοί του; Προφανώς όχι.
Ο Γκαρσία έκανε αυτές τις μαλακίες ποτέ; Ποτέ των ποτών.
Πρόσεξε, δεν με ενδιαφέρει για το αν πουλάει οπαδικλί ή όχι, προσωπικά εγώ δεν αγοράζω, αλλά με ενδιαφέρει να μην κρεμάσει την ομάδα αναίτια, αν και για πολλούς συνοπαδούς μου, αυτό δεν ισχύει. Κρίμα βέβαια, αλλά δεν είναι κάτι που μπορώ να αλλάξω. Κλάματα κατόπιν εορτής δεν μπορώ όμως.
Και ναι, είναι ένα πράγμα να κατακρίνεις μια συμπεριφορά παίχτη που μπορεί άνα πάσα στίγμη να κρεμάσει την ομάδα για το τίποτα και είναι άκρο να λένε από κάτω διάφοροι, ότι η ομάδα έχει γεμίσει τόσα χρόνια τίτικες και τέτοια. (ξεχνώντας έντεχνα, Γκαρσία, Λώρενς, Χακόμπο πχ.)
Σιγά να πούμε.
Ξαφνικά ξεχειλίζει η (κακώς εννοούμενη νεοελληνική των ταριφάδων) μαγκιά, απ τον χθεσινό, τον Τζαβέλλα.
Κοιτα δε δικαιολογω ουτε κατακρινω τον οποιον τσαμπουκα η τα οποια νευρα.προς το παρον καλοπροεραιτα πιστευω οτι τετοιος ειναι ο τζαβελας κ οτι δεν υποκρινεται.δεν πιστευω οτι πουλαει ΠΑΟΚτσιδιλικι.αν κανει καμια παπαρια κ κρεμασει την ομαδα θα ακουσει αναλογα.εκ του αποτελεσματος κ της περιστασης.
Το οτι ολη αυτη η αντιδραστικοτητα μπορει να οδηγησει σε κοκκινη το πιστευω.το αν θα ειναι δικαιολογημενη η εντεταλμενη θα φανει.
Παντως αν δεις τις καρτες απο την αρχη του καρναβαλιου αντιλαμβανεσαι οτι ειτε παιζεις σαν τιτικα ειτε σαν κρο μανιον παλι θα τις φας αυτες που ειναι να φας.απλα στη μια περιπτωση κανεις σαματα κ στην αλλη βουβος οδυρμος.
Πρεπει να φοβαται ο διαιτητης οταν ερχεται εδω με αερα ντιβας.αν το παιζαμε κ χθες ευρωπαιοι ο κορακας μπορει να μην εγραφε βιαιαη απωθηση για το βιτορ.μπορει να εγραφε χτυπημα στα γεννητικα κ η τιμωρια να ηταν αλλη.
Το οτι ολη αυτη η αντιδραστικοτητα μπορει να οδηγησει σε κοκκινη το πιστευω.το αν θα ειναι δικαιολογημενη η εντεταλμενη θα φανει.
Παντως αν δεις τις καρτες απο την αρχη του καρναβαλιου αντιλαμβανεσαι οτι ειτε παιζεις σαν τιτικα ειτε σαν κρο μανιον παλι θα τις φας αυτες που ειναι να φας.απλα στη μια περιπτωση κανεις σαματα κ στην αλλη βουβος οδυρμος.
Πρεπει να φοβαται ο διαιτητης οταν ερχεται εδω με αερα ντιβας.αν το παιζαμε κ χθες ευρωπαιοι ο κορακας μπορει να μην εγραφε βιαιαη απωθηση για το βιτορ.μπορει να εγραφε χτυπημα στα γεννητικα κ η τιμωρια να ηταν αλλη.
- Sick Bastard
Μπορεί. Αλλά απ το τιτίκα -το ένα άκρο- ως το Αγκίρε η οργή του Θεού -το άλλο άκρο- πρέπει να υπάρχει μια μέση κατάσταση.
Επίσης, οι αντίπαλοι τον ξέρουν, ο διαιτήτης, πιανόλα ή όχι τον ξέρει κι αυτός πάει και κάνει ακριβώς αυτό που θέλουν οι άλλοι να κάνει.
Πως στον πούτσο, αυτό βοήθαει την ομάδα, fuck logic δηλαδή.
Επίσης, οι αντίπαλοι τον ξέρουν, ο διαιτήτης, πιανόλα ή όχι τον ξέρει κι αυτός πάει και κάνει ακριβώς αυτό που θέλουν οι άλλοι να κάνει.
Πως στον πούτσο, αυτό βοήθαει την ομάδα, fuck logic δηλαδή.
Αυτο λεω απο την αρχη ρε σικ.δε μου φαινεται οτι ειναι ακραιος.στη μεση ειναι.οκ λιγο πιο δραματικος απο το λογικο αλλα ουτε βρωμικος ειναι.ουτε στα μπουκετα κ στις ροχαλες.κανα μπινελικι κ ετση ,αντε κ λιγο ο μπρουκλης της ομαδας.αντιδραστικος σε αθλητικα πλαισια ειναι κ λιγο σαλιαρης.
Σιγα στην υπερβολη.κ αναποδα αν δεις δλδ αυτο που λες..απο τη μια ο τζαβελας κανει οτι θελει ο αντιπαλος κ απο την αλλη λες να κρυβομαστε απο το κορακι μην τυχον κ βγαλει κοκκινη για ενα "ασε μας ρε μ@λακα".γιατι ο τσαμπουκας του τζαβελα προς το παρον καπου εκει ειναι.
Σιγα στην υπερβολη.κ αναποδα αν δεις δλδ αυτο που λες..απο τη μια ο τζαβελας κανει οτι θελει ο αντιπαλος κ απο την αλλη λες να κρυβομαστε απο το κορακι μην τυχον κ βγαλει κοκκινη για ενα "ασε μας ρε μ@λακα".γιατι ο τσαμπουκας του τζαβελα προς το παρον καπου εκει ειναι.
- Sick Bastard
Διαφωνώ στην ένταση του τσαμπουκά του, μαν.
Και χεράκια βάζει και σπρώχνει και πατάει και αγκαλιάζει και φανέλα τραβάει κι αγκωνιές ρίχνει και απ όλα. Αλλά απ όλα αυτά μου τη σπάει που το κάνει και για ψύλλου πήδημα, πολλές φορές.
Και χεράκια βάζει και σπρώχνει και πατάει και αγκαλιάζει και φανέλα τραβάει κι αγκωνιές ρίχνει και απ όλα. Αλλά απ όλα αυτά μου τη σπάει που το κάνει και για ψύλλου πήδημα, πολλές φορές.
Ειμαστε ομως πρωτοι στο να κολλαμε ταμπελες (στους άλλους).
Εγω ξερω οτι στο μηλο μεσα οταν ολοι την επεσαν αγριεμενοι στον Κατσε,ηταν ο μονος που πηγε να υπερασπιστει τον συμπαικτη του.Ο μονος .
Οι υπολοιποι ηρθαν αρκετα αργοτερα,οταν εγινε της ταναπου κι μπλεχτηκαν ολοι μαζι.
Δεν ξερω αν πουλαει οπαδιλικι ή αν νιωθει αυτο που κανει.Εγω ξερω οτι χθες ΟΛΗ η ομαδα ηταν εντελως αγριεμενοι κι ετοιμοι να ριξουν σουτια.Τους αδικει κανεις??????Κι εμεις αν ημασταν στην θεση τους τι θα καναμε?Τα "γατακια"?Θα λεγαμε δεν πειραζει συνεχιζουμε?Γιατι δεν ρωτατε τους ξενους παικτες του ΠΑΟΚ,πως νιωθουν μ αυτη την κατασταση κι αν θεωρουν τον Τζαβελλα καλο συμπαικτη ή "ψευτομαγκα" που θελει να πουλησει την ομαδα?
Κανεις δεν λεει φυσικα,οτι πρεπει να το παρακανει ή να φαει κοκκινη κτλ.Ομως σε καθε ομαδα υπαρχει κι ενας που την λεει σε ολους και ολα.Στον γαυρο,υπαρχουν και 5-6 ,εαν θελετε συγκρισεις.
Αν ο Τζαβελλας φαει κοκκινη δεν θα ειναι λογω του χαρακτηρα του,αλλά γιατι εχει στοχοποιηθει απο την χαβουζα τους εδω και καιρο.Κι εμεις αναπαραγοντας στην ουσια ολα οσα λενε στις ροζ ιστοσελιδες τους που καλουν τον κοσμο του γαυρου σε στοχοποιηση του μαγαζιου του στην Αθηνα,τους δινουμε και δικιο απο πανω....
Ωραια....
Εγω ξερω οτι στο μηλο μεσα οταν ολοι την επεσαν αγριεμενοι στον Κατσε,ηταν ο μονος που πηγε να υπερασπιστει τον συμπαικτη του.Ο μονος .
Οι υπολοιποι ηρθαν αρκετα αργοτερα,οταν εγινε της ταναπου κι μπλεχτηκαν ολοι μαζι.
Δεν ξερω αν πουλαει οπαδιλικι ή αν νιωθει αυτο που κανει.Εγω ξερω οτι χθες ΟΛΗ η ομαδα ηταν εντελως αγριεμενοι κι ετοιμοι να ριξουν σουτια.Τους αδικει κανεις??????Κι εμεις αν ημασταν στην θεση τους τι θα καναμε?Τα "γατακια"?Θα λεγαμε δεν πειραζει συνεχιζουμε?Γιατι δεν ρωτατε τους ξενους παικτες του ΠΑΟΚ,πως νιωθουν μ αυτη την κατασταση κι αν θεωρουν τον Τζαβελλα καλο συμπαικτη ή "ψευτομαγκα" που θελει να πουλησει την ομαδα?
Κανεις δεν λεει φυσικα,οτι πρεπει να το παρακανει ή να φαει κοκκινη κτλ.Ομως σε καθε ομαδα υπαρχει κι ενας που την λεει σε ολους και ολα.Στον γαυρο,υπαρχουν και 5-6 ,εαν θελετε συγκρισεις.
Αν ο Τζαβελλας φαει κοκκινη δεν θα ειναι λογω του χαρακτηρα του,αλλά γιατι εχει στοχοποιηθει απο την χαβουζα τους εδω και καιρο.Κι εμεις αναπαραγοντας στην ουσια ολα οσα λενε στις ροζ ιστοσελιδες τους που καλουν τον κοσμο του γαυρου σε στοχοποιηση του μαγαζιου του στην Αθηνα,τους δινουμε και δικιο απο πανω....
Ωραια....
Νομίζω είναι έμφυτο και δυστυχώς αναπόσπαστο μέρος του ποδοσφαιρικού του χαρακτήρα, και μάλλον τείνω να συμφωνήσω με το αρχικό, αρνητικό σχόλιο του Sick. Τον θυμάμαι χαρακτηριστικά σε έναν αγώνα Bundesliga που παρακολουθούσα παλαιότερα από TV κάνοντας zapping
είδα μόνο 5 λεπτά, και μέσα σε δύο φάσεις που η ομάδα του αμυνόταν, ζοχαδιάστηκε με επόπτη και αντίπαλο επιθετικό και μάλιστα χωρίς να έχει δίκιο (αμφισβήτησε ένα πλάγιο και ένα φαουλ που του χρεώθηκε). Σε αυτές τις δύο φάσεις, που ήταν παραφωνία στην γενική συμπεριφορά όλων των παικτών μέσα στο γήπεδο, η όλη κίνηση του προσώπου και του σώματός του μαρτυρούσε άτομο κατά συρροήν αμφισβητία αλλά όχι με την ανώτερη έννοια, αλλά αυτήν της ελληνικής ψευτομαγκιάς όπου όλοι οι άλλοι είναι βλάκες και εγώ ξέρω τα πάντα. Σίγουρα τον αδικώ συμπεραίνοντας μόνο από ένα τόσο μικρό δείγμα αλλά η εντύπωση αυτή μου έχει αποτυπωθεί έντονα... Συνολικά βέβαια εκτιμώ την συμμετοχή και το πάθος του στο ποδόσφαιρο της ομάδας μας και το πρόσημο είναι θετικό 

- desperando
- Επικοινωνία:
οταν το καθε κομπλεξικο παιδακι που στα χρονια της νιωτης του δεν ειχε φιλους και ετρωγε και καμια καρπαζια παραπανω,ερχετε στην Τουμπα και πουλαει μουρη και μαγκια εγω γουσταρω να βλεπω τους παικτες μου να τον πηγαινουν καροτσακι.
εχθες οσο χαρικα το μισω γηπεδο πισω βηματα απο το τσ@λη τον βουσκακη δεν χαρικα ουτε στην γκολαρα του στοχ ουτε και στο γκολ της ανατροπης.
σιγα μην τα χωσω στον Χ παικτη του ΠΑΟΚ που πμινελικωνει το καθε τσογλ@νι που ερχετε στο σπιτι μου να μου πουλησει μουρη και πνευμα.
και για οσους χαλιουνται και θελουν γαλλικα και πιανο υπαρχει και η πρεμιερ και το σαμπιονα
εχθες οσο χαρικα το μισω γηπεδο πισω βηματα απο το τσ@λη τον βουσκακη δεν χαρικα ουτε στην γκολαρα του στοχ ουτε και στο γκολ της ανατροπης.
σιγα μην τα χωσω στον Χ παικτη του ΠΑΟΚ που πμινελικωνει το καθε τσογλ@νι που ερχετε στο σπιτι μου να μου πουλησει μουρη και πνευμα.
και για οσους χαλιουνται και θελουν γαλλικα και πιανο υπαρχει και η πρεμιερ και το σαμπιονα