20. Danny Hoesen
Re: 20. Danny Hoesen
Δεν αξίζει την ρήτρα του αλλα ειναι καλος παίκτης και μπορεί να μεινει στην ομαδα
δεν μπορουμε να κρινουμε εναν παικτη απο 20 λεπτα και 30 ωρα.. Και ο νεσιντ λιγο χρονο ειχε και αυτος δεν βλεπω να παιρνει πολυ χρονο να δειξει τι αξιζει.. παντως αντι για σαλπι μπροστα , θα προτιμουσα να τον εχω αυτον μαζι με κλαους λογω ταχυτητας και καλης τεχνικης.
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Συμφωνω απολυτως.Βεβαια οπως ειπε και ο EORPTOL αν μεινει,που θελω να μεινει,η ρητρα πρεπει να πεσει κατα πολυ γιατι η αρχικη ειναι εξωπραγματικη.Παντως εχει αρκετα καλα στοιχεια οπως ταχυτητα,καλη τεχνικη και δειχνει να εχει αντιληψη του παιχνιδιου μεσα στο γηπεδο.Θα δειξει στο χορτο.rou έγραψε:δεν μπορουμε να κρινουμε εναν παικτη απο 20 λεπτα και 30 ωρα.. Και ο νεσιντ λιγο χρονο ειχε και αυτος δεν βλεπω να παιρνει πολυ χρονο να δειξει τι αξιζει.. παντως αντι για σαλπι μπροστα , θα προτιμουσα να τον εχω αυτον μαζι με κλαους λογω ταχυτητας και καλης τεχνικης.
Για τα ευρωπαικα δεδομενα παντως αυτες οι ρητρες ειναι συνηθισμενες.. γιατι οι ομαδες εχουν το σκεπτικο οτι τετοιοι παικτες που εχουν σιγουρη εξελιξη πρεπει να χουν καποια σχετικη ρητρα ωστε να κερδιζουν και αυτοι απο τις πωλησεις, διοτι πολλοι φευγουν και δεν συνεχιζουν στις ομαδες τους.. Στην Αγγλια να δεις τι γινεται που ενας 17 χρονος μπορει να φτανει και ρητρα 10 εκατομμυριάκια..!
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Σωστος.Παντως μετα γινεται χοντρο παζαρι αναλογως τι εχει δειξει ο καθε παικτης.
- desperando
- Επικοινωνία:
καλος παικτης αλλα σε χωρες οπου το ποδοσφαιρο ειναι πιο αγκρεσιβ και οι ομαδες κατα πρωτο λογο κοιταν τις αμυνες οπως στην ελλαδα,πιστευω οτι δεν ειναι για κορυφη.καλυτερα να παιζει ειτε δευτερος ειτε στα ακρα καθως πρεπει να ειναι ο πιο γρηγορος παικτης της ομαδας
- PAOK_Antarctica
- kanapedakias
Η αυριανη εμφανιση θα ειναι αφορμη για να τριβει τα χερια του ο Κλαους. Δεν ειναι φλειμ μπέιτ, κραξτε με μετα το ματς.
sent using tapatalk, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
sent using tapatalk, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
- Aureliano Buendia
Υπάρχουν στοιχεία αναμφίβολα αξιόλογα.
Ταχύτητα και εκρηκτικότητα,
εμπνεύσεις -έστω σποραδικές- από εκείνες που ξεκλειδώνουν άμυνες
και καλή τεχνική κατάρτιση.
Από την άλλη, δεν βλέπω να υπάρχει ιδιαίτερη επαφή με το γκολ.
Οψόμεθα.
Ταχύτητα και εκρηκτικότητα,
εμπνεύσεις -έστω σποραδικές- από εκείνες που ξεκλειδώνουν άμυνες
και καλή τεχνική κατάρτιση.
Από την άλλη, δεν βλέπω να υπάρχει ιδιαίτερη επαφή με το γκολ.
Οψόμεθα.
Aπο αυτα (οκ τα λιγα) που εχω δει προς το παρων, εμενα δεν μου δείχνει να κανει καθόλου για τα πλαγια.desperando έγραψε:καλος παικτης αλλα σε χωρες οπου το ποδοσφαιρο ειναι πιο αγκρεσιβ και οι ομαδες κατα πρωτο λογο κοιταν τις αμυνες οπως στην ελλαδα,πιστευω οτι δεν ειναι για κορυφη.καλυτερα να παιζει ειτε δευτερος ειτε στα ακρα καθως πρεπει να ειναι ο πιο γρηγορος παικτης της ομαδας
Σε φασεις που τον εφερε η φαση λιγο προς τα εξω απο την περιοχη στο πλαι, μου εδειξε οτι δεν εχει εφεση να κινηθει εκει και αισθηση για παραλληλη μπαλια/σεντρα. Αρα δηλαδη δεν κανει για εξτρεμ.
Εντάξει, δεν τον εχουμε δει πολυ αλλα αυτη την εντύπωση σχημάτισα.
- john4serres
- thanos-xanthi
-