ΠΑΟΚ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 2-1, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
το παιχνίδι σήμερα γύρισε κυρίως εξ αιτίας του Γεωργιάδη που έπαιξε όλη την δεξιά πλευρά μόνος του , μή αφήνοντας να φανεί οτι παίζουμε με παίχτη λιγότερο. Αυτή ήταν η κίνηση κλειδί. Ο Στοχ είναι παιχταράς. Μακάρι να του βρήκε το κουμπί ο Γ.Χ.Η κόκκινη είναι αστεία, το είπε και ο Μηντιούρης στα αθλητικά του ΣΚΑΙ. απο κει και μετά ο κόρακας έπαιζε σαν χεσμένος 70-30 υπέρ μας. Κατάλαβε οτι δεν θα χει καλά ξεμπερδέματα γιατί ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.
- zarathustra79
Στις δυο απο τις τρεις περιπτωσεις καλύπτεται έστω και για ελάχιστα, μόνο το ένα ήταν οφφσάιντ. Σίγουρα όμως υπήρξαν και άλλα λάθη στα οποία χαρίστηκε ο βοσκάκης, μάλλον αισθανόμενος τύψεις για την κόκκινη. Επίσης υπάρχει και μια φάση στο 1ο ημίχρονο που κατέληξε σε σουτ από το ύψος του πέναλτι για τα γιάννεα που δε φαίνεται καθόλου στα highlights αν ήταν οφφσάιντ ή οχι.tsachou έγραψε:Τέλος για να τα λέμε όλα, τα Γιάννενα κόπηκαν 3 φορές με ανύπαρκτα offside.
Επίσης πείτε μου, ο λούκας πήρε την κίτρινη για τον πανηγυρισμό; Γιατί του την έβγαλε κανα τρίλεπτο μετά...
- john4serres
ναι οντως , γιατι 3 λεπτα μετα και οχι ακριβως πριν την σεντρα ?
-
Εχω την εντυπωση οτι την πηρε για καποιο μαρκαρισμα που το κορακι αφησε πλεονεκτημα για τα Γιαννενα.
Την εδωσε αφου σταματησε να παιζεται η μπαλα. Εκτος αν το μπερδευω με καποια αλλη. Με τοσες κιτρινες που να θυμασαι...
Την εδωσε αφου σταματησε να παιζεται η μπαλα. Εκτος αν το μπερδευω με καποια αλλη. Με τοσες κιτρινες που να θυμασαι...
- Ekatnetworkltd
Κανονίστε παίχτες του ΠΑΟΚ με την καλονή για τις κάρτες να έχουμε εγκεφαλικά.Αμα κανονίσουν άλλοι για σας πάω πάσο.(βλ κοράκια)
Μπράβο σε όλη την ομάδα για την προσπάθεια που στέφθηκε με επιτυχία.
Εμένα μου αρκεί ένα πράγμα, η κατοχή 58% με δέκα παίκτες, αφού ήρθε και το αποτέλεσμα όλα καλά.
Εμένα μου αρκεί ένα πράγμα, η κατοχή 58% με δέκα παίκτες, αφού ήρθε και το αποτέλεσμα όλα καλά.
μετα το σημερινο προβλεπω στο ματς πριν το γαυρο κοκκινη σε ινσα τζαβελα νατχο ειναι οι τρει που εχουν αλλαξει την ομαδα ο ενας δεινει σιγουρια στην αμυνα ο αλλος παθος τρελο μπραβο στον τζαβελα για μενα και για το νατχο τι να πω εκτος απ το οτι ειναι με διαφορα ο ποιοτικοτερος παιχτης του ελληνικου πρωταθληματος
δεν ειναι κατασταση αυτη....για ακομα ενα παιχνιδι ασχολουμαστε με την διαιτησια......3ο συνεχόμενο.....ο διαιτητης αδικησε και τις 2 ομαδες....
εγω για 2ο συνεχομενο παιχνιδι σκεφτομαι "τι εχουνε να δουνε τα ματακια μας στο κυπελο????"...αυτοι εχουν αρχισει ειδη να μας σφαζουν τιμωροντας παιχτες....
αρνητικοτατος ο γλυκος
....παρατεταμενο ντεφορμαρισμα.....θυμηθηκε τον παλιο,γνωστο κακο του εαυτο...εχω που εχω μεγαλη αδυναμια στον Σανθαρο...πως να μην γκρινιαξω οταν τραυματιζεται ο γκσπουρνινγκ και δεν τον βλεπω ουτε καν αποστολη αυτον τον τιτανοτεραστιο ισπανο τερματοφυλακα???????? (που θα ελεγε κι ο μητσικωστας
)
κακη εντυπωση και απο, την αλλη μου αδυναμια, τον μιγκελ
......δεν προκληθηκε τοσο ωστε να δικαιολογηθεί η αντιδραση του αυτη......πανηλιθια αντιδραση που θα μπορουσε να στοιχισει....
θετικος ο κιτσιου στα χαφ.....δεν το περιμενα......
αναμεσα σε νατσο και στοχ ειμαι για MvP......θα ψηφίσω στοχ λογω του γκολ που εκανε το 1-1.....
ο γεωργιαδης δεν ξερω τι συγγενεια....ή τι αλλο βισμα εχει και παιζει εστω και σαν αλλαγη.....παντως σημερα δεν πηγε ασχημα....ελπιζω το ιδιο βισμα να μην εχουν και οι κατσικας-σπυροπουλος.....

εγω για 2ο συνεχομενο παιχνιδι σκεφτομαι "τι εχουνε να δουνε τα ματακια μας στο κυπελο????"...αυτοι εχουν αρχισει ειδη να μας σφαζουν τιμωροντας παιχτες....
αρνητικοτατος ο γλυκος

κακη εντυπωση και απο, την αλλη μου αδυναμια, τον μιγκελ

θετικος ο κιτσιου στα χαφ.....δεν το περιμενα......

αναμεσα σε νατσο και στοχ ειμαι για MvP......θα ψηφίσω στοχ λογω του γκολ που εκανε το 1-1.....
ο γεωργιαδης δεν ξερω τι συγγενεια....ή τι αλλο βισμα εχει και παιζει εστω και σαν αλλαγη.....παντως σημερα δεν πηγε ασχημα....ελπιζω το ιδιο βισμα να μην εχουν και οι κατσικας-σπυροπουλος.....

- Μπαρκαρούτσος
Ο Κίτσιου, 30'' πριν την κίτρινή του, κόβει έναν αντίπαλό του με τάκλιν, παίρνει ξεκάθαρα μπάλα, αφού πήγε να βγει πλάγιο, αλλά ο ποδοσφαιριστής πέφτει κάτω, οπότε μπορεί να του πήρε και λίγο πόδι(α).RoMaN έγραψε:Σιχάθηκα, ειλικρινά.
"Π.Α.Ο.Κ. σ'αγαπώ" και μαλακίες τούμπανα! Πού είναι η αγάπη σας ρε τραχανάδες;;; Η αγάπη τελειώνει κάθε Ιούλιο που αγοράζετε το διαρκείας μάλλον...!!!
Είχαμε τον *αλάκα τον Βοσκάκη, είχα και τους προπονητές τους ξερόλες με τις μπυροκοιλιές τριγύρω. Με το παραμικρό κράξιμο, βρίσιμο τη μάνα του Γλύκου, "αδερφή" ο Lucas (πριν το γκολ φυσικά), στραβός ο ένας, γατάκι ο άλλος.. Τα συνθήματα είναι μόνο για ringtone να πουλάμε μούρη στους αρειανούς της παρέας. Στη καλή ενέργεια, χειροκροτάμε εγώ και άλλοι 4 σε όλη τη 5. Ντροπή, υπάρχουν παιδιά εκεί μέσα!
Αν έγραφα δύο ώρες πριν, θα έλεγα κι άλλα.
Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι Κυριακή 4 η ώρα θα βρίζω με τόσο πάθος! Απίστευτος ο Βοσκάκης και ο επόπτης από την μεριά της 5, πνίγει τα offside, πνίγει τα φάουλ εις βάρος μας, κίτρινη στον Κίτσιου (ο οποίος έβγαλε τη μπάλα για fair-play), την κόκκινη στον Vitor ακόμα δεν την κατάλαβα...
Coach, είναι 32,5 χρονών ο Σαλπιγγίδης, όχι 22 τότε που ήσασταν συμπαίχτες.. Ήμαρτον, δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε.. Του έγινε στο α' μια πάσα προωθημένη και λυπήθηκα να τον βλέπω να τρέχει!! Φίλος σου είναι, λυπήσου τον κι εσύ!
Εντάξει, διαβάζω για Γεωργιάδη (το δεξί μπακ) εδώ μέσα και διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ! Δεν με άρεσε ΟΥΤΕ σήμερα. Ας ανοίξει ΠΡΟΠΟτζήδικο, όπως πολλοί πρώην συνάδελφοί του. Ή ας γίνει κι αυτός προπονητής. Έχει το όνομα (και το επίθετο).
Άλλος ποδοσφαιριστής του Π.Α.Σ. προλαβαίνει τη μπάλα πριν βγει πλάγιο, ο Κίτσιου ήδη τον μαρκάρει και γυρνάει το κεφάλι και του λέει "βγάλ'την έξω".
Ο άλλος δεν την βγάζει και ο Κίτσιου, χωρίς να τον εμποδίσει ο άλλος, βγάζει έξω για να μπουν οι γιατροί του Π.Α.Σ., τηρώντας το ευ αγωνίζεσθαι.
Το αιδοιομάντηλο τρέχει στον Κίτσιου και του δείχνει κίτρινη.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΡΕ;;;
Υ.Γ.: Μπροστά μου έγινε, δεν πήρα τα μάτια μου από τον Κίτσιου σ'αυτή τη φάση..
Εκτος απο την διαιτησια παντως παιδια , δεν βοηθαει και η ομαδα την κατασταση.. δηλ. ρε σεις κανανε 3-4 ευκαιριες πριν την κοκκινη που ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ , ειδικα του σαλπι!! Αν η ομαδα δεν τραβαει , παπαλα...
Οι διαφορες που βλεπω σε σεχση με τον στεφενς ειναι μονο ψυχολογικες και 'παθολογικες'. Οι παικτες μας επι στεφενς ηταν ψυχροι εως αδιαφοροι αλλα εβλεπα ενα καποιο πλανο στο παιχνιδι. τωρα αντιθετα βλεπω ενα αναρχο πραγμα που ομως εχει παθος και θεληση για την νικη.. Κακα τα ψεμματα μια ζωη ειχαμε , εχουμε , και θα εχουμε αυτα με τους διαιτητες. Το στοιχημα πλεον ειναι να φιταξουμε ενα συνολο με εναν προπονητη που θα κερδιζει ασχετως εκβασης του αγωνα. Δυσκολο, αλλα....
Α τωρα που το θυμήθηκα. Ο λουκας οντως πηρε καρτα για τον πανηγυρισμο. οταν του την εδειξε ο βοσκακης του εδειξε με νοηματα οτι του την δινει για πριν στο γκολ που πηδηξε εξω απο τον αγωνηστικο χωρο.. Τωρα γιατι το θυμηθυκε μετα απο 3 λεπτα αυτο μονο αυτος το ξερει..!
Οι διαφορες που βλεπω σε σεχση με τον στεφενς ειναι μονο ψυχολογικες και 'παθολογικες'. Οι παικτες μας επι στεφενς ηταν ψυχροι εως αδιαφοροι αλλα εβλεπα ενα καποιο πλανο στο παιχνιδι. τωρα αντιθετα βλεπω ενα αναρχο πραγμα που ομως εχει παθος και θεληση για την νικη.. Κακα τα ψεμματα μια ζωη ειχαμε , εχουμε , και θα εχουμε αυτα με τους διαιτητες. Το στοιχημα πλεον ειναι να φιταξουμε ενα συνολο με εναν προπονητη που θα κερδιζει ασχετως εκβασης του αγωνα. Δυσκολο, αλλα....
Α τωρα που το θυμήθηκα. Ο λουκας οντως πηρε καρτα για τον πανηγυρισμο. οταν του την εδειξε ο βοσκακης του εδειξε με νοηματα οτι του την δινει για πριν στο γκολ που πηδηξε εξω απο τον αγωνηστικο χωρο.. Τωρα γιατι το θυμηθυκε μετα απο 3 λεπτα αυτο μονο αυτος το ξερει..!
κάτι πρέπει να γίνει με τις κάρτες. πλέον οι παίχτες μας τρώνε κάρτα ακόμα και αν ρευτούν κατα τη διάρκεια του αγώνα.
- DarkBishop
Η κίτρινη στο Λούκας βγήκε για ένα τάκλιν που έκανε νωρίτερα και όρμηξε στα πόδια που άλλου (και μπορεί και να τα πήρε, δεν είδα από την κερκίδα) και τον κοιτούσε μετά τη φάση για να δει αριθμό φανέλας και μόλις τέλειωσε η φάση του την έδωσε.rou έγραψε: Α τωρα που το θυμήθηκα. Ο λουκας οντως πηρε καρτα για τον πανηγυρισμο. οταν του την εδειξε ο βοσκακης του εδειξε με νοηματα οτι του την δινει για πριν στο γκολ που πηδηξε εξω απο τον αγωνηστικο χωρο.. Τωρα γιατι το θυμηθυκε μετα απο 3 λεπτα αυτο μονο αυτος το ξερει..!
δεν θα πω κατι νεο, αλλα πρεπει να προσεξουν οι παικτες μας γιατι στον πολεμο αυτο δεν μας χαριζεται κανενας...
και αν το να πεσουν ολοι στον διαιτητη οταν μας αδικει ειναι σωστο και εξυπνο,ειναι χαζο να του δινεις τροφη και εσυ με ενεργειες που σηκωνουν καρτες και αποβολες...
-ο Τζαβελλας απο τη στιγμη που ειχε ηδη κιτρινη επρεπε να αποφυγει την κλωτσια στην μικρη περιοχη μας και τις διαμαρτυριες σε κορακι και αντιπαλους..
- ο Βιτορ ναι μεν αδικειται με την κοκκινη (λογικη θα ηταν η κιτρινη), αλλα θα μπορουσε να μην κανει την ενεργεια και να μην δεχθει ουτε κιτρινη αφου ηταν χωρις λογο η αντιδραση του..
Για μενα ολη η αγανακτηση των παικτων ξεκινησε με την κιτρινη στον Κιτσιου που δεν ηταν καν φαουλ και καπακι κιτρινη στον τζαβελλα για διαμαρτυρια...
ΜΠΡΑΒΟ στον Στοχ...θυμιζει τον παικτη που ειδα πριν λιγες μερες στο youtube (εβαλα να δω το Φενερ-ΠΑΟΚ καθως δεν το ειχα δει τηλεοπτικα ποτε,ημουν στο γηπεδο)...μεγαλη παικταρα ειναι
και αν το να πεσουν ολοι στον διαιτητη οταν μας αδικει ειναι σωστο και εξυπνο,ειναι χαζο να του δινεις τροφη και εσυ με ενεργειες που σηκωνουν καρτες και αποβολες...
-ο Τζαβελλας απο τη στιγμη που ειχε ηδη κιτρινη επρεπε να αποφυγει την κλωτσια στην μικρη περιοχη μας και τις διαμαρτυριες σε κορακι και αντιπαλους..
- ο Βιτορ ναι μεν αδικειται με την κοκκινη (λογικη θα ηταν η κιτρινη), αλλα θα μπορουσε να μην κανει την ενεργεια και να μην δεχθει ουτε κιτρινη αφου ηταν χωρις λογο η αντιδραση του..
Για μενα ολη η αγανακτηση των παικτων ξεκινησε με την κιτρινη στον Κιτσιου που δεν ηταν καν φαουλ και καπακι κιτρινη στον τζαβελλα για διαμαρτυρια...
ΜΠΡΑΒΟ στον Στοχ...θυμιζει τον παικτη που ειδα πριν λιγες μερες στο youtube (εβαλα να δω το Φενερ-ΠΑΟΚ καθως δεν το ειχα δει τηλεοπτικα ποτε,ημουν στο γηπεδο)...μεγαλη παικταρα ειναι
Ο κάρμιρης λεει οτι επρεπε να ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 3 τουλάχιστον του ΠΑΟΚ αθανασιαδης τζαβελλας και νομίζω και ο ινσα για την μπουνια στον γαβρο κόκκινη με αναδρομική ισχύ.....επίσης ο νικολακο λεει οτι κακοποιούν οι αντίπαλοι παικτες τους παικτες του ολυμπιακου πρέπει ο χοντρος να προστατέψει την περιουσία του αυτο το είχα ξανακούσει τότε με τον Ντιογκο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΣΕ ΝΤΙΟΓΚΟ ΚΛΠ.
:):):):):)

- PAOK_Antarctica
Δεν τον είδα τον αγώνα, οπότε δεν έχω ξεκάθαρη άποψη.
Πάντως, χρειάζεται προσοχή πλέον. Δεν είναι μόνο τα ημιτελικά, απομένουν 4 αγώνες μέχρι τα πλέι-οφ και πρέπει να κάνουμε το απόλυτο.
Τέτοιες διαιτησίες θα βρούμε κι άλλες, χρειάζεται μυαλό.
Πάντως, χρειάζεται προσοχή πλέον. Δεν είναι μόνο τα ημιτελικά, απομένουν 4 αγώνες μέχρι τα πλέι-οφ και πρέπει να κάνουμε το απόλυτο.
Τέτοιες διαιτησίες θα βρούμε κι άλλες, χρειάζεται μυαλό.