Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Ξέρει κανείς γιατί παίζει ΠΕΡΣΙΝΗ συνέντευξη του Ιβαν σήμερα στα media και μάλιστα με τίτλους όπως συμφέρει τον καθένα π.χ. γαζετα και ψοντρα γράφει ως κύριο τίτλο "Ιβάν: Είμαι Μαντσεστερ Γιουναίτετ", 24: "H Ελλάδα έχει μέλλον μόνο με την Ρωσία" κλπ...
Πράγματα που έχουν ειπωθεί με ποιά σκοπιμότητα βγαίνουν σήμερα; Ποιός τα κινεί;
Τουλάχιστον αποκαλύπτονται και ξεμπροστιάζονται ποιοί πληρώνονται για να γράφουν περσινά ξυνά σταφύλια.
Πράγματα που έχουν ειπωθεί με ποιά σκοπιμότητα βγαίνουν σήμερα; Ποιός τα κινεί;
Τουλάχιστον αποκαλύπτονται και ξεμπροστιάζονται ποιοί πληρώνονται για να γράφουν περσινά ξυνά σταφύλια.
- sourmenetes
- Moderator
Ειπαμε ο πολεμος ειναι πολυ βρωμικος...
Το σκατο,με συγχωρειτε για την εκφραση,εχει φτασει στην καλτσα και προσπαθουν να χτυπησουν οσο περισσοτερο Ιβαν-ΠΑΟΚ και οτι τους χαλαει τα αμαρτωλα σχεδια.
Ο κοσμος πρεπει να δειξει στηριξη.
Οταν καποιον αρχιζουν να τον χτυπανε εδω και 2 βδομαδες σημαινει οτι τους χαλαει το γλυκο.Και δε χαλαει μονο το γλυκο του μαριδακη,αλλα και των υπολοιπων.Χαλαει και το γλυκο των πολιτικων.Χαλαει πολλους μαλλον.
Εδω ειμαστε και θα δουμε τη συνεχεια,απλα πρεπει να προσεξουμε οτι τωρα απαιτειται η ουσιαστικη στηριξη μας.
Το σκατο,με συγχωρειτε για την εκφραση,εχει φτασει στην καλτσα και προσπαθουν να χτυπησουν οσο περισσοτερο Ιβαν-ΠΑΟΚ και οτι τους χαλαει τα αμαρτωλα σχεδια.
Ο κοσμος πρεπει να δειξει στηριξη.
Οταν καποιον αρχιζουν να τον χτυπανε εδω και 2 βδομαδες σημαινει οτι τους χαλαει το γλυκο.Και δε χαλαει μονο το γλυκο του μαριδακη,αλλα και των υπολοιπων.Χαλαει και το γλυκο των πολιτικων.Χαλαει πολλους μαλλον.
Εδω ειμαστε και θα δουμε τη συνεχεια,απλα πρεπει να προσεξουμε οτι τωρα απαιτειται η ουσιαστικη στηριξη μας.
κοίταξε τζελα, το ότι ο Ιβάν όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι στην Ελλάδα μέλλον έχει όποιος είναι Πόντιος και ξέρει Ρωσσικά το ξέρω απο πρώτο χέρι.
στα υπόλοιπα όντως έχεις ένα Point.
στο μεταξύ για να δούμε ποιοι αιρετοί συμμετέχουν ώς μέλη στην επιτροπή του άρθρου 152 της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρ. Μακεδονίας.
για Δήμους της Θεσ/νίκης
1. Δημήτρης Ζακαλκάς (λογικά τακτικό μέλος)
2. Μιχαήλ Γεράνης, ΔΣ Πυλαίας Χορτιάτη (λογικά αναπληρωματικό μέλος)
Περιφερειακές ενότητες πλην Θεσ/νικης
1. Αγλαϊα Κουτή
2. Ηλιάνα Λαγομάτη
λογικά πάντα, ο ένας απο τους 2 πρώτους θα είναι στην εκδίκαση του θέματος μας.
Τώρα, όσον αφορά τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσ/νικης, είναι πολύ πιο εύκολο να το βρεί κανείς :
- Νικόλαος Βαλεργάκης. Πρόεδρος απο το 2011 απο όσο βλέπω....
Επίσης, ένα ακόμα hint που μου έδωσαν, είναι ότι η εν λόγω επιτροπή, ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι πραγματικά τινγκα στη δουλειά. καθώς είναι υπερβολικά πολλές οι περιπτώσεις που καταλήγουν εκεί, κυρίως λόγω των απαιτήσεων που δείχνουν οι μη αιρετοί υπάλληλοι της Περιφέρειας. πολλοί δήμαρχοι την αποκαλούν "κολυμβήθρα του Σιλωάμ"...
επίσης σημαντικό ότι για την απόφαση χρειάζεται να γνωμοδοτήσουν θετικά τα 2 απο τα 3 μέλη και όχι όλοι. Μεγαλύτερη ισχύ σε περίπτωση παρουσίας 2 απο τα 3 μέλη, έχει ο νομικός σύμβουλος του κράτους που συμμετέχει ώς πρόεδρος της επιτροπής.

στα υπόλοιπα όντως έχεις ένα Point.
στο μεταξύ για να δούμε ποιοι αιρετοί συμμετέχουν ώς μέλη στην επιτροπή του άρθρου 152 της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρ. Μακεδονίας.
για Δήμους της Θεσ/νίκης
1. Δημήτρης Ζακαλκάς (λογικά τακτικό μέλος)
2. Μιχαήλ Γεράνης, ΔΣ Πυλαίας Χορτιάτη (λογικά αναπληρωματικό μέλος)
Περιφερειακές ενότητες πλην Θεσ/νικης
1. Αγλαϊα Κουτή
2. Ηλιάνα Λαγομάτη
λογικά πάντα, ο ένας απο τους 2 πρώτους θα είναι στην εκδίκαση του θέματος μας.
Τώρα, όσον αφορά τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσ/νικης, είναι πολύ πιο εύκολο να το βρεί κανείς :
- Νικόλαος Βαλεργάκης. Πρόεδρος απο το 2011 απο όσο βλέπω....
Επίσης, ένα ακόμα hint που μου έδωσαν, είναι ότι η εν λόγω επιτροπή, ειδικά τα τελευταία χρόνια είναι πραγματικά τινγκα στη δουλειά. καθώς είναι υπερβολικά πολλές οι περιπτώσεις που καταλήγουν εκεί, κυρίως λόγω των απαιτήσεων που δείχνουν οι μη αιρετοί υπάλληλοι της Περιφέρειας. πολλοί δήμαρχοι την αποκαλούν "κολυμβήθρα του Σιλωάμ"...

επίσης σημαντικό ότι για την απόφαση χρειάζεται να γνωμοδοτήσουν θετικά τα 2 απο τα 3 μέλη και όχι όλοι. Μεγαλύτερη ισχύ σε περίπτωση παρουσίας 2 απο τα 3 μέλη, έχει ο νομικός σύμβουλος του κράτους που συμμετέχει ώς πρόεδρος της επιτροπής.
Πλάκα έχει, άρχισαν να αποσύρονται τα άρθρα (π.χ. του γαζομένου). Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό. 
Edit: Έφυγε και από την κεντρική του ψοντρα αλλά παρέμεινε με αλλαγμένο τίτλο εδώ:
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 95343.html
Μάλιστα σε σχόλιο τους τα σέρνει ένας Παναγιώτης:
"AYTOI ΕΙΣΤΕ οι δημοσιογραφοι. Σε μια περιοδο που ο φανατισμος εχει χτυπησει κοκκινο, απο ολη αυτη τη συνέντευξη εσεις βαζετε ως τιτλο οτι υποστηριζει τη Μαντσεστερ, παραμονες του αγωνα του Ολυμπιακού για να φανει οτι το λέει για αυτό Πως να κερδισουμε κανα κλικ. Μετά φταίνε οι παράγοντες και οι παίχτες. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ."
Έχω μια πολύ μικρή υποψία ότι μας διαβάζουν και άλλοι εδώ μέσα.

Edit: Έφυγε και από την κεντρική του ψοντρα αλλά παρέμεινε με αλλαγμένο τίτλο εδώ:
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 95343.html
Μάλιστα σε σχόλιο τους τα σέρνει ένας Παναγιώτης:
"AYTOI ΕΙΣΤΕ οι δημοσιογραφοι. Σε μια περιοδο που ο φανατισμος εχει χτυπησει κοκκινο, απο ολη αυτη τη συνέντευξη εσεις βαζετε ως τιτλο οτι υποστηριζει τη Μαντσεστερ, παραμονες του αγωνα του Ολυμπιακού για να φανει οτι το λέει για αυτό Πως να κερδισουμε κανα κλικ. Μετά φταίνε οι παράγοντες και οι παίχτες. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ."
Έχω μια πολύ μικρή υποψία ότι μας διαβάζουν και άλλοι εδώ μέσα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzelas την Τρί 18 Μαρ 2014, 15:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σωστός Geo. Τόσο όμως αυτό για την Ρωσία όσο και το άλλο για την MU τα είπε πέρσυ. Η σημερινή αναφορά μήπως γίνεται για να δημιουργήσουν κλίμα στήριξης σε σχέση με την απόφαση που βγήκε και για να κερδίσουν τους ουδέτερους και πιο μετριοπαθείς ότι τάχα βάλει εναντίον του ελληνικού ποδοσφαίρου 

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ.
εγώ περιμένω δημοσιεύματα ακόμα και για τον καιρό που ήταν μαθητής στη mother Russia...του στύλ πήρε το πτυχίο αντιγράφωντας, την πρώτη του επιχείρηση την έστησε με φράγκα της Ρώσικης μαφίας κτλ κτλ

εγώ περιμένω δημοσιεύματα ακόμα και για τον καιρό που ήταν μαθητής στη mother Russia...του στύλ πήρε το πτυχίο αντιγράφωντας, την πρώτη του επιχείρηση την έστησε με φράγκα της Ρώσικης μαφίας κτλ κτλ

- sourmenetes
- Moderator
σουρμε σκέψου να κάνει κανα μπαμ και μέσα στον επόμενο μήνα να έχει τελειώσει με Προπονητικό ΚΑΙ ΧΡΕΗ τι έχει να γίνει........έτσι, λίγο πριν την...Ανάσταση!!! 

- trel@menos
το παιδοβουβαλο δυστυχως γι αυτον δεν ξερει με ποιον εχει να κανει. θα σας γλεντησει καλα ο ιβαν νιαμου.
για την ανακοινωση της παε γκει που συνταχτηκε απο αποφοιτο νηπειαγωγειου τι να πουμε? γελαει ο κοσμος.
απορριφθηκε και η θερμη. θα φατε καλα κι εσεις..
το θεμα ειναι επιτελους να ναι ενωμενος ο λαος και να μην ασχολουμαστε με παπαριες. ειναι δεδομενο οτι εχουμε να φαμε πολυ προπαγανδα στο εξης.
για την ανακοινωση της παε γκει που συνταχτηκε απο αποφοιτο νηπειαγωγειου τι να πουμε? γελαει ο κοσμος.
απορριφθηκε και η θερμη. θα φατε καλα κι εσεις..
το θεμα ειναι επιτελους να ναι ενωμενος ο λαος και να μην ασχολουμαστε με παπαριες. ειναι δεδομενο οτι εχουμε να φαμε πολυ προπαγανδα στο εξης.
η Θέρμη ΔΕΝ απορρίφθηκε. ίσα ίσα, όσο περνάει η ώρα νομίζω ότι ήταν προδεδικασμένο να καταλήξει στην εν λόγω επιτροπή. περιμένω να μάθω και το σκεπτικό της 2ης απόφασης για να το επιβεβαιώσω..... 

- DimisK
- Επικοινωνία:
sourmenetes έγραψε:Αν δε συσπειρωθουμε και τωρα που δοθηκε το συνθημα σαν λαος-ιδιοκτητης-ομαδα το παιχνιδι εχει τελειωσει...
Τι να το κανω να βγαζει καυστικες ανακοινωσεις αλλα να μην εχω Τουμπα καμινι...
Τι να το κανω τον κατονομασμο των υπευθυνων της γελοιας διοργανωσης αν δε δω ομαδα οπως στο ματς της προηγουμενης βδομαδας...
Τι να κανω τις δηλωσεις αν δε δω 50ισια διαιτησια στο κυπελλο....
Επομενως,η ευκαιρια για ολους ειναι τωρα...Στηριξη στην προσπαθεια που γινεται εμπρακτα.Οπως και το να μην κολωσει ο Ιβαν σε κανενα σημειο.
Τα ιδια ισχυουν και για την ομαδα..
Νομίζω αυτό το post τα λέει όλα.Δεν αρκεί μόνο η ενίσχυση της δυναμικής μας στα κέντρα εξουσίας, απαιτείται ταυτόχρονα η ενίσχυση της ομάδας σε κάθέ επίπεδο, και από πλευράς έμψυχου δυναμικού, όσο και σε θέματα οργάνωσης.
- Ekatnetworkltd
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Καλά το πάτε κολώγαυροι!Μιά χαρά συσπηρώνεται τον κόσμο του ΠΑΟΚ!Χωρίς να το θέλετε μας δίνεται τέτοια δύναμη που θα το μετανιώσετε αν δεν το έχετε κάνη είδη!Καλά καρούντζο και σια κυβέρνηση έρχονται εκλογές και τότε κάντε τις γυριστρούλες!IVAN στη σκακιέρα μην ξεχάσεις και τους δούρειους ίππους!
Σε λίγο θα ανεβάσουμε ένα κειμενάκι στην κεντρική για τη θέρμη.
rain παντως απο αυτά που διαβάζω και στο αρθράκι με τη συνέντευξη του Βγόντζα o Καρούτζος ώς φαίνεται λειτουργεί σαν Πόντιος
Πιλάτος και ουσιαστικά ΠΡΟΩΘΕΙ το αίτημα στην τριμελή επιτροπή. δλδ επιβεβαιώνει την αρχική μου εκτίμηση.
Λογικό, μιλάμε για ένα δημόσιο υπάλληλο, μη αιρετό, "μεροκαματιάρη". Δλδ, υποχείριο με αδυναμία απόφασης......

Λογικό, μιλάμε για ένα δημόσιο υπάλληλο, μη αιρετό, "μεροκαματιάρη". Δλδ, υποχείριο με αδυναμία απόφασης......