Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Νομιζω οτι κουραζομαστε αδικα...
Θεωρω απιθανο να γινει κατι, περαν του πολεμου ανακοινωσεων και αυτο γιατι δεν συμφερει κανεναν.
Θεωρω απιθανο να γινει κατι, περαν του πολεμου ανακοινωσεων και αυτο γιατι δεν συμφερει κανεναν.
- Sick Bastard
Αποκλείεται και το ξέρεις.
Το ξεφωνητό είναι τίποτα. Έχουν 4 (ολογράφως τέσσερις) εφημερίδες. Επικοινωνιακά είναι χρόνια και μίλια μπροστά απ τον ΠΑΟΚ. Ζουν για το ξεφωνητό.
Και κάτι ακόμα, δεν νομίζω να είναι κανείς τόσο αφελείς που να περιμένει βοήθεια απ τον βάζελο ή την κούλα αν ανέβει, έτσι;
Το ξεφωνητό είναι τίποτα. Έχουν 4 (ολογράφως τέσσερις) εφημερίδες. Επικοινωνιακά είναι χρόνια και μίλια μπροστά απ τον ΠΑΟΚ. Ζουν για το ξεφωνητό.
Και κάτι ακόμα, δεν νομίζω να είναι κανείς τόσο αφελείς που να περιμένει βοήθεια απ τον βάζελο ή την κούλα αν ανέβει, έτσι;
Αν το ζητούμενο ήταν το κύπελο κ η 2η θέση, σίγουρα υπήρχανε ευκολότεροι τρόποι απ το να κατηγορείς το χοντρό και τα τσιράκια του με το όνομά τους.
Καλώς η κακώς αυτή η ανακοίνωση ήτανε πολύ διαφορετική από κάθε προηγούμενη.
Κ όπως έγραψα κ σε άλλο πόστ, μάλλον έτσουξε.
Το ότι δεν αρέσει σε όλους μας , είναι κ φυσιολογικό κ αναμενόμενο.
Θέλω να πιστεύω ότι κάπου βασίζεται ο Ιβαν κ το ξεκίνησε.
Καλώς η κακώς αυτή η ανακοίνωση ήτανε πολύ διαφορετική από κάθε προηγούμενη.
Κ όπως έγραψα κ σε άλλο πόστ, μάλλον έτσουξε.
Το ότι δεν αρέσει σε όλους μας , είναι κ φυσιολογικό κ αναμενόμενο.
Θέλω να πιστεύω ότι κάπου βασίζεται ο Ιβαν κ το ξεκίνησε.
Το μεγαλύτερο κατακάθι που έβγαλε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, η ζωντανή απόδειξη περί της αναγκαιότητας χρήσης προφυλακτικού ακόμα και στο συζυγικό σεξ, ο διαβόητος ΓΑΠας, λίγο μετά την διαπλανητικού μεγέθους μ@λ#κία που διέπραξε, δηλώνοντας στους Ευρωπαίους ομολόγους του δήθεν πρόθεση για διεξαγωγή κατόπιν εορτής δημοψηφίσματος για το μνημόνιο, μας ενημέρωσε από την Βουλή, πως ανάμεσα στις μ#λ@κίες, συγγνώμη, επιτεύγματά του περιλαμβάνεται και το ότι έκανε κάθαρση στο ποδόσφαιρο!!! Ναι, για όσους δεν θυμούνται, ο made in USA προδότης ισχυρίστηκε ακόμα κι αυτό! Άλλοι γέλασαν, άλλοι αγανάκτησαν με το θράσος, άλλοι έβρισαν, αλλά τελικά όλοι είδαν την συγκεκριμένη δήλωση σαν εύθυμη νότα σε σχέση με το μέγεθος της καταστροφής που επέφερε στην χώρα το θλιβερό ανθρωπάριο που το κάνανε με το ζόρι πρωθυπουργό.
Ο μόνος που διείδε έγκαιρα την τεράστια ευκαιρία εκμετάλλευσης μιας τέτοιας απίστευτης παπαριάς, που όμως εκστομίζεται από (μη χέσω) πρωθυπουργό, είναι το μοσχαναθρεμμένο παχύδερμο κουμπαράκι της φακλάνας νοικοκυράς με τις πρωθυπουργικές φιλοδοξίες. Αυτός προσπαθεί με το ζόρι και θέτοντας υπό την έμμισθη υπηρεσία του γελοίους wannabe γκεμπελίσκους, να πείσει ότι πράγματι στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα βαίνουν καλώς. Δεν καταλαβαίνουν όμως, ότι όντες παντελώς ηλίθιοι οι αστείοι δημοσιογραφίσκοι είναι αδύνατον να πείσουν οποιονδήποτε περί της ορθότητας της προπαγάνδας τους. Πώς μπορεί κάποιος να πειστεί από τύπους σαν τον δουκάκο, τον καρμοίρη, τον γρηγοριάδη, τον χατζηαβάτη, τον κολλητήρι κοκ. Με το ζόρι ξεχωρίζεις τις φιγούρες του καραγκιόζη από τις υποτιθέμενες πραγματικές, οι οποίες είναι και πιο γελοίες.
Δεν ξέρω αν θα έχει τελικά συνέχεια και ουσιαστικό αποτέλεσμα η ανακοίνωση της διοίκησης. Σίγουρα όμως ο δημόσιος στιγματισμός και καταγγελία αποτελεί το αναγκαίο πρώτο βήμα για την καταπολέμηση του αρρωστημένου καθεστώτος και την αποφυγή του ντροπιαστικού και εθιστικού στρουθοκαμηλισμού. Εκτός από αναγκαίο βήμα, για να γίνει και ικανό χρειάζονται σίγουρα και άλλες ενέργειες, τις οποίες αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και όρεξη για συμμετοχή αν χρειαστεί...
Ο μόνος που διείδε έγκαιρα την τεράστια ευκαιρία εκμετάλλευσης μιας τέτοιας απίστευτης παπαριάς, που όμως εκστομίζεται από (μη χέσω) πρωθυπουργό, είναι το μοσχαναθρεμμένο παχύδερμο κουμπαράκι της φακλάνας νοικοκυράς με τις πρωθυπουργικές φιλοδοξίες. Αυτός προσπαθεί με το ζόρι και θέτοντας υπό την έμμισθη υπηρεσία του γελοίους wannabe γκεμπελίσκους, να πείσει ότι πράγματι στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα βαίνουν καλώς. Δεν καταλαβαίνουν όμως, ότι όντες παντελώς ηλίθιοι οι αστείοι δημοσιογραφίσκοι είναι αδύνατον να πείσουν οποιονδήποτε περί της ορθότητας της προπαγάνδας τους. Πώς μπορεί κάποιος να πειστεί από τύπους σαν τον δουκάκο, τον καρμοίρη, τον γρηγοριάδη, τον χατζηαβάτη, τον κολλητήρι κοκ. Με το ζόρι ξεχωρίζεις τις φιγούρες του καραγκιόζη από τις υποτιθέμενες πραγματικές, οι οποίες είναι και πιο γελοίες.
Δεν ξέρω αν θα έχει τελικά συνέχεια και ουσιαστικό αποτέλεσμα η ανακοίνωση της διοίκησης. Σίγουρα όμως ο δημόσιος στιγματισμός και καταγγελία αποτελεί το αναγκαίο πρώτο βήμα για την καταπολέμηση του αρρωστημένου καθεστώτος και την αποφυγή του ντροπιαστικού και εθιστικού στρουθοκαμηλισμού. Εκτός από αναγκαίο βήμα, για να γίνει και ικανό χρειάζονται σίγουρα και άλλες ενέργειες, τις οποίες αναμένω με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και όρεξη για συμμετοχή αν χρειαστεί...
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Μέχρι σήμερα στην ΠΑΟΚΑΡΑ τα έχουμε ζήσει ΟΛΑ.
Τέλος ο ΠΑΠΑΣ στις πλάτες του ΠΑΟΚ.
Φτάνει με την ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ των διοικήσεων της ΠΑΕ,
ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.
Σακουλευτείτε την καλά εσείς οι νεώτεροι.
ΓΙ΄ ΑΥΤΟ, ΠΡΙΝ ΧΑΡΕΙΤΕ,
σκεφτείτε καλά και βάλτε καλά στο μυαλό σας τα παρακάτω:

Τέλος ο ΠΑΠΑΣ στις πλάτες του ΠΑΟΚ.
Φτάνει με την ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ των διοικήσεων της ΠΑΕ,
ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ.
Σακουλευτείτε την καλά εσείς οι νεώτεροι.
ΓΙ΄ ΑΥΤΟ, ΠΡΙΝ ΧΑΡΕΙΤΕ,
σκεφτείτε καλά και βάλτε καλά στο μυαλό σας τα παρακάτω:
ΠΑΟΚ μέχρι ΤΕΛΟΥΣ !joshua έγραψε:Λογια,Λογια,Λογια,Λογια ψευτικα...Βαρεθηκα τους λεονταρισμους μετα απο παιχνιδια συναισθηματικα φορτισμενα,
θελω επιτελους πραξεις και ουτε αυτες ειναι ψευτομαγκιες του στυλ παιρνω την ομαδα.
Αναπτυξτε συμμαχιες,ελεξτε την βορεια Ελλαδα και τις ενωσεις,καντε προτασεις μομφης σε λιγκα και ΕΠΟ,τροποι υπαρχουν πολλοι,πληρωνεστε για να τους βρειτε οχι για να μιλατε μια στο τοσο.

να ρωτήσω ρε παιδιά...
τώρα που αν γίνουν μηνύσεις εκατέρωθεν , δεν παραβιάζεται το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ;
τώρα που αν γίνουν μηνύσεις εκατέρωθεν , δεν παραβιάζεται το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ;
- angelheart
- Επικοινωνία:
Το αυτοδιοίκητο είναι για ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ θέματα του ποδοσφαίρου. Εδώ θα μηνύσουν ο ένας τον άλλον για τις εκατέρωθεν "συκοφαντικές δυσφημήσεις"
EDIT : πιο πολύ νόημα θα είχε αν ρωτούσε κάποιος "δηλαδή τώρα δεν δυσφημεί το ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ αλλά ΚΑΙ ο ΟΣΦΠ". Εννοώ την διάταξη που δεν πέρασε όταν κάναμε την ιστορία στην ΕΠΑΕ, πριν κανά μήνα.
EDIT : πιο πολύ νόημα θα είχε αν ρωτούσε κάποιος "δηλαδή τώρα δεν δυσφημεί το ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ αλλά ΚΑΙ ο ΟΣΦΠ". Εννοώ την διάταξη που δεν πέρασε όταν κάναμε την ιστορία στην ΕΠΑΕ, πριν κανά μήνα.
- desperando
- Επικοινωνία:
ΕΠΟ=γαυροςSick Bastard έγραψε:Λοιπόν, για να μην το κουράζουμε το ζήτημα και για να μην χαλάσω τη γιορτή που έχει στηθεί.
Ο ΠΑΟΚ ανοίγει τον πόλεμο σε τρία μέτωπα ταυτόχρονα.
Με την ΕΠΟ στην οποία υπάγεται ουσιαστικά, με τη Λίγκα, δηλαδή με τους συνεταίρους του και τον γαύρο που τον έχει 20 πόντους κάτω και τονακαιταλο. Leverage, που λένε και στο χωριό μου; Μηδενικό.
.
Λιγκα=γαυρος
γαυρος=γαυρος
ο ΠΑΟΚ ανοιγει ενα μονο μετοπο και αυτο ειναι με τον γαυρο.το αν θα κερδισει ή αν εχει τις δυνατοτητες να κερδισει αυτο ειναι αλλου παπα.
απλα καμια φορα καλο ειναι σε πραγματα που δεν ειμαστε μεσα να μην νομιζουμε οτι ξερουμε τα παντα
Έχει αρχίσει ο πόλεμος. Κάποια στιγμή θα γινόταν και το γνώριζαν όλοι. Σε έναν πόλεμο λοιπόν, οι λαοί που μάχονται για την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους, συσπειρώνονται γύρω απο έναν ηγέτη. Στον β' παγκόσμιο όλοι οι Βρετανοί ακολουθησαν τον Τσώρτσιλ. Δεν φαντάζεστε πως τον είχαν ψηφίσει κι'όλας ή ήταν οπαδοί του; Στην Ελλάδα γιορτάζουμε το ΟΧΙ ,και μάλιστα μέχρι τότε που πήγαινα εγώ σχολείο , εκθειάζαμε τον μέγα ηγέτη Μεταξά, που πολύ αργότερα έμαθα οτι ήταν δικτάτορας. Σε έναν πόλεμο λοιπόν, όποιος απ'τον λαό δεν συντάσσεται με την ηγεσία για τον υπερ πάντων αγώνα, θεωρείται ΠΡΟΔΟΤΗΣ! Αν μας την πέσουν εχθροί αύριο λέμε , δεν θα κάτσω να σκεφτώ αν είναι καλός πρωθυπουργός ο Σαμαράς, ή αν ψηφίζω Τσίπρα.Θα πολεμήσω για το σπίτι μου , την οικογένειά μου, τα παιδιά μου , την πατρίδα μου. Οποιος απ'τον λαό του ΠΑΟΚ δεν συντάσσεται στον αγώνα είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ, και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται.
Σωστά ένα ειναι το μέτωπο ένα ούτε τρία ούτε δεκατρία .......desperando έγραψε:ΕΠΟ=γαυροςSick Bastard έγραψε:Λοιπόν, για να μην το κουράζουμε το ζήτημα και για να μην χαλάσω τη γιορτή που έχει στηθεί.
Ο ΠΑΟΚ ανοίγει τον πόλεμο σε τρία μέτωπα ταυτόχρονα.
Με την ΕΠΟ στην οποία υπάγεται ουσιαστικά, με τη Λίγκα, δηλαδή με τους συνεταίρους του και τον γαύρο που τον έχει 20 πόντους κάτω και τονακαιταλο. Leverage, που λένε και στο χωριό μου; Μηδενικό.
.
Λιγκα=γαυρος
γαυρος=γαυρος
ο ΠΑΟΚ ανοιγει ενα μονο μετοπο και αυτο ειναι με τον γαυρο.το αν θα κερδισει ή αν εχει τις δυνατοτητες να κερδισει αυτο ειναι αλλου παπα.
απλα καμια φορα καλο ειναι σε πραγματα που δεν ειμαστε μεσα να μην νομιζουμε οτι ξερουμε τα παντα
Εγώ πάντως προτιμώ να μην ακουγόμαστε καθόλου, αλλά να γίνεται η δουλειά σωστά και ήσυχα.
Όλα τα άλλα δε με αφορούν.
Ούτε θα μας συμπαθήσει κανείς ούτε θα μας στηρίξει από μία δύο ανακοινώσεις.
Καλά κάνανε και βγάλαν ανακοίνωση, αλλά η μάχη δίνεται αλλού κι όχι στα πρωτοσέλιδα
και ποιος ασχολείται με ποιον...
Όλα τα άλλα δε με αφορούν.
Ούτε θα μας συμπαθήσει κανείς ούτε θα μας στηρίξει από μία δύο ανακοινώσεις.
Καλά κάνανε και βγάλαν ανακοίνωση, αλλά η μάχη δίνεται αλλού κι όχι στα πρωτοσέλιδα
και ποιος ασχολείται με ποιον...
η απαντηση μαγκες πρεπει να δωθει κ απο μας τον κοσμο,εχουμε μαθει μονο λογια απο καφενεια,δουλειες,σπιτι κ pc.ετσι δεν γινεται δουλεια.παμε να πιταρουμε το ναο την κυριακη να εχουμε κ ενα πανο κατα του χροντρου στην 5-6 κ να γινουμε μια γροθια να μας νιωσει ο ιβαν διπλα,οταν ειμασταν ενωμενοι την χρονια του ζαγωρ κλαναν πανω τους παρολο που οι δοιηκηση ηταν ερασιτεχνικη μπροστα τους γιατι φωβοντουσαν εμας.για εμενα η ανακοινωσει ειναι αυτο που περιμενα κ ηθελα παμε για μαχη κ θα ειμαι διπλα στην ομαδα.
αυτό Αγγελόκαρδε ήταν το...πρώτο βήμα!angelheart έγραψε:Το αυτοδιοίκητο είναι για ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ θέματα του ποδοσφαίρου. Εδώ θα μηνύσουν ο ένας τον άλλον για τις εκατέρωθεν "συκοφαντικές δυσφημήσεις"

αυτό που μας "έσωσε" τη δυνατότητα να...μιλάμε!!!

και επόμενη ερώτηση.
οι μηνύσεις ουσιαστικά δεν μπλέκουν με εσωτερικά θέματα του ποδοσφαίρου;; η καταγγελία για ύπαρξη κυκλώματος στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο δεν μπλέκει με τα εσωτερικά του ποδοσφαίρου; και επίσης, η ανακοίνωση του γαύρου που μιλάει και για θέματα της λίγκας, δεν μπλέκεται με τα εσωτερικά του ποδοσφαίρου;;;; δεν είναι δλδ το αυτοδιοίκητο σε "ρίσκο";;;

- Emeismazi4
Λίγο μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις προτάσεις προς τη Σούπερ Λιγκ.
Μακάρι αυτή να είναι η αρχή και τα λόγια να μετουσιωθούν σε πράξεις. Ολική ρήξη ΧΘΕΣ.Emeismazi4 έγραψε:Βελλής, Κούγιας, απειλή για αποχώρηση, όξυνση των σχέσεων και πόλωση με άλλες ομάδες που βρίσκονται εκτός ομπρέλας Ολυμπιακού. Ευθεία καταγγελία της ΕΠΟ και της Σούπερ Λιγκ σε UEFA-FIFA, χωρίς γεύματα και φραμπαλάδες αλλά με απτά στοιχεία και βίντεο.KOSTAS54 έγραψε:Περιμένουμε τις προτάσεις σου για τη σωστή αντίδραση!Emeismazi4 έγραψε:Στείρα ημίμετρα, κατά τη γνώμη μου.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει διαφυγόντα κέρδη από την όλη ιστορία, όχι εγώ.