33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Re: 33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
αν βελτιώσει και την πάσα του τότε ναι, εγώ δεν θα έχω κανένα μα κανένα απολύτως "παράπονο" απο τον Στέφανο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 17 Μαρ 2014, 14:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Εχει Χ μειονεκτήματα ,άλλα εχουν αναφερθεί ελάχιστα άλλα καθόλου.Η πάσα σίγουρα δεν ειναι ενα απ αυτά.K_geo έγραψε:αν βελτιώσει και την πάσα του τότε ναι,
α δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι....
εγώ λέω ότι έχω να κάνω με ένα ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ που έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. επίσης έχει ατέλειες.
τα μειονεκτήματα του όπως δουλεύει και ο τρόπος που αγωνίζεται σιγά σιγά τα υπερκαλύπτει. πχ την δυσχέρεια στη κατα μέτωπο τρίπλα. εντάξει, άλλοι γεννήθηκαν Βραζιλιάνοι, άλλοι Γερμανοί και άλλοι Έλληνες. λογικό.
αλλά υπάρχουν και ελλείψεις, όχι όμως μειονεκτήματα, που αν τα δουλέψει παραπάνω τότε θα έχω να κάνω (προσωπική άποψη) με ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ φορ με.....CE!
ένα απο αυτά λοιπόν κατ5 πιστεύω είναι και η πάσα. φέτος δείχνει μια τάση να παίζει καλύτερα τα 1-2 και να βγάζει συμπαίχτες του στον χώρο. αν βελτιώσει και άλλο (αυτό λεω) τότε θα είμαστε καλά. πολύ καλά! πχ χθες σε 2-3 σημεία αν η πάσα ήταν καλύτερη θα είχε γίνει πιο ορθολογική φάση.
αυτό. με λίγα λόγια εχθρός του καλού, μόνο το καλύτερο!

εγώ λέω ότι έχω να κάνω με ένα ΦΟΡ ΠΕΡΙΟΧΗΣ που έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. επίσης έχει ατέλειες.
τα μειονεκτήματα του όπως δουλεύει και ο τρόπος που αγωνίζεται σιγά σιγά τα υπερκαλύπτει. πχ την δυσχέρεια στη κατα μέτωπο τρίπλα. εντάξει, άλλοι γεννήθηκαν Βραζιλιάνοι, άλλοι Γερμανοί και άλλοι Έλληνες. λογικό.

αλλά υπάρχουν και ελλείψεις, όχι όμως μειονεκτήματα, που αν τα δουλέψει παραπάνω τότε θα έχω να κάνω (προσωπική άποψη) με ένα ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ φορ με.....CE!

ένα απο αυτά λοιπόν κατ5 πιστεύω είναι και η πάσα. φέτος δείχνει μια τάση να παίζει καλύτερα τα 1-2 και να βγάζει συμπαίχτες του στον χώρο. αν βελτιώσει και άλλο (αυτό λεω) τότε θα είμαστε καλά. πολύ καλά! πχ χθες σε 2-3 σημεία αν η πάσα ήταν καλύτερη θα είχε γίνει πιο ορθολογική φάση.
αυτό. με λίγα λόγια εχθρός του καλού, μόνο το καλύτερο!

Η πασα που του λείπει δεν ειναι η κοντινή πασα και ασσιστ κοντα και μεσα στην περιοχή, έχει κανει αρκετες καλες εναλλαγές.
Υστερεί εαν με τη μπάλα πιο πίσω προς το κέντρο αν ανεβεί να την πάρει ή σε αντεπιθεση, χρειαστεί να βγάλει πιο μακρινή κάθετη μπαλιά. Αυτή είναι η εντύπωση που έχω τουλάχιστον.
Υστερεί εαν με τη μπάλα πιο πίσω προς το κέντρο αν ανεβεί να την πάρει ή σε αντεπιθεση, χρειαστεί να βγάλει πιο μακρινή κάθετη μπαλιά. Αυτή είναι η εντύπωση που έχω τουλάχιστον.
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
- Ekatnetworkltd
Πρόσεχε μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα πάρεις μεταγραφή και καταντήσεις σαν τον μήτρογλου!Συνέχισε έτσι καλό τακτικά παιχνίδι!
- desperando
- Επικοινωνία:
αν μπορεσεις να βαλεις στο παιχνδι σου το να τραβιεσαι στα ακρα και να παιρνεις την μπαλα εκει και να γινεσαι επικινδυνος μεσω των επιλογων σου και σε αυτο το στυλ παιχνιδιου θα γινεις ενα πολυ καλο και ολοκληρωμενο φορ.
κατα τ αλλα πολυ καλο ματς και σημερα και ας μην σκοραρες
κατα τ αλλα πολυ καλο ματς και σημερα και ας μην σκοραρες
Και σκεφτείτε τώρα αυτόν τον παίκτη να τον είχαμε εμπιστευτεί σαν ομάδα απο τα 18-19 του και όχι στα 22, πόσα παραπάνω θα παίρναμε τώρα απο αυτόν , ή τουλάχιστον ποσες πιθανότητες παραπάνω για αυτό..
Μάθημα να μας γίνει για το παρόν και το μέλλον, ιδιαίτερα αν το μέλλον περιλαμβάνει και κανα καφέ δερμάτινο.
ΥΓ: Καλός σήμερα, σίγουυρα μπορείς πολύ παραπάνω , δουλειά και ηρεμία στην εκτέλεση.
Μάθημα να μας γίνει για το παρόν και το μέλλον, ιδιαίτερα αν το μέλλον περιλαμβάνει και κανα καφέ δερμάτινο.
ΥΓ: Καλός σήμερα, σίγουυρα μπορείς πολύ παραπάνω , δουλειά και ηρεμία στην εκτέλεση.
- papageorgiou
παρόλο που δεν σκόραρες,αποδεικνύεις πως είσαι σε καλό φεγγάρι..συνέχισε τη δουλειά ρε πουλαινάρα!!
επιμένω να δουλέψει και άλλο την πάσα και τις επιλογές του, ειδικά στην κόντρα! κατα τα άλλα, ΄ταν είναι και θα παραμείνει πουλέν.
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Καλος και χθες.Παντως πιστευω, και φυσικα δεν ειμαι ο μονος, οτι εχεις αρκετα περιθωρια βελτιωσης και πολλα περισσοτερα ακομη να δωσεις στην ομαδα αλλα και στον εαυτο σου.