Άρης – ΠΑΟΚ 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
- Ekatnetworkltd
Re: Άρης – ΠΑΟΚ 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
Ευτυχώς τα πόδια μου είναι στην θέση τους !Δυστυχώς παρα κιτρινίστηκα!Δυστυχώς έχασα δύο βαθμούς(ψιλοχέστηκα)!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΟΛΕΜΟ!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΟΛΕΜΟ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ekatnetworkltd την Δευ 17 Μαρ 2014, 08:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το ματς σημερα δε χρηζει καμιας ΜΑ ΚΑΜΙΑΣ αναλυσης.. δεν ηταν ποδοσφαιρο.. η ομαδα μας ειχε παθος.. οχι νευρα..που δικαιολογημενα θα μπορουσε να εχει.. ανυπαρκτη κοκκινη, τουλαχιστον 2-3 χαρισμενες απο την αλλη, αναποδα φαουλ και κατι ακομα που επεσε στην αντιληψη μου: ανυπορακτο αφσαιντ στο τετατετ που εωγαινε ο αθανασιαδης στο τελος, εδειξε επαναληψη η νοβα μετα το τελος του ματς.. σφυριζει ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ οφσαιντ σε παικτη (?) του σκουληκιου μονο και μονο επειδη εχει κλεψει ηδη ο σκονδρας και βγαινουμε σε αντεπιθεση.. σε τετοιο ματς οποιαδηποτε αναλυση για στησιμο-αλλαγες ειναι για μενα προσωπικα αστεια.
ΥΓ. πολυ ωραιοι Στοχ, Νατχο (ο τελευταιος respect στη φαση του φαουλ που σταματαει παιρνει το μπυκαλι και παει στον διαιτητη. θελει κιλα @@@@@δια και εφαγε μαζι με τον Στοχ πολυ και ασχημο ξυλο σημερα..)
ΥΓ 2 ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ
ΥΓ 3 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ, ΑΠΛΩΣ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΔΕ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ..
ΥΓ. πολυ ωραιοι Στοχ, Νατχο (ο τελευταιος respect στη φαση του φαουλ που σταματαει παιρνει το μπυκαλι και παει στον διαιτητη. θελει κιλα @@@@@δια και εφαγε μαζι με τον Στοχ πολυ και ασχημο ξυλο σημερα..)
ΥΓ 2 ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑ
ΥΓ 3 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ, ΑΠΛΩΣ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΗΚΗ ΔΕ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ..
Περίμενα τόσες ώρες να περάσουν από το σφύριγμα του διαιτητή για να ηρεμήσω και να μην γράψω μόνο βρισιές εδώ μέσα για τα σκουλήκια.
... Δεν είμαστε γήπεδο εδώ! Ντίνος, ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
Μπα, δε το χω, δε μου βγαίνει τίποτα άλλο. Η ομάδα αυτή έδειξε ότι ο πάτος της είναι πιο χαμηλά από τη β εθνική. Εξάλλου εκεί έπεσε ουκ ολίγες φορές..
Επιτέλους μια ανακοίνωση. Πάντως και εγώ φοβάμαι πόσο υποχθόνια κινείται ο βάζελος. Παιδιά μέχρι και το αεκάκι. Αυτό το καταλαβαίνεις από τους ρεπόρτερ τους. Με το ζόρι προβάλουν οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις για τον ΠΑΟΚ και εξυμνούν την προσπάθεια του βάζελου, ώστε να μας επιβάλλουν ότι αξίζει τελικά τη 2η θέση για αυτή την προσπάθεια. Επίσης οι κύκλοι του γαύρου και ο Μαρινάκης δήλωσε: Να προσέχει ο ΠΑΟΚ τις λυκοφιλίες του, εννοώντας τον βάζελο, γιατί από εκεί κινδυνεύει πιο πολύ. Το ΠΟΚ ήταν πάντα ενωμένο, και οι δηλώσεις βάζελου (για διατησίες και παράγκες) ήταν μόνο για εντυπώσεις. Αυτή ήταν η παγίδα που τόσο καιρό στήναν για τον ΠΑΟΚ. Θέλανε να μας βάλουνε οι βάζελοι σε ένα χορό που τους συνέφερε, γιατί αυτοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν.
Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για σοβαρό πόλεμο και χρειαζόμαστε συσπείρωση με μπροστάρη το Σαββίδη. Εγώ προσωπικά είμαι αποφασισμένος να στηρίξω όσο ακραίες προτάσεις και αν προκύψουν στην πορεία από τη διοίκηση, όπως δημιουργία νέας λίγκας και αποχώρησης από τη σούπερ λίγδα. Ένα σύστημα που στηρίζεται από όλη τη κυβέρνηση, τον προθυπουργό, και τις πλάτες της Ουέφα δεν ξέρω πως μπορεί να σπάσει.. Ο Πλατινί, αν και τον γευματίσαμε δήλωσε ότι ο καημένος ο ολυμπιακός δεν έχει ανταγωνισμό και χάνει από αυτό. Μας πουλάνε τρέλα μες τα μούτρα. Κάνουν πως δε ξέρουν για την παράγκα του ολυμπιακού και εθελοτυφλούν για πιθανα στημένα εκεί. Ξέραν όμως τον διάσημο ολυμπιακό βόλου και τον τεράστιο Μπέο με το όνομα και το επίθετο για να τον διώξουν, και εν τέλει να φυλακίσουν μόνο με ενδείξεις επείδη χάναν λεφτά οι στοιχηματικές τους. Ο ίδιος ο Πλατινί πίεσε προς αυτό. Όσο το να προσπαθήσεις να πιέσεις, και να κάνεις καταγκελείες θέλεις αποδείξεις. Αν ζητήσεις να γίνει έρευνα θέλει χρόνο και η Σούπερλιγκ μπορεί μέχρι και να σε αποβάλει από αυτή. Αν πιέσεις και αναγκάσεις την πολιτεία να προστατεύσει το δίκαιο, τότε θα εμφανιστεί ο πλατινί και η Ουέφα για να απειλήσει με αποκλεισμό όλων των ελληνικών ομάδων και εθνικών από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
2 δρόμοι υπάρχουν:
α) Τα χώνεις και εσύ στη μαφία που κυβερνά (όλο το σύστημα) πιο χοντρά από το Μαρινάκη, για να γίνεις γαύρος στη θέση του γαύρου.
β) Δημιουργείς νέα λίγκα από το μηδέν, με εμάς μπροστάρηδες, για ένα καθαρό και αξιοζήλευτο πρωτάθλημα.
Για να υπήρχε η τρίτη επιλογή του να βρεις το δίκιο σου, θα έπρεπε να ζούμε σε άλλο κόσμο. Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί που "εθελοτυφλεί" η Ουέφα για το τι γίνεται εδώ παρά η ελληνική κυβέρνηση. Και δε μας φτάναν οι σφαγές εντός των συνόρων, τις βιώνουμε και σε κάθε σημαντικό Ευρωπαϊκό μας παιχνιδι..
... Δεν είμαστε γήπεδο εδώ! Ντίνος, ΒΡΩΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
Μπα, δε το χω, δε μου βγαίνει τίποτα άλλο. Η ομάδα αυτή έδειξε ότι ο πάτος της είναι πιο χαμηλά από τη β εθνική. Εξάλλου εκεί έπεσε ουκ ολίγες φορές..
Επιτέλους μια ανακοίνωση. Πάντως και εγώ φοβάμαι πόσο υποχθόνια κινείται ο βάζελος. Παιδιά μέχρι και το αεκάκι. Αυτό το καταλαβαίνεις από τους ρεπόρτερ τους. Με το ζόρι προβάλουν οτιδήποτε μπορεί να προκαλέσει αρνητικές εντυπώσεις για τον ΠΑΟΚ και εξυμνούν την προσπάθεια του βάζελου, ώστε να μας επιβάλλουν ότι αξίζει τελικά τη 2η θέση για αυτή την προσπάθεια. Επίσης οι κύκλοι του γαύρου και ο Μαρινάκης δήλωσε: Να προσέχει ο ΠΑΟΚ τις λυκοφιλίες του, εννοώντας τον βάζελο, γιατί από εκεί κινδυνεύει πιο πολύ. Το ΠΟΚ ήταν πάντα ενωμένο, και οι δηλώσεις βάζελου (για διατησίες και παράγκες) ήταν μόνο για εντυπώσεις. Αυτή ήταν η παγίδα που τόσο καιρό στήναν για τον ΠΑΟΚ. Θέλανε να μας βάλουνε οι βάζελοι σε ένα χορό που τους συνέφερε, γιατί αυτοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν.
Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για σοβαρό πόλεμο και χρειαζόμαστε συσπείρωση με μπροστάρη το Σαββίδη. Εγώ προσωπικά είμαι αποφασισμένος να στηρίξω όσο ακραίες προτάσεις και αν προκύψουν στην πορεία από τη διοίκηση, όπως δημιουργία νέας λίγκας και αποχώρησης από τη σούπερ λίγδα. Ένα σύστημα που στηρίζεται από όλη τη κυβέρνηση, τον προθυπουργό, και τις πλάτες της Ουέφα δεν ξέρω πως μπορεί να σπάσει.. Ο Πλατινί, αν και τον γευματίσαμε δήλωσε ότι ο καημένος ο ολυμπιακός δεν έχει ανταγωνισμό και χάνει από αυτό. Μας πουλάνε τρέλα μες τα μούτρα. Κάνουν πως δε ξέρουν για την παράγκα του ολυμπιακού και εθελοτυφλούν για πιθανα στημένα εκεί. Ξέραν όμως τον διάσημο ολυμπιακό βόλου και τον τεράστιο Μπέο με το όνομα και το επίθετο για να τον διώξουν, και εν τέλει να φυλακίσουν μόνο με ενδείξεις επείδη χάναν λεφτά οι στοιχηματικές τους. Ο ίδιος ο Πλατινί πίεσε προς αυτό. Όσο το να προσπαθήσεις να πιέσεις, και να κάνεις καταγκελείες θέλεις αποδείξεις. Αν ζητήσεις να γίνει έρευνα θέλει χρόνο και η Σούπερλιγκ μπορεί μέχρι και να σε αποβάλει από αυτή. Αν πιέσεις και αναγκάσεις την πολιτεία να προστατεύσει το δίκαιο, τότε θα εμφανιστεί ο πλατινί και η Ουέφα για να απειλήσει με αποκλεισμό όλων των ελληνικών ομάδων και εθνικών από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
2 δρόμοι υπάρχουν:
α) Τα χώνεις και εσύ στη μαφία που κυβερνά (όλο το σύστημα) πιο χοντρά από το Μαρινάκη, για να γίνεις γαύρος στη θέση του γαύρου.
β) Δημιουργείς νέα λίγκα από το μηδέν, με εμάς μπροστάρηδες, για ένα καθαρό και αξιοζήλευτο πρωτάθλημα.
Για να υπήρχε η τρίτη επιλογή του να βρεις το δίκιο σου, θα έπρεπε να ζούμε σε άλλο κόσμο. Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί που "εθελοτυφλεί" η Ουέφα για το τι γίνεται εδώ παρά η ελληνική κυβέρνηση. Και δε μας φτάναν οι σφαγές εντός των συνόρων, τις βιώνουμε και σε κάθε σημαντικό Ευρωπαϊκό μας παιχνιδι..
- SePuLtUrA_4_
Αυτη ειναι η μετωπικη συγκρουση με το παιδοβουβαλο που ειχα γραψει παραπανω. Με το σταυρο στο χερι μια ζωη παντα σε ειχαν του κλωτσου και του μπατσου. Ισως ειναι η πρωτη φορα που θα πω μπραβο στην ανακοινωση της ΠΑΕ. Επιτελους το συστημα εχει ονοματεπωνυμο. Επιτελους ασκείται επιθετικη πολιτική!!!!RoMaN έγραψε:http://www.paokfc.gr/news-el/20140316-a ... -pae-paok/
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Το καρναβάλι “Superleague 2014″ έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση.
Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές.To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα.Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της.
Επενδύουμε στην συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου. Το γεγονός οτι δεν κουραζόμαστε να διεκδικούμε το αυτονόητο έχει όρια και συναίσθηση της πραγματικότητας και του ρόλου μας.
Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση.
Ήμαστε, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο.
ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ
Κι ας φάμε -5!!!
Δεν θα μπω σε καμια κριτικη οσον αφορα την δήλωση της ΠΑΕ, αλλα θα σχολιάσω το εξης για το ματς , αν έπαιζαν με τετοιο παθος σε ολα τα ματς στο σκουλικογηπεδο, θα ηταν περιπου στους 34-35 βαθμους, αλλα για αλλη μια φορα αυτο που τους ενδιέφερε ηταν να πεθάνουν στο γήπεδο αρκει να μην χασουν απο εμας, βεβαια αν δεν υπήρχε η αποβολη το πιο πιθανο ηταν να κερδίζαμε το ματσακι, τελος παντων αυτοι οι ανθρωποι παιρνουν αυτο που τους αξιζει, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο................................την β εθνικη.
Το ματς το περιμενα σκληρο , αλλα οχι και βρώμικο.. οταν στο 1' δεν δειχνεις τουλαχιστον κιτρινη , ωστε να μην ξαναγινει τετοιο μαρκαρισμα (ουτε απο αυτους ουτε απο μας) τοτε φαινεται που παει το πραγμα.. Ως mvp εβαλα τον στοχ διοτι ηταν ο πιο δραστήριος (αν και οχι αρκετος) απο τους υπόλοιπους.. ΘΑ εβαζα Νατχο , αν και εφόσον εβαζε το 1 απο τα 3 αχαστα που εχασε (γιατι για την κλασση του αυτα ειναι αχαστα).
Οσο για τον κοσμο , για αλλη μια φορα απεδειξαν οτι το μονο που θελουν ειναι να κανουν χειροτερα απο μας. ο γλυκος ειδικα οταν τον επιανε η καμερα , επεφταν απο γυρω του βροχη οι κροτιδες και τα μπουκαλια.. Και χαίρομαι γιατι εμεις εχουμε σταματησει να πεταμε αντικείμενα παρα ελαχίστων εξαιρέσεων..
Οσο για τον κατσε (επειδη το ακουσα και αυτο) παιδια ενταξει ηταν κοκκιναρα , το παιδι παει να μπει στην φαση εντελως ανορθόδοξα , αλλα ειπαμε τιποτα δεν θα ειχε συμβει αν ο διαιτητης εδειχνε απο την αρχη πως πρεπει να παιχτει το ματς..
Μεγαλη εντυπωση μου εκανε παντως ο βανγκελι , ο οποιος μαζι με τον κατσουρανη προσπαθουσαν σε ολο το ματς να προστατεψουν τους παντες (και τους δικους μας και τους δικους τους) και μετα το τελος του ματς γυρισε μπουμερανγκ στα μουτρα μου οτι καλο σκεφτηκα για την παρτη του!!!
Οσο για τον κοσμο , για αλλη μια φορα απεδειξαν οτι το μονο που θελουν ειναι να κανουν χειροτερα απο μας. ο γλυκος ειδικα οταν τον επιανε η καμερα , επεφταν απο γυρω του βροχη οι κροτιδες και τα μπουκαλια.. Και χαίρομαι γιατι εμεις εχουμε σταματησει να πεταμε αντικείμενα παρα ελαχίστων εξαιρέσεων..
Οσο για τον κατσε (επειδη το ακουσα και αυτο) παιδια ενταξει ηταν κοκκιναρα , το παιδι παει να μπει στην φαση εντελως ανορθόδοξα , αλλα ειπαμε τιποτα δεν θα ειχε συμβει αν ο διαιτητης εδειχνε απο την αρχη πως πρεπει να παιχτει το ματς..
Μεγαλη εντυπωση μου εκανε παντως ο βανγκελι , ο οποιος μαζι με τον κατσουρανη προσπαθουσαν σε ολο το ματς να προστατεψουν τους παντες (και τους δικους μας και τους δικους τους) και μετα το τελος του ματς γυρισε μπουμερανγκ στα μουτρα μου οτι καλο σκεφτηκα για την παρτη του!!!
Το ματς τελειωσε και ο ολυμπιακος Θεσ/νικης μαζι με τον υπεροχο λαο του απο του χρονου θα δινουν παραστασεις στη επαρχια... Καλη ψυχη...
Εξαιρετικο το χειρουργειο του Κομινη...
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝΕ...
Εξαιρετικο το χειρουργειο του Κομινη...
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ Γ@ΜΗΘΟΥΝΕ...
οκ. λοιπόν διάβασα 8 σελίδες σχόλια....
οκ, πολύ ξύλο στο ματς, πολλά ΑΝΤΙαθλητικά μαρκαρίσματα, στημένη διαιτησία αλλά....
τραγικότατο κοουτσάρισμα. τραγικότατο.
anyway.
τι θέμα είναι ένα:
ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

οκ, πολύ ξύλο στο ματς, πολλά ΑΝΤΙαθλητικά μαρκαρίσματα, στημένη διαιτησία αλλά....
τραγικότατο κοουτσάρισμα. τραγικότατο.
anyway.
τι θέμα είναι ένα:
ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 17 Μαρ 2014, 09:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άσχετα που πέφτει ο ρουλης ειναι ΓΕΡΑ δεμένος στο άρμα του γαβρου οτι ποιο σιχαμερο εχει η θεσσαλονικη ακόμη και να συζητήσεις ΜΑΖΥ τους εχουν αυτο το τουπε που έχουν κάποιοι Αθηναίοι για την Αθήνα αυτοι ειναι οι πρωτεύουσιανοι και οι άλλοι ειναι Βλάχοι χωριάτες κλπ.
Μεγάλωσα 30 μέτρα από το γήπεδό τους...
Θυμάμαι, τα μεγάλα ντέρμπυ που είχαν με την γριά, όταν η γριά έστελνε κόσμο στο χαριλάου... μετά 30 χρόνια θα ξαναζήσουμε τέτοιες μαγικές στιγμές...
Καλό αφανισμό, γειτονιά μου.
Όλη η ζωή σας ένα δρόμος, με ένα αυτοκίνητο ανά κατεύθυνση.
υ.γ έχω μετακομίσει (ευτυχώς)
υ.γ2 η ομάδα μας έχει δρόμο ακόμα... αυτά τα ματς, τα καθαρίζεις για πλάκα.-
Θυμάμαι, τα μεγάλα ντέρμπυ που είχαν με την γριά, όταν η γριά έστελνε κόσμο στο χαριλάου... μετά 30 χρόνια θα ξαναζήσουμε τέτοιες μαγικές στιγμές...
Καλό αφανισμό, γειτονιά μου.
Όλη η ζωή σας ένα δρόμος, με ένα αυτοκίνητο ανά κατεύθυνση.
υ.γ έχω μετακομίσει (ευτυχώς)
υ.γ2 η ομάδα μας έχει δρόμο ακόμα... αυτά τα ματς, τα καθαρίζεις για πλάκα.-
- ΑποστόληςΑ
1. Σφαγείο ανώτερο του Σπάθα. Δεν χάσαμε, επειδή ο Άρης ήταν πολύ κατώτερος και επιστράτευσε την αντιαθλητικότητα για να περιορίσει το σκορ.
2. Και τα δύο κανάλια (ΣΚΑΙ - ΔΤ) μας δικαίωσαν πανηγυρικά. Συμφωνούν ότι το μαρκάρισμα στον Stoch στο πρώτο λεπτό είναι κόκκινη, όπως και αυτό στο 5΄στον Λουκά. Επίσης 2η κίτρινη είναι και η αγκωνιά του Aganzo λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στον Τζαβέλα. Η ΔΤ ήταν πιο αναλυτική και έδειξε ΟΛΕΣ τις φάσεις (όπως πχ το χτύπημα στον Αθανασιάδη που δεν δόθηκε ούτε φάουλ), ή στον Stoch κάπου στο 35΄. Ο δε Περικλής Βασιλάκης ήταν καταπέλτης για τον Κομίνη.
3. Καλή αρχική σύνθεση, κακές αλλαγές για άλλη μία φορά.
4. Η ομάδα με δέκα στάθηκε αρκετά καλά.
5. Η μεγαλύτερη απειλή ήταν ο Stoch, ενώ καλά τα πήγε και ο Στέφανος. Ο Κατσουρ με απογοήτευσε, ο Kace θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθει να μαρκάρει. Γκέλα ο Γλύκος στο γκολ, καλός στο υπόλοιπο διάστημα.
6. Ο Vukic για άλλη μία φορά δεν έπαιξε.
2. Και τα δύο κανάλια (ΣΚΑΙ - ΔΤ) μας δικαίωσαν πανηγυρικά. Συμφωνούν ότι το μαρκάρισμα στον Stoch στο πρώτο λεπτό είναι κόκκινη, όπως και αυτό στο 5΄στον Λουκά. Επίσης 2η κίτρινη είναι και η αγκωνιά του Aganzo λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στον Τζαβέλα. Η ΔΤ ήταν πιο αναλυτική και έδειξε ΟΛΕΣ τις φάσεις (όπως πχ το χτύπημα στον Αθανασιάδη που δεν δόθηκε ούτε φάουλ), ή στον Stoch κάπου στο 35΄. Ο δε Περικλής Βασιλάκης ήταν καταπέλτης για τον Κομίνη.
3. Καλή αρχική σύνθεση, κακές αλλαγές για άλλη μία φορά.
4. Η ομάδα με δέκα στάθηκε αρκετά καλά.
5. Η μεγαλύτερη απειλή ήταν ο Stoch, ενώ καλά τα πήγε και ο Στέφανος. Ο Κατσουρ με απογοήτευσε, ο Kace θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθει να μαρκάρει. Γκέλα ο Γλύκος στο γκολ, καλός στο υπόλοιπο διάστημα.
6. Ο Vukic για άλλη μία φορά δεν έπαιξε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 17 Μαρ 2014, 09:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ψήφισα Σκονδρα , γιατί ήταν πραγματικό κομμάντο , είναι συνεχώς σε άνοδο και έκανε και τις πιο σωστές δηλώσεις από όλους και μπράβο του. Κύριοι του ΠΑΟΚ όταν ξέρεις από πιο πριν τι θα συναντήσεις προετοιμάζεις την ομάδα κατάλληλα...Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη, ξέραμε ότι θα υπήρχαν τραμπουκισμοι , μαιμουνιές κτλ...Ξέρουμε επίσης την στάση της διαιτησίας κτλ...Και εμείς τι κάναμε; Ακριβώς αυτό που δεν έπρεπε να κανουμε να μπούμε στο τρυπάκι της αδικίας και να διαμαρτυρομαστε σαν τις κοκώνες(οι περισσότερες κίτρινες για διαμαρτυρία ήταν), να μαλώνουμε σαν τα κοκκόρια (κάτι που εξυπηρετούσε μονο τον Αρη) και να πάμε να "κλέψουμε " το παιχνίδι ...όπως δήλωσε ο κ.Σταματόπουλος στο τέλος...Κύριε Σταματόπουλε εδώ είναι ΠΑΟΚ και όχι ο Πανιώνιος του Λίνεν που έχετε υπηρετήσει...Μόνο μία δικαιολογία δίνω στους παίκτες...Ότι το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων θα μπορούσε να κόψει την καριέρα τους μια για πάντα , οπότε ήταν πολύ πιο light σε όλο το παιχνίδι.Απέναντι στον χειρότερο Αρη όλων των εποχών έφερες ισσοπαλία και είναι αποτυχία ΤΕΛΟΣ! Δηλώσεις του στυλ χαίρομαι που δεν θα ξαναπαίξω σε αυτό το γήπεδο σου χαμηλώνουν το επιπεδο σαν ομάδα...Εγώ θέλω και τον Αρη και τον Ηρακλή και την Άεκ και γενικά ομάδες που έχουν κοσμό , ιστορία γιατί μόνο έτσι δεν θα παίζω στο πρωτάθλημα παρωδία που ζούμε σήμερα. Μόνο έτσι θα έχει ανοιχτά μέτωπα και κόντρα ο γαύρος.Παίξε του χρόνου στην Superleague του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού και όλα τα υπολοιπα ματς απλά αδιάφορα...με Πλατανιάδες ,Κασσιόπες και τα λοιμα...
Τέλος ...κύριε ΓΧ τον Γεωργιάδη και τον Κίτσιου τους έβαλες για να πάρουν το μεροκάματο της συμμετοχής ε; Kρίμα γιατί οι αλλαγές γίνονται για να αλλάξεις το παιχνίδι ...και συγκεκριμένα χθες για να κερδίσεις...Κρίμα.
Τέλος ...κύριε ΓΧ τον Γεωργιάδη και τον Κίτσιου τους έβαλες για να πάρουν το μεροκάματο της συμμετοχής ε; Kρίμα γιατί οι αλλαγές γίνονται για να αλλάξεις το παιχνίδι ...και συγκεκριμένα χθες για να κερδίσεις...Κρίμα.
- kataramenos5
stephanos έγραψε: Τα Κύθηρα ποτέ δε θα τα βρούμ βρουουουμμμ βρουουουουουμμμμ!

Οι δηλώσεις σκονδρα ηταν ηλιθιες πραγματικα ο τύπος λες και είχε παίξει με την καλλονη αλλου για αλλου άσχετα αν ηταν καλος στο παιχνίδι .....
-
Εγώ τα έχω βρει πολλά χρόνια τώραkataramenos5 έγραψε:stephanos έγραψε: Τα Κύθηρα ποτέ δε θα τα βρούμ βρουουουμμμ βρουουουουουμμμμ!
![]()
Ωραιος.