7.Γιώργος Γεωργιάδης
- PAOK_Antarctica
Re: 7.Γιώργος Γεωργιάδης
σε βγαζουν τετ α τετ στο τελος...ξεκουραστος...δεν καταφερνεις να κανεις το ξεπεταγμα παει στο διαολο...εχεις να παρεις ολη την εξωτερικη και να σουταρεις...και εσυ συγκλινεις και πας και κλεινεσαι στην αμυνα του σκουληκιου...
πρωτη μονομαχια με το που μπαινεις στο παιχνιδι...σε βαζει κωλο η κριστινα και σε παιρνει τη μπαλα...λες και ειναι ο χουλκ...
πολυ θα ηθελα να ξερω τους λογους επιλογης σου σε σχεση με τον ολισε....ή μηπως τους ξερω ηδη?

πρωτη μονομαχια με το που μπαινεις στο παιχνιδι...σε βαζει κωλο η κριστινα και σε παιρνει τη μπαλα...λες και ειναι ο χουλκ...
πολυ θα ηθελα να ξερω τους λογους επιλογης σου σε σχεση με τον ολισε....ή μηπως τους ξερω ηδη?

- Aureliano Buendia
Από δύο παίκτες του ΠΑΟΚ έχω παράπονα για τη χθεσινή τους εμφάνιση.
Από τον Κάτσε, για τη συνήθη έλλειψη καθαρού μυαλού και
από τον Λούκας, για την πλήρη απουσία του από το ματς.
Από εσένα κανένα παράπονο δεν έχω, σαν τι να περιμένω δηλαδής;
Θέλω μονάχα να ειδοποιήσεις τον ιδιοκτήτη του σπιτιού σου ότι φεύγεις,
να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και να μαζέψεις τα προσωπικά σου αντικείμενα από τα αποδυτήρια.
Από τον Κάτσε, για τη συνήθη έλλειψη καθαρού μυαλού και
από τον Λούκας, για την πλήρη απουσία του από το ματς.
Από εσένα κανένα παράπονο δεν έχω, σαν τι να περιμένω δηλαδής;
Θέλω μονάχα να ειδοποιήσεις τον ιδιοκτήτη του σπιτιού σου ότι φεύγεις,
να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και να μαζέψεις τα προσωπικά σου αντικείμενα από τα αποδυτήρια.
-
Και τι παραπάνω έχει ο Σεκού δηλαδή; Ταβάνι Πανθρακικό έχουν κι οι δύο.PAOK_Antarctica έγραψε:Γατί από τα λίγα
Αμαρτία να τρώει την θέση του Σεκού
και τι παραπάνω έχει ο Γεωργιάδης απο τον Σεκού; ταβάνι Πανθρακικό έχουν και οι δυο. τουλάχιστον ο ένας έχει παρει και αγώνες φέτος.....
είστε άδικοι και εμπαθείς. Αν ήταν ο Νάτχο στη θέση του Γεωργιάδη και αντιθέτως, θα γράφατε τί πάσα του έδωσε ο παιχταράς ο Νάτχο και αυτός την έστειλε στα περιστέρια μόνος του. Μεγάλη καφρίλα είναι να ξέρετε..
are you sure;;;;
γιατί μαλλον δεν διάβασες το τοπικ του Μπίμπρας.
plz read.
υσ: τώρα που μου το θύμησες. ΚΑΛΑ ρε Γεωργιάδη. εκεί το πατάς ένα βρωμόσουτο και τελειώνεις. τι τριπλίτσες και τριπλίτσες πας και κάνεις; τελείωσε τη φάση να τελειώνουμε. ο άλλος σε έβγαλε μπαλιά όνειρο και τη χαράμισες έτσι....
γιατί μαλλον δεν διάβασες το τοπικ του Μπίμπρας.
plz read.
υσ: τώρα που μου το θύμησες. ΚΑΛΑ ρε Γεωργιάδη. εκεί το πατάς ένα βρωμόσουτο και τελειώνεις. τι τριπλίτσες και τριπλίτσες πας και κάνεις; τελείωσε τη φάση να τελειώνουμε. ο άλλος σε έβγαλε μπαλιά όνειρο και τη χαράμισες έτσι....
- ΑποστόληςΑ
Natkho και Γεωργιάδης: Ένας παίκτης που έχει παίξει πόλεμο επί 90 λεπτά και ένας Γεωργιάδης φρέσκος, που δεν εκτελεί αμέσως, αλλά συγκλίνει και δίνει την πάσα.
Εντάξει, δεν ήταν κακή η ενέργεια του Έλληνα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ξεκούραστος
Εντάξει, δεν ήταν κακή η ενέργεια του Έλληνα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ξεκούραστος
Αλλη φαση ειδαμε μαλλον.Του βγαζει μπαλια ονειρο ο Ισραηλινος(οποιοσδηποτε αλλος χαφ της ομαδας απο εκεινη τη θεση θα την ειχε στειλει αρ αουτ),βρισκεται ενας με εναν στη μεγαλη περιοχη κοντρα σε σκασμενο βαρυ στοπερ ενω ο ιδιος εχει δεν εχει 5 λεπτα στο ματς και αυτος κανει ασκοπες ντριμπλες και την ξαναγυριζει εκτος περιοχης ενω εχουν γυρισει αλλοι τρεις αρειανοι..
- Aureliano Buendia
Το τι εστί Γεωργιάδης, δεν φαίνεται από τη φάση της μαγικής μπαλιάς του Νάτχο.
Εκεί, απλώς ο ΓΓ φανερώνει ότι δεν έχει τις αρετές να τελειώσει τη φάση.
Σιγά τα ωά.
Τη φάση που δείχνει γιατί είναι ψιψίνα, την έχει αντιληφθεί το τσακαλάκι ο Sera4.
Μόλις έχει μπει και η διεκδικούμενη μπάλα αναπηδά δίπλα στον ασβέστη.
Και το μουνόπανο που μας αποκάλεσε "ομαδούλα" τον καταπίνει αμάσητο,
ενώ αυτός είναι κατάκοπος (δέρνει και 90') και ο δικός μας ολόφρεσκος,
καθώς και με μία χρυσή ευκαιρία να κερδίσει λίγους
από τους αμέτρητους χαμένους πόντους στην εκτίμησή μας.
Εκεί, απλώς ο ΓΓ φανερώνει ότι δεν έχει τις αρετές να τελειώσει τη φάση.
Σιγά τα ωά.
Τη φάση που δείχνει γιατί είναι ψιψίνα, την έχει αντιληφθεί το τσακαλάκι ο Sera4.
Μόλις έχει μπει και η διεκδικούμενη μπάλα αναπηδά δίπλα στον ασβέστη.
Και το μουνόπανο που μας αποκάλεσε "ομαδούλα" τον καταπίνει αμάσητο,
ενώ αυτός είναι κατάκοπος (δέρνει και 90') και ο δικός μας ολόφρεσκος,
καθώς και με μία χρυσή ευκαιρία να κερδίσει λίγους
από τους αμέτρητους χαμένους πόντους στην εκτίμησή μας.
-
Βλέπω τον Ισραηλινό να αναψοκοκκινίζει, να τσαμπουκαλεύεται, να σκυλιάζει, να πουλάει τρέλα στους πουστοπαδούς παραδίδοντας στον κόρακα αργά αργά ένα μπουκάλι που έπεσε από τις κερκίδες και γενικά να αρρωσταίνει μέσα στο γήπεδο και από την άλλη μπαίνει ο Γιωργάκης δροσερός και φρέσκος και παίζει λες και αλλάζει πασούλες με σκαρπίνια στα τσιμέντα της πλατείας Χημείου στα Πανεπιστήμια...
Να ήταν αποτελεσματικός τουλάχιστον να πούμε χαλάλι, αλλά δεν...
Να ήταν αποτελεσματικός τουλάχιστον να πούμε χαλάλι, αλλά δεν...