29.Juan Manuel Insaurralde
Re: 29.Juan Manuel Insaurralde
Τα σκουλικάκια θα βάλουν κάποιον να σε προβοκάρει. Στάνταρ.
Εσυ όμως ξέρεις ... Κύριος !
Εσυ όμως ξέρεις ... Κύριος !
Οπως έλεγε στους ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος και είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr, «τη στιγμή εκείνη εγώ σημείωνα στο σημειωματάριο μου και δεν κοιτούσα τι γινόταν. Αυτό εκμεταλλεύθηκε ο παίκτης του ΠΑΟΚ και έκανε ότι έκανε. Οταν σήκωσα το κεφάλι μου, ο ποοδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν κάτω και αμέσως συμβουλεύτηκα τον βοηθό...» είναι τα λόγια του Κάκου.
Ωστόσο οπως λέει ο «άρχοντας» του ντέρμπι, ο βοηθός δεν μπόρεσε να τον διαφωτίσει τι έγινε και έτσι δεν προχώρησε στην αποβολή του Ινσαουράλδε. Οσοι τον ρώτησαν γιατί αφού δεν είδε την παράβαση, έδειξε κίτρινη κάρτα, παρέπεμπε στα όσα του είπε ο βοηθός, ότι κάτι έγινε εκείνη τη στιγμή, χωρίς, όμως, να είναι κι αυτός σίγουρος... Κι έτσι έδειξε την κίτρινη αντί να αποβάλλει τον παίκτη του ΠΑΟΚ, όπως παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να κάνει, όταν πλέον είδε την τηλεοπτική εικόνα...
Διάβασε περισσότερα στο: O Kάκος για την γροθιά στον Εντινγκά! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Δικαιώθηκα με αυτα που ελεγα εχθες , οτι δηλαδη ο κακος δεν εχει καταλαβει τπτ και σαν 'γνησιος' Ελλην εδωσε την καρτα με την λογικη του : 'κατι θα εκανε'...... Αρα αυτοματα ακυρωνει τα σκ@τοφυλαδια των απο κατω που λυσαγανε οτι ο κακος και καλα τα ειδε ολα και δεν εδωσε κοκκινη...
Ωστόσο οπως λέει ο «άρχοντας» του ντέρμπι, ο βοηθός δεν μπόρεσε να τον διαφωτίσει τι έγινε και έτσι δεν προχώρησε στην αποβολή του Ινσαουράλδε. Οσοι τον ρώτησαν γιατί αφού δεν είδε την παράβαση, έδειξε κίτρινη κάρτα, παρέπεμπε στα όσα του είπε ο βοηθός, ότι κάτι έγινε εκείνη τη στιγμή, χωρίς, όμως, να είναι κι αυτός σίγουρος... Κι έτσι έδειξε την κίτρινη αντί να αποβάλλει τον παίκτη του ΠΑΟΚ, όπως παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να κάνει, όταν πλέον είδε την τηλεοπτική εικόνα...
Διάβασε περισσότερα στο: O Kάκος για την γροθιά στον Εντινγκά! | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Δικαιώθηκα με αυτα που ελεγα εχθες , οτι δηλαδη ο κακος δεν εχει καταλαβει τπτ και σαν 'γνησιος' Ελλην εδωσε την καρτα με την λογικη του : 'κατι θα εκανε'...... Αρα αυτοματα ακυρωνει τα σκ@τοφυλαδια των απο κατω που λυσαγανε οτι ο κακος και καλα τα ειδε ολα και δεν εδωσε κοκκινη...
Γιατί η κρίση εκ του αποτελέσματος είναι κακός σύμβουλος;
Τον κοπάνησε, καλά του έκανε (αν και άλλοι ήθελαν πιο πολύ τη μπούφλα, πχ ανήψι), δεν τον είδε, μια χαρά, σιγά μην κάτσω να τον σταυρώσω και για αυτό. Εάν τον έβλεπε και έτρωγε κόκκινη, πάλι καλά του έκανε, θα γούσταρα, αλλά θα τον έκραζα που μας άφησε με 10, όχι επειδή τον βάρεσε, αλλά επειδή τον είδε. Γιατί δηλαδή πρέπει να έχω μία ενιαία απαράβατη και ανελαστική γραμμή; μου έκατσε καλά; ζάχαρη! μου στράβωσε; σκατά! Ρίσκο πήρε και του βγήκε.
Και επαναλαμβάνω οτι εγώ υποστηρίζω τον Ινσα περισσότερο όσο βλέπω εμείς οι ίδιοι να κάνουμε τη δουλειά των γαύρων και των αρδ τους. Ας του ρίξουμε και 5 αγωνιστικές μόνοι μας να τους βγάλουμε από τον κόπο, δεν πειράζει θα είμαστε ηθικοί και άμεμπτοι απέναντι στους βράχους ηθικής και τιμιότητας γαύρους.
Eye for an eye guys. And tooth for a tooth.
Τον κοπάνησε, καλά του έκανε (αν και άλλοι ήθελαν πιο πολύ τη μπούφλα, πχ ανήψι), δεν τον είδε, μια χαρά, σιγά μην κάτσω να τον σταυρώσω και για αυτό. Εάν τον έβλεπε και έτρωγε κόκκινη, πάλι καλά του έκανε, θα γούσταρα, αλλά θα τον έκραζα που μας άφησε με 10, όχι επειδή τον βάρεσε, αλλά επειδή τον είδε. Γιατί δηλαδή πρέπει να έχω μία ενιαία απαράβατη και ανελαστική γραμμή; μου έκατσε καλά; ζάχαρη! μου στράβωσε; σκατά! Ρίσκο πήρε και του βγήκε.
Και επαναλαμβάνω οτι εγώ υποστηρίζω τον Ινσα περισσότερο όσο βλέπω εμείς οι ίδιοι να κάνουμε τη δουλειά των γαύρων και των αρδ τους. Ας του ρίξουμε και 5 αγωνιστικές μόνοι μας να τους βγάλουμε από τον κόπο, δεν πειράζει θα είμαστε ηθικοί και άμεμπτοι απέναντι στους βράχους ηθικής και τιμιότητας γαύρους.
Eye for an eye guys. And tooth for a tooth.
- Aureliano Buendia
Η κρίση του αποτελέσματος, στη συγκεκριμένη περίπτωση, βασίζεται σε μία τυχαιότητα.
Στο ότι έτυχε να μην γίνει αντιληπτός.
Δεν μιλάμε για κάποιο "αόρατο" και "υπόγειο" μαρκάρισμα
που σπάει τον τσαμπουκά στον αντίπαλο,
μιλάμε για μία ολοφάνερη μπούφλα.
Στη συνήθη ροή των πραγμάτων, μία τέτοια ενέργεια θα κρεμούσε την ομάδα.
Δεν έλαβε καμία προφύλαξη, ήταν απλώς κωλόφαρδος που δεν έγινε αντιληπτός.
Από εκεί και έπειτα, είναι όπως βλέπει τη φάση ο καθένας.
Με τι καυλώνει, με τι γουστάρει και όλα τα σχετικά.
Εκεί δεν υπάρχει σωστό και λάθος.
Προσωπικά, φαντασιώνομαι κάτι διαφορετικό από μουλωχτές μπουνιές
σε παίχτες του γαύρου από το Κονγκό (ούτε καν Ανατολάκηδες και Αμανατίδηδες δηλαδή).
Φαντασιώνομαι αγωνιστικό πάτημα και νίκες για πολλά σερί χρόνια.
Στο ότι έτυχε να μην γίνει αντιληπτός.
Δεν μιλάμε για κάποιο "αόρατο" και "υπόγειο" μαρκάρισμα
που σπάει τον τσαμπουκά στον αντίπαλο,
μιλάμε για μία ολοφάνερη μπούφλα.
Στη συνήθη ροή των πραγμάτων, μία τέτοια ενέργεια θα κρεμούσε την ομάδα.
Δεν έλαβε καμία προφύλαξη, ήταν απλώς κωλόφαρδος που δεν έγινε αντιληπτός.
Από εκεί και έπειτα, είναι όπως βλέπει τη φάση ο καθένας.
Με τι καυλώνει, με τι γουστάρει και όλα τα σχετικά.
Εκεί δεν υπάρχει σωστό και λάθος.
Προσωπικά, φαντασιώνομαι κάτι διαφορετικό από μουλωχτές μπουνιές
σε παίχτες του γαύρου από το Κονγκό (ούτε καν Ανατολάκηδες και Αμανατίδηδες δηλαδή).
Φαντασιώνομαι αγωνιστικό πάτημα και νίκες για πολλά σερί χρόνια.
- ΑποστόληςΑ
Έτσι. Τεχνικά η μπουνιά ήταν απαράδεκτη! Διαφορετικά ο συμπαθής Γάλλος (!) θα έβλεπε αστράκια.abg12d34 έγραψε:καλα πλακα μας κανει ο ελ τσακο????
θα μαμουσε ολο το παιχνιδι στα καλα καθουμενα
ακου να να την δωσει με την εσωτερικη
πρεπει καποιος επιτελους να τους πει οτι τετοιου ειδους γροθιες (κροσε)την τελευταια στιγμη πριν την επαφη θελει στροφη του καρπου και η επαφη να γινει με την εμπρος πλευρα της γροθιας.
Απ το novasports :
Θα συνετίσουν τον Ινσαουράλδε
Να μην επαναλάβει στο μέλλον παρόμοια συμπεριφορά, με αυτή της φάσης με τον Ντελβίν Εντινγκά θα ζητήσουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ από τον Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε.
Τώρα βέβαια δεν ξέρω πως θα σε "συνετίσουν".
Ισως σε βάλουν να γράψεις τιμωρία 100 φορές το :
-Δεν θα ξαναρίξω μπουνιά σε αντίπαλο παίχτη (όταν με βέπει η κάμερα).
Θα συνετίσουν τον Ινσαουράλδε
Να μην επαναλάβει στο μέλλον παρόμοια συμπεριφορά, με αυτή της φάσης με τον Ντελβίν Εντινγκά θα ζητήσουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ από τον Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε.
Τώρα βέβαια δεν ξέρω πως θα σε "συνετίσουν".
Ισως σε βάλουν να γράψεις τιμωρία 100 φορές το :
-Δεν θα ξαναρίξω μπουνιά σε αντίπαλο παίχτη (όταν με βέπει η κάμερα).
- pisakaipoupoula
- abc_o_ karpouzas
την κυριακη να σε δω γατακι ελ τσακο την κυριακη
την κυριακη που θα εχεις απεναντη στου το θηριο τον μπουγαϊδη και τον.......μπακατσετα
την γ@μισες

την κυριακη που θα εχεις απεναντη στου το θηριο τον μπουγαϊδη και τον.......μπακατσετα
την γ@μισες

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- john4serres
τωρα που τον μαθανε καλα στο ελληνικο πρωταθλημα , θελω να δω την συνεχεια
*** στο Βικελιδης θα σκοραρει σε στημένη φαση ***
*** στο Βικελιδης θα σκοραρει σε στημένη φαση ***
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
Καλα εκανε και τον βαρεσε......Καλα εκανε και τον βαρεσε....Καλα εκανε και τον βαρεσε....Καλα εκανε και τον βαρεσε.Καλα εκανε και τον βαρεσε.Δεν κολλησε το πληκτρολογιο.Μου αρεσει να το γραφω.

Φτάνει με το βιντεάκι, ρε Παόκια! Το εμπεδώσαμε!
Παικταράς μεν, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ενέργεια δε!
Ντίνος
Παικταράς μεν, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ενέργεια δε!
Ντίνος
Εγώ πάντως και στο γήπεδο στο α' ημίχρονο και χθες που το ξαναείδα το ματς,
βλέπω ότι σε κάθε στημένη φάση ο μαύρος τον προκαλεί συνεχώς και τον σπρώχνει.
Από το 2 λεπτό όπου και τους κάνει παρατηρήσεις ο καραφλοκόρακας
βλέπω ότι σε κάθε στημένη φάση ο μαύρος τον προκαλεί συνεχώς και τον σπρώχνει.
Από το 2 λεπτό όπου και τους κάνει παρατηρήσεις ο καραφλοκόρακας
- Ekatnetworkltd
Σήμερα έπαιξες με μυαλό( ξέρεις εσύ)!Αντίθετα με τον Kace.Δασκαλεμένος!