Φίλε μου μερικοί κοιτάνε το δέντρο και όχι το δάσος!+ σε αυτά που είπες!DC έγραψε:Οι παπαριές που διάβασα σήμερα εδώ μέσα είναι απίστευτες. Ύστερα μην μένουμε με την απορία για το γιατί κάποιοι σταμάτησαν να γράφουν στο paokmania.
Αυτό που είδαμε σήμερα δεν είχε σχέση με ποδόσφαιρο. Είδαμε μια ομάδα να προσπαθεί να παίξει μπάλα και μια άλλη ομάδα παικτών να προσπαθεί να σακατέψει τους αντίπαλους συναδέρφους τους. Όποιος πιστεύει ότι η ομάδα μας σηκώνει κριτική μετά τις 4 (τουλάχιστον) κόκκινες που έπνιξε ο αληταράς, ή είναι άμπαλος, ή 12 χρονών ή βαλτός.
Εξαιρετικές οι δηλώσεις των παικτών μας αλλά ακόμα καλύτερες οι (μη) δηλώσεις του Γουχού και το φτύσιμο στους αρδ.
Όσο για την ανακοίνωση της ΠΑΕ .... να πω ότι το περίμενα; Ψέματα θα πω. Ωμή, βαρβάτη, ΠΑΟΚσίδικη. Επιτέλους.
Άρης – ΠΑΟΚ 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
- Ekatnetworkltd
Re: Άρης – ΠΑΟΚ 1-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
Τους είπε 4-5 λέξεις, τους πούλησε τρέλλα (με δυο δικές μας ντουλάπες δίπλα του), τους "έφτυσε", έφυγε και αυτοί ακόμα περιμένουν δηλώσεις του. Καλά τους έκανε.eorptol έγραψε:Συμφωνω σε ολα με dc αλήθεια τι παίχτηκε με ρεπόρτερ του ρουλη και ΓΧ ;
- Aureliano Buendia
Δεν μπορώ να έχω το παραμικρό παράπονο από την ομάδα συνολικά.
Δεν υπήρχε ποδόσφαιρο σήμερα, δεν υπήρχε αθλητισμός, δεν υπήρχε αξιοπρέπεια.
Η διατησία ήταν επιεικώς 100-0.
Στα πρώτα 6-7 λεπτά, είχα μετρήσει ήδη:
- 3 φάουλ που δεν μας δόθηκαν
- 2 χαρισμένες κίτρινες που ήταν στα όρια της κόκκινης
- 2 μούφα φάουλ που δόθηκαν σε αυτούς.
Τα κορυφαία highlights πάντως ήταν:
- ότι σε αυτό το α' ημίχρονο ενός αγώνα μεταξύ μίας αγέλης λυκόσκυλων και μίας ποδοσφαιρικής ομάδας,
αποβλήθηκε παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας.
- ότι ο κουραδόμαγκας ο Αγκάνθο θα έπρεπε να έχει τελειώσει το ματς με περίπου 7-8 κίτρινες
- ότι σε φάση - μαρς για 2η κίτρινη σε έναν δικό τους που δεν ξέρω καν πως τον λένε, πήρε κίτρινη ο Γλύκος
- ότι κρατήθηκαν 3 λεπτά καθυστερήσεις
Καλό αφανισμό πουτάνας γιοι.
Σιχάματα να μην επιστρέψετε ποτέ, μια ζωή να κολυμπάτε στα σκατά που ανήκετε.
(Και όχι, αρνούμαι να βάλω @ στις βρισιές)
υγ1: σε ατομικό σκέλος, έχω μεγάλα παράπονα από δύο παίκτες, θα τα γράψω στα αντίστοιχα τόπικς.
υγ2: αν και γενικά σιχαίνομαι το ελληνικό φαινόμενο των ανακοινώσεων, δεν μπορώ να πω ότι δεν τη χάρηκα και λίγο αυτή της ΠΑΕ.
Δεν υπήρχε ποδόσφαιρο σήμερα, δεν υπήρχε αθλητισμός, δεν υπήρχε αξιοπρέπεια.
Η διατησία ήταν επιεικώς 100-0.
Στα πρώτα 6-7 λεπτά, είχα μετρήσει ήδη:
- 3 φάουλ που δεν μας δόθηκαν
- 2 χαρισμένες κίτρινες που ήταν στα όρια της κόκκινης
- 2 μούφα φάουλ που δόθηκαν σε αυτούς.
Τα κορυφαία highlights πάντως ήταν:
- ότι σε αυτό το α' ημίχρονο ενός αγώνα μεταξύ μίας αγέλης λυκόσκυλων και μίας ποδοσφαιρικής ομάδας,
αποβλήθηκε παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας.
- ότι ο κουραδόμαγκας ο Αγκάνθο θα έπρεπε να έχει τελειώσει το ματς με περίπου 7-8 κίτρινες
- ότι σε φάση - μαρς για 2η κίτρινη σε έναν δικό τους που δεν ξέρω καν πως τον λένε, πήρε κίτρινη ο Γλύκος
- ότι κρατήθηκαν 3 λεπτά καθυστερήσεις
Καλό αφανισμό πουτάνας γιοι.
Σιχάματα να μην επιστρέψετε ποτέ, μια ζωή να κολυμπάτε στα σκατά που ανήκετε.
(Και όχι, αρνούμαι να βάλω @ στις βρισιές)
υγ1: σε ατομικό σκέλος, έχω μεγάλα παράπονα από δύο παίκτες, θα τα γράψω στα αντίστοιχα τόπικς.
υγ2: αν και γενικά σιχαίνομαι το ελληνικό φαινόμενο των ανακοινώσεων, δεν μπορώ να πω ότι δεν τη χάρηκα και λίγο αυτή της ΠΑΕ.
- desperando
- Επικοινωνία:
sorry φιλος αλλα εχεις μπερδεψει στο μυαλο σου το παθος με την αντιαθλητικη-αντισυναδελφικη συμπεριφορα.buffalobill4 έγραψε:Χεσμένοι μέχρι την κάλτσα.
Και καλα κανουνε τα ληκια και μας κράζουνε.
Στην τελικη βαλτους 4 και αστους να σκουζουνε. Αλλιως σκουξε εσυ.
Και δε διαφωνω οτι ο διαιτητης ητανε προκλητικοτατος. Αλλα για το θεο με τον τελευταιο παιζεις. Σε εδρα που περασε και ο καθε πικραμενος. ΕΛΕΟΣ.
Και ο Βαγγελη μια χαρα δικιο εχει. Γιατι με κατι πλατανιαδες εργοτεληδες παιζαμε φιλικα κανονικοτατα. Το προβλημα με τον βαγγελη ειναι οτι λεει τη μιση αληθεια γιατι και αυτοι αν βγαζανε το παθος που βγαλανε με μας σημερα δε θα πεφτανε. Αυτο ειναι το γνωρισμα τους. Η προπαγανδα, οι μισες αληθειες και ο γκεμπελισμος. Γνωστα πραγματα.
Αλλα εσυ κατσε και κανε αλλαγες στο 93. Ε ρε κατακαημενοι γιναμε
και αν παιζαν ετσι σε οποιοδηποτε αλλο ματς ετσι σιγουρα δεν θα τελειωναν το ματς με πανω απο 8 παικτες.
συγνωμη αλλα καποιοι εχετε μπερδευτει και νομιζετε οτι οι ποδοσφαιριστες ειναι υποχρεωμενοι να ειναι μυημενοι στα μυστικα των ΜΜΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
βρε ανθρωπε του θεου...οταν ο αλλος σε λεει οτι επαιζες φιλικα δεν ενοουσε οτι εσυ επαιζες για πλακα ΄΄για τους δικουσου λογους΄΄ αλλα οτι οι αντιπαλοι σου επαιζαν σαν σε φιλικο και σε αφηναν να κερδισεις.buffalobill4 έγραψε:Αδερφε Fawkes ξερω καλα τι εγραψα. Ειπα δεν θα το συνεχισω αλλα με μπριζωνεις. Διαβασε κι εσυ ξανα τι λεω και δεν θα διαφωνισεις. Σημερα παιξαμε σαν μικρη ομαδα. Αυτο πιστευω.
Αν εσυ πιστευεις οτι παιξαμε σαν μεγαλη ομαδα, δικαιωμα σου επισης. Αν εσυ πιστευεις οτι στον Πλατανια και στον Εργοτελη δεν παιζαμε φιλικα (εδω μεσα λεγαμε οι ιδιοι οτι τον φαγανε τον Στεφενς οι παιχτες σ αυτα τα ματς) τοτε να υποθεσω οτι μετα και απο εκεινα τα ματς ησουνα ευχαριστημενος.
Μην απαντησεις ερειστικα, σου απανταω φιλικα και δεν ψηνομαι να το ξεχειλωσουμε εδω μεσα. Ολοι εχουμε νευρα.
Φιλικα, να ξερεις
τωρα αν δεν μπορεις να καταλαβεις την διαφορα τι ναπω
Ρε κομινη αντε παραιτησου αν εχεις λιγη τσιπα παλιοαλητη.
Κριστι ολο με το κωλο γαμας ρε πηδηχτουλη.
Υ.Γ Οσο για το παιχνιδι τι να πει κανεις μαγκια κλανια εξατμιση και κωλος φινιστρινι.
Κριστι ολο με το κωλο γαμας ρε πηδηχτουλη.
Υ.Γ Οσο για το παιχνιδι τι να πει κανεις μαγκια κλανια εξατμιση και κωλος φινιστρινι.
-
Οι παιχτες επιτελους δειξαν λιγο παθος και εγωισμο σε εκτος εδρας ματς...Οχι οσο θα επρεπε αλλα κατι ειναι και αυτο...
Κομινης για γελια και για κλαματα αλλα και παλι αυτο δεν ειναι δικαιολογια για τους παιχτες να κανουν μιση φαση στο ά ημιχρονο στην εδρα της χειροτερης ομαδας που εκανε να κερδισει εντος εδρας τοσους μηνες...
Ο προπονητης πολυ λιγος ξεφτυλισε τα 4 ιερα γραμματα με την αλλαγη στο 93 για καθυστερηση...Αμα δεν νιωθεις αστο γουχου...
Ανακοινωση με @@ της παε αν και θα καταντησουμε γραφικοι στο τελος...Μονο λογια και απο πραξεις τιποτα...
Κομινης για γελια και για κλαματα αλλα και παλι αυτο δεν ειναι δικαιολογια για τους παιχτες να κανουν μιση φαση στο ά ημιχρονο στην εδρα της χειροτερης ομαδας που εκανε να κερδισει εντος εδρας τοσους μηνες...
Ο προπονητης πολυ λιγος ξεφτυλισε τα 4 ιερα γραμματα με την αλλαγη στο 93 για καθυστερηση...Αμα δεν νιωθεις αστο γουχου...
Ανακοινωση με @@ της παε αν και θα καταντησουμε γραφικοι στο τελος...Μονο λογια και απο πραξεις τιποτα...
Άντε ρε που θα κάνω και κριτική. Δυστυχώς άλλη μία ομάδα της πόλης μας αποχαιρετά την κατηγορία και δεν θα κόβει πλέον βαθμούς από το ΠΟΚ.
Όλοι εύχονται κάποτε αυτή η ιστορική ομάδα να επιστρέψει στα σαλόνια της superleague. Σε δυο χρόνια από τώρα θα τα ξαναπούμε (στο κύπελο).
ΚΑΤΣΕ στην πέτρα του γιαλού
βάλε το χέρι αντήλιο
πάρε μια χούφτα θάλασσα
πάρε μια χούφτα ήλιο
και πλύνε μου το πρόσωπο
και πλύνε μου το πρόσωπο.
Τα Κύθηρα ποτέ δε θα τα βρούμ βρουουουμμμ βρουουουουουμμμμ!

ΚΑΤΣΕ στην πέτρα του γιαλού
βάλε το χέρι αντήλιο
πάρε μια χούφτα θάλασσα
πάρε μια χούφτα ήλιο
και πλύνε μου το πρόσωπο
και πλύνε μου το πρόσωπο.
Τα Κύθηρα ποτέ δε θα τα βρούμ βρουουουμμμ βρουουουουουμμμμ!

- The_Stalker
Γεια σου ρε Στέφανε για το ποίημα!
Τελικά εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες είμαστυε ευαίσθητες ψυχές!!
Τελικά εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες είμαστυε ευαίσθητες ψυχές!!
- desperando
- Επικοινωνία:
επειδη το να μιλησει κανεις για ποδοσφαιρο μετα απο ενα τετοιο παιχνιδι και να κανει κριτικη στους παικτες ειναι τουλαχιστον αστειο θελω να σταθω μονο σε ενα πραγμα
μπορω να τα καταλαβω ολα...και την προκλητικη διαιτησια απο το κορακι το οποιο πηρε μια εντολη απο το αφεντικο και επρεπε να την εκπληρωσει
μπορω να καταλαβω τον κοσμο του σκουλικιου και το μισος που θα βγαλουν απεναντι στην ομαδα μου
μπορω να καταλαβω τον ποδοσφαιριστη που τα δινει ολα γιατι παιζει με την πλατη στον τοιχο
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω και να διανοηθω ειναι πως εν ετει 2014 σε επαγγελματικο αγωνα ποδοσφαιρου σε μια θελω να πιστευω πολιτισμενη χωρα υπαρχουν αθλητες με τοσο αντισυναδελφικη συμπεριφορα οπου με τις επαναλαμβανομενες πραξεις τους εδειξαν οτι θελουν να τερματισουν την καριερα συναδελφον τους.δολοφονικα χτυπηματα που μονο απο τυχη δεν ειχαμε καποιον σοβαρο τραυματισμο.
πραγματικα εχω παιξει ποδοσφαιρο απο τα τσαιρια μεχρι σε εθνικο επιπεδο τετοιο πραγμα χαιρομαι που δεν εχω ζησει.δεν μπορειται να φανταστειτε ποσο δυσκολο ειναι για εναν ποδοσφαιριστη να αντιμετοπισει με τετοια κατασταση οταν νιωθει οτι κινδυνευει η υγεια του.
το μονο που εχω να πω...ειναι οτι αισθανομαι ντροπη γι αυτα τα ανθρωπομορφα τερατα και τους ευχομαι την σημερινη τους συμπεριφορα να την βρουνε μπροστα τους ειτε στον αθλητικο τους βιο ειτε στην προσωπικη τους ζωη, μπας και καταλαβουν τι εκαναν
μπορω να τα καταλαβω ολα...και την προκλητικη διαιτησια απο το κορακι το οποιο πηρε μια εντολη απο το αφεντικο και επρεπε να την εκπληρωσει
μπορω να καταλαβω τον κοσμο του σκουλικιου και το μισος που θα βγαλουν απεναντι στην ομαδα μου
μπορω να καταλαβω τον ποδοσφαιριστη που τα δινει ολα γιατι παιζει με την πλατη στον τοιχο
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω και να διανοηθω ειναι πως εν ετει 2014 σε επαγγελματικο αγωνα ποδοσφαιρου σε μια θελω να πιστευω πολιτισμενη χωρα υπαρχουν αθλητες με τοσο αντισυναδελφικη συμπεριφορα οπου με τις επαναλαμβανομενες πραξεις τους εδειξαν οτι θελουν να τερματισουν την καριερα συναδελφον τους.δολοφονικα χτυπηματα που μονο απο τυχη δεν ειχαμε καποιον σοβαρο τραυματισμο.
πραγματικα εχω παιξει ποδοσφαιρο απο τα τσαιρια μεχρι σε εθνικο επιπεδο τετοιο πραγμα χαιρομαι που δεν εχω ζησει.δεν μπορειται να φανταστειτε ποσο δυσκολο ειναι για εναν ποδοσφαιριστη να αντιμετοπισει με τετοια κατασταση οταν νιωθει οτι κινδυνευει η υγεια του.
το μονο που εχω να πω...ειναι οτι αισθανομαι ντροπη γι αυτα τα ανθρωπομορφα τερατα και τους ευχομαι την σημερινη τους συμπεριφορα να την βρουνε μπροστα τους ειτε στον αθλητικο τους βιο ειτε στην προσωπικη τους ζωη, μπας και καταλαβουν τι εκαναν
highlight τις βραδείας ενώ ο Κάτσε διώχνει μπάλα και τον κάνουν κεφαλοκλείδωμα χωρίς ο ίδιος να αντίδραση ο ''ΔΕΝ ΞΈΡΩ ΠΟΙΟΝ ΈΧΩ ΠΑΤΈΡΑ'' του έδειξε κόκκινη
ΕΚΕΙ, ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!!! Κανείς δεν σας λυπάται πλέον. Κάντε παρεούλα τώρα με τα ερυθρόλευκα σιχάματα, ντροπή της πόλης. Τρίτη φορά υποβιβασμός, αλλά πλέον και οριστικός θάνατος της πιο κομπλεξικής μειοψηφίας της Μακεδονίας. Ούτε κόλυβα δεν θα βράσω για την πάρτη σας, ξεφτιλισμένοι.
Όσο για τον Κομίνη, είναι γνωστό θρασύδειλο μουν@κι στην Ηγουμενίτσα. Όταν αναφέρεται στον ΠΑΟΚ και τους ΠΑΟΚτσήδες, μιλάει για Βούλγαρους. Δεν ξέρει όμως πως Βούλγαρος είναι ο πατέρας του. Ό,τι και να πάθει από εδώ και πέρα, το αξίζει.
Μβπ Κλάους για το γκολ και την στάση του στις μανούρες. Δεν είδα το ματς, αλλά από τα στιγμιότυπα ένιωσα ατελείωτη υπερηφάνεια για τον ΦΥΣΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ πλέον της ομάδας.
Έχω μόνο ένα παράπονο από την διοίκηση. Για τέτοια παιχνίδια έπρεπε να είχαμε κρατήσει τον Πία...
Όσο για τον Κομίνη, είναι γνωστό θρασύδειλο μουν@κι στην Ηγουμενίτσα. Όταν αναφέρεται στον ΠΑΟΚ και τους ΠΑΟΚτσήδες, μιλάει για Βούλγαρους. Δεν ξέρει όμως πως Βούλγαρος είναι ο πατέρας του. Ό,τι και να πάθει από εδώ και πέρα, το αξίζει.
Μβπ Κλάους για το γκολ και την στάση του στις μανούρες. Δεν είδα το ματς, αλλά από τα στιγμιότυπα ένιωσα ατελείωτη υπερηφάνεια για τον ΦΥΣΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ πλέον της ομάδας.
Έχω μόνο ένα παράπονο από την διοίκηση. Για τέτοια παιχνίδια έπρεπε να είχαμε κρατήσει τον Πία...

- indian chief
Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ την ώρα του αγώνα.Αυτά τα παιδάκια όμως το ξέρουν πως είναι αθλητές ή τους έχουν κάνει το μυαλό τους μαρμελάδα????Το ίδιο τους το σωματείο έπρεπε να πάρει μέτρα αλλά...δείξε μου τους παίκτες σου να σου πω ποιος είσαι..!!desperando έγραψε:αυτο που δεν μπορω να καταλαβω και να διανοηθω ειναι πως εν ετει 2014 σε επαγγελματικο αγωνα ποδοσφαιρου σε μια θελω να πιστευω πολιτισμενη χωρα υπαρχουν αθλητες με τοσο αντισυναδελφικη συμπεριφορα οπου με τις επαναλαμβανομενες πραξεις τους εδειξαν οτι θελουν να τερματισουν την καριερα συναδελφον τους.
Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι μόνο έτσι είχαν ελπίδες για το Χ. Ήξεραν ότι αν έμπαιναν να παίξουν μπάλα θα έτρωγαν εύκολα μια τεσσάρα.